Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42081 - 42100 Napsat příspěvek

zahron

Je to možné.

Debra hovorila, že je ochotná spraviť čokoľvek, aby Dextera pred Hanou ochránila. A tiež som si želal, aby to Dexter s Hanou ťahali až do konca, ale je jasné, že takému človeku je súdene byť sám.
590580
Je to možné. [spoiler]Debra hovorila, že je ochotná spraviť čokoľvek, aby Dextera pred Hanou ochránila. A tiež som si želal, aby to Dexter s Hanou ťahali až do konca, ale je jasné, že takému človeku je súdene byť sám.[/spoiler]
zahron
0 0
reagovat

Dexter

Tak mě teda pěkně nasrali a doufám že nejsem sám, takhle to zeslonit (milionkrát horší než zkonit) ...

Klidně tohle mohla bejt poslední sérka, dextra by zabásly - Deb by mu pomohla pláchnout a Dex by žil s Hanou šťastně až do smrti, ale oni to prostě musí udělat ještě horší než kdyby ji Dex zakuchnul.

Jo a je tady někdo kdo si taky myslí, že se Debra sama otrávila aby to nastražila na Hanku ?

Zase nadruhý straně musím pochválit za tu emotivní linii a za překvapivě dobrý výkon u Yvonne Strahovski musím být objektivní - ikdyž je prakticky dokonalá měl jsem maličko strach že to herecky nezvládne.

No i tak mě nasrali :-:(
590576
Tak mě teda pěkně nasrali a doufám že nejsem sám, takhle to zeslonit (milionkrát horší než zkonit) ... [spoiler]Klidně tohle mohla bejt poslední sérka, dextra by zabásly - Deb by mu pomohla pláchnout a Dex by žil s Hanou šťastně až do smrti, ale oni to prostě musí udělat ještě horší než kdyby ji Dex zakuchnul. Jo a je tady někdo kdo si taky myslí, že se Debra sama otrávila aby to nastražila na Hanku ?[/spoiler] Zase nadruhý straně musím pochválit za tu emotivní linii a za překvapivě dobrý výkon u Yvonne Strahovski musím být objektivní - ikdyž je prakticky dokonalá měl jsem maličko strach že to herecky nezvládne. No i tak mě nasrali *:-**:(*
Dexter
0 0
reagovat
To je přesně důvod, proč je zásadně včas vypínám 8)
590575
To je přesně důvod, proč je zásadně včas vypínám *8)*
0 0
reagovat

dexter

to ja tem ukazkam na dalsi dily neverim, to je vzdycky nejaky sen ci vize :D
590574
to ja tem ukazkam na dalsi dily neverim, to je vzdycky nejaky sen ci vize *:D*
dexter
0 0
reagovat

Merlin

Sakra nepiště pořád do předmětu Merlin, mám pocit že se to týká seriálu, který je má absolutní srdcovka. ?)
590571
Sakra nepiště pořád do předmětu Merlin, mám pocit že se to týká seriálu, který je má absolutní srdcovka. *?)*
Merlin
0 0
reagovat

Merlin

Mňa teda ten koniec istej príbehovej línie dosť rozhodil. Pripadal som si na okamih ako fanynka twilightu :D
590570
Mňa teda ten koniec istej príbehovej línie dosť rozhodil. Pripadal som si na okamih ako fanynka twilightu *:D*
Merlin
0 0
reagovat

Merlin

Pochybuju, že by vyzradil konec serie v promu. Podle mě prostě Dextrovi ujedou nervi a bude po vy víte kom.
590569
Pochybuju, že by vyzradil konec serie v promu. Podle mě prostě Dextrovi ujedou nervi a bude po vy víte kom.
Merlin
0 0
reagovat

Dexter

Velmi příjemný a pohodový díl. Zdá se, že jedna linie se na konci epizody uzavřela (doufám) a můžeme se soustředit na trochu "říznější" problémy. A jestli série skončí tak, jak naznačují ukázky, tak to bude, jak už naznačil kyller, HOLY MOTHERF@CKING SH#T!!!

