Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42041 - 42060 Napsat příspěvek
Az dokoukam zatim zbylych 1 a pul sezony Breaking Bad, tak se vrhnu na toto. Diky za pripomenuti.
590772
Az dokoukam zatim zbylych 1 a pul sezony Breaking Bad, tak se vrhnu na toto. Diky za pripomenuti.
0 0
reagovat

Boss s2

tak dnes jsem konecne mohl dokouknout (modri vi proc 8) ) posledni druhou radu a klobouk dolu, ten serial je absolutni spicka a jsem rad, ze skoncil v tomto stavu.
590767
tak dnes jsem konecne mohl dokouknout (modri vi proc *8)* ) posledni druhou radu a klobouk dolu, ten serial je absolutni spicka a jsem rad, ze skoncil v tomto stavu.
Boss s2
0 0
reagovat

TBBT

Tak Svatee Vaklaf to dotáh až do Big Bang Theory.
590749
Tak Svatee Vaklaf to dotáh až do Big Bang Theory.
TBBT
0 0
reagovat

The Late Late Show with Craig Ferguson

A jsme bez Doctora. Shit.
Existuje ještě nějakej kanál, kterej to vysílá v HD?
590734
A jsme bez Doctora. Shit. Existuje ještě nějakej kanál, kterej to vysílá v HD?
The Late Late Show with Craig Ferguson
0 0
reagovat
pokud vím tak jen čtyři dvacetiminutové díly.
590721
pokud vím tak jen čtyři dvacetiminutové díly.
0 0
reagovat
Toho víc nebude? Super. Do nečeho delšího se mi nechtělo...
590719
Toho víc nebude? Super. Do nečeho delšího se mi nechtělo...
0 0
reagovat

A Young Doctor's Notebook

Já myslel, že se rozjíždí bůhvíjaká ambiciózní minisérie a ono jde zatím o krátkou sitcomovou jednohubku. Bylo to ale zábavné a i jsem se párkrát od srdce zasmál. Dan Radcliffe je skvělý.:+
590712
Já myslel, že se rozjíždí bůhvíjaká ambiciózní minisérie a ono jde zatím o krátkou sitcomovou jednohubku. Bylo to ale zábavné a i jsem se párkrát od srdce zasmál. Dan Radcliffe je skvělý.*:+*
A Young Doctor's Notebook
0 0
reagovat

xxendxx

Já to zas koukám v podstatě jen kvůli tomu, že ti zrušili.
590680
Já to zas koukám v podstatě jen kvůli tomu, že ti zrušili.
xxendxx
0 0
reagovat

The Stick of Truth

590679
http://youtu.be/Vd4N8yEfr1M *:D*
The Stick of Truth
0 0
reagovat
nikomu to nepride divny protoze na to nikdo nekouka, kdyz to zrusili :D
590678
nikomu to nepride divny protoze na to nikdo nekouka, kdyz to zrusili :D
0 0
reagovat

Last Resort

Tak po asi třech slabších byl tohle zase dobrej díl. Jen by mě zajímalo, jak jim tam běžej dny, protože tohle byl asi třetí díl po tom, co COBovi spálili ty chodidla a nikomu nepřijde divný, že tam jako vůbec není? Dafuq?
590669
Tak po asi třech slabších byl tohle zase dobrej díl. Jen by mě zajímalo, jak jim tam běžej dny, protože tohle byl asi třetí díl [spoiler]po tom, co COBovi spálili ty chodidla a nikomu nepřijde divný, že tam jako vůbec není? Dafuq?[/spoiler]
Last Resort
0 0
reagovat

Macejko

:+
590663
*:+*
Macejko
0 0
reagovat

Macejko

word.8)
590660
word.*8)*
Macejko
0 0
reagovat
Hannah je nudná a nezaujímavá piča. Neznášam ju. Sorry, ale toto muselo von.
590659
Hannah je nudná a nezaujímavá piča. Neznášam ju. Sorry, ale toto muselo von.
0 0
reagovat
A hlavně už killnul pár lidí, kteří vrazi nebyli...
590657
A hlavně už killnul pár lidí, kteří vrazi nebyli...
0 0
reagovat

Gorecki

Já myslím, že bad guys argument tváří v tvář tomu nelidskému masakru, který už má za sebou, už nějakou dobu neobstává.
590655
Já myslím, že bad guys argument tváří v tvář tomu nelidskému masakru, který už má za sebou, už nějakou dobu neobstává.
Gorecki
0 0
reagovat

Merlin

Ale ved on zabijal len bad guys:) To by mal na konci filmu zhebnut kazdy akcny hrdina:) Ale aj podla mna nakoniec dostane ihlu.
590654
Ale ved on zabijal len bad guys:) To by [spoiler]mal na konci filmu zhebnut kazdy akcny hrdina:) Ale aj podla mna nakoniec dostane ihlu.[/spoiler]
Merlin
0 0
reagovat
Mě teda Hannah taky štve a přijde mi, že ze všech těch žen a lidí, se kterými se Dexter sblížil, není ani zdaleka na prvním místě. I s Lumen se mi zdálo, že má hlubší vztah.

Ale náplň a hlavně finále poslední řady vzbuzuje dost zásadní otázku:

Dostane Dexter smrtící injekci nebo půjde do lochu? Nebo zůstane volně pobíhat ve světě?

