Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42101 - 42120 Napsat příspěvek
Tady je každý pondělí ráno takovejhle výkřik a pak je to zase slabota.
590521
Tady je každý pondělí ráno takovejhle výkřik a pak je to zase slabota.
0 0
reagovat

Dexter

Asi najemotívnejšia epizóda. A ukážka na posledný diel... HOLY MOTHERF@CKING SH#T!!! :o:+
590517
Asi najemotívnejšia epizóda. A ukážka na posledný diel... HOLY MOTHERF@CKING SH#T!!! *:o**:+*
Dexter
0 0
reagovat

zahron

:D:D:D
590505
*:D**:D**:D*
zahron
0 0
reagovat

zahron

:D:+
590501
*:D**:+*
zahron
0 0
reagovat

TBBT

590500
[link="https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/577802_10151365404955030_960926983_n.jpg"]link[/link]
TBBT
0 0
reagovat

A Young Doctor's Notebook

Well, that was fun. :) Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
590469
Well, that was fun. *:)* Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
A Young Doctor's Notebook
0 0
reagovat

Super dil Grahama, Gervais included!

590466
http://www.youtube.com/watch?v=gTnniIdS1i0&feature=g-subs-u
Super dil Grahama, Gervais included!
0 0
reagovat

Behind the scenes of Chingaari

link "Despite Karl's acting the film was eventually completed" :D
590463
http://sky1.sky.com/an-idiot-abroad/an-idiot-abroad-3-ep2-deleted-scene "Despite Karl's acting the film was eventually completed" *:D*
Behind the scenes of Chingaari
0 0
reagovat

AHS

muze nekdo (jestli tu jeste nekdo je) do spoileru napsat jak se to od 5. dilu posunulo? Kdyz uz jsem pet dilu videl, tak me to i zajima, ale cas tim rozhodne ztracet nebudu. Diky!
590462
muze nekdo (jestli tu jeste nekdo je) do spoileru napsat jak se to od 5. dilu posunulo? Kdyz uz jsem pet dilu videl, tak me to i zajima, ale cas tim rozhodne ztracet nebudu. Diky!
AHS
0 0
reagovat

An Idiot Abroad 3x02

Tak Karl už má za sebou aj cameo v bollywoodskom filme Chingari :D Ako ale začína to byť už riadne šialené a o ukážke na posledný diel ani nehovorím :o:+:D
590461
Tak Karl už má za sebou aj cameo v bollywoodskom filme Chingari *:D* Ako ale začína to byť už riadne šialené a o ukážke na posledný diel ani nehovorím *:o**:+**:D*
An Idiot Abroad 3x02
0 0
reagovat

Breaking Bad

590453
[link="https://twitter.com/aaronpaul_8/status/273267807406391296"]Ou yeah:)[/link]
Breaking Bad
0 0
reagovat

Craig Ferguson

Pondělní díl byl ještě takovej rozladěnej, ale od úterý to se Samborou neskutečně šlape. A včera konečně šli do full-coconut-smashing! :):+
590447
Pondělní díl byl ještě takovej rozladěnej, ale od úterý to se Samborou neskutečně šlape. A včera konečně šli do full-coconut-smashing! *:)**:+*
Craig Ferguson
0 0
reagovat

William

Já zase právě Angela ;) Ale ten Buffy trailer je taky dobrej.
590407
Já zase právě Angela *;)* Ale ten Buffy trailer je taky dobrej.
William
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Angel je skvělí seriál, ostatně jako všechno od Josse Whedona, ale Buffy mám rád o něco víc Buffy fan trailer
590406
Angel je skvělí seriál, ostatně jako všechno od Josse Whedona, ale Buffy mám rád o něco víc [link="http://www.youtube.com/watch?v=XCJoKDHRbDc"]Buffy fan trailer[/link]
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Angel

Pokud se vám líbil Whedonův seriál Angel, asi si užijete tenhle fan trailer
590402
Pokud se vám líbil Whedonův seriál Angel, asi si užijete tenhle fan [link="http://www.youtube.com/watch?v=reavcOxv4Fg"]trailer[/link]
Angel
0 0
reagovat

Balder

Tak čtvrtá řada je jasná. Já měl spíš na mysli to, aby se to s tím Arnoldem řešilo hned a ne až v nějakým pozdějším díle...
A to s tou Gillian mě nasralo.
No a závěr mi tam prostě nějak neseděl, tak proto jsem se ptal.

