Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41221 - 41240 Napsat příspěvek

Luc44

:+:+:+
595231
*:+**:+**:+*
Luc44
0 0
reagovat

Ted

Nic co by stalo za rec:) Take kratke pominutelne kratkospotrebne veci.

Len by som chcel uviest na pravu mieru, ze tymi "tvorivymi skusenostami" ani nahodou nechcem dokazovat, ze moj nazor ma tym padom vacsiu vahu. Len vysvetlit, preco na mna tie spominane sitcomy nefunguju (lebo nie su prekvapive, co je zaklad kazdeho vtipu). V podstate je mi to aj luto, ale nepomozem si.
595229
Nic co by stalo za rec:) Take kratke pominutelne kratkospotrebne veci. Len by som chcel uviest na pravu mieru, ze tymi "tvorivymi skusenostami" ani nahodou nechcem dokazovat, ze moj nazor ma tym padom vacsiu vahu. Len vysvetlit, preco na mna tie spominane sitcomy nefunguju (lebo nie su prekvapive, co je zaklad kazdeho vtipu). V podstate je mi to aj luto, ale nepomozem si.
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

Tak to jo... :+

Luc44
Doslova. :+
595228
Tak to jo... *:+* [b]Luc44[/b] Doslova. *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Ještě poslední otázka než půjdu venčit smečku. Scénárista něčeho, co bychom mohli znát?
595226
Ještě poslední otázka než půjdu venčit smečku. Scénárista něčeho, co bychom mohli znát?
Gorecki
0 0
reagovat

HIMYM

Jen bych chtěl uvést, že ten seriál mám velice rád (ostatně stále ještě koukám prakticky ihned na nové díly), takže hater nejsem a nudná nevtipná vata to v posledním díle byla. A twist, kterej měl jakože emočně ždímat, tu vatu jen podtrhnul. Říkal jsem si, co z toho vyleze a ona to byla jen výplň...
595225
Jen bych chtěl uvést, že ten seriál mám velice rád (ostatně stále ještě koukám prakticky ihned na nové díly), takže hater nejsem a nudná nevtipná vata to v posledním díle byla. A twist, kterej měl jakože emočně ždímat, tu vatu jen podtrhnul. Říkal jsem si, co z toho vyleze a ona to byla jen výplň...
HIMYM
0 0
reagovat

Memphis

Reklama, idea maker, svojho casu copywriter, scenarista.

Community som tu obhajoval v case, ked to vsetci hateovali, dokonca aj vseobecne kritizovana tretia seria je u mna must. Stvrtej som dal sancu, vzdal som to. Dovody su na dlhsie.

So South Parkom mam "bumpy ride". Sledoval som ho este na strednej na uplnom zaciatku v 90tych rokoch a "vyrastol som z toho". Asi pred rokom som vsak zacal spatne napozeravat od konca a je to pecka. Ten posun bol obrovsky. Momentalne som pri desiatej serii a moje nadsenie klesa:)
595224
Reklama, idea maker, svojho casu copywriter, scenarista. Community som tu obhajoval v case, ked to vsetci hateovali, dokonca aj vseobecne kritizovana tretia seria je u mna must. Stvrtej som dal sancu, vzdal som to. Dovody su na dlhsie. So South Parkom mam "bumpy ride". Sledoval som ho este na strednej na uplnom zaciatku v 90tych rokoch a "vyrastol som z toho". Asi pred rokom som vsak zacal spatne napozeravat od konca a je to pecka. Ten posun bol obrovsky. Momentalne som pri desiatej serii a moje nadsenie klesa:)
Memphis
0 0
reagovat

HIMYM

"Nic jako nadinterpretace neexistuje. Když to tam vidíte, tak to tam je."
595223
"Nic jako nadinterpretace neexistuje. Když to tam vidíte, tak to tam je."
HIMYM
0 0
reagovat
Taky mě to zajímá. Povinné školení od zaměstnavatele? C´mon, ven s tím :D
595222
Taky mě to zajímá. Povinné školení od zaměstnavatele? C´mon, ven s tím *:D*
0 0
reagovat
Tak teď laskavě vyklop, co to je za povolání a jakej máš názor na Community nebo South Park... :D
595221
Tak teď laskavě vyklop, co to je za povolání a jakej máš názor na Community nebo South Park... *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Mne sa ten diel najprv tiez zdal ako vata, prvych 10 minut, ale tak viacmenej zabavnych. Rozdiel bude asi v tom, ze ten zvysok tomu praveze ten hlbsi vyznam dal. Proste twist, ktory bez toho uvodu nefunguje a potrebuje ten setup. Spatne som ho preto vzal na milost.
A koniec bol chirurgicky presne naplanovany, zahrany, minikatarzia v momente ked si najviac low, ucebnicovo zacielene na emocie.

