Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41141 - 41160 Napsat příspěvek

Star Wars - The Clone Wars

Dokoukal jsem pátou řadu, a musím říct, že jde rozhodně o nejlepší řadu vůbec. Ani jeden hluchej díl. Vícero "několikodílů". Lepší hudba, než kdy dřív. Žádný infantilnosti a hlavně - žádnej C-3PO ani Jar-Jar!!! Co mě ovšem překvapilo asi nejvíc byly "droidí" díly, protože z těch jsem měl strach nejvíc. A vyklubaly se z nich nejlepší droidí díly vůbec a nejzábavnější díly sézóny. Po fanouškovským nasrání na vzkříšení Darth Maula ze čtvrté řady, se i díly sním docela daly přežít. Když nic jinýho, tak odsejpaly pěkně. A když jste prostě nějak přijali ten fakt, že ho vzkřísili, ani to tak nebolelo. A Death Watch byla takovej dobrej bonus, za to, že jste to vydrželi :)
Co ovšem bolelo byl konec. Naprosto perfektní scéna, po které to zabolelo ještě víc, když jsem si pak uvědomil, že tímhle The Clone Wars končej úplně. Škoda, že ty řady předtím nebyly tak skvělý, jako tahleta.
9/10
Celkově za všech pět let bych to nechal na těch 8/10
595403
Dokoukal jsem pátou řadu, a musím říct, že jde rozhodně o nejlepší řadu vůbec. Ani jeden hluchej díl. Vícero "několikodílů". Lepší hudba, než kdy dřív. Žádný infantilnosti a hlavně - žádnej C-3PO ani Jar-Jar!!! Co mě ovšem překvapilo asi nejvíc byly "droidí" díly, protože z těch jsem měl strach nejvíc. A vyklubaly se z nich nejlepší droidí díly vůbec a nejzábavnější díly sézóny. Po fanouškovským nasrání na vzkříšení [spoiler]Darth Maula[/spoiler] ze čtvrté řady, se i díly sním docela daly přežít. Když nic jinýho, tak odsejpaly pěkně. A když jste prostě nějak přijali ten fakt, že ho vzkřísili, ani to tak nebolelo. A Death Watch byla takovej dobrej bonus, za to, že jste to vydrželi :) Co ovšem bolelo byl konec. Naprosto perfektní scéna, po které to zabolelo ještě víc, když jsem si pak uvědomil, že tímhle The Clone Wars končej úplně. Škoda, že ty řady předtím nebyly tak skvělý, jako tahleta. 9/10 Celkově za všech pět let bych to nechal na těch 8/10
Star Wars - The Clone Wars
0 0
reagovat
jinak na stránkách hbo go si lze pustit první díl. :+
595401
jinak na stránkách hbo go si lze pustit první díl. *:+*
0 0
reagovat

Game of Thrones, s03e01

Ok, takže zase raz sme boli obdarení vskutku majestátnym ojebom. Tak trochu som s tým rátal, ale to nič nemení na skutočnosti, že neukázať z bitky medzi Nočnou hliadkou a Bielymi Chodcami ani jeden poondiaty náznak (úvodné zvuky nepočítam) je proste veľký fail. A miernym sklamaním je aj celý zvyšok prvej epizódy tretej série. Dočkali sme sa síce pár príjemných prekvapení (obor je cool!), pár vizuálne vymaznaných scén (dračí rybolov, Astapor) a jednej skvostnej dialógovej výmeny (Tywin nám dôrazne pripomenie, že aj keď sa v druhej sérii správal k Aryi celkom pekne, nie je to žiadny rozprávkový deduško, ale vcelku pekná sviňa), ale celému dielu akosi chýbala šťava a hlavne nejaký naozaj výrazný a do kresla zarážajúci highlight. Nič podobné ako vyvražďovanie Robertových bastardov pred rokom sa skrátka nekoná a je to škoda.
(6/10)
595400
Ok, takže zase raz sme boli obdarení vskutku majestátnym ojebom. Tak trochu som s tým rátal, ale to nič nemení na skutočnosti, že [spoiler]neukázať z bitky medzi Nočnou hliadkou a Bielymi Chodcami ani jeden poondiaty náznak (úvodné zvuky nepočítam)[/spoiler] je proste veľký fail. A miernym sklamaním je aj celý zvyšok prvej epizódy tretej série. Dočkali sme sa síce pár príjemných prekvapení [spoiler](obor je cool!)[/spoiler], pár vizuálne vymaznaných scén [spoiler](dračí rybolov, Astapor)[/spoiler] a jednej skvostnej dialógovej výmeny [spoiler](Tywin nám dôrazne pripomenie, že aj keď sa v druhej sérii správal k Aryi celkom pekne, nie je to žiadny rozprávkový deduško, ale vcelku pekná sviňa)[/spoiler], ale celému dielu akosi chýbala šťava a hlavne nejaký naozaj výrazný a do kresla zarážajúci highlight. Nič podobné ako vyvražďovanie Robertových bastardov pred rokom sa skrátka nekoná a je