Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42141 - 42160 Napsat příspěvek
u mě vede verze 1 a doufám v ní ! Richard je borec !
590262
u mě vede verze 1 a doufám v ní ! Richard je borec !
0 0
reagovat

Balder

Bral bych trojku :D Nedovedu si představit, že by tam ta postava strašila ještě jednu řadu. Richard je borec.
590251
Bral bych trojku *:D* Nedovedu si představit, že by tam ta postava strašila ještě jednu řadu. Richard je borec.
Balder
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Keďže už zajtra tu máme záverečný diel, ktorý bude istoiste riadne kakao, napadlo mi, keď nad tým tak uvažujem že sú vlastne len tri možnosti, ako môže situácia v bordeli dopadnúť (nečítať, ak máte radi prekvapenia):
1. Richard Harrow to tam celé vystrieľa, zabije Gillian a odíde s Tommym k Julii
2. Gillian utečie s Tommym, Richard to tam postrieľa, ale umrie.
3. Richard zoberie všetkých so sebou, tj. aj Gillian aj Richard zomrú.
Prvá možnosť mi príde krajne nerealistická a na pomery seriálu príliš optimistická. Ostatné dve pravdepodobnosti sú u mňa tak na rovnako. Čo myslíte?
590249
Keďže už zajtra tu máme záverečný diel, ktorý bude istoiste riadne kakao, napadlo mi, keď nad tým tak uvažujem [spoiler] že sú vlastne len tri možnosti, ako môže situácia v bordeli dopadnúť (nečítať, ak máte radi prekvapenia): 1. Richard Harrow to tam celé vystrieľa, zabije Gillian a odíde s Tommym k Julii 2. Gillian utečie s Tommym, Richard to tam postrieľa, ale umrie. 3. Richard zoberie všetkých so sebou, tj. aj Gillian aj Richard zomrú. Prvá možnosť mi príde krajne nerealistická a na pomery seriálu príliš optimistická. Ostatné dve pravdepodobnosti sú u mňa tak na rovnako. Čo myslíte? [/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Mňa to jeho sťažovanie sa na všetko okolo baví zase takmer vždy. Možno aj preto, že v niektorých situáciách sa s jeho reakciami dokážem stotožniť. Ako také highlights tejto epizódy by som videl doberanie si Warwicka, keď vytiahli "pleasure machine", keď Warwick ukradol všetku pozornosť od Karla na seba vďaka rodinnému albumu v Macedónsku a Karl bol kvôli tomu naštvaný, a samotné finále mi vynahradilo aj určité slabšie chvíľky. Nabudúce bude India a Karl bude tancovať vo videoklipe (asi). Čo môže byť lepšie? (rečnícka otázka)
590242
Mňa to jeho sťažovanie sa na všetko okolo baví zase takmer vždy. Možno aj preto, že v niektorých situáciách sa s jeho reakciami dokážem stotožniť. Ako také highlights tejto epizódy by som videl doberanie si Warwicka, keď vytiahli "pleasure machine", keď Warwick ukradol všetku pozornosť od Karla na seba vďaka rodinnému albumu v Macedónsku a Karl bol kvôli tomu naštvaný, a samotné finále mi vynahradilo aj určité slabšie chvíľky. Nabudúce bude India a Karl bude tancovať vo videoklipe (asi). Čo môže byť lepšie? (rečnícka otázka)
0 0
reagovat
aby to fungovalo, tak jeho reakce musi byt ale zabavna (viz epizoda s ruskym kosmodromem, talirem na hlavu ve vlaku). Tady jen nadava, ze sebou tahne toho skreta, ze skret si uziva dovolenou, nemuze potopit nohy protoze ma vzduch v neoprenu. Zív. Tahle epizoda mela proste slaboucky ty naplanovany aktivity, coz vyplyva predevsim z toho, ze benatky nejsou zruvna nic extremniho. Zlata indie, ukrajina, cina, dzungle.
590240
aby to fungovalo, tak jeho reakce musi byt ale zabavna (viz epizoda s ruskym kosmodromem, talirem na hlavu ve vlaku). Tady jen nadava, ze sebou tahne toho skreta, ze skret si uziva dovolenou, nemuze potopit nohy protoze ma vzduch v neoprenu. Zív. Tahle epizoda mela proste slaboucky ty naplanovany aktivity, coz vyplyva predevsim z toho, ze benatky nejsou zruvna nic extremniho. Zlata indie, ukrajina, cina, dzungle.
0 0
reagovat

