Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41581 - 41600 Napsat příspěvek
Nooo, ale ti Vikingové sou fakt velká pecka. Po pátým díle čelist hodně dole :o
595784
Nooo, ale ti Vikingové sou fakt velká pecka. Po pátým díle čelist hodně dole *:o*
0 0
reagovat

xxendxx

:+
595779
*:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Hannibal - Pilot

Zatiaľ som na vážkach. Herci sú špičkoví, ale zatiaľ nemali šancu sa nijako prejaviť, išlo iba o takú úvodnú predstavovačku. Na môj vkus to NBC s tým vizuálom až moc preháňa a sústredí sa naň viac ako na celkový obsah. Škoda.

6,5/10.

Uvidíme, čo bude ďalej, potenciál to má a promo na druhú epizódu navnadilo (Scullyová ako psychiater Dr. Lectera) :+
595774
Zatiaľ som na vážkach. Herci sú špičkoví, ale zatiaľ nemali šancu sa nijako prejaviť, išlo iba o takú úvodnú predstavovačku. Na môj vkus to NBC s tým vizuálom až moc preháňa a sústredí sa naň viac ako na celkový obsah. Škoda. 6,5/10. Uvidíme, čo bude ďalej, potenciál to má a promo na druhú epizódu navnadilo (Scullyová ako psychiater Dr. Lectera) *:+*
Hannibal - Pilot
0 0
reagovat
treti rada je potvrzena uz od ledna
595771
treti rada je potvrzena uz od ledna
0 0
reagovat

House of Lies

Málo věcí má takovej náboj.
Super řada. Doufám, že třetí bude.
595759
Málo věcí má takovej náboj. Super řada. Doufám, že třetí bude.
House of Lies
0 0
reagovat

GoT

Jaj, tak když už i tady se nadává na nudnost GoT, tak to sem zvědav jak to budu vnímat, když jsem se nudil už u poloviny dílů druhé série... Asi si opravdu počkám až bude celá série a pauzu vyplním Vikingama 8)
595758
Jaj, tak když už i tady se nadává na nudnost GoT, tak to sem zvědav jak to budu vnímat, když jsem se nudil už u poloviny dílů druhé série... Asi si opravdu počkám až bude celá série a pauzu vyplním Vikingama *8)*
GoT
0 0
reagovat
Jo, Vikingové se s tím řádně neserou. 8) Jak mě úvodní díl zklamal, tak to jede ve velkym tempu. GOT mě popravdě už trochu nudí, ale tohle je prostě pecka. :+
595757
Jo, Vikingové se s tím řádně neserou. *8)* Jak mě úvodní díl zklamal, tak to jede ve velkym tempu. GOT mě popravdě už trochu nudí, ale tohle je prostě pecka. *:+*
0 0
reagovat

Vikings

Wow:+ Po prvním díle jsem tomu vůbec nevěřil, ale teď mě to baví víc než GoT.
595756
Wow*:+* Po prvním díle jsem tomu vůbec nevěřil, ale teď mě to baví víc než GoT.
Vikings
0 0
reagovat

Gonzi, Tony

Žádný ban jsem nedostal, jen jsem zapomněl heslo a nepomohla mi ani funkce obnovit zapomenuté heslo.
595753
Žádný ban jsem nedostal, jen jsem zapomněl heslo a nepomohla mi ani funkce obnovit zapomenuté heslo.
Gonzi, Tony
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Melissandra se objevi u bratrstva a patrne si vezme Gendriho, ktereho proste nejak vyuzije a bude ho asi chtit obetovat, jelikoz postavu Edrica Boure tvurci vyskrtli, takze Gendry bude takova nahrada. A Thoros taky vyznava R'hyllora, takze proc by se treba s Melissandrou trochu neznal.
595749
Melissandra [spoiler]se objevi u bratrstva a patrne si vezme Gendriho, ktereho proste nejak vyuzije a bude ho asi chtit obetovat, jelikoz postavu Edrica Boure tvurci vyskrtli, takze Gendry bude takova nahrada. A Thoros taky vyznava R'hyllora, takze proc by se treba s Melissandrou trochu neznal.[/spoiler]
Ex-Soldier
0 0
reagovat