Ten serial sledujem prave kvoli tomu, ze je jedinecny, nejde podla zazitych sitcomovych sablon. Mozno som ovplyvneny tym, ze kvoli mojmu povolaniu mam nastudovane playbooky tvorby sitcomov, stavanie point, vtipov, zapletiek, dokonca som absolvoval aj povinne skolenia od zamestnavatela:) Aj preto povazujem napr. 30 Rock, HIMYM alebo Always Sunny in Philadelphia za uplne iny sport (nielen ligu) voci vsetkym tym Friendom, TBBT, Rulesom, Dva a pol chlapom a inym instantnym umelinam. A bavi ma tu s tym z casu na cas trollovat:)

duro
Na, toto by ta malo na nejaky cas zamestnat
595220
Mne sa ten diel najprv tiez zdal ako vata, prvych 10 minut, ale tak viacmenej zabavnych. Rozdiel bude asi v tom, ze ten zvysok tomu praveze ten hlbsi vyznam dal. Proste twist, ktory bez toho uvodu nefunguje a potrebuje ten setup. Spatne som ho preto vzal na milost. A koniec bol chirurgicky presne naplanovany, zahrany, minikatarzia v momente ked si najviac low, ucebnicovo zacielene na emocie. Ten serial sledujem prave kvoli tomu, ze je jedinecny, nejde podla zazitych sitcomovych sablon. Mozno som ovplyvneny tym, ze kvoli mojmu povolaniu mam nastudovane playbooky tvorby sitcomov, stavanie point, vtipov, zapletiek, dokonca som absolvoval aj povinne skolenia od zamestnavatela:) Aj preto povazujem napr. 30 Rock, HIMYM alebo Always Sunny in Philadelphia za uplne iny sport (nielen ligu) voci vsetkym tym Friendom, TBBT, Rulesom, Dva a pol chlapom a inym instantnym umelinam. A bavi ma tu s tym z casu na cas trollovat:) [b]duro[/b] [link="http://s2.favim.com/orig/28/kate-beckett-stana-katic-Favim.com-240342.gif"]Na[/link], toto by ta malo na nejaky cas zamestnat
Memphis
0 0
reagovat
Goreckimu je 40 a durovi 50? :o
595218
Goreckimu je 40 a durovi 50? *:o*
0 0
reagovat

Gorecki

Hele, já vždycky HIMYM spíš obhajoval, stejně jako většinu ostatních seriálů, co šly časem dolů, a s dramedy konceptem sem dokonale smířenej. Úplně stejně jako tobě se mi nelíbí, když někdo za obyčejnou komedii považuje třeba Californication. Obdivuju, že si dokázal uznat, že poslední série za moc nestojí, ovšem nechápu, proč ses rozhod obhajovat zrovna jeden z jejich nejhorších dílů. Samotná forma mi nevadí, těch několik Tedů a Barneyů by byl fajn nápad, kdyby byl podepřenej nějakým smysluplným dějem a hlubším významem. Bohužel, nestalo se. Vata, vata, kam se podíváš. Náznaků plno, ale skutek utek, a ten zmatenej konec tomu nasadil korunu. Je naprosto mylný předpokládat, že já sem si nikdy ničím podobným neprošel/neprocházím. Ale asi mi fakt chybí dost vrásek na to, abych to pochopil.

Gorecki = me ten years from now

duro = Gorecki ten years from now
595217
Hele, já vždycky HIMYM spíš obhajoval, stejně jako většinu ostatních seriálů, co šly časem dolů, a s dramedy konceptem sem dokonale smířenej. Úplně stejně jako tobě se mi nelíbí, když někdo za obyčejnou komedii považuje třeba Californication. Obdivuju, že si dokázal uznat, že poslední série za moc nestojí, ovšem nechápu, proč ses rozhod obhajovat zrovna jeden z jejich nejhorších dílů. Samotná forma mi nevadí, těch několik Tedů a Barneyů by byl fajn nápad, kdyby byl podepřenej nějakým smysluplným dějem a hlubším významem. Bohužel, nestalo se. Vata, vata, kam se podíváš. Náznaků plno, ale skutek utek, a ten zmatenej konec tomu nasadil korunu. Je naprosto mylný předpokládat, že já sem si nikdy ničím podobným neprošel/neprocházím. Ale asi mi fakt chybí dost vrásek na to, abych to pochopil. Gorecki = me ten years from now duro = Gorecki ten years from now
Gorecki
0 0
reagovat
DO RULES OF ENAGEGEMENT SE NIKDO NAVÁŽET NEBUDE! :(
595216
DO RULES OF ENAGEGEMENT SE NIKDO NAVÁŽET NEBUDE! *:(*
0 0
reagovat
Už pochopte, že Gorecki je starší a vyspelejší ako vy, preto tomu rozumie a vy nie.
595213
Už pochopte, že Gorecki je starší a vyspelejší ako vy, preto tomu rozumie a vy nie.
0 0
reagovat

zahron

Co to ma byt je len na tvorcoch. Nikdy to nebola cistokrvna komedia, ale dramedy. To ze niekoho matie laughing track a hadze to hned tym padom do jedneho vreca s Rules alebo TBBT je len jeho problem a zaskatulkovanost. HIMYM ma najblizsie ku komediam Judda Appatowa, ak chapes co tym myslim. A na to, ze pribeh skonci kladu doraz od prveho dielu. Je to sucast cara toho serialu pre fanusikov. Tak ako vsetci chceli vediet co je ten LOST ostrov zac, tu aj Rainmaker a duro cakaju na matku. Fajn marketingovy tah. Ak ta stve, ze si pristupil na ich hru, smola no:)
Btw. Barney ako postava si presiel vacsim vyvojom ako vsetci Friends dokopy.
A zvysok osmej serie som aj sam kritizoval, bavim sa o tomto diele, pri ktorom vykriky typu "vata" a "zufalost" su uz asi fakt len haterskou pozou.

