Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41741 - 41760 Napsat příspěvek
Mike začíná být takovej Ted (HIMYM) :D
592679
Mike začíná být takovej Ted (HIMYM) *:D*
0 0
reagovat
Já jsem spokojenej akorát Mike by "se měl dát dokupy" co nejdřív, pěkně mě začíná srát totiž :D ...

Koothrapaliho sestra nikoho nebere ... :D
592677
Já jsem spokojenej akorát Mike by "se měl dát dokupy" co nejdřív, pěkně mě začíná srát totiž *:D* ... Koothrapaliho sestra nikoho nebere ... *:D*
0 0
reagovat
:))

Of course not... ale dokud se jim do každýho dílu vejde 7(!) bohyň, může tam Mike klidně pobíhat s brekem, že ho Harold porazil v piškvorkách. Or whatever 8)
592676
*:))* Of course not... ale dokud se jim do každýho dílu vejde 7(!) bohyň, může tam Mike klidně pobíhat s brekem, že ho Harold porazil v piškvorkách. Or whatever *8)*
0 0
reagovat

KarelR

Takže seš spokojenej, protože tam přidali hot ženský?

You´re my guy :+
592675
Takže seš spokojenej, protože tam přidali hot ženský? You´re my guy *:+*
KarelR
0 0
reagovat
U mě teda spokojenost, já ten Harvard dávno přijal jako recurring theme.

Nicméně mě nepřestává fascinovat, jak do toho seriálu sázej jednu hot ženštinu za druhou. Donna, Jessica, Rachel (scéna u kopírky!!!!), Mikeova ženatá kámoška (pro jistotu ve spodním prádle), Harveyho kost, superchytrá Indka s hot přízvukem, nová božská blond návladní... Konstantně mám pocit, že mi u toho musí v příští minutě rupnout cévka :D
592678
U mě teda spokojenost, já ten Harvard dávno přijal jako recurring theme. Nicméně mě nepřestává fascinovat, jak do toho seriálu sázej jednu hot ženštinu za druhou. Donna, Jessica, Rachel (scéna u kopírky!!!!), Mikeova ženatá kámoška (pro jistotu ve spodním prádle), Harveyho kost, superchytrá Indka s hot přízvukem, nová božská blond návladní... Konstantně mám pocit, že mi u toho musí v příští minutě rupnout cévka *:D*
0 0
reagovat
ano Mike Ross je srac, to snad vi vsichni, s nim se muzou zototznit snad akorat jisti studenti pravnickych fakult (ja ne :D)
592674
ano Mike Ross je srac, to snad vi vsichni, s nim se muzou zototznit snad akorat jisti studenti pravnickych fakult (ja ne *:D*)
0 0
reagovat

Karlos

Konečně řekl někdo nahlas to (Ono to říká plno lidi, ale to je jedno :D ) co si myslím už delší dobu, a to že je Mike Ross nejslabší článek Suits. Před chvílí sem ten díl dokoukal, a opravdu se tam 20minut prosralo nad jeho fňukáním.

Místo veškerejch morálních dilemat toho kravaťáka bych raději sledoval Donnu, jak si piluje nehty. Slabší díl, těšil sem se moc a zklamalo mě to. Málo Donny.
592673
Konečně řekl někdo nahlas to (Ono to říká plno lidi, ale to je jedno :D ) co si myslím už delší dobu, a to že je Mike Ross nejslabší článek Suits. Před chvílí sem ten díl dokoukal, a opravdu se tam 20minut prosralo nad jeho fňukáním. Místo veškerejch morálních dilemat toho kravaťáka bych raději sledoval Donnu, jak si piluje nehty. Slabší díl, těšil sem se moc a zklamalo mě to. Málo Donny.
Karlos
0 0
reagovat
Suits s02e11 - fajn díl, ale byly i lepší. Neříkám případ, osobnější problémy byly dneska vytěženy hezky a soukromá linka s Harvym byla přijatelná, ale jestliže mi Mike pil krev už nějakou dobu, pak dneska to bylo opravdu na hraně... Nechápu, proč se z něho scénáristi snaží udělat pořád tu největší chudinku, proč je pořád protěžován jako hlavní postava a proboha, kdy už si konečně daj pokoj s tím, že ten zmetek nechodil na Havard... Vytěžili tuhle skušenost ve finále jedničky a bylo to fajn. Pak to vytáhli ve dvojce a už si člověk říkal, že si seriál takové repete nezaslouží. A teď? A´T ho teda vyrazí, nic by se tomu seriálu nestalo, možná by mu to pomohlo k naprosté dokonalosti.
ad Rachel: Aspoň ta dokáže potěšit, to, že z ní udělali alespoň trochu lstivější holku, co jenom cudnou šprtku předstírá, je fajn
Ještě by sem pochválil první song, ten mi do uší šel dobře...
592671
Suits s02e11 - fajn díl, ale byly i lepší. Neříkám případ, osobnější problémy byly dneska vytěženy hezky a soukromá linka s Harvym byla přijatelná, ale jestliže mi Mike pil krev už nějakou dobu, pak dneska to bylo opravdu na hraně... Nechápu, proč se z něho scénáristi snaží udělat pořád tu největší chudinku, proč je pořád protěžován jako hlavní postava a [spoiler]proboha, kdy už si konečně daj pokoj s tím, že ten zmetek nechodil na Havard... Vytěžili tuhle skušenost ve finále jedničky a bylo to fajn. Pak to vytáhli ve dvojce a už si člověk říkal, že si seriál takové repete nezaslouží. A teď? A´T ho teda vyrazí, nic by se tomu seriálu nestalo, možná by mu to pomohlo k naprosté dokonalosti.[/spoiler] ad Rachel: [spoiler]Aspoň ta dokáže potěšit, to, že z ní udělali alespoň trochu lstivější holku, co jenom cudnou šprtku předstírá, je fajn[/spoiler] Ještě by sem pochválil první song, ten mi do uší šel dobře...
0 0
reagovat
Archer teda zacal celkem vlazne.. byla sranda jak si delali prdel z Bob's Burgers, ale doufam ze pristi epizoda bude lepsi :)
592665
Archer teda zacal celkem vlazne.. byla sranda jak si delali prdel z Bob's Burgers, ale doufam ze pristi epizoda bude lepsi :)
0 0
reagovat
Speta: V celku hodně... Naštěstí to nehraje první housle, jako tomu bylo u jedničky. Jdem koukat na nový díl... Jirka to už musí nějak vydržet :D...
592656
Speta: V celku hodně... Naštěstí to nehraje první housle, jako tomu bylo u jedničky. Jdem koukat na nový díl... Jirka to už musí nějak vydržet *:D*...
0 0
reagovat

