Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41281 - 41300 Napsat příspěvek
Dochazeji mi 40 min serialy, tak se poohlizim po nejakych kvalitnich, ktere mi unikly. Neustale zde ctu same ody na The Wire a Shield. Bude to bavit i cloveka, ktery tyhle policejni krimi serialy vubec nesleduje, protoze ho tahle tematika nijak nelaka/nezajima? Je to tak dobre, ze to prekona i tento hendikep?)? Ale treba Dexter me bavi...
594854
Dochazeji mi 40 min serialy, tak se poohlizim po nejakych kvalitnich, ktere mi unikly. Neustale zde ctu same ody na The Wire a Shield. Bude to bavit i cloveka, ktery tyhle policejni krimi serialy vubec nesleduje, protoze ho tahle tematika nijak nelaka/nezajima? Je to tak dobre, ze to prekona i tento hendikep*?)*? Ale treba Dexter me bavi...
0 0
reagovat

GoT

Ufff, nějako mě ten trailer neoslovil... A neznat předchozí série, tak by mě to ani nedonutilo tomu dát šanci... Oproti předchozím sériím mi to přijde odfláknuté...

Ale možná jsem jenom moc náročný poslední dobou na ukázky, protože ono ani takový trailer na AC4 mě neoslovil a to je už co říct :D
594853
Ufff, nějako mě ten trailer neoslovil... A neznat předchozí série, tak by mě to ani nedonutilo tomu dát šanci... Oproti předchozím sériím mi to přijde odfláknuté... Ale možná jsem jenom moc náročný poslední dobou na ukázky, protože ono ani takový trailer na AC4 mě neoslovil a to je už co říct *:D*
GoT
0 0
reagovat
Já nevim jak jsi to myslel, ale po přečtení toho odstavce mám nutkání předávkovat se práškama na spaní. :D
594852
Já nevim jak jsi to myslel, ale po přečtení toho odstavce mám nutkání předávkovat se práškama na spaní. *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

...vlastně jsem tam pracoval léta, ale nepsal jsem texty :D ...taky jsem nechtěl dělat na ten seriál reklamu. Fakt mě překvapilo, že to na mě zabírá, když jsem jinak na ždímání emocí extrémně háklivej...
594851
...vlastně jsem tam pracoval léta, ale nepsal jsem texty *:D* ...taky jsem nechtěl dělat na ten seriál reklamu. Fakt mě překvapilo, že to na mě zabírá, když jsem jinak na ždímání emocí extrémně háklivej...
TonyClifton
0 0
reagovat

GoT

Oni tomu snáď dali dvojnásobný rozpočet! :+:+:+
594849
Oni tomu snáď dali dvojnásobný rozpočet! *:+**:+**:+*
GoT
0 0
reagovat

MarvinP

Prosimtě nikdy v životě nepracuj v marketingu nebo propagaci.
594848
Prosimtě nikdy v životě nepracuj v marketingu nebo propagaci.
MarvinP
0 0
reagovat

Derek

jsem to dokoukal a ten seriál je opravdu dobrej. Je to přímočará agitka, dojákový scény jsou až překvapivě prvoplánový a sdělovaná moudra nesmírně banální, z pubertální kravičky se tam stane obětavá služebnice chudých během dvou minut, většinu seriálu tvořej záběry na starý spící lidi s dojemnou hudbou (mimochodem v porovnání s našimi klienty domovů důchodců jsou tam všichni dost zachovalí a upravení). A přesto to nějakým záhadným způsobem funguje. Perfektně to funguje.
594847
jsem to dokoukal a ten seriál je opravdu dobrej. Je to přímočará agitka, dojákový scény jsou až překvapivě prvoplánový a sdělovaná moudra nesmírně banální, z pubertální kravičky se tam stane obětavá služebnice chudých během dvou minut, většinu seriálu tvořej záběry na starý spící lidi s dojemnou hudbou (mimochodem v porovnání s našimi klienty domovů důchodců jsou tam všichni dost zachovalí a upravení). A přesto to nějakým záhadným způsobem funguje. Perfektně to funguje.
Derek
0 0
reagovat
Doufám že ta připoutaná postava s kuklou na hlavě je Theon, takže Ramsaye si prostě schovávají až do seriálu.
594846
Doufám že ta připoutaná postava s kuklou na hlavě je [spoiler]Theon[/spoiler], takže Ramsaye si prostě schovávají až do seriálu.
0 0
reagovat

