Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41801 - 41820 Napsat příspěvek
Čiže utrpení pro některé skončí dříve :)
592368
Čiže utrpení pro některé skončí dříve *:)*
0 0
reagovat

okkac

Čiže môžeme čakať ešte menej dopracovanú sračku? :)
592367
Čiže môžeme čakať ešte menej dopracovanú sračku? *:)*
okkac
0 0
reagovat
8. a poslední sezóna Dextera má premiéru už 30. června:):+
592365
8. a poslední sezóna Dextera má premiéru už 30. června*:)**:+*
0 0
reagovat

2 novy SHOWTIME dramata

link

Ray Donovan vypada luxusne
592364
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BC1eWcE8cTo Ray Donovan vypada luxusne
2 novy SHOWTIME dramata
0 0
reagovat
Zmatečný to trošku je, ale jelikož mám slabost pro westerny, tak mě to jako taková poctička baví. Taky mají perfektní ruku pro výběr vedlejších epizodních postav.
Ale je to i celkem vtipný pro ukázku:
-Kde jsi byla?
-Na parkovišti kouřit ptáky za peníze.
-A platila jsi ty nebo oni

-Chcete se podívat na mojí sbírku?
-To bych si radši strčil ptáka do mixéru.
-To by leccos vyřešilo.

:+
592325
Zmatečný to trošku je, ale jelikož mám slabost pro westerny, tak mě to jako taková poctička baví. Taky mají perfektní ruku pro výběr vedlejších epizodních postav. Ale je to i celkem vtipný pro ukázku: -Kde jsi byla? -Na parkovišti kouřit ptáky za peníze. -A platila jsi ty nebo oni -Chcete se podívat na mojí sbírku? -To bych si radši strčil ptáka do mixéru. -To by leccos vyřešilo. *:+*
0 0
reagovat
Skvělý sestřih z Tron: Uprising

Velká škoda, že Disney nemá v plánu druhou sezónu.
592324
Skvělý sestřih z [link="http://www.youtube.com/watch?v=4EwmjEhYvoA"]Tron: Uprising[/link] Velká škoda, že Disney nemá v plánu druhou sezónu.
0 0
reagovat

Rodann

:+
592323
*:+*
Rodann
0 0
reagovat

Rodann

Díky z trailer. Po půlce téhle řady už jsem skoro zapomněl, že to mělo i dobré díly. A konec s těmnější, nejistou Ahsokou naznačil zlepšení ale je fakt že níž, než poslední čtyřdíl s droidy, už klesnou nejde.
592322
Díky z trailer. Po půlce téhle řady už jsem skoro zapomněl, že to mělo i dobré díly. A konec s těmnější, nejistou Ahsokou naznačil zlepšení ale je fakt že níž, než poslední čtyřdíl s droidy, už klesnou nejde.
Rodann
0 0
reagovat

The Clone Wars

Jakkoliv jsou nové animované Klonové války infantilní, pořád je to mometálně jediný dostupný SW seriál a některé epizody stojí za shlédnutí, i když nejste fanoušek Hvězdných válek. Trailer u příležitosti jubilejní sté epizody přináší některé velice povedené momenty a musím přiznat, že se mi protahovala ústa ve spokojený úšklebek při hemžících se odkazech a hlavně výborném (starotrilogijní) hudebním podkresu.

