Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41961 - 41980 Napsat příspěvek

Scrubs

Ja jsem devitku videl a je to uz slabsi, ale kdyz uz Karlos videl 8 predchozich, tak ho ta devitka nezabije :)
594218
Ja jsem devitku videl a je to uz slabsi, ale kdyz uz Karlos videl 8 predchozich, tak ho ta devitka nezabije :)
Scrubs
0 0
reagovat

karlos

Rozhodne nekoukat, radeji si stahni nejaky starsi dobre hodnoceny serial, ktery jsi jeste nevidel;)
594212
Rozhodne nekoukat, radeji si stahni nejaky starsi dobre hodnoceny serial, ktery jsi jeste nevidel*;)*
karlos
0 0
reagovat
na tuhle aukci se hodí jedno staré androidí rčení : staré androidní rčení 001100111011100011110011100111100 - link
594198
na tuhle aukci se hodí jedno staré androidí rčení : staré androidní rčení 001100111011100011110011100111100 - [link="http://aukro.cz/fajnsmekrovsky-set-cerveneho-trpaslika-i3062726254.html"]link[/link]
0 0
reagovat

Memphis

Taky mě ten "photoshop" bil do očí.
Máš pravdu. Vždycky je tam pak obíhačka podezřelých, každý je pošle k někomu dalšímu, případně objeví stopu na bezpečností kameře ("Yo, Beckett, I found..." :D) a pak se k někomu vrátí a on je vrah.
594197
Taky mě ten "photoshop" bil do očí. Máš pravdu. Vždycky je tam pak obíhačka podezřelých, každý je pošle k někomu dalšímu, případně objeví stopu na bezpečností kameře ("Yo, Beckett, I found..." *:D*) a pak se k někomu vrátí a on je vrah.
Memphis
0 0
reagovat

Karlos

Pokud si nechceš kazit ten nostalgicky pěknej konec osmé řady, tak na devítku rychle zapomeň a dělej, že nikdy neexistovala..
594194
Pokud si nechceš kazit ten nostalgicky pěknej konec osmé řady, tak na devítku rychle zapomeň a dělej, že nikdy neexistovala..
Karlos
0 0
reagovat

Castle

Meh... Tohle mi nepřišlo ani cheesy, spíš laciný. Korunu tomu dodaly záběry Castla na pozadí Paříže, blue screen často poznat nejde ani v seriálech, tady to hrozně bilo do očí.

Sam.Vimes
Podle toho, jak se Castleovi případy obvykle vyvíjej, časem vypozoruješ vzorec a je ti jasný od prvního výslechu, kdo "je vrah".
594193
Meh... Tohle mi nepřišlo ani cheesy, spíš laciný. Korunu tomu dodaly záběry Castla [spoiler]na pozadí Paříže, blue screen často poznat nejde ani v seriálech, tady to hrozně bilo do očí.[/spoiler] [b]Sam.Vimes[/b] Podle toho, jak se Castleovi případy obvykle vyvíjej, časem vypozoruješ vzorec a je ti jasný od prvního výslechu, kdo "je vrah".
Castle
0 0
reagovat

dreamy

Je to stupidní, ale baví mě to čím dál víc. S tou neschopností nicméně souhlasim, bylo tam dost vidět, že si s tou "hostage situation" nevědí moc rady.
594192
Je to stupidní, ale baví mě to čím dál víc. S tou neschopností nicméně souhlasim, bylo tam dost vidět, že si s tou "hostage situation" nevědí moc rady.
dreamy
0 0
reagovat