GoT trailer 2

594844
[link="https://www.youtube.com/watch?v=R4XSeW4B5Rg"]Moar[/link]!
GoT trailer 2
0 0
reagovat

kyller

Díky za Dereka (žes mě na něj navnadil a že jsi ho přeložil).:+
594841
Díky za Dereka (žes mě na něj navnadil a že jsi ho přeložil).*:+*
kyller
0 0
reagovat

Banshee

Teda finále první série je jak vystřižené z komixové serie Punisher MAX. A překvapivě je z toho skoro každý, na koho jsem narazil, ekzakticky nadšen. Za sebe nechápu ze začátku vypadal seriál celkem civilně a rozumně . Postavy se chovali tak jak bych očekával v reálu. Ovšem kolem šestého dílu se vše změnilo, přišel rambo, vystřílel školu a většina postav prošla lobotomii. Najednou bylo všem jedno, že se takhle lidi asi nechovají a logika odešla na vandr. Škoda pro mě je tímto seriál nadobro ztracen.
594823
Teda finále první série je jak vystřižené z komixové serie Punisher MAX. A překvapivě je z toho skoro každý, na koho jsem narazil, ekzakticky nadšen. Za sebe nechápu ze začátku vypadal seriál celkem civilně a rozumně . Postavy se chovali tak jak bych očekával v reálu. Ovšem kolem šestého dílu se vše změnilo, přišel rambo, vystřílel školu a většina postav prošla lobotomii. Najednou bylo všem jedno, že se takhle lidi asi nechovají a logika odešla na vandr. Škoda pro mě je tímto seriál nadobro ztracen.
Banshee
0 0
reagovat

GoT 3

to je bomba :-) už jen 2 týdny muhahaaa
594815
to je bomba :-) už jen 2 týdny muhahaaa
GoT 3
0 0
reagovat

okkac

:+
594814
*:+*
okkac
0 0
reagovat
Další dvě krátké ukázky s množství nových záběrů na 3. řadu Game Of Thrones
link
link

Už to vypadá o dost více epic. Hlavně armáda Unsullied:+
594813
Další dvě krátké ukázky s množství nových záběrů na 3. řadu Game Of Thrones http://www.youtube.com/watch?v=lCQnSokNfXY http://www.youtube.com/watch?v=wfSXhMzWoA4 Už to vypadá o dost více epic. Hlavně armáda Unsullied*:+*
0 0
reagovat

Spartacus

ten konec to zachránil :-) jinak nejslabší díl serie ale už to zdárně směřuje k té poslední bitvě osobně jsem zvědav na epické smrti hlavních postav především těch amazonek na straně otroků Crixus se asi utká se Spartakem na konci jak to bylo ve filmu s Kirkem Douglasem
poslední díl bude asi hodně drsnej :-) moje nejoblíbenější postava jednoznačně Gannicus
594809
ten konec to zachránil :-) jinak nejslabší díl serie ale už to zdárně směřuje k té poslední bitvě osobně jsem zvědav na epické smrti hlavních postav především těch amazonek na straně otroků Crixus se asi utká se Spartakem na konci jak to bylo ve filmu s Kirkem Douglasem poslední díl bude asi hodně drsnej :-) moje nejoblíbenější postava jednoznačně Gannicus
Spartacus
0 0
reagovat