xxendxx

Ťažko sa budeme baviť o kvalitách seriálu, keď pointa seriálu je práve v tom, že Karl je stredobodom pozornosti a divák by sa mal zabávať na jeho reakciách pri cestovaní a spoznávaní krajín. A napriek tomu ty povieš, "Argument typu je tam Karl, proto je to genialni jsou k smichu".
590237
Ťažko sa budeme baviť o kvalitách seriálu, keď pointa seriálu je práve v tom, že Karl je stredobodom pozornosti a divák by sa mal zabávať na jeho reakciách pri cestovaní a spoznávaní krajín. A napriek tomu ty povieš, "Argument typu je tam Karl, proto je to genialni jsou k smichu".
xxendxx
0 0
reagovat
ona se kvalita resi tezko, kdyz jedinej protiargument je "ty si retard" ... ale whatever :)

popojedem

AMC Orders 2 New Drama Pilots
AMC has ordered two new drama pilots with sky-high concepts and historical settings from producers of well-known shows.

The first is Halt & Catch Fire, which depicts the personal computing boom in the 1980s. But instead of being set in all-too-familiar Silicon Valley, the setting is Texas’ “Silicon Prairie” (which generally refers to tech community in the Dallas and Fort Worth suburbs). Characters will include a fictional visionary, an engineer and a prodigy whose “innovations directly confront the corporate behemoths of the time.” The drama is created by Chris Cantwell and Chris Rodgers, with Mark Johnson and Melissa Bernstein (Breaking Bad) as executive producers.

The second is a Revolutionary War drama called Turn that’s based on the book Washington’s Spies by Alexander Rose. It’s set in the summer of 1778 and tells the story of New York farmer, Abe Woodhull, “who bands together with a group of childhood friends to form The Culper Ring, an unlikely group of spies who turn the tide in America’s fight for independence.” Turn is written by showrunner Craig Silverstein (Nikita) and executive produced by Barry Josephson (Bones).
590234
ona se kvalita resi tezko, kdyz jedinej protiargument je "ty si retard" ... ale whatever :) popojedem AMC Orders 2 New Drama Pilots AMC has ordered two new drama pilots with sky-high concepts and historical settings from producers of well-known shows. The first is Halt & Catch Fire, which depicts the personal computing boom in the 1980s. But instead of being set in all-too-familiar Silicon Valley, the setting is Texas’ “Silicon Prairie” (which generally refers to tech community in the Dallas and Fort Worth suburbs). Characters will include a fictional visionary, an engineer and a prodigy whose “innovations directly confront the corporate behemoths of the time.” The drama is created by Chris Cantwell and Chris Rodgers, with Mark Johnson and Melissa Bernstein (Breaking Bad) as executive producers. The second is a Revolutionary War drama called Turn that’s based on the book Washington’s Spies by Alexander Rose. It’s set in the summer of 1778 and tells the story of New York farmer, Abe Woodhull, “who bands together with a group of childhood friends to form The Culper Ring, an unlikely group of spies who turn the tide in America’s fight for independence.” Turn is written by showrunner Craig Silverstein (Nikita) and executive produced by Barry Josephson (Bones).
0 0
reagovat

xxendxx

Mně nevadí, že si nadáváte, z toho svět vyléčím těžko. Ale očividně jste od řešení seriálovejch kvalit uhnuli ke zbytečnýmu osobímu napadání, který sem (surprise!) neaptří.

btw. Žádost typu "přestaňte tyhle věci psát sem" má snad umravňvoací efekt sama o sobě, ne? :)
590229
Mně nevadí, že si nadáváte, z toho svět vyléčím těžko. Ale očividně jste od řešení seriálovejch kvalit uhnuli ke zbytečnýmu osobímu napadání, který sem (surprise!) neaptří. btw. Žádost typu "přestaňte tyhle věci psát sem" má snad umravňvoací efekt sama o sobě, ne? :)
xxendxx
0 0
reagovat