Castle

Pecka :+
Podle čeho bylo jasný, že je Alexis cíl už minule? Mně to teda došlo až v tomhle díle, předtím jsem si myslel, že se bude víc šťourat v nějakých aktivitách otce té druhé holky. Zato hned u přestřelky v lesíku mě napadlo, že to bude o Castlově otci... doufám, že tam brzo bude znova :)
Bylo to velmi příjemné zpestření, přiznávám že detektivní zápletky mě už poslední dobou přestávaly bavit... ve smyslu že už mě případ ani nezajímal a bavily mě jen osobní dialogy.
A moc rád bych zase viděl Castla jako spisovatele, nějak se to ze seriálu vytratilo.
594190
Pecka *:+* [spoiler]Podle čeho bylo jasný, že je Alexis cíl už minule? Mně to teda došlo až v tomhle díle, předtím jsem si myslel, že se bude víc šťourat v nějakých aktivitách otce té druhé holky. Zato hned u přestřelky v lesíku mě napadlo, že to bude o Castlově otci... doufám, že tam brzo bude znova *:)* [/spoiler] Bylo to velmi příjemné zpestření, přiznávám že detektivní zápletky mě už poslední dobou přestávaly bavit... ve smyslu že už mě případ ani nezajímal a bavily mě jen osobní dialogy. A moc rád bych zase viděl Castla jako spisovatele, nějak se to ze seriálu vytratilo.
Castle
0 0
reagovat
Zásadní otázka - podívat se na poslední sezónu Scrubs? Nějakou dobu zpátky jsem "dojel" osmičku a google pravil, že devítka už nějaký zázrak nebyl. Te´D mám ale ticho po pěšině (jarní pauzy) a tak si říkám, že by sem to zkusil dohnat, pokud to teda bude alespoň trochu stát za to... Co si budeme povídat, konec osmičky byl vynikající a nechtěl by sem si ho kazit nějakým nedopečeným nastavováním.
594188
Zásadní otázka - podívat se na poslední sezónu Scrubs? Nějakou dobu zpátky jsem "dojel" osmičku a google pravil, že devítka už nějaký zázrak nebyl. Te´D mám ale ticho po pěšině (jarní pauzy) a tak si říkám, že by sem to zkusil dohnat, pokud to teda bude alespoň trochu stát za to... Co si budeme povídat, konec osmičky byl vynikající a nechtěl by sem si ho kazit nějakým nedopečeným nastavováním.
0 0
reagovat

Castle

Yop. Tak to bylo nečekaný. :+ Teda ta část s Castlem. Že byla Alexis hlavní cíl, bylo jasný už minule. A tady v podstatě hned od začátku
Skvělej díl.
Hudební bournovský skoro-téma potěšilo.
594186
Yop. Tak to bylo nečekaný. *:+* [spoiler]Teda ta část s Castlem. Že byla Alexis hlavní cíl, bylo jasný už minule. A tady v podstatě hned od začátku[/spoiler] Skvělej díl. Hudební bournovský skoro-téma potěšilo.
Castle
0 0
reagovat

The Following 106

tady to jde do sracek, extremni neschopnost tech "kladasu" me uz vazne zacina srat a flashback se sektou je vata nejvatovejsi..
594185
tady to jde do sracek, extremni neschopnost tech "kladasu" me uz vazne zacina srat a flashback se sektou je vata nejvatovejsi..
The Following 106
0 0
reagovat

Castle 5x16

Vedel som čo sa bude diať, ale musím uznať Castlov tatko je borec :+ dúfam, že sa čoskoro objaví opäť..

594169
Vedel som čo sa bude diať, ale[spoiler] musím uznať Castlov tatko je borec *:+* dúfam, že sa čoskoro objaví opäť..[/spoiler]
Castle 5x16
0 0
reagovat

Castle 5x16

Pokud jste neviděli proma nebo fotky z tohodle dílu, čeká vás slušný překvapení :)
594163
Pokud jste neviděli proma nebo fotky z tohodle dílu, čeká vás slušný překvapení :)
Castle 5x16
0 0
reagovat

Gorecki

OK, já se na něj těšil, už podle upoutávky to vypadalo, že to bude o hodně svěžejší :-)
594162
OK, já se na něj těšil, už podle upoutávky to vypadalo, že to bude o hodně svěžejší :-)
Gorecki
0 0
reagovat
A povinne koukat i s prarodicema haha
594161
A povinne koukat i s prarodicema haha
0 0
reagovat
Kazdemu kto lamal nad Top Gearom hôľ odporucam najnovsi diel:D:+
594160
Kazdemu kto lamal nad Top Gearom hôľ odporucam najnovsi diel*:D**:+*
0 0
reagovat

Californication s06e07

"Some of us are Keith Moon, some of us are Keith Richards." :D

Tahle série mě baví.
594156
[spoiler]"Some of us are Keith Moon, some of us are Keith Richards."[/spoiler] *:D* Tahle série mě baví.
Californication s06e07
0 0
reagovat

Top Gear Luc44

You were sayin'?
594154
You were sayin'?
Top Gear Luc44
0 0
reagovat

Californication

Air Force 69 :D To byl slusnej let, krasnej konec :+
594151
Air Force 69 *:D* To byl slusnej let, krasnej konec *:+*
Californication
0 0
reagovat
Mistfits jsem zabalil po první (geniální ) řadě. Přišel jsem o něco?

ad Suits Mike přestal být tolik otravný. :-)
594149
Mistfits jsem zabalil po první (geniální ) řadě. Přišel jsem o něco? ad Suits Mike přestal být tolik otravný. :-)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se