Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41861 - 41880 Napsat příspěvek

xxendxx

Buffy zůstane nejlepší navždycky! ;)
591718
Buffy zůstane nejlepší navždycky! *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Tak to prrrrrr, Stargate a McGyver 8)
591716
Tak to prrrrrr, Stargate a McGyver *8)*
xxendxx
0 0
reagovat
downsnuv svet a buffy, to nejlepsi co pred 10 lety bezelo na nove 8)
591714
downsnuv svet a buffy, to nejlepsi co pred 10 lety bezelo na nove *8)*
0 0
reagovat

xxendxx

Takytakzerespremozitelku?
591712
Takytakzerespremozitelku?
xxendxx
0 0
reagovat
a kdyz tu nekdo o buffy napise ze ho prvni serie nevzala ale po 4. byl zavislej, tak ho muzou ukamenovat :D
591710
a kdyz tu nekdo o buffy napise ze ho prvni serie nevzala ale po 4. byl zavislej, tak ho muzou ukamenovat :D
0 0
reagovat

Tony

Dej tomu pár dílů šanci a uvidíš.... První díl mě nějak nevzal, ale po 4tým už jsem byl závislej. Zároveň se připrav, že první a druhá série jsou hodně odlišný. První série jsou hlavně intriky a představení lordstva a služebnictva, druhá je spíš o vztazích. Nicméně ta Mary a Matthew to fakt strašně táhnou. Zároveň je docela povedenej dabing, ale originál je originál.
591709
Dej tomu pár dílů šanci a uvidíš.... První díl mě nějak nevzal, ale po 4tým už jsem byl závislej. Zároveň se připrav, že první a druhá série jsou hodně odlišný. První série jsou hlavně intriky a představení lordstva a služebnictva, druhá je spíš o vztazích. Nicméně ta Mary a Matthew to fakt strašně táhnou. Zároveň je docela povedenej dabing, ale originál je originál.
Tony
0 0
reagovat

KARLOS

:+:+:+:+:+
591708
*:+**:+**:+**:+**:+*
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

A proto se na Cougar Town nedívám, to množství botoxu mě dokonale odrazuje... :))
591707
A proto se na Cougar Town nedívám, to množství botoxu mě dokonale odrazuje... *:))*
KARLOS
0 0
reagovat
Už se nemůžu dočkat nového Města žen...
Apropo, proto si nedávám předcevzetí 8)...
591705
Už se nemůžu dočkat nového [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3wltgjlBglw#!"]Města žen[/link]... Apropo, proto si nedávám předcevzetí *8)*...
0 0
reagovat

AktuálníJirka

Mě se do toho nechce, vypadá to navenek děsně nudně, fakt je to tak dobrý?
591704
Mě se do toho nechce, vypadá to navenek děsně nudně, fakt je to tak dobrý?
AktuálníJirka
0 0
reagovat

TedGeorge

Christmas special jsem dokoukal o Štědrém dnu a třetí sérii si zatím šetřím, už dlouho mě žádnej seriál nechytl tak pevně jako Downton Abbey. A druhá sezóna mi nepřijde o nic horší než ta první:+
591703
Christmas special jsem dokoukal o Štědrém dnu a třetí sérii si zatím šetřím, už dlouho mě žádnej seriál nechytl tak pevně jako Downton Abbey. A druhá sezóna mi nepřijde o nic horší než ta první*:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Všichni nadávají na druhou sezónu Downton Abbey, ale já sem čím dál víc nadšenej. Ano, trochu to začíná připomínat červenou knihovnu v kulisách začátku dvacátýho století, ale screw that. Mary a Matthew jsou pro mě v současnosti nejsympatičtější seriálový pár, na konci druhé sézony (Christmas special) jsem se prostě nemohl ubránit slzám. Vždycky beru s rezervou, když lidi píšou jak u nějakýho filmu brečeli (u filmu jsem brečel snad jenom jednou - konec Wicker parku, divný, já vím), maximálně se do oka dere slza, ale tady jsem to prostě nevyrdžel a fakt se rozbulel :D

