Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41461 - 41480 Napsat příspěvek
To byly jatka. :D

Jak tady někdo na začátku sezóny říkal, že Boyd začíná nudit, tak dneska kraloval.
A přestřelka v baru? Wow. :+
edit: Tak asi máte pravdu, ten rozhovor v Marshall's office byl trochu revealing a pak ještě ten s Ellen May... Duh. :D
594226
To byly jatka. *:D* Jak tady někdo na začátku sezóny říkal, že Boyd začíná nudit, tak dneska kraloval. [spoiler]A přestřelka v baru? Wow. *:+*[/spoiler] edit: [spoiler]Tak asi máte pravdu, ten rozhovor v Marshall's office byl trochu revealing a pak ještě ten s Ellen May...[/spoiler] Duh. *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Po dnešku asi jo. Asi určitě. Bobby? Teda ten šerif Shelby?
Byl to skvělej díl. A myslel jsem si, že po tom, co všechno prožil, tam Arlo bude až do konce... Škoda ho.
594224
Po dnešku asi jo. Asi určitě. [spoiler]Bobby? Teda ten šerif Shelby?[/spoiler] Byl to skvělej díl. A myslel jsem si, že po tom, co všechno prožil, tam [spoiler]Arlo bude až do konce... Škoda ho.[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak neříkejte že vám ještě pořád nedošlo kdo je Drew Thompson :)
594222
Tak neříkejte že vám ještě pořád nedošlo kdo je Drew Thompson :)
0 0
reagovat
Možná si to špatně pamatuju, ale neobjeví se tam JD, Elliot nebo Turk vždycky jen na chvíli? Nemám pocit, že by to nějak kazilo odkaz...
594221
Možná si to špatně pamatuju, ale neobjeví se tam JD, Elliot nebo Turk vždycky jen na chvíli? Nemám pocit, že by to nějak kazilo odkaz...
0 0
reagovat
Tak Scrubs bavilo samozřejmě hodně. Jen teda ty komentáře na devítku byly ve smyslu, že pokud si člověl nechce kazit nadšení, ať se do toho nepouští. Proto sem se k tomu až doteď nedostal... Seženeme, uvidíme, jestli se k tomu dostaneme ;). Díky za poznatky.
594220
Tak Scrubs bavilo samozřejmě hodně. Jen teda ty komentáře na devítku byly ve smyslu, že pokud si člověl nechce kazit nadšení, ať se do toho nepouští. Proto sem se k tomu až doteď nedostal... Seženeme, uvidíme, jestli se k tomu dostaneme ;). Díky za poznatky.
0 0
reagovat

KARLOS

Jestli tě to celkově bavilo, tak ta devítka ničemu neuškodí. Sice to tak úplně nejsou scrubs, ale je to furt prdel.
594219
Jestli tě to celkově bavilo, tak ta devítka ničemu neuškodí. Sice to tak úplně nejsou [b]scrubs[/b], ale je to furt prdel.
KARLOS
0 0
reagovat

Scrubs

Ja jsem devitku videl a je to uz slabsi, ale kdyz uz Karlos videl 8 predchozich, tak ho ta devitka nezabije :)
594218
Ja jsem devitku videl a je to uz slabsi, ale kdyz uz Karlos videl 8 predchozich, tak ho ta devitka nezabije :)
Scrubs
0 0
reagovat

karlos

Rozhodne nekoukat, radeji si stahni nejaky starsi dobre hodnoceny serial, ktery jsi jeste nevidel;)
594212
Rozhodne nekoukat, radeji si stahni nejaky starsi dobre hodnoceny serial, ktery jsi jeste nevidel*;)*
karlos
0 0
reagovat
na tuhle aukci se hodí jedno staré androidí rčení : staré androidní rčení 001100111011100011110011100111100 - link
594198
na tuhle aukci se hodí jedno staré androidí rčení : staré androidní rčení 001100111011100011110011100111100 - [link="http://aukro.cz/fajnsmekrovsky-set-cerveneho-trpaslika-i3062726254.html"]link[/link]
0 0
reagovat

Memphis

Taky mě ten "photoshop" bil do očí.
Máš pravdu. Vždycky je tam pak obíhačka podezřelých, každý je pošle k někomu dalšímu, případně objeví stopu na bezpečností kameře ("Yo, Beckett, I found..." :D) a pak se k někomu vrátí a on je vrah.
594197
Taky mě ten "photoshop" bil do očí. Máš pravdu. Vždycky je tam pak obíhačka podezřelých, každý je pošle k někomu dalšímu, případně objeví stopu na bezpečností kameře ("Yo, Beckett, I found..." *:D*) a pak se k někomu vrátí a on je vrah.
Memphis
0 0
reagovat

Karlos

Pokud si nechceš kazit ten nostalgicky pěknej konec osmé řady, tak na devítku rychle zapomeň a dělej, že nikdy neexistovala..
594194
Pokud si nechceš kazit ten nostalgicky pěknej konec osmé řady, tak na devítku rychle zapomeň a dělej, že nikdy neexistovala..
Karlos
0 0
reagovat

Castle

Meh... Tohle mi nepřišlo ani cheesy, spíš laciný. Korunu tomu dodaly záběry Castla na pozadí Paříže, blue screen často poznat nejde ani v seriálech, tady to hrozně bilo do očí.

