Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41641 - 41660 Napsat příspěvek

The Office

Vyzerá to tak, že seriál sa rozhodli ukončiť nezaujímavou story Pam/Jim, resp. im to poslúži ako hlavný bod príbehu až do konca. Mohli vymyslieť teda aj niečo lepšie. :-
593382
Vyzerá to tak, že seriál sa rozhodli ukončiť nezaujímavou story Pam/Jim, resp. im to poslúži ako hlavný bod príbehu až do konca. Mohli vymyslieť teda aj niečo lepšie. *:-*
The Office
0 0
reagovat

verbst neví, co je dobrý s146e21

:+
593381
*:+*
verbst neví, co je dobrý s146e21
0 0
reagovat
Tak si zase zaverbstujeme: 30 Rock je hrozná nuda - nezvládnul jsem dojet ani první řadu.. Na věci jako Parks and Recreation nebo Rules of Engagement se to ani trochu nechytá.

SCRUBS FTW!
593380
Tak si zase zaverbstujeme: 30 Rock je hrozná nuda - nezvládnul jsem dojet ani první řadu.. Na věci jako Parks and Recreation nebo Rules of Engagement se to ani trochu nechytá. SCRUBS FTW!
0 0
reagovat

xxendxx

Každýmu, co jeho jest. Ze sedmi sezon mi přišla slabší jen ta předposlední.
593378
Každýmu, co jeho jest. Ze sedmi sezon mi přišla slabší jen ta předposlední.
xxendxx
0 0
reagovat

Spartacus

Here comes the Ceasar :-) a závěr byl prostě EPIC!Miluju ten serial
593377
Here comes the Ceasar :-) a závěr byl prostě EPIC!Miluju ten serial
Spartacus
0 0
reagovat

Memphis

ono to skoncilo 3. serii? jestli jo, tak bych ti dal za pravdu 8)
593374
ono to skoncilo 3. serii? jestli jo, tak bych ti dal za pravdu *8)*
Memphis
0 0
reagovat

Gorecki

Tady tě podpořím, ačkoliv jsem poslední díl ještě neviděl. 30 Rock si zasloužil všechny ceny, který kdy dostal, a jeho neopakovatelej humor bude rozhodně chybět...
593370
Tady tě podpořím, ačkoliv jsem poslední díl ještě neviděl. 30 Rock si zasloužil všechny ceny, který kdy dostal, a jeho neopakovatelej humor bude rozhodně chybět...
Gorecki
0 0
reagovat
Entourage je super.. jestli jsem videl rerun kazdy epizody 3krat, tak je to stejne malo.. Nejlepsi na tom je, ze i kdyz clovek kouka po par mesicich na tu samou epizodu a uz ji videl 3krat predtim, tak u toho stale vydrzi :)
593366
Entourage je super.. jestli jsem videl rerun kazdy epizody 3krat, tak je to stejne malo.. Nejlepsi na tom je, ze i kdyz clovek kouka po par mesicich na tu samou epizodu a uz ji videl 3krat predtim, tak u toho stale vydrzi *:)*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

"tak o ničem a přitom tak zábavný"

Exactly! :D:+ Jinak tohle cameo je ještě čajíček, však uvidíš 8)
593365
"tak o ničem a přitom tak zábavný" Exactly! *:D**:+* Jinak tohle cameo je ještě čajíček, však uvidíš *8)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Entourage

Jsem na konci 2. řady. Ještě nikdy jsem nesledoval seriál, který by byl tak o ničem a přitom tak zábavný :+ I když mám teda podezření, že to celé byla jen zástěrka, aby se Wahlberg s kámošema mohli seznamovat se všema těma kráskama, co tam pak hrají :D
Celkem rychle jsem si zvykl, že se tam objeví hodně hvězd, ale Bono přející Johnnymu k narozeninám? WOW! :+:+:+
593364
Jsem na konci 2. řady. Ještě nikdy jsem nesledoval seriál, který by byl tak o ničem a přitom tak zábavný *:+* I když mám teda podezření, že to celé byla jen zástěrka, aby se Wahlberg s kámošema mohli seznamovat se všema těma kráskama, co tam pak hrají *:D* Celkem rychle jsem si zvykl, že se tam objeví hodně hvězd, ale [spoiler]Bono přející Johnnymu k narozeninám? WOW! *:+**:+**:+*[/spoiler]
Entourage
0 0
reagovat

30 Rock

Dopredu sorry za sentimentalny patos.

Tak a je to za nami:(
Uz som sa rozlucil s viacerymi serialmi, ale tento koniec ma bude boliet jednoznacne najviac a dojal ma tak, ze ani osma seria Scrubs sa nechyta.
Absolutny bezkonkurencny TOP serial z mojho pohladu s humorom mne najblizsim, ktory nemal a nema alternativu.
Nadherny zaver, vtipny, mudry, sympaticky nad vecou do poslednej chvile.
OK, musim si ist po novy balicek vreckoviek...
593354
Dopredu sorry za sentimentalny patos. Tak a je to za nami:( Uz som sa rozlucil s viacerymi serialmi, ale tento koniec ma bude boliet jednoznacne najviac a dojal ma tak, ze ani osma seria Scrubs sa nechyta. Absolutny bezkonkurencny TOP serial z mojho pohladu s humorom mne najblizsim, ktory nemal a nema alternativu. Nadherny zaver, vtipny, mudry, sympaticky nad vecou do poslednej chvile. OK, musim si ist po novy balicek vreckoviek...
30 Rock
0 0
reagovat

