Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41941 - 41960 Napsat příspěvek

Spartacus posl. díl blood brothers

now its time to run. boom :-D
ten seriál prostě nemá chybu!nemá!
594337
now its time to run. boom :-D ten seriál prostě nemá chybu!nemá!
Spartacus posl. díl blood brothers
0 0
reagovat

Spartacus

hmmm... hmmm.... tak... tohle... bylo BOZI! Uz dlouho jsem si nejaky dil serialu takhle neuzil! Spartacus ve vrcholne forme v jake uz dlouho nebyl, nejlepsi dil serie... zatim 8)
594333
hmmm... hmmm.... tak... tohle... bylo BOZI! Uz dlouho jsem si nejaky dil serialu takhle neuzil! Spartacus ve vrcholne forme v jake uz dlouho nebyl, nejlepsi dil serie... zatim *8)*
Spartacus
0 0
reagovat
WHOSE LINE IS IT ANYWAY je späť!
594332
WHOSE LINE IS IT ANYWAY je späť!
0 0
reagovat

Community

I don't get history. If I wanted to know what happened in Europe a long time ago, I'd watch Game of Thrones.
:D:D:D:D:D
594322
I don't get history. If I wanted to know what happened in Europe a long time ago, I'd watch Game of Thrones. *:D**:D**:D**:D**:D*
Community
0 0
reagovat

David Brent is back!

594315
http://www.youtube.com/watch?v=fjmfGE1R5lQ
David Brent is back!
0 0
reagovat

Sigi

;)
594287
*;)*
Sigi
0 0
reagovat

Macejko

Že by to byla 9ka? ;)
594286
Že by to byla 9ka? *;)*
Macejko
0 0
reagovat

okkac

Pri jednej konkrétnej ma až mrazí :+
594274
Pri jednej konkrétnej ma až mrazí *:+*
okkac
0 0
reagovat

Supernatural

Jak jsem si na začátku osmé řady říkal, že to ztratilo šťávu, tak posledních pár dílů mě přesvědčilo o opaku. Jak já jsem rád, že se neřeší ty věci, co v prvních řadách... :+:)
594271
Jak jsem si na začátku osmé řady říkal, že to ztratilo šťávu, tak posledních pár dílů mě přesvědčilo o opaku. Jak já jsem rád, že se neřeší ty věci, co v prvních řadách... *:+**:)*
Supernatural
0 0
reagovat
Názvy 8 episod Game Of Thrones zveřejněny. Čtenáři si jistě vyvodí u některých hlavní obsah.

Ep. 301 – Valar Dohaeris
Ep. 302 – Dark Wings, Dark Words
Ep. 303 – Walk of Punishment
Ep. 304 – And Now His Watch is Ended
Ep. 305 – Kissed by Fire
Ep. 306 – to be determined
Ep. 307 – The Bear and the Maiden Fair
Ep. 308 – to be determined
Ep. 309 – The Rains of Castamere
Ep. 310 – Mhysa

A prodloužený trailer má být již tento víkend.
594269
Názvy 8 episod Game Of Thrones zveřejněny. Čtenáři si jistě vyvodí u některých hlavní obsah. Ep. 301 – Valar Dohaeris Ep. 302 – Dark Wings, Dark Words Ep. 303 – Walk of Punishment Ep. 304 – And Now His Watch is Ended Ep. 305 – Kissed by Fire Ep. 306 – to be determined Ep. 307 – The Bear and the Maiden Fair Ep. 308 – to be determined Ep. 309 – The Rains of Castamere Ep. 310 – Mhysa A prodloužený trailer má být již tento víkend.
0 0
reagovat

Derek S01E05

Zatiaľ asi najslabšia časť. Ale aspoň táto fanstránka potešila.
594239
Zatiaľ asi najslabšia časť. Ale aspoň táto [link="http://www.tadpolehitler.com/"]fanstránka[/link] potešila.
Derek S01E05
0 0
reagovat

