Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4121 - 4140 Napsat příspěvek

Bosch S01+S02

Trvalo mi to pravdu hodně dlouho než jsem se k tomu dostal. A možná o to více si to teď užívám. Je to super. Titus Welliver má obrovský charisma a neskutečně si to tady dává. Ostatní herci mu skvěle sekundují a vytvářejí funkční svět. Líbí se mi atmosféra seriálu, která je specifická a má v sobě jistou špinavost a nepříjemnost - pohled na sluneční LA je úplně jiný, než na New York nebo jakékoliv jiné město z východního pobřeží. Případy jsou zatím zajímavé a umí upoutat pozornost. Zatím jsem objevil jediný nedostatek a tím je lehká natahovanost. Každé řadě by stačilo, kdyby měla osm dílů, a ne deset. Jsem hodně spokojený a těším se až si pustím další díly. 8,5/10
891530
Trvalo mi to pravdu hodně dlouho než jsem se k tomu dostal. A možná o to více si to teď užívám. Je to super. Titus Welliver má obrovský charisma a neskutečně si to tady dává. Ostatní herci mu skvěle sekundují a vytvářejí funkční svět. Líbí se mi atmosféra seriálu, která je specifická a má v sobě jistou špinavost a nepříjemnost - pohled na sluneční LA je úplně jiný, než na New York nebo jakékoliv jiné město z východního pobřeží. Případy jsou zatím zajímavé a umí upoutat pozornost. Zatím jsem objevil jediný nedostatek a tím je lehká natahovanost. Každé řadě by stačilo, kdyby měla osm dílů, a ne deset. Jsem hodně spokojený a těším se až si pustím další díly. [b]8,5/10[/b]
Bosch S01+S02
6 0
reagovat

Azureus

Azureus Rising žije! Trvalo to jen 13 let!:D

Chapter 1
891520
Azureus Rising žije! Trvalo to jen 13 let!*:D* [url=https://youtu.be/K1tGFuxmuKw?si=jf2jUYRGnXgl14E7]Chapter 1[/url]
Azureus
0 0
reagovat
reaguje na: Adasin
Je to jeden z nejlepších runů od Marvelu vůbec. Ještě jsem se k tomu dílu nedostal, ale původně pro něj prý chtěli Gaimana alespoň jako interního poradce… nevyšlo bohužel a o téhle parafrázi nakonec ani nevěděl.
891517
Je to jeden z nejlepších runů od Marvelu vůbec. Ještě jsem se k tomu dílu nedostal, ale původně pro něj prý chtěli Gaimana alespoň jako interního poradce… nevyšlo bohužel a o téhle parafrázi nakonec ani nevěděl.
891511
0 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
1602 komiks je super :D Takže jestli se adaptace nepovedla, tak to je škoda, to mělo potenciál. 
891511
1602 komiks je super *:D* Takže jestli se adaptace nepovedla, tak to je škoda, to mělo potenciál. 
891390
2 0
reagují: MKMZ
reagovat

Pokémon Concierge

Přesně to, co dítě ve mně potřebovalo. Príma okouzlující stop motion seriál na klid a relaxaci, který navíc rychle odsýpá (4 patnácti minutové díly):)

Poslední díl s Pikachu nejlepší.
891492
Přesně to, co dítě ve mně potřebovalo. Príma okouzlující stop motion seriál na klid a relaxaci, který navíc rychle odsýpá (4 patnácti minutové díly)*:)* Poslední díl s Pikachu nejlepší.
Pokémon Concierge
1 0
reagovat

Rick a Morty 7. řada

Za mě jedna z lepších novějších řad.
Kvalitnich dílů bylo víc, než v minulé řadě a některé opravdu výborné (špagety, ten osudový, díra strachu) ale teda písmenka vs čísla je právem nejhorší R&M díl vůbec. 
Zároveň nějak nevím, jakým směrem se to bude dál vyvíjet, protože poslední díl toho moc nenaznačil a obnovení na další tři řady moc neschvaluju, protože kvantita nad kvalitou tady vyhrává už nějak od páté řady nahoru. 
A co se týká nových hlasů, tak jsem víceméně postupně zapomněl, že mají nové dabéry,  takže tady dobrá práce.
891437
Za mě jedna z lepších novějších řad. Kvalitnich dílů bylo víc, než v minulé řadě a některé opravdu výborné (špagety, ten osudový, díra strachu) ale teda písmenka vs čísla je právem nejhorší R&M díl vůbec.  Zároveň nějak nevím, jakým směrem se to bude dál vyvíjet, protože poslední díl toho moc nenaznačil a obnovení na další tři řady moc neschvaluju, protože kvantita nad kvalitou tady vyhrává už nějak od páté řady nahoru.  A co se týká nových hlasů, tak jsem víceméně postupně zapomněl, že mají nové dabéry,  takže tady dobrá práce.
Rick a Morty 7. řada
2 0
reagovat
To se ale bohužel nevylučuje. :D Uvidíme, co dále…
891420
To se ale bohužel nevylučuje. *:D* Uvidíme, co dále…
891369
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Souhlas.

