Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41541 - 41560 Napsat příspěvek

Cali

poslední díl fakt parádní ... :D

" ... is he retarded ? " :D
593888
poslední díl fakt parádní ... *:D* " ... is he retarded ? " *:D*
Cali
0 0
reagovat
Jojo moc pekne :)
593885
Jojo moc pekne :)
0 0
reagovat
Vymakany diel:D:+
593884
Vymakany diel*:D**:+*
0 0
reagovat

Top Gear

Rugby! :D:+
593877
Rugby! *:D**:+*
Top Gear
0 0
reagovat
TBBT valentýnský díl naprosto super :-D ty hlášky tam byly opět smrtící.Sheldon je bezcitnej hajzl :-D

Star Wars CW
parádní díl! jsem na osud Ashooki velmi zvědav, bylo by cool kdyby se pak její postava objevila v hrané E7 :-)
593820
TBBT valentýnský díl naprosto super :-D ty hlášky tam byly opět smrtící.Sheldon je bezcitnej hajzl :-D Star Wars CW parádní díl! jsem na osud Ashooki velmi zvědav, bylo by cool kdyby se pak její postava objevila v hrané E7 :-)
0 0
reagovat

Archer

Ja jsem byl teda spokojenej jako vzdy :+
593817
Ja jsem byl teda spokojenej jako vzdy *:+*
Archer
0 0
reagovat

Archer

Minuly tyzden jedna z najlepsich casti, tento tyzden slabsia. Nepovedal by som, ze to bolo az take zle a nudne, len sa mi zdalo, ze nic nie je dotiahnute do konca. Pride mi ako keby nevedeli ako dostat Barryho spat na Zem tak to natiahli na celu cast. Na druhu stranu pripravili si touto castou dobre veci do buducna.
593813
Minuly tyzden jedna z najlepsich casti, tento tyzden slabsia. Nepovedal by som, ze to bolo az take zle a nudne, len sa mi zdalo, ze nic nie je dotiahnute do konca. Pride mi ako keby nevedeli ako dostat Barryho spat na Zem tak to natiahli na celu cast. Na druhu stranu pripravili si touto castou dobre veci do buducna.
Archer
0 0
reagovat
:D

Archer
Wtf? To byla nuda...
593810
*:D* [b]Archer[/b] Wtf? To byla nuda...
0 0
reagovat
LOL. Rekni mi, kdy jsem tady hypoval neco? A kdyz uz jsem o necem napsal, ze je to dobry a ono nebylo? Nechteli byste se uklidnit?
593809
LOL. Rekni mi, kdy jsem tady hypoval neco? A kdyz uz jsem o necem napsal, ze je to dobry a ono nebylo? Nechteli byste se uklidnit?
0 0
reagovat
Klasickej vebstovskej hype... link
593808
Klasickej vebstovskej hype... http://worstprofessorever.com/wp-content/uploads/2011/02/nothing_to_see_here.jpg
0 0
reagovat

Loki

593806
[link="http://media.tumblr.com/tumblr_lwpb7nyv441qeobo3.gif"]Dafuq[/link][link="http://sailcbc.com/help_files/WhatsYourProblem.png"]?![/link]
Loki
0 0
reagovat
Co veta to perla, preboha verbste uvedom sa trochu...
593785
Co veta to perla, preboha verbste uvedom sa trochu...
0 0
reagovat
Desítkovou televizi jsme tu dlouho neměli, ale zase jednou platí, že kdo si počká, ten se dočká.
House of Cards je 13ti dílnej "seriál" (uvozovky proto, že netflix vypustil všech třináct dílů najednou, a ne týden po týdnu), kterej pojednává o politice Bílýho domu. Bez jakýhokoliv dlouhýho dumání můžu říct, že něco tak skvělýho (herci, hudba, režie, provedení námětu) jsem, co se týče politickýho drama, neviděl. A to počítám i filmy.
Kevin Spacey tady hraje životní roli (podobně jako Kevin Costner v Hatfields & McCoys) a vůbec to nevadí, že je to televizní počin. Co televizní - internetovej! Rozdíl mezi stříbrným plátnem a obrazovkou je zase jednou menší. Robin Wright taktéž podala dechberoucí výkon. Všechno klaplo na jedničku (nebo na desítku, jak chcete). Ke konci jsem měl pocit, že se začíná směřovat i k politickýmu/novinářskýmu trhilleru, což mi dalo vzpomenout na State of Play.
Jestli máte rádi tenhle styl, rozhodně neváhejte. Stojí to za to, a rychle to uteče.

10/10
593792
Desítkovou televizi jsme tu dlouho neměli, ale zase jednou platí, že kdo si počká, ten se dočká. [b]House of Cards[/b] je 13ti dílnej "seriál" (uvozovky proto, že netflix vypustil všech třináct dílů najednou, a ne týden po týdnu), kterej pojednává o politice Bílýho domu. Bez jakýhokoliv dlouhýho dumání můžu říct, že něco tak skvělýho (herci, hudba, režie, provedení námětu) jsem, co se týče politickýho drama, neviděl. A to počítám i filmy. Kevin Spacey tady hraje životní roli (podobně jako Kevin Costner v Hatfields & McCoys) a vůbec to nevadí, že je to televizní počin. Co televizní - internetovej! Rozdíl mezi stříbrným plátnem a obrazovkou je zase jednou menší. Robin Wright taktéž podala dechberoucí výkon. Všechno klaplo na jedničku (nebo na desítku, jak chcete). Ke konci jsem měl pocit, že se začíná směřovat i k politickýmu/novinářskýmu trhilleru, což mi dalo vzpomenout na State of Play. Jestli máte rádi tenhle styl, rozhodně neváhejte. Stojí to za to, a rychle to uteče. 10/10
0 0
reagovat
Aha, on je dneska novej díl, epolodžíís
593774
Aha, on je dneska novej díl, epolodžíís
0 0
reagovat
Fackující Donna byla už v minulém dílu, ne?
593773
Fackující Donna byla už v minulém dílu, ne?
0 0
reagovat

Vardant

Taky sis užil fackující Donnu a kongeniálního Louise? :D
593772
Taky sis užil fackující Donnu a kongeniálního Louise? :D
Vardant
0 0
reagovat

Suits

Mám pocit, že ten meteorit z Ruska měl bratříčka, který mě smetl nebo byl ten díl vážně tak dobrý. Uff :+
593771
Mám pocit, že ten meteorit z Ruska měl bratříčka, který mě smetl nebo byl ten díl vážně tak dobrý. Uff *:+*
Suits
0 0
reagovat

sidda

Stane se! :)
593748
Stane se! :)
sidda
0 0
reagovat
mnohem radsi budu koukat na Finna, jak se snazi telekinezovat, nez na Curtise, jehoz jedina superschopnost je, ze dostane kramy :D
593747
mnohem radsi budu koukat na Finna, jak se snazi telekinezovat, nez na Curtise, jehoz jedina superschopnost je, ze dostane kramy :D
0 0
reagovat

xxendxx

Jasné, pretože ten seriál je hlavne o tých schopnostiach. Ummmm...
593746
Jasné, pretože ten seriál je hlavne o tých schopnostiach. Ummmm...
xxendxx
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se