Dexter
Rejpnutí do Bobbyho, samotnej "Bobby", a Masuka. :D Ještě to uvědomění, no a jsem zvědavej, kam to teda pojede. Skvělej díl!

The Good Wife
Hodně dobrej nápad vedoucí k perfektním situacím u soudu. Doma to taky byla sranda, a konečně jsme se zbavili tý Kalindiný linky. A Eliova linka se začla vyvíjet hodně zajímavě.
590386
Tak čtvrtá řada je jasná. Já měl spíš na mysli to, aby se to s tím Arnoldem řešilo hned a ne až v nějakým pozdějším díle... A to s tou Gillian mě nasralo. No a závěr mi tam prostě nějak neseděl, tak proto jsem se ptal. [b]Dexter[/b] Rejpnutí do Bobbyho, samotnej "Bobby", a Masuka. *:D* Ještě to uvědomění, no a jsem zvědavej, kam to teda pojede. Skvělej díl! [b]The Good Wife[/b] Hodně dobrej nápad vedoucí k perfektním situacím u soudu. Doma to taky byla sranda, a konečně jsme se zbavili tý Kalindiný linky. A Eliova linka se začla vyvíjet hodně zajímavě.
Balder
0 0
reagovat

TonyClifton

a já si říkal že ji odněkud znám ... :D:D
590362
a já si říkal že ji odněkud znám ... *:D**:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
HE Co se týká obsazení, tak je Elisha asi nejslabší a to jsem do ní zamilovaný od Populární mechaniky pro děti :D8)
590358
HE Co se týká obsazení, tak je Elisha asi nejslabší a to jsem do ní zamilovaný od Populární mechaniky pro děti *:D**8)*
0 0
reagovat

verbst

4. sezóna je už dlhší čas potvrdená a podľa slov hlavného tvorcu Terenca Wintera už robia na scenári štvorky. Potvrdil, že to Gillian prežila a ešte nenastal jej dňom v seriáli koniec. A ten záver nebol sen.
590356
4. sezóna je už dlhší čas potvrdená a podľa slov hlavného tvorcu Terenca Wintera už robia na scenári štvorky. Potvrdil, že [spoiler]to Gillian prežila a ešte nenastal jej dňom v seriáli koniec. A ten záver nebol sen.[/spoiler]
verbst
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Škoda, že to skončilo dřív, než to začalo. Ale Nucky je parádně obsral (to jsem se fakt smál :+) a doufám, že to bude mít nějaký pokračování.
Richard měl macho scénu, ve kterou jsem doufal a (doufám, že to není spoiler) přežil! Přijde mi, že Gillian to ale nedala, ne? S takovou dávkou drog v těle...
To, že se zbavili Gypa, je podle mně jen miminum, protože tohle jde mnohem vejš.

Jen jsem se chtěl ještě zeptat, tek konec proběhl tak rychle, že se mi zdálo, že Nucky u Margaret byl jen Margaretin (nebo Nuckyho) sen.

No, každopádně ten díl utekl asi nejrychleji ze všech epizod, který kdy byly :D :+
590355
Škoda, že to skončilo dřív, než to začalo. Ale Nucky je parádně obsral (to jsem se fakt smál *:+*) a doufám, že to bude mít nějaký pokračování. Richard měl macho scénu, ve kterou jsem doufal a [spoiler](doufám, že to není spoiler) přežil! Přijde mi, že Gillian to ale nedala, ne? S takovou dávkou drog v těle... To, že se zbavili Gypa, je podle mně jen miminum, protože tohle jde mnohem vejš.[/spoiler] Jen jsem se chtěl ještě zeptat, tek konec proběhl tak rychle, že se mi zdálo, že Nucky u Margaret byl jen Margaretin (nebo Nuckyho) sen. No, každopádně ten díl utekl asi nejrychleji ze všech epizod, který kdy byly *:D* *:+*
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se