JohnyD

The Wire - to taky na sto procent podepisuju, každá sezona má své řekněme téma a je to prostě pecka.
The Shield - je teda taky pecka ale trochu jinak, ale to už je do značné míry říznuté rychlostí a intenzitou ala 24. Takže nevím, jestli by to úplně odpovídalo tomu, co hledáš ;)
593322
The Wire - to taky na sto procent podepisuju, každá sezona má své řekněme téma a je to prostě pecka. The Shield - je teda taky pecka ale trochu jinak, ale to už je do značné míry říznuté rychlostí a intenzitou ala 24. Takže nevím, jestli by to úplně odpovídalo tomu, co hledáš ;)
JohnyD
0 0
reagovat

TedGeorge

Amen, brácho, amen!
593318
Amen, brácho, amen!
TedGeorge
0 0
reagovat

Suits

Ten seriál je prostě nepřekonatelnej. Louis už si snad ani nezaslouží další vychvalování. Za zmínku v tomhle díle stojí hlavně Rachel, která mě po x dílech konečně bavila. A nad Mikem bych ještě hůl nelámal. Když řeší práci a nesměje se po trávě svým osobním problémům, tak je to ok postava.

"Kneel before general Zod!"

A koukejte těch x ženskejch ze Suits hodit do bitvy buchet. Není tam jediná a zrovna u Donny to u mě zapříčiňuje panické záchvaty.
593317
Ten seriál je prostě nepřekonatelnej. Louis už si snad ani nezaslouží další vychvalování. Za zmínku v tomhle díle stojí hlavně Rachel, která mě po x dílech konečně bavila. A nad Mikem bych ještě hůl nelámal. Když řeší práci a nesměje se po trávě svým osobním problémům, tak je to ok postava. "Kneel before general Zod!" A koukejte těch x ženskejch ze Suits hodit do bitvy buchet. Není tam jediná a zrovna u Donny to u mě zapříčiňuje panické záchvaty.
Suits
0 0
reagovat
Doporučuju nový komediální seriál Legit. Docela jsem se nasmál. Akorát bych to nedoporučil připosránkům a mravokárcům. Takový Kenny Powers je oproti tomu video do nedělní školy.
593315
Doporučuju nový komediální seriál Legit. Docela jsem se nasmál. Akorát bych to nedoporučil připosránkům a mravokárcům. Takový Kenny Powers je oproti tomu video do nedělní školy.
0 0
reagovat

Happy Endings

Tak že by Alex nakoniec nebola až taká hlúpa? :D
593302
Tak že by Alex nakoniec nebola až taká hlúpa? *:D*
Happy Endings
0 0
reagovat
xxendxx: Práve o tom uvažujem, či to začať sledovať...
593288
xxendxx: Práve o tom uvažujem, či to začať sledovať...
0 0
reagovat

Derek S01E01

Možno nie skvelý (trochu nezaujímavá zápletka danej časti), ale určite dobrý začiatok nového seriálu Rickyho Gervaisa. Oproti minuloročnému pilotnému dielu tu má Karl viac priestoru, čo je len dobre. A dúfam, že to tak bude aj pokračovať. Vždy, keď sa objaví jeho Dougie na scéne, tak to je jedna perla za druhou. Vlastne hrá sám seba, takže s herectvom nemá najmenší problém. Práve naopak. Je tam asi najlepší zo všetkých. Pre tých, ktorí by do toho chceli ísť, tak nejedná sa o komédiu. Je to v podstate dráma, ktorá tu a tam prináša určité humorné situácie a dialógy, o čo sa do veľkej miery stará Karlova postava. Ale nejedná sa o humor, pri ktorom by človek spustil hurónsky smiech, skôr sa len tak pousmeje. Skrátka sa jedná o drámu.

PS: A môžete si k tomu stiahnuť aj moje titulky link :D
593287
Možno nie skvelý (trochu nezaujímavá zápletka danej časti), ale určite dobrý začiatok nového seriálu Rickyho Gervaisa. Oproti minuloročnému pilotnému dielu tu má Karl viac priestoru, čo je len dobre. A dúfam, že to tak bude aj pokračovať. Vždy, keď sa objaví jeho Dougie na scéne, tak to je jedna perla za druhou. Vlastne hrá sám seba, takže s herectvom nemá najmenší problém. Práve naopak. Je tam asi najlepší zo všetkých. Pre tých, ktorí by do toho chceli ísť, tak nejedná sa o komédiu. Je to v podstate dráma, ktorá tu a tam prináša určité humorné situácie a dialógy, o čo sa do veľkej miery stará Karlova postava. Ale nejedná sa o humor, pri ktorom by človek spustil hurónsky smiech, skôr sa len tak pousmeje. Skrátka sa jedná o drámu. PS: A môžete si k tomu stiahnuť aj moje titulky http://www.uloz.to/xQyuNgG/derek-1x01-hdtv-x264-fov-srt *:D*
Derek S01E01
0 0
reagovat

Americans 1x01

homeland se muze jit zahrabat. Pecka. FX válí!!!
593281
homeland se muze jit zahrabat. Pecka. FX válí!!!
Americans 1x01
0 0
reagovat
Dojel jsem Leverage a Hustle.. je nějaký další podobný seriál ?
593279
Dojel jsem Leverage a Hustle.. je nějaký další podobný seriál ?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se