KarelR

ocekaval bych spis umravneni, nez presunuti do vzkazniku... je to kecarna o serialech, debatuju o serialu... kdybys tu napsal ze je HappyEndings bozi a ja te oznacil za retarda, tezko bysme se presouvali jen do vzkazniku... 8)
590228
ocekaval bych spis umravneni, nez presunuti do vzkazniku... je to kecarna o serialech, debatuju o serialu... kdybys tu napsal ze je HappyEndings bozi a ja te oznacil za retarda, tezko bysme se presouvali jen do vzkazniku... *8)*
KarelR
0 0
reagovat
OK, tímto se přesouváte do vzkazníků. Upřímné díky. 8)
590227
OK, tímto se přesouváte do vzkazníků. Upřímné díky. *8)*
0 0
reagovat
kdyz nejsou argumenty, nejlepsi jsou urazky... jen tak dal. Argument typu je tam Karl, proto je to genialni jsou k smichu, jako ty
590226
kdyz nejsou argumenty, nejlepsi jsou urazky... jen tak dal. Argument typu je tam Karl, proto je to genialni jsou k smichu, jako ty
0 0
reagovat

xxendxx

Áno, vyvážiť tvoju dávku dmnce zaberie celú večnosť.
590225
Áno, vyvážiť tvoju dávku dmnce zaberie celú večnosť.
xxendxx
0 0
reagovat
Nechcete vy dva konečně uzavřít registrované partnertví? 8)
590224
Nechcete vy dva konečně uzavřít registrované partnertví? *8)*
0 0
reagovat
ano, ozval ses... obcas je to i dobry, proto to sleduju.
Navic, i kdybych sledoval Ordinaci, tak tobe to muze bejt uplne ukradeny. Navic je potreba balancovat tvoje orgastisky vykriky, aby byla nastolena rovnovaha ve vesmiru
590223
ano, ozval ses... obcas je to i dobry, proto to sleduju. Navic, i kdybych sledoval Ordinaci, tak tobe to muze bejt uplne ukradeny. Navic je potreba balancovat tvoje orgastisky vykriky, aby byla nastolena rovnovaha ve vesmiru
0 0
reagovat

xxendxx

Najväčší retard sa ozval. :D Neviem prečo sleduješ (už 3. sériu) seriál, ktorý ťa nebaví.
590222
Najväčší retard sa ozval. *:D* Neviem prečo sleduješ (už 3. sériu) seriál, ktorý ťa nebaví.
xxendxx
0 0
reagovat

Idiot Abroad 3x01

misto jednoho retarda jsou tam najednou dva... i kdyz predchozi 2 serky mely par skvelejch epizod, tohle byla nuda jako prase a daleko víc by me zajimalo koukat na to, kdyby jel na ty vylety jen ten zakrslik.
590221
misto jednoho retarda jsou tam najednou dva... i kdyz predchozi 2 serky mely par skvelejch epizod, tohle byla nuda jako prase a daleko víc by me zajimalo koukat na to, kdyby jel na ty vylety jen ten zakrslik.
Idiot Abroad 3x01
0 0
reagovat

Luc44, deiwi

Nejsem vůbec vtipný. To jsem si jen nalhával.
590220
Nejsem vůbec vtipný. To jsem si jen nalhával.
Luc44, deiwi
0 0
reagovat

TonyClifton

Ty víš, kdo je můj oblíbenej herec, kterýho mám v neews feedu na facebooku? :o
590218
Ty víš, kdo je můj oblíbenej herec, kterýho mám v neews feedu na facebooku? *:o*
TonyClifton
0 0
reagovat

TBBT

Fakt príjemný diel, fórky od začiatku po koniec :+
590216
Fakt príjemný diel, fórky od začiatku po koniec *:+*
TBBT
0 0
reagovat
Big Bang Theory: Zase poměrně zábavný díl, řešit celou dobu jednu žabomyší válku je příjemnější než to, co zatím zkoušeli.
590214
Big Bang Theory: Zase poměrně zábavný díl, řešit celou dobu jednu žabomyší válku je příjemnější než to, co zatím zkoušeli.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se