Po pátém díle mám z Reachera podobný pocit jako z druhé sezóny Ryana. Oproti té první tomu prostě něco chybí.
891397
Souhlas. Po pátém díle mám z Reachera podobný pocit jako z druhé sezóny Ryana. Oproti té první tomu prostě něco chybí.
891370
2 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Nejslabší díl druhé série je podle mě ten úplně poslední osmí, který se odehrává v 1602 a podle mě vůbec nedává smysl. 8) Ty ostatní byli naopak nadprůměr. ;)
891390
Nejslabší díl druhé série je podle mě ten úplně poslední osmí, který se odehrává v 1602 a podle mě vůbec nedává smysl. *8)* Ty ostatní byli naopak nadprůměr. *;)*
891389
0 -1
reagují: Adasin
reagovat
Nevidel jsem jeste vsechny dily, ale po nudnejsim zacatku se to slusne rozjelo. Kez by tak dobre fungoval i hrany Marvel.
891389
Nevidel jsem jeste vsechny dily, ale po nudnejsim zacatku se to slusne rozjelo. Kez by tak dobre fungoval i hrany Marvel.
891369
0 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: MKMZ
Jo, po prvním docela povedeném díle to šlo hodně doprdele.
891373
Jo, po prvním docela povedeném díle to šlo hodně doprdele.
891324
6 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Aspon dle kanadskych zdroju... Tak pocitam, ze to uvadeli v kanadskych dolarech. Jinak by se musela jeste tretina pridat, no.
Jako... Nechci byt pokrytecky, ted budou na CT Stiny v mlze 2 a vim jak moc si je uziju. Ale tam je to soucasti tech pro me guilty pleasure kvalit. U Reachera jako asi No.2 nejuspesnejsi serial Prime by ty prachy mely jit znat a pritom to pusobi stejne levne jako ta rada prvni (kterou puvodne chteli kvuli usporam tocit sedm dni v tydnu lol).
891370
Aspon dle kanadskych zdroju... Tak pocitam, ze to uvadeli v kanadskych dolarech. Jinak by se musela jeste tretina pridat, no. Jako... Nechci byt pokrytecky, ted budou na CT Stiny v mlze 2 a vim jak moc si je uziju. Ale tam je to soucasti tech pro me guilty pleasure kvalit. U Reachera jako asi No.2 nejuspesnejsi serial Prime by ty prachy mely jit znat a pritom to pusobi stejne levne jako ta rada prvni (kterou puvodne chteli kvuli usporam tocit sedm dni v tydnu lol).
891366
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: MKMZ
Ale blbost. Bylo to lepší než většina hraných počinů od Marvelu po Endgame. 
891369
Ale blbost. Bylo to lepší než většina hraných počinů od Marvelu po Endgame. 
891324
2 -2
reagují: MKMZ, speedy.mail
reagovat
reaguje na: The Joker
The F? :o

Prostě Amazon, no. Kdyby ty prachy radši nacpali do pokračování Expanse.
891366
The F? *:o* Prostě Amazon, no. Kdyby ty prachy radši nacpali do pokračování Expanse.
891364
3 0
reagují: The Joker
reagovat

Reacher S2 E4+5

"Proste Reacher". Ale chtelo by to pridat trochu na tech production values. I Magnum na me pusobi drazsim dojmem, i kdyz by tady mela epizoda vyjit na $11m. Tak nevim... To snad Ritchson, Child, ten produkcni tym a lidi od Cruise musi sbalit aspon polovinu.
891364
"Proste Reacher". Ale chtelo by to pridat trochu na tech production values. I Magnum na me pusobi drazsim dojmem, i kdyz by tady mela epizoda vyjit na $11m. Tak nevim... To snad Ritchson, Child, ten produkcni tym a lidi od Cruise musi sbalit aspon polovinu.
Reacher S2 E4+5
5 -1
reagují: Memphis
reagovat

What If... Happy Hogan Saved Christmas?

A ku*va... tohle bylo hrozlivý a ani odkazy na Smrtonosnou zbraň to nezachrání. :- Nějak brzo jsem to zakřiknul.

4/10
891324
A ku*va... tohle bylo hrozlivý a ani odkazy na Smrtonosnou zbraň to nezachrání. *:-* Nějak brzo jsem to zakřiknul. [b]4/10[/b]
What If... Happy Hogan Saved Christmas?
3 -5
reagují: HAL, DarkSith
reagovat

What If... Peter Quill Attacked Earth's Mightiest Heroes?

Ačkoliv bylo zajímavé sledovat alternativní sestavu Avengers na konci '80ek, tak tady mě mnohem víc iritovali klasické dětinské MCU vtípky. :( Snad to neznamená sestupnou tendenci.

6/10
891256
Ačkoliv bylo zajímavé sledovat alternativní sestavu Avengers na konci '80ek, tak tady mě mnohem víc iritovali klasické dětinské MCU vtípky. *:(* Snad to neznamená sestupnou tendenci. [b]6/10[/b]
What If... Peter Quill Attacked Earth's Mightiest Heroes?
1 -2
reagovat
Poslední dva díly What If…? S02E06-07 jsou opravdu dost dobré. 
891205
Poslední dva díly What If…? S02E06-07 jsou opravdu dost dobré. 
3 -1
reagovat

Ricky Gervais

Na Netflixu je jeho nový speciál Armagedon

Je to hodně krutý... :D8):+
891142
Na Netflixu je jeho nový speciál Armagedon Je to hodně krutý... *:D**8)**:+*
Ricky Gervais
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
To vypadá dobře :+

Ale musím si zanadávat na ten blbý trend v pojmenovávání seriálů jenom letopočtem. 1883, 1899, 1923, 1944, 1983, teď 1670... v tom aby se prase vyznalo :D
891065
To vypadá dobře *:+* Ale musím si zanadávat na ten blbý trend v pojmenovávání seriálů jenom letopočtem. 1883, 1899, 1923, 1944, 1983, teď 1670... v tom aby se prase vyznalo *:D*
891058
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se