Za mě teda naprostý nadšení, neuvěřitelně si mě to získalo, a strašně se už těším na 3tí sezónu
591702
Všichni nadávají na druhou sezónu Downton Abbey, ale já sem čím dál víc nadšenej. Ano, trochu to začíná připomínat červenou knihovnu v kulisách začátku dvacátýho století, ale screw that. Mary a Matthew jsou pro mě v současnosti nejsympatičtější seriálový pár, na konci druhé sézony (Christmas special) jsem se prostě nemohl ubránit slzám. Vždycky beru s rezervou, když lidi píšou jak u nějakýho filmu brečeli (u filmu jsem brečel snad jenom jednou - konec Wicker parku, divný, já vím), maximálně se do oka dere slza, ale tady jsem to prostě nevyrdžel a fakt se rozbulel *:D* Za mě teda naprostý nadšení, neuvěřitelně si mě to získalo, a strašně se už těším na 3tí sezónu
0 0
reagovat

TonyClifton

LOL. To je tak, když to někdo čte po ránu a čte závěr Fringe... :D Tak nic, no. Jdu si ještě lehnout :D
591701
LOL. To je tak, když to někdo čte po ránu a čte závěr Fringe... *:D* Tak nic, no. Jdu si ještě lehnout *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

verbst

Doufám, že nemáš nějak víc rád knížky, letos si jich moc neužiješ. :-((((
591700
Doufám, že nemáš nějak víc rád knížky, letos si jich moc neužiješ. :-((((
verbst
0 0
reagovat

TonyClifton

Vždyť to má být venku až devatenáctýho...
591699
Vždyť to má být venku až devatenáctýho...
TonyClifton
0 0
reagovat

Závěr 4.řady Fringe

:o:o:o:o:o:o:o:o:o
591698
*:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o*
Závěr 4.řady Fringe
0 0
reagovat

Cali 6

božííííí ... Guest Stars

Maggie Grace, Marilyn Manson :D
591686
božííííí ... [link="http://youtu.be/DNohQPFMMcE"]Guest Stars[/link] [spoiler]Maggie Grace, Marilyn Manson *:D*[/spoiler]
Cali 6
0 0
reagovat
Předevčírem sem ponocoval a dal celou první sérii Downton Abbey. Dnes ráno ve vlaku sem načal druhou. Je to hrozně návykový a postava Matthewa je pro mě jednou z nejsympatičtějších seriálových postav současnosti.
591636
Předevčírem sem ponocoval a dal celou první sérii Downton Abbey. Dnes ráno ve vlaku sem načal druhou. Je to hrozně návykový a postava Matthewa je pro mě jednou z nejsympatičtějších seriálových postav současnosti.
0 0
reagovat

Disketa

Tak to je jasne, ze kdyz si pustis posledni cestu Picardova teamu, tak se tam asi na nejaky vyvoj postav, ci tlak na divaka z toho ohledu, nedockas. :D
591630
Tak to je jasne, ze kdyz si pustis posledni cestu Picardova teamu, tak se tam asi na nejaky vyvoj postav, ci tlak na divaka z toho ohledu, nedockas. *:D*
Disketa
0 0
reagovat
Z oficiálního Star Treku jsem viděl jenom Abramsův film a potom Star Trek: Nemesis, který jsem si pustil jedině kvůli účasti Toma Hardyho, ten byl ostatně nejlepší. Posádka kapitána Picarda - trekkies prominou - mi bohužel k srdci nepřirostla a přišla mi absolutně nezajímavá. Dále jsem ještě viděl pár epizod fanseriálů Star Trek: Hidden Frontier a Star Trek: Phase 2 - New Voyage, především dvojepizoda Blood and Fire je u mě na absolutním vrcholu a bez ohledu na technickou stránku (je to přeci fanseriál) v mnohých ohledech převyšuje Abramsovu verzi. :+
591629
Z oficiálního Star Treku jsem viděl jenom Abramsův film a potom Star Trek: Nemesis, který jsem si pustil jedině kvůli účasti Toma Hardyho, ten byl ostatně nejlepší. Posádka kapitána Picarda - trekkies prominou - mi bohužel k srdci nepřirostla a přišla mi absolutně nezajímavá. Dále jsem ještě viděl pár epizod fanseriálů Star Trek: Hidden Frontier a Star Trek: Phase 2 - New Voyage, především dvojepizoda Blood and Fire je u mě na absolutním vrcholu a bez ohledu na technickou stránku (je to přeci fanseriál) v mnohých ohledech převyšuje Abramsovu verzi. *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se