GoT

Video představující nové postavy. :+ Obsahuje pár záběrů z dalších epizod. Spoiler ohledně části s Thorosem Melisandra s Bratrstvem? O rly?
595744
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SN28-TdHCbI"]Video[/link] představující nové postavy. *:+* Obsahuje pár záběrů z dalších epizod. Spoiler ohledně části s Thorosem [spoiler]Melisandra s Bratrstvem? O rly?[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
Já si nebyl jistej, jestli je to on, ale ta spoilerová pasáž o "chlapečkovi" mě celkem utvrdila. :D
595743
Já si nebyl jistej, jestli je to on, ale ta spoilerová pasáž o "chlapečkovi" mě celkem utvrdila. *:D*
0 0
reagovat

LOOOOOOOOOOOOL

Disk má další ban? :D:D:D
595741
Disk má další ban? *:D**:D**:D*
LOOOOOOOOOOOOL
0 0
reagovat
Vikings: Dnešní díl se hodně povedl
595736
[b]Vikings[/b]: Dnešní díl se hodně povedl
0 0
reagovat

GoT s03e02

Paráda. Narozdíl od ostatních mám raději dialogové scény než nějaké bitvy, které tvůrci stejně oklešťují (kromě Černovody). Šlape to náramně skvěle a tady jsem se dočkal i jednoho překvapení. V tomto díle se objevil chlapeček z Lásky nebeské, tentokrát o deset let starší. Poznal jsem ho hned.

Mám akorát problém s dětskými herci. Zdá se to jenom mně nebo opravdu Bran a Arya stárnou strašně rychle? Představitel Brana tady dokonce začal mutovat. Doufám, že nedojde na nejhorší a role nebudou přeobsazeny. Byla by to škoda.
595730
Paráda. Narozdíl od ostatních mám raději dialogové scény než nějaké bitvy, které tvůrci stejně oklešťují (kromě Černovody). Šlape to náramně skvěle a tady jsem se dočkal i jednoho překvapení. V tomto díle [spoiler]se objevil chlapeček z Lásky nebeské, tentokrát o deset let starší. Poznal jsem ho hned.[/spoiler] Mám akorát problém s dětskými herci. Zdá se to jenom mně nebo opravdu Bran a Arya stárnou strašně rychle? Představitel Brana tady dokonce začal mutovat. Doufám, že nedojde na nejhorší a role nebudou přeobsazeny. Byla by to škoda.
GoT s03e02
0 0
reagovat

GoT3x2

sakra a utnou to v nejlepším to je fakt na mrtvici, 3/4 dílu kecání a nuda a pak se to rozjede a konec. kurňa ta Arya to bude mít ted krutě těžký
bych nejradši odjel někam na 2 měsíce někam kde není internet a minimum lidí a pak se vrátil z5 a dal si zbylích 8 dílů naráz tohle je fakt strašný čekání 8)
595728
sakra a utnou to v nejlepším to je fakt na mrtvici, 3/4 dílu kecání a nuda a pak se to rozjede a konec. kurňa ta Arya to bude mít ted krutě těžký bych nejradši odjel někam na 2 měsíce někam kde není internet a minimum lidí a pak se vrátil z5 a dal si zbylích 8 dílů naráz tohle je fakt strašný čekání *8)*
GoT3x2
0 0
reagovat

duro

Je to možné, nakoľko som v nejakom tom Behind the Scenes som započul niečo v zmysle, že prvá sezóna predstavuje ucelený príbeh. Ale interpretovať túto informáciu možno tiež rôzne (Ragnarovo uchopenie moci, počiatky výbojov do Anglicka, príbeh Ragnara Lothbroka etc.). Na druhej strane, druhá sezóna o jeho synoch by tiež nemusela byť odveci, ak budú aspoň trochu po tatovi (tú ságu som nečítal), no už samotného Ragnara ako postavu si tvorcovia posunuli o nejaké to storočie dozadu, takže prvá sezóna môže naozaj dopadnúť všeliak. Čo je vlastne aj dobre, aspoň budú posledné diely náležite napínavé.
595724
[spoiler]Je to možné, nakoľko som v nejakom tom Behind the Scenes som započul niečo v zmysle, že prvá sezóna predstavuje ucelený príbeh. Ale interpretovať túto informáciu možno tiež rôzne (Ragnarovo uchopenie moci, počiatky výbojov do Anglicka, príbeh Ragnara Lothbroka etc.). Na druhej strane, druhá sezóna o jeho synoch by tiež nemusela byť odveci, ak budú aspoň trochu po tatovi (tú ságu som nečítal), no už samotného Ragnara ako postavu si tvorcovia posunuli o nejaké to storočie dozadu, takže prvá sezóna môže naozaj dopadnúť všeliak. Čo je vlastne aj dobre, aspoň budú posledné diely náležite napínavé.[/spoiler]
duro
0 0
reagovat

Vikings

Spoilery z legendy, podľa ktorej to natočili:

Ragnar podľa ság zomrel tak, že ho hodili do hadej jamy. A jama tam už je. Začínam mať neblahý pocit, že druhá sezóna bude jednoducho o niekom inom.
595717
Spoilery z legendy, podľa ktorej to natočili: [spoiler]Ragnar podľa ság zomrel tak, že ho hodili do hadej jamy. A jama tam už je. Začínam mať neblahý pocit, že druhá sezóna bude jednoducho o niekom inom.[/spoiler]
Vikings
0 0
reagovat

Spartacus, GoT a Vikings

Spratacus mne dost bavi. Predposledni epizoda byla takova priprava proste na final epic battle, alei tak si to konecne nekdo zaslouzil.

GoT - super. Kopec novych postav a Ramsay!!! Urcite to bude on. Smradocha preskocili, tak tady se akorat bude vydavat za obycejneho sluhu.

Vikings Fiha. Jsem cekal, ze Haraldson tam bude do konce serie. Tady se spostavama po vzoru GoT taky nemazou. Zadne preslapovani na miste, takze vzhuru opet plenit Anglii v dalsim dile.
595715
Spratacus mne dost bavi. Predposledni epizoda byla takova priprava proste na final epic battle, alei tak si to konecne nekdo zaslouzil. GoT - super. Kopec novych postav a [spoiler]Ramsay!!! Urcite to bude on. Smradocha preskocili, tak tady se akorat bude vydavat za obycejneho sluhu.[/spoiler] Vikings [spoiler]Fiha. Jsem cekal, ze Haraldson tam bude do konce serie. Tady se spostavama po vzoru GoT taky nemazou. Zadne preslapovani na miste, takze vzhuru opet plenit Anglii v dalsim dile.[/spoiler]
Spartacus, GoT a Vikings
0 0
reagovat

Spartacus

Boring as hell. Po předchozím dílu už jsem doufal že to vezmou hopem, všechny gladiátory konečně vykydlí a bude konec, ale oni jen protahují a protahují, tohle byla úplně zbytečná a debilní výplňovka.

I ty římské intriky jsou jen stínem předchozích sérií, stejně jako celá tahle řada, ale to se holt dalo čekat, když se teď děj točí kolem nezajímavých gladiátorů a ne kolem Batiata.
595707
Boring as hell. Po předchozím dílu už jsem doufal že to vezmou hopem, všechny gladiátory konečně vykydlí a bude konec, ale oni jen protahují a protahují, tohle byla úplně zbytečná a debilní výplňovka. I ty římské intriky jsou jen stínem předchozích sérií, stejně jako celá tahle řada, ale to se holt dalo čekat, když se teď děj točí kolem nezajímavých gladiátorů a ne kolem Batiata.
Spartacus
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se