TedGeorge

Fu*k, nepřemejšlel. Ale jak se na to teď upozornilo, tak je to takový jasný a už teda taky nebudu překvapenej ?):D
594232
Fu*k, nepřemejšlel. Ale jak se na to teď upozornilo, tak je to takový jasný a už teda taky nebudu překvapenej *?)**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

verbst

Mě taky. Vždycky si vzpomenu jak jsem se kdysi šklebil, když jsem četl ta srovnání s Eastwoodem (a jak jsem jim potom dal za pravdu až jsem Justified začal sledovat :))
Jsou to i drobnosti, třeba "I'm gonna count to one..." z minula :D
594230
Mě taky. Vždycky si vzpomenu jak jsem se kdysi šklebil, když jsem četl ta srovnání s Eastwoodem (a jak jsem jim potom dal za pravdu až jsem Justified začal sledovat *:)*) Jsou to i drobnosti, třeba "I'm gonna count to one..." z minula *:D*
verbst
0 0
reagovat
Jako Raylanovo "Jesus, I hope I got that right." mě poslalo do kolen. Geniální reakce... :D
594229
Jako Raylanovo "Jesus, I hope I got that right." mě poslalo do kolen. Geniální reakce... *:D*
0 0
reagovat
To byly jatka. :D

Jak tady někdo na začátku sezóny říkal, že Boyd začíná nudit, tak dneska kraloval.
A přestřelka v baru? Wow. :+
edit: Tak asi máte pravdu, ten rozhovor v Marshall's office byl trochu revealing a pak ještě ten s Ellen May... Duh. :D
594226
To byly jatka. *:D* Jak tady někdo na začátku sezóny říkal, že Boyd začíná nudit, tak dneska kraloval. [spoiler]A přestřelka v baru? Wow. *:+*[/spoiler] edit: [spoiler]Tak asi máte pravdu, ten rozhovor v Marshall's office byl trochu revealing a pak ještě ten s Ellen May...[/spoiler] Duh. *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Po dnešku asi jo. Asi určitě. Bobby? Teda ten šerif Shelby?
Byl to skvělej díl. A myslel jsem si, že po tom, co všechno prožil, tam Arlo bude až do konce... Škoda ho.
594224
Po dnešku asi jo. Asi určitě. [spoiler]Bobby? Teda ten šerif Shelby?[/spoiler] Byl to skvělej díl. A myslel jsem si, že po tom, co všechno prožil, tam [spoiler]Arlo bude až do konce... Škoda ho.[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak neříkejte že vám ještě pořád nedošlo kdo je Drew Thompson :)
594222
Tak neříkejte že vám ještě pořád nedošlo kdo je Drew Thompson :)
0 0
reagovat
Možná si to špatně pamatuju, ale neobjeví se tam JD, Elliot nebo Turk vždycky jen na chvíli? Nemám pocit, že by to nějak kazilo odkaz...
594221
Možná si to špatně pamatuju, ale neobjeví se tam JD, Elliot nebo Turk vždycky jen na chvíli? Nemám pocit, že by to nějak kazilo odkaz...
0 0
reagovat
Tak Scrubs bavilo samozřejmě hodně. Jen teda ty komentáře na devítku byly ve smyslu, že pokud si člověl nechce kazit nadšení, ať se do toho nepouští. Proto sem se k tomu až doteď nedostal... Seženeme, uvidíme, jestli se k tomu dostaneme ;). Díky za poznatky.
594220
Tak Scrubs bavilo samozřejmě hodně. Jen teda ty komentáře na devítku byly ve smyslu, že pokud si člověl nechce kazit nadšení, ať se do toho nepouští. Proto sem se k tomu až doteď nedostal... Seženeme, uvidíme, jestli se k tomu dostaneme ;). Díky za poznatky.
0 0
reagovat

KARLOS

Jestli tě to celkově bavilo, tak ta devítka ničemu neuškodí. Sice to tak úplně nejsou scrubs, ale je to furt prdel.
594219
Jestli tě to celkově bavilo, tak ta devítka ničemu neuškodí. Sice to tak úplně nejsou [b]scrubs[/b], ale je to furt prdel.
KARLOS
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se