Sam.Vimes
Podle toho, jak se Castleovi případy obvykle vyvíjej, časem vypozoruješ vzorec a je ti jasný od prvního výslechu, kdo "je vrah".
594193
Meh... Tohle mi nepřišlo ani cheesy, spíš laciný. Korunu tomu dodaly záběry Castla [spoiler]na pozadí Paříže, blue screen často poznat nejde ani v seriálech, tady to hrozně bilo do očí.[/spoiler] [b]Sam.Vimes[/b] Podle toho, jak se Castleovi případy obvykle vyvíjej, časem vypozoruješ vzorec a je ti jasný od prvního výslechu, kdo "je vrah".
Castle
0 0
reagovat

dreamy

Je to stupidní, ale baví mě to čím dál víc. S tou neschopností nicméně souhlasim, bylo tam dost vidět, že si s tou "hostage situation" nevědí moc rady.
594192
Je to stupidní, ale baví mě to čím dál víc. S tou neschopností nicméně souhlasim, bylo tam dost vidět, že si s tou "hostage situation" nevědí moc rady.
dreamy
0 0
reagovat

Castle

Pecka :+
Podle čeho bylo jasný, že je Alexis cíl už minule? Mně to teda došlo až v tomhle díle, předtím jsem si myslel, že se bude víc šťourat v nějakých aktivitách otce té druhé holky. Zato hned u přestřelky v lesíku mě napadlo, že to bude o Castlově otci... doufám, že tam brzo bude znova :)
Bylo to velmi příjemné zpestření, přiznávám že detektivní zápletky mě už poslední dobou přestávaly bavit... ve smyslu že už mě případ ani nezajímal a bavily mě jen osobní dialogy.
A moc rád bych zase viděl Castla jako spisovatele, nějak se to ze seriálu vytratilo.
594190
Pecka *:+* [spoiler]Podle čeho bylo jasný, že je Alexis cíl už minule? Mně to teda došlo až v tomhle díle, předtím jsem si myslel, že se bude víc šťourat v nějakých aktivitách otce té druhé holky. Zato hned u přestřelky v lesíku mě napadlo, že to bude o Castlově otci... doufám, že tam brzo bude znova *:)* [/spoiler] Bylo to velmi příjemné zpestření, přiznávám že detektivní zápletky mě už poslední dobou přestávaly bavit... ve smyslu že už mě případ ani nezajímal a bavily mě jen osobní dialogy. A moc rád bych zase viděl Castla jako spisovatele, nějak se to ze seriálu vytratilo.
Castle
0 0
reagovat
Zásadní otázka - podívat se na poslední sezónu Scrubs? Nějakou dobu zpátky jsem "dojel" osmičku a google pravil, že devítka už nějaký zázrak nebyl. Te´D mám ale ticho po pěšině (jarní pauzy) a tak si říkám, že by sem to zkusil dohnat, pokud to teda bude alespoň trochu stát za to... Co si budeme povídat, konec osmičky byl vynikající a nechtěl by sem si ho kazit nějakým nedopečeným nastavováním.
594188
Zásadní otázka - podívat se na poslední sezónu Scrubs? Nějakou dobu zpátky jsem "dojel" osmičku a google pravil, že devítka už nějaký zázrak nebyl. Te´D mám ale ticho po pěšině (jarní pauzy) a tak si říkám, že by sem to zkusil dohnat, pokud to teda bude alespoň trochu stát za to... Co si budeme povídat, konec osmičky byl vynikající a nechtěl by sem si ho kazit nějakým nedopečeným nastavováním.
0 0
reagovat

Castle

Yop. Tak to bylo nečekaný. :+ Teda ta část s Castlem. Že byla Alexis hlavní cíl, bylo jasný už minule. A tady v podstatě hned od začátku
Skvělej díl.
Hudební bournovský skoro-téma potěšilo.
594186
Yop. Tak to bylo nečekaný. *:+* [spoiler]Teda ta část s Castlem. Že byla Alexis hlavní cíl, bylo jasný už minule. A tady v podstatě hned od začátku[/spoiler] Skvělej díl. Hudební bournovský skoro-téma potěšilo.
Castle
0 0
reagovat

The Following 106

tady to jde do sracek, extremni neschopnost tech "kladasu" me uz vazne zacina srat a flashback se sektou je vata nejvatovejsi..
594185
tady to jde do sracek, extremni neschopnost tech "kladasu" me uz vazne zacina srat a flashback se sektou je vata nejvatovejsi..
The Following 106
0 0
reagovat

Castle 5x16

Vedel som čo sa bude diať, ale musím uznať Castlov tatko je borec :+ dúfam, že sa čoskoro objaví opäť..

594169
Vedel som čo sa bude diať, ale[spoiler] musím uznať Castlov tatko je borec *:+* dúfam, že sa čoskoro objaví opäť..[/spoiler]
Castle 5x16
0 0
reagovat

Castle 5x16

Pokud jste neviděli proma nebo fotky z tohodle dílu, čeká vás slušný překvapení :)
594163
Pokud jste neviděli proma nebo fotky z tohodle dílu, čeká vás slušný překvapení :)
Castle 5x16
0 0
reagovat

Gorecki

OK, já se na něj těšil, už podle upoutávky to vypadalo, že to bude o hodně svěžejší :-)
594162
OK, já se na něj těšil, už podle upoutávky to vypadalo, že to bude o hodně svěžejší :-)
Gorecki
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se