Vincent
Hmmmm..:)
595212
Co to ma byt je len na tvorcoch. Nikdy to nebola cistokrvna komedia, ale dramedy. To ze niekoho matie laughing track a hadze to hned tym padom do jedneho vreca s Rules alebo TBBT je len jeho problem a zaskatulkovanost. HIMYM ma najblizsie ku komediam Judda Appatowa, ak chapes co tym myslim. A na to, ze pribeh skonci kladu doraz od prveho dielu. Je to sucast cara toho serialu pre fanusikov. Tak ako vsetci chceli vediet co je ten LOST ostrov zac, tu aj Rainmaker a duro cakaju na matku. Fajn marketingovy tah. Ak ta stve, ze si pristupil na ich hru, smola no:) Btw. Barney ako postava si presiel vacsim vyvojom ako vsetci Friends dokopy. A zvysok osmej serie som aj sam kritizoval, bavim sa o tomto diele, pri ktorom vykriky typu "vata" a "zufalost" su uz asi fakt len haterskou pozou. [b]Vincent[/b] Hmmmm..:)
zahron
0 0
reagovat
Dohadujte se tady jak chcete, ale na FRIENDS nikdy zadnej serial mit nebude :)
595210
Dohadujte se tady jak chcete, ale na [b]FRIENDS[/b] nikdy zadnej serial mit nebude :)
0 0
reagovat

Gorecki

má to být komedie a né nějáký zamindrákovaný drama o chlápkovi co nemá buchtu a brečí, navíc už jen ten fakt, že tvůrci kladou důraz na to, že příběh skončí je neskutečně trapný ... Barneyho nemůžou ždímat furt donekonečna a Segel už je trapný asi tak od páté série. Ten díl s Robin Daggers byl otřesný, jediný čemu jsem se v poslední době zasmál byl kapitán aka Kyle McLachlan a Alyson, která hraje prakticky sama sebe.
595208
má to být komedie a né nějáký zamindrákovaný drama o chlápkovi co nemá buchtu a brečí, navíc už jen ten fakt, že tvůrci kladou důraz na to, že příběh skončí je neskutečně trapný ... Barneyho nemůžou ždímat furt donekonečna a Segel už je trapný asi tak od páté série. Ten díl s Robin Daggers byl otřesný, jediný čemu jsem se v poslední době zasmál byl kapitán aka Kyle McLachlan a Alyson, která hraje prakticky sama sebe.
Gorecki
0 0
reagovat

Memphis

Co sa ti na tom cim si Ted prechadza zda "neuveritelne"? Samozrejme, odhliadnuc od tej uletenej formy (konkretne prva polovica dielu zdanliva "vata", ktora twistom nabera na hlbke).
Proste je to len jeden osamoteny chlapik v takmer strednom veku, ktory zije v spomienkach na casy ked mu bolo 20, sleduje ako kamosi okolo neho su uz "inde" a on az spatne vie, ze ten bod je to pomyselne dno od ktoreho sa uz coskoro odrazi stylom, o ktorom uz vsetci vieme, ze pride. Normalne rozvijanie postav na ktorych ti zalezi. S obcasnym humorom ako bonusom.
Chapem, ze vacsine tu to proste logicky nic nehovori, a nemusi ta to bavit, ale bez toho dielu by cely serial nedaval zmysel, to si snad vies vsimnut, tak aka vata?:)
595207
Co sa ti na tom cim si Ted prechadza zda "neuveritelne"? Samozrejme, odhliadnuc od tej uletenej formy (konkretne prva polovica dielu zdanliva "vata", ktora twistom nabera na hlbke). Proste je to len jeden osamoteny chlapik v takmer strednom veku, ktory zije v spomienkach na casy ked mu bolo 20, sleduje ako kamosi okolo neho su uz "inde" a on az spatne vie, ze ten bod je to pomyselne dno od ktoreho sa uz coskoro odrazi stylom, o ktorom uz vsetci vieme, ze pride. Normalne rozvijanie postav na ktorych ti zalezi. S obcasnym humorom ako bonusom. Chapem, ze vacsine tu to proste logicky nic nehovori, a nemusi ta to bavit, ale bez toho dielu by cely serial nedaval zmysel, to si snad vies vsimnut, tak aka vata?:)
Memphis
0 0
reagovat
595202
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5910922_700b.jpg
0 0
reagovat
595200
http://cdn.smosh.com/sites/default/files/ftpuploads/bloguploads/story-dog-himym.jpg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se