Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41561 - 41580 Napsat příspěvek
me se libi, ze prestali resit sracky jako bylo GTA, nackove atd a vratilo se to +- do koleji 1. serie. Misto Curtise je tam ted otravnej Finn, ale jeho Jedi powers ho stavi do daleko lepsiho svetla, nez tu cernou nulu, ktera posledni 2 rady neumela vubec nic
593745
me se libi, ze prestali resit sracky jako bylo GTA, nackove atd a vratilo se to +- do koleji 1. serie. Misto Curtise je tam ted otravnej Finn, ale jeho Jedi powers ho stavi do daleko lepsiho svetla, nez tu cernou nulu, ktera posledni 2 rady neumela vubec nic
0 0
reagovat
Takže po všudypřítomné prasárně se záměnou významu hold se mladší generace přesouvá na akorád? No to potěš. ?):D 8)
593744
Takže po všudypřítomné prasárně se záměnou významu hol[b]d[/b] se mladší generace přesouvá na akorá[b]d[/b]? No to potěš. *?)**:D* *8)*
0 0
reagovat
Finn je boží :D A 4. sérka je celkově mnohem zábavnější než třetí, dle mého.
Momentálně jsem ale hodně zvědavý, na tu americkou verzi - prozatím jsem se dozvěděl akorád fakt, že to bude na podzim a jinak je kolem toho podezřele ticho :D
593741
Finn je boží :D A 4. sérka je celkově mnohem zábavnější než třetí, dle mého. Momentálně jsem ale hodně zvědavý, na tu americkou verzi - prozatím jsem se dozvěděl akorád fakt, že to bude na podzim a jinak je kolem toho podezřele ticho :D
0 0
reagovat
Myslím, že som myšlienku "séria sama o sebe super, jedna jediná postava nahovno" napísal dostatočne zrozumiteľne, aby si sa nemusel pýtať hovadiny :)
593740
Myslím, že som myšlienku "séria sama o sebe super, jedna jediná postava nahovno" napísal dostatočne zrozumiteľne, aby si sa nemusel pýtať hovadiny *:)*
0 0
reagovat
Znamená to, že si slabší jedinec? :)
593738
Znamená to, že si slabší jedinec? :)
0 0
reagovat

Misfits, 4. séria

Tak, a pôvodná partia je preč. Vadí to? Ani nie, z niekoľkých dôvodov. Za prvé - Rudy je stále geniálny a stále si s Nathanom vytiera riť. Skvelá nová postava Jess sadla do seriálu ako uliata, neskoršia príchodzia Abbey rovnako zanechala dobrý dojem a probation worker číslo who-knows-anymore priam trhá bránicu. Scenáristická studňa nápadov tiež našťastie ešte nevyschla a štvrtá séria dokáže prekvapovať a výborne baviť každou ďalšou epizódou. Je tu však jeden problém. A ten problém má meno Finn. Iste, aj v pôvodnej bande sa našli protagonisti, ktorí nemuseli sadnúť úplne každému. Tento šušľavý pičus s potkaním ksichtom je však natoľko trápny a otravný, že by som sa naozaj čudoval, ak by sa petície pre jeho okamžité odstránenie zo seriálu nepísali už v tejto chvíli. Milujem škótsky prízvuk, ale Nathan McMullen je prvý človek na planéte, ktorý mi ho dokázal znechutiť. Hrozná, príšerná postava, ktorá slabším jedincom štvrtú sezónu dokonale znechutí. Fuck you, you little cunt.
593736
[spoiler]Tak, a pôvodná partia je preč.[/spoiler] Vadí to? Ani nie, z niekoľkých dôvodov. Za prvé - Rudy je stále geniálny a stále si s Nathanom vytiera riť. Skvelá nová postava Jess sadla do seriálu ako uliata, neskoršia príchodzia Abbey rovnako zanechala dobrý dojem a probation worker číslo who-knows-anymore priam trhá bránicu. Scenáristická studňa nápadov tiež našťastie ešte nevyschla a štvrtá séria dokáže prekvapovať a výborne baviť každou ďalšou epizódou. Je tu však jeden problém. A ten problém má meno Finn. Iste, aj v pôvodnej bande sa našli protagonisti, ktorí nemuseli sadnúť úplne každému. Tento šušľavý pičus s potkaním ksichtom je však natoľko trápny a otravný, že by som sa naozaj čudoval, ak by sa petície pre jeho okamžité odstránenie zo seriálu nepísali už v tejto chvíli. Milujem škótsky prízvuk, ale Nathan McMullen je prvý človek na planéte, ktorý mi ho dokázal znechutiť. Hrozná, príšerná postava, ktorá slabším jedincom štvrtú sezónu dokonale znechutí. Fuck you, you little cunt.
Misfits, 4. séria
0 0
reagovat