A to by i naznačovalo, o čem bude celá poslední série a bylo by to super!
590568
Velmi příjemný a pohodový díl. Zdá se, že jedna linie se na konci epizody uzavřela (doufám) a můžeme se soustředit na trochu "říznější" problémy. A jestli série skončí tak, jak naznačují ukázky, tak to bude, jak už naznačil kyller, HOLY MOTHERF@CKING SH#T!!! A to by i naznačovalo, o čem bude celá poslední série a bylo by to super!
Dexter
0 0
reagovat

Loki

Nikdy neříkej nikdy, sle snad už nebudu mít zapotřebí vypisovat tu slohovky a loučit se nadobro s moviezone. Byla tenkrát menší krize, teď už je snad práce i škola ok...

A jak se tak rozhlížím po moviezone, tak pořád stejné tváře... :)
590563
Nikdy neříkej nikdy, sle snad už nebudu mít zapotřebí vypisovat tu slohovky a loučit se nadobro s moviezone. Byla tenkrát menší krize, teď už je snad práce i škola ok... A jak se tak rozhlížím po moviezone, tak pořád stejné tváře... :)
Loki
0 0
reagovat

TedGeorge

Welcome back. Já to tu nedávno postoval a někdo me za to sprdnul, že je to a za tak dlouho :D
590557
Welcome back. Já to tu nedávno postoval a někdo me za to sprdnul, že je to a za tak dlouho *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
No, kazdopadne je fajn ta tu zase "vidiet", snad si si poriesil veci a ostavas uz na stalo.;)
590555
No, kazdopadne je fajn ta tu zase "vidiet", snad si si poriesil veci a ostavas uz na stalo.*;)*
0 0
reagovat

Loki

Od té chvíle, co sem si přečetl diskuzi k víkendovejm tržbám a už sem to prostě nemohl vydržet.
590554
Od té chvíle, co sem si přečetl diskuzi k víkendovejm tržbám a už sem to prostě nemohl vydržet.
Loki
0 0
reagovat
TedGeorge: A ty sa tu odkedy vyskytujes?
590550
TedGeorge: A ty sa tu odkedy vyskytujes?
0 0
reagovat
To promo tady někde proběhlo, ale jinak jsme čekali na tebe :)
590540
To promo tady někde proběhlo, ale jinak jsme čekali na tebe *:)*
0 0
reagovat
Cože? 200 příspěvků nazpátek a ani zmínka o Suits? Už v lednu link
590539
Cože? 200 příspěvků nazpátek a ani zmínka o Suits? Už v lednu http://www.youtube.com/watch?v=l8s6NQLdOOg
0 0
reagovat
nebál bych se říct, že SoA dojeli nejlepší sérii. Pokud ty náhody Sutterovi nekdo zere, musi si mlaskat
590532
nebál bych se říct, že SoA dojeli nejlepší sérii. Pokud ty náhody Sutterovi nekdo zere, musi si mlaskat
0 0
reagovat

Sons of Anarchy

S02E13

Nééééé, Půlpytla ne!!!! :(:(:-

(Kostěj Opět-Těžce-Aktuální, jak jinak)
590530
S02E13 [spoiler]Nééééé, Půlpytla ne!!!! *:(**:(**:-*[/spoiler] (Kostěj Opět-Těžce-Aktuální, jak jinak)
Sons of Anarchy
0 0
reagovat
Ja mám ale na rozdiel od teba každý pondelok pravdu 8):D
590526
Ja mám ale na rozdiel od teba každý pondelok pravdu *8)**:D*
0 0
reagovat
No, o tom si môžeme pohovoriť, keď začne ďalšia séria GoT, však? ;)
590524
No, o tom si môžeme pohovoriť, keď začne ďalšia séria GoT, však? *;)*
0 0
reagovat
Asi tak.
590523
Asi tak.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se