Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41621 - 41640 Napsat příspěvek

Community

Som na 17tej episode a zistil som tri veci. V priemere pochopim tak 20% z toho co tam povedia. Britta sa mi ani trocha nepaci. Naopak Annie, ktora je tam za trubku je fakt kočka...a ako posledne, strasne ma to bavi :+
593522
Som na 17tej episode a zistil som tri veci. V priemere pochopim tak 20% z toho co tam povedia. Britta sa mi ani trocha nepaci. Naopak Annie, ktora je tam za trubku je fakt kočka...a ako posledne, strasne ma to bavi *:+*
Community
0 0
reagovat

aba

YIP YIP!!! :+:)

Rules of Engagement
Yesss! Paráda. Jak jsem říkal pár dnů zpátky - málo co, se na tohle chytá. Yop, chybělo mi to...
593519
YIP YIP!!! *:+**:)* [b]Rules of Engagement[/b] Yesss! Paráda. Jak jsem říkal pár dnů zpátky - málo co, se na tohle chytá. Yop, chybělo mi to...
aba
0 0
reagovat

xxendxx

No já když viděl název toho dílu, tak jsem si říkal, že to bude hrůza, ale nakonec nebyla Liz vůbec tak otravná.
593514
No já když viděl název toho dílu, tak jsem si říkal, že to bude hrůza, ale nakonec nebyla Liz vůbec tak otravná.
xxendxx
0 0
reagovat

Rules of Engagement 7x01

naprosta parada... tenhle serial mi fakt chybel.
593511
naprosta parada... tenhle serial mi fakt chybel.
Rules of Engagement 7x01
0 0
reagovat

verbst

Tak teď hurá na The Legend of Korra. Má to jen 12 dílů a je to víc zkratkovité, takže tam nejsou skoro vůbec výplňové díly, které by víc představily svět, politickou situaci, občanské nepokoje, atd. Na jednu stranu škoda, na druhou stranu to uteče fakt rychle zběsilým tempem.
593490
Tak teď hurá na [link="http://www.imdb.com/title/tt1695360/"]The Legend of Korra[/link]. Má to jen 12 dílů a je to víc zkratkovité, takže tam nejsou skoro vůbec výplňové díly, které by víc představily svět, politickou situaci, občanské nepokoje, atd. Na jednu stranu škoda, na druhou stranu to uteče fakt rychle zběsilým tempem.
verbst
0 0
reagovat

Wow. Seriál, kterej začíná jako dětská pohádečka postupně vyrostl. Neskutečně skvělý dílo plný super hudby, fantasy, parádních vtípků apod.
90 %

YIP YIP!!!
593489
Wow. Seriál, kterej začíná jako dětská pohádečka postupně vyrostl. Neskutečně skvělý dílo plný super hudby, fantasy, parádních vtípků apod. 90 % YIP YIP!!!
0 0
reagovat

Community

Na jednu stranu se na to strašně těším (skoro tolik jako na 3. řadu Sherlocka), na druhou stranu se radši snažím nemít přehnaná očekávání, abych nebyl zklamaný...
593471
Na jednu stranu se na to strašně těším (skoro tolik jako na 3. řadu Sherlocka), na druhou stranu se radši snažím nemít přehnaná očekávání, abych nebyl zklamaný...
Community
0 0
reagovat
Tak vypadá to výborně, hlavně, aby se neopakovala situace se začátkem série minulé...
593469
Tak vypadá to výborně, hlavně, aby se neopakovala situace se začátkem série minulé...
0 0
reagovat
Už jen pár dní a vrací se Community!!! YAYYY
593468
Už jen pár dní a vrací se [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z584YZtS9c4"]Community[/link]!!! YAYYY
0 0
reagovat
Dneska jsem tohle videl prolitnout na feedu FB, vcelku "vyzivne" cteni a ujisteni, ze zdejsi diskuze jsou vlastne vcelku na urovni ve vsech jejich dimenzich :D
loool
593418
Dneska jsem tohle videl prolitnout na feedu FB, vcelku "vyzivne" cteni a ujisteni, ze zdejsi diskuze jsou vlastne vcelku na urovni ve vsech jejich dimenzich *:D* [link="http://www.facebook.com/groups/263773071163/"]loool[/link]
0 0
reagovat