xxendxx

:)):+
Justified znám a pravidelně sleduju, Boyd FTW :D. Sons of Anarchy se chystám, až dojedu The Wire (tam jsem kdysi skončil v třetí řadě) a The Sopranos (tady jsem myslím dokončil dvě a pak nebyly titulky - kdežto teď už to sjedu bezproblému sjedu s anglickejma) :D
O tom OZ jsem slyšel už tady, někdy. Vypadá to zajímavě, takže si to dám do watchlistu ;)
Dík za navnazení na sedmičku, už teď se nemůžu dočkat :+
594810
*:))**:+* Justified znám a pravidelně sleduju, Boyd FTW *:D*. Sons of Anarchy se chystám, až dojedu The Wire (tam jsem kdysi skončil v třetí řadě) a The Sopranos (tady jsem myslím dokončil dvě a pak nebyly titulky - kdežto teď už to sjedu bezproblému sjedu s anglickejma) *:D* O tom OZ jsem slyšel už tady, někdy. Vypadá to zajímavě, takže si to dám do watchlistu *;)* Dík za navnazení na sedmičku, už teď se nemůžu dočkat *:+*
xxendxx
0 0
reagovat

verbst

"náser největší" je 7. řada, kdy Mackeymu při posledních epizodách tleskat budeš :)

Walton Goggins je navíc strašnej borec, kterej si současný obsazování do áčkovejch filmů rozhodně zaslouží. Až dojedeš Shiels tak Sons Of anarchy a Justified jsou povinnost. A hned potom OZ, což je možná ještě o chlup větší náser, akorát to nikdo nezná...
594801
"náser největší" je 7. řada, kdy Mackeymu při posledních epizodách tleskat budeš :) Walton Goggins je navíc strašnej borec, kterej si současný obsazování do áčkovejch filmů rozhodně zaslouží. Až dojedeš Shiels tak Sons Of anarchy a Justified jsou povinnost. A hned potom OZ, což je možná ještě o chlup větší náser, akorát to nikdo nezná...
verbst
0 0
reagovat

Mentalist

Velká škoda Lorelai, ta linka se mě hodně líbila, ale jakmile jí Jane dovolil odejít věděl jsem že skončí mrtvá

hraje to hodně tvůrcům do karet, teď se můžou zase honit znovu od začátku
594800
[spoiler]Velká škoda Lorelai, ta linka se mě hodně líbila, ale jakmile jí Jane dovolil odejít věděl jsem že skončí mrtvá[/spoiler] hraje to hodně tvůrcům do karet, teď se můžou zase honit znovu od začátku
Mentalist
0 0
reagovat
Tak pátá řada The Shield padla za jeden den. Neskutečnej masakr ten seriál. Všechno souvisí se vším. Nic není černobílý. Špína LA, tak jak jsem ji ještě nikde neviděl.
Chtěl jsem si hodnocení nechat až po sedmý řadě, ale tohle byl prostě náser největší.
Forest Whitaker si tady střihnul postavu, kterou dostat pod ruku, tak bych řezal od nevidím do nevidím. Nebýt takový vypěti v tý závěrečný scéně, i bych Mackeymu zatleskal.
10/10
594774
Tak pátá řada [b]The Shield[/b] padla za jeden den. Neskutečnej masakr ten seriál. Všechno souvisí se vším. Nic není černobílý. Špína LA, tak jak jsem ji ještě nikde neviděl. Chtěl jsem si hodnocení nechat až po sedmý řadě, ale tohle byl prostě náser největší. Forest Whitaker si tady střihnul postavu, kterou dostat pod ruku, tak bych řezal od nevidím do nevidím. Nebýt takový vypěti v tý závěrečný scéně, i bych Mackeymu zatleskal. 10/10
0 0
reagovat
House of Cards slušný, skoro jsem kvůli tomu nespal, ale na Political Animals to nemá, i jsou tam větší kočky. 8)
594767
House of Cards slušný, skoro jsem kvůli tomu nespal, ale na Political Animals to nemá, i jsou tam větší kočky. *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se