TCW progress trailer
592321
Jakkoliv jsou nové animované Klonové války infantilní, pořád je to mometálně jediný dostupný SW seriál a některé epizody stojí za shlédnutí, i když nejste fanoušek Hvězdných válek. Trailer u příležitosti jubilejní sté epizody přináší některé velice povedené momenty a musím přiznat, že se mi protahovala ústa ve spokojený úšklebek při hemžících se odkazech a hlavně výborném (starotrilogijní) hudebním podkresu. [link="http://starwars.com/watch/tcw_100_episodes_trailer.html"]TCW progress trailer[/link]
The Clone Wars
0 0
reagovat
Super, teraz si všetci budú myslieť, že vo Westerose sa otvorí nejaký portál a Tyrion Lannister si príde dať fistbump s Obamom, alebo čo. V marketingovom sa niekto solídne zhulil. link
592320
Super, teraz si všetci budú myslieť, že vo Westerose sa otvorí nejaký portál a Tyrion Lannister si príde dať fistbump s Obamom, alebo čo. V marketingovom sa niekto solídne zhulil. http://www.youtube.com/watch?v=RN7e_Oo0Bis
0 0
reagovat
prvni serka je hodne rozpacita a hodne se to hleda, tape... druha serie je o nekolik levlu lepsi
592319
prvni serka je hodne rozpacita a hodne se to hleda, tape... druha serie je o nekolik levlu lepsi
0 0
reagovat

Justified

Celkem fajn po prvních 2 dílech :+
592318
Celkem fajn po prvních 2 dílech *:+*
Justified
0 0
reagovat

Myrre

U nás vyšla na DVD jen první řada (zatím), nicméně platí zlaté pravidlo internetu... "Kdo hledá, najde"... Víc ti k tomu říct nemůžu, stejně jako ti nikdo jiný víc neřekne ;)
592300
U nás vyšla na DVD jen první řada (zatím), nicméně platí zlaté pravidlo internetu... "Kdo hledá, najde"... Víc ti k tomu říct nemůžu, stejně jako ti nikdo jiný víc neřekne *;)*
Myrre
0 0
reagovat

Dallas

Dobrý den,třeba se Vám to bude zdát ujetý,ale rodiče si tuhle "zasteskli" při sledování nového Dallasu.Poprosili mě,jestli by nešly sehnat staré díly (všech 14.řad seriálu).Lze to někde stáhnout?Nebo koupit?...vím,že nabízejí jen 1.řadu seriálu.Díky.
592299
Dobrý den,třeba se Vám to bude zdát ujetý,ale rodiče si tuhle "zasteskli" při sledování nového Dallasu.Poprosili mě,jestli by nešly sehnat staré díly (všech 14.řad seriálu).Lze to někde stáhnout?Nebo koupit?...vím,že nabízejí jen 1.řadu seriálu.Díky.
Dallas
0 0
reagovat
Archer is back! Teda az 17., ale uz ted se tesim jak malej :)

Archer's perfect day :)
592289
[b]Archer is back![/b] Teda az 17., ale uz ted se tesim jak malej *:)* [link="http://www.facebook.com/photo.php?v=10200229346965171&set=vb.167784669907069&type=3&theater"]Archer's perfect day :)[/link]
0 0
reagovat

zahron

Ne asi ;)
592282
Ne asi *;)*
zahron
0 0
reagovat

Sarger

ty by ses na to díval ?
592280
ty by ses na to díval ?
Sarger
0 0
reagovat

Otázka do pléna

Je možnosť pozrieť niekde záznam People's choice awards?
592277
Je možnosť pozrieť niekde záznam People's choice awards?
Otázka do pléna
0 0
reagovat
Bylo mi jasný, že NCIS LA je na tom dobře, ale že až takhle :o Proti tomu to asi každej seriál bude mít těžký.
592263
Bylo mi jasný, že NCIS LA je na tom dobře, ale že až takhle *:o* Proti tomu to asi každej seriál bude mít těžký.
0 0
reagovat

verbst

ve svym slotu dobry

9:00
CBS NCIS: Los Angeles 3.0/8 17.79 m
FOX New Girl 2.0/5 3.80 m
NBC Go On 1.5/4 4.25 m
ABC Happy Endings 1.4/4 3.75 m
CW Emily Owens M.D. 0.3/1 1.10 m
592261
ve svym slotu dobry 9:00 CBS NCIS: Los Angeles 3.0/8 17.79 m FOX New Girl 2.0/5 3.80 m NBC Go On 1.5/4 4.25 m ABC Happy Endings 1.4/4 3.75 m CW Emily Owens M.D. 0.3/1 1.10 m
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se