Clone wars 5x16

EPIC ! Tak tímhle mě tvůrci dostali Jsou pouze 2 sithové učedník a mistr .
5 serie bude poslední ? jestli jo tak dalších 6-8? dílů bude hodně vypjatých
593402
EPIC ! Tak tímhle mě tvůrci dostali Jsou pouze 2 sithové učedník a mistr . 5 serie bude poslední ? jestli jo tak dalších 6-8? dílů bude hodně vypjatých
Clone wars 5x16
0 0
reagovat
Mně to tedy nepřijde. Čím přesně myslíte? To ukamenování mi přišlo úplně v pohodě. Potom kvůli jídlu bylo logické neriskovat možnou ztrátu a tím pádem jasnou porážku. Naopak zase ušetřil přeživší z města, takže to bylo vyvážené.
593398
Mně to tedy nepřijde. Čím přesně myslíte? [spoiler]To ukamenování mi přišlo úplně v pohodě. Potom kvůli jídlu bylo logické neriskovat možnou ztrátu a tím pádem jasnou porážku. Naopak zase ušetřil přeživší z města, takže to bylo vyvážené.[/spoiler]
0 0
reagovat

speta.jr

Taky tam vidím snahu ho některými činy připravit o divácké sympatie. Možná, aby nám ho pak nebylo moc líto, až ho Crasus rozdrtí :)
593397
Taky tam vidím snahu ho některými činy připravit o divácké sympatie. Možná, aby nám ho pak nebylo moc líto, až ho Crasus rozdrtí *:)*
speta.jr
0 0
reagovat

Spartacus

Je to jen muj pocit, nebo se opravdu tvurci rozhodli z hlavniho hrdiny udelat mene a mene sympatickou postavu? :D
593396
Je to jen muj pocit, nebo se opravdu tvurci rozhodli z hlavniho hrdiny udelat mene a mene sympatickou postavu? *:D*
Spartacus
0 0
reagovat

Ripper street

V prvních dvou dílech se to lehce hledalo ale od třetího se to usadilo na na nadprůměrné dobovce s fajn herci. Akorát jsem tajně doufal, že toho Jacka tam zapojí trošku víc.
593395
V prvních dvou dílech se to lehce hledalo ale od třetího se to usadilo na na nadprůměrné dobovce s fajn herci. Akorát jsem tajně doufal, že toho Jacka tam zapojí trošku víc.
Ripper street
0 0
reagovat

Star Wars: The Cone Wars

Vřele doporučuji nejnovější 2 epizody (15 a 16) seriálu. Patří mezi to nejlepší, co se v něm objevilo. Přes svojí lehkou infantilnost mají značně temné vyznění.

Mocensko-politický vzestup Darth Maula a jeho bratra na Mandaloru.
Dekapitace mandalorského vůdce.
Provokace Obi-Wana k Temné straně Síly s velice neslavným koncem (Anakin by se zachoval úplně jinak).
Bojové zjevení Darth Sidiouse a jeho mučení Darth Maula.

P. S.: Jako dabér se zde objevuje John Favreau. ;)
593392
Vřele doporučuji nejnovější 2 epizody (15 a 16) seriálu. Patří mezi to nejlepší, co se v něm objevilo. Přes svojí lehkou infantilnost mají značně temné vyznění. [spoiler] Mocensko-politický vzestup Darth Maula a jeho bratra na Mandaloru. Dekapitace mandalorského vůdce. Provokace Obi-Wana k Temné straně Síly s velice neslavným koncem (Anakin by se zachoval úplně jinak). Bojové zjevení Darth Sidiouse a jeho mučení Darth Maula. [/spoiler] P. S.: Jako dabér se zde objevuje John Favreau. *;)*
Star Wars: The Cone Wars
0 0
reagovat
kdyz uz jim ani Karel nechce ucinkovat v posledni epce, tak tu neco smrdi :)
593384
kdyz uz jim ani Karel nechce ucinkovat v posledni epce, tak tu neco smrdi :)
0 0
reagovat

The Office

Vyzerá to tak, že seriál sa rozhodli ukončiť nezaujímavou story Pam/Jim, resp. im to poslúži ako hlavný bod príbehu až do konca. Mohli vymyslieť teda aj niečo lepšie. :-
593382
Vyzerá to tak, že seriál sa rozhodli ukončiť nezaujímavou story Pam/Jim, resp. im to poslúži ako hlavný bod príbehu až do konca. Mohli vymyslieť teda aj niečo lepšie. *:-*
The Office
0 0
reagovat

verbst neví, co je dobrý s146e21

:+
593381
*:+*
verbst neví, co je dobrý s146e21
0 0
reagovat
Tak si zase zaverbstujeme: 30 Rock je hrozná nuda - nezvládnul jsem dojet ani první řadu.. Na věci jako Parks and Recreation nebo Rules of Engagement se to ani trochu nechytá.

SCRUBS FTW!
593380
Tak si zase zaverbstujeme: 30 Rock je hrozná nuda - nezvládnul jsem dojet ani první řadu.. Na věci jako Parks and Recreation nebo Rules of Engagement se to ani trochu nechytá. SCRUBS FTW!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se