Joker

Yep :+
592652
Yep *:+*
Joker
0 0
reagovat
Kurník, já už chci bejt z tý práce doma a zase po x měsících vidět Donnu :o
592651
Kurník, já už chci bejt z tý práce doma a zase po x měsících vidět Donnu *:o*
0 0
reagovat
Poslední Family Guy hodně fajn. :+
592650
Poslední Family Guy hodně fajn. *:+*
0 0
reagovat

Suits 2. rada

prosim, jak moc se v druhe rade resi soukromi koncipienta, v prvni rade me to strasne iritovalo a vubec kvuli tomu nemam chut zacit druhou 8) i kdyz byl zbytek super
592643
prosim, jak moc se v druhe rade resi soukromi koncipienta, v prvni rade me to strasne iritovalo a vubec kvuli tomu nemam chut zacit druhou *8)* i kdyz byl zbytek super
Suits 2. rada
0 0
reagovat

Supernatural

Kdyby se to takhle ubíralo do konce řady, tak by to bylo hodně fajn. Skvělej popauzovej návrat.

Justified
Hell yeah. Víc US Marshalls = víc zábavy.

Arrow
No, takovej normální díl. Chtělo by to víc akce ;)

Modern Family si jede to svoje, co si jede už od druhý řady. Nuda, možná jeden joke za díl, a dohromady asi tři hodně dobrý díly za řadu. Že to dokáže po tolika letech ještě někoho překvapit a pak na to ještě "nadávat" je mi záhadou. A ano, hipsteři jsou mnohem větší zlo, než emaři.

Parks and Recreation
Zase hrozně velká pohoda. Vtip všude kolem. Neskutečný, jak to ty lidi dělaj.:+

Californication
Yop, za mě určitě palec hore. "Intervention" scéna FTW!

Suits
I got #LittUp! Kurňa, jak mi tohle chybělo :)
592635
Kdyby se to takhle ubíralo do konce řady, tak by to bylo hodně fajn. Skvělej popauzovej návrat. [b]Justified[/b] Hell yeah. Víc US Marshalls = víc zábavy. [b]Arrow[/b] No, takovej normální díl. Chtělo by to víc akce *;)* [b]Modern Family[/b] si jede to svoje, co si jede už od druhý řady. Nuda, možná jeden joke za díl, a dohromady asi tři hodně dobrý díly za řadu. Že to dokáže po tolika letech ještě někoho překvapit a pak na to ještě "nadávat" je mi záhadou. A ano, hipsteři jsou mnohem větší zlo, než emaři. [b]Parks and Recreation[/b] Zase hrozně velká pohoda. Vtip všude kolem. Neskutečný, jak to ty lidi dělaj.*:+* [b]Californication[/b] Yop, za mě určitě palec hore. "Intervention" scéna FTW! [b]Suits[/b] I got #LittUp! Kurňa, jak mi tohle chybělo *:)*
Supernatural
0 0
reagovat

killerzeli

Suits bylo dobré, jen ten případ mi zrovna nesedl, ale výhled na příště mi to vynahradil.

Archer byl samozřejmě skvělý.
592634
Suits bylo dobré, jen ten případ mi zrovna nesedl, ale výhled na příště mi to vynahradil. Archer byl samozřejmě skvělý.
killerzeli
0 0
reagovat

Archer, Suits

:+:+:+:+:+
592633
*:+**:+**:+**:+**:+*
Archer, Suits
0 0
reagovat

Memphis

Presne tak, chceme co najviac spolocnych akcii chlapskeho osadenstva z Kentucky Marshals office. A dufam ze sa este vrati Dewey (ani nevim preco ale tak nejak si predstavujem popika :) ).
592625
Presne tak, chceme co najviac spolocnych akcii chlapskeho osadenstva z Kentucky Marshals office. A dufam ze sa este vrati Dewey (ani nevim preco ale tak nejak si predstavujem popika *:)* ).
Memphis
0 0
reagovat
Dneska novy Archer a Anger Management.. :)
592620
Dneska novy Archer a Anger Management.. *:)*
0 0
reagovat
Tak magora verbsta ani nevnimam... ;)
592619
Tak magora verbsta ani nevnimam... ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se