Dexter je téměř bezprecedentní hrdina, kladný sériový vrah milovaný publikem tady dosud nebyl. Ale v každém americkém filmu či seriálu musí ten, kdo zabíjel, nakonec zaplatit, i když jde o oblíbenou postavu. Každý film o nájemném vrahovi, i když jde třeba o "kladného" a sympatického Leona, má klasický konec - musí zhebnout, i když toho diváci budou litovat. Je to prostě morální pravidlo - i polepšený vrah musí nakonec zaplatit.
Pokud by byl Dexter výjimkou, byl by to podle mě zásadní moment.

Já bych si představovat, že i na Dextera nakonec dojde. V této sérii ho konečně odhalila Deb, teď bych viděl jako závěrečný cliffhanger, že Dextra zatknou a obviní. Následující série by mohla být o soudním řízení s Dexterem, dohledávání všech mrtvých, zvažování jeho činů, dexterovo smíření, rozloučení a zakončení jeho života, protože vždycky věděl, že to tak nakonec dopadne.
590653
Mě teda Hannah taky štve a přijde mi, že ze všech těch žen a lidí, se kterými se Dexter sblížil, není ani zdaleka na prvním místě. I s Lumen se mi zdálo, že má hlubší vztah. Ale náplň a hlavně finále poslední řady vzbuzuje dost zásadní otázku: [spoiler]Dostane Dexter smrtící injekci nebo půjde do lochu? Nebo zůstane volně pobíhat ve světě? Dexter je téměř bezprecedentní hrdina, kladný sériový vrah milovaný publikem tady dosud nebyl. Ale v každém americkém filmu či seriálu musí ten, kdo zabíjel, nakonec zaplatit, i když jde o oblíbenou postavu. Každý film o nájemném vrahovi, i když jde třeba o "kladného" a sympatického Leona, má klasický konec - musí zhebnout, i když toho diváci budou litovat. Je to prostě morální pravidlo - i polepšený vrah musí nakonec zaplatit. Pokud by byl Dexter výjimkou, byl by to podle mě zásadní moment. Já bych si představovat, že i na Dextera nakonec dojde. V této sérii ho konečně odhalila Deb, teď bych viděl jako závěrečný cliffhanger, že Dextra zatknou a obviní. Následující série by mohla být o soudním řízení s Dexterem, dohledávání všech mrtvých, zvažování jeho činů, dexterovo smíření, rozloučení a zakončení jeho života, protože vždycky věděl, že to tak nakonec dopadne.[/spoiler]
0 0
reagovat

verbst

Naopak, Hannah je to, čo tam celú dobu chýbalo. Nie je nič lepšie ako sledovať tých dvoch spolu ako sa bavia o tom, koho Dex plánuje zabiť.
590652
Naopak, Hannah je to, čo tam celú dobu chýbalo. Nie je nič lepšie ako sledovať tých dvoch spolu ako sa bavia o tom, koho Dex plánuje zabiť.
verbst
0 0
reagovat

Adrian

"Asi uz fakt starnem a zacinam byt viac citlivy, ale aj takemu chlapikovi ako Dexter jednoducho prajem jeho spriaznenu dusu. Hannah je idealna (aspon v mojich ociach) a uprimne to jej vyznanie v tomto poslednom dieli pocas vianocnej noci mi prislo uprimne a veril som jej."

Nejsi jediný a řekl si úplně přesně to co jsem měl na srdci já, a to je taky důvod proč jsem byl na tvůrce sriálu takhle nasraný - prostě chtějí další sérku tak musí něják vyřešit twist aby mohl zase zabíjet. ( když to vezmeme číselně )

první - úvod, dobrá
druhá - dobrá
třetí nepovedené až bída
čtvrtá - john lithgow powa, supr
pátá - zbytečná
šestá - dobrý základ pro sedmou
sedmá - po dlouhé době dobrá série

... samozřejmě že takhle krátce to může hodnotit jen debil, vždy tam bude PRO a PROTI ale už je to celkem zbytečně natáhle ..

Samozřejmě že Hanka se bude chtít zabít a Dexter jí ještě rád pomůže - no a tohle by byla už definitvní hřebíčka na hlavičku :D:D - nevím prostě něják v posledních dílech nevidím logiku
nasranej fanda ... zatím končí :D

590651
"Asi uz fakt starnem a zacinam byt viac citlivy, ale aj takemu chlapikovi ako Dexter jednoducho prajem jeho spriaznenu dusu. Hannah je idealna (aspon v mojich ociach) a uprimne to jej vyznanie v tomto poslednom dieli pocas vianocnej noci mi prislo uprimne a veril som jej." Nejsi jediný a řekl si úplně přesně to co jsem měl na srdci já, a to je taky důvod proč jsem byl na tvůrce sriálu takhle nasraný - [spoiler]prostě chtějí další sérku tak musí něják vyřešit twist aby mohl zase zabíjet.[/spoiler] ( když to vezmeme číselně ) první - úvod, dobrá druhá - dobrá třetí nepovedené až bída čtvrtá - john lithgow powa, supr pátá - zbytečná šestá - dobrý základ pro sedmou sedmá - po dlouhé době dobrá série ... samozřejmě že takhle krátce to může hodnotit jen debil, vždy tam bude PRO a PROTI ale už je to celkem zbytečně natáhle .. [spoiler]Samozřejmě že Hanka se bude chtít zabít a Dexter jí ještě rád pomůže - no a tohle by byla už definitvní hřebíčka na hlavičku *:D**:D* - nevím prostě něják v posledních dílech nevidím logiku[/spoiler] nasranej fanda ... zatím končí *:D*
Adrian
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se