Survivor

Tak nová sezóna potěšila. Vybrali to fakt perfektně a vyřazování nemohlo dopadnout líp :D
593734
Tak nová sezóna potěšila. Vybrali to fakt perfektně a vyřazování nemohlo dopadnout líp *:D*
Survivor
0 0
reagovat

Banshee

Tak konec třetí epizody byl ultimátní. Pro mě nejlepší seriálová novinka s největším drsoněm v hlavní roli 8)
593719
Tak konec třetí epizody byl ultimátní. Pro mě nejlepší seriálová novinka s největším drsoněm v hlavní roli *8)*
Banshee
0 0
reagovat

Strike Back

Tak je to fakt dobré, ale koukám, že Thorina pak vystřídali :(
593695
Tak je to fakt dobré, ale koukám, že Thorina pak vystřídali *:(*
Strike Back
0 0
reagovat

Suits

Poslední 2 díly opravdu parádní. Louis roste díl od dílu, zbožňuju ho. 8)
593694
Poslední 2 díly opravdu parádní. Louis roste díl od dílu, zbožňuju ho. *8)*
Suits
0 0
reagovat

House of Lies

Tak Matt Damon díl mě naprosto rozsekal. Geniální.
593688
Tak Matt Damon díl mě naprosto rozsekal. Geniální.
House of Lies
0 0
reagovat

Chicago Fire

Ten seriál je předvidatelnej, až to bolí. Ale je tak fajn to sledovat, nechápu. :)
593687
Ten seriál je předvidatelnej, až to bolí. Ale je tak fajn to sledovat, nechápu. *:)*
Chicago Fire
0 0
reagovat
Memphis: Netuším, nevidel som z toho ani 5 minút. :D
593684
Memphis: Netuším, nevidel som z toho ani 5 minút. *:D*
0 0
reagovat

Derek

link Upútavka na ďalšiu časť. Karl bude zase perliť. :D:+
593683
http://www.youtube.com/watch?v=Ty_mdjOiXPw&sns=tw Upútavka na ďalšiu časť. Karl bude zase perliť. *:D**:+*
Derek
0 0
reagovat

duro

A jaký to je?
593682
A jaký to je?
duro
0 0
reagovat
Aj na českom HBO to pravidelne dávajú.
593681
Aj na českom HBO to pravidelne dávajú.
0 0
reagovat
Taky se na to asi podívám. Vypadá to zajímavě. Jinak jsem to našel pod "HBO TV show two ex-military" :)
593680
Taky se na to asi podívám. Vypadá to zajímavě. Jinak jsem to našel pod "HBO TV show two ex-military" *:)*
0 0
reagovat
taky na to koukám a když vidím to britské lahůdkové obsazení, tak nechápu, jak to že jsem o tom ještě neslyšel ..
593674
taky na to koukám a když vidím to britské lahůdkové obsazení, tak nechápu, jak to že jsem o tom ještě neslyšel ..
0 0
reagovat
jo, to je vono... dik
593671
jo, to je vono... dik
0 0
reagovat
593666
http://www.imdb.com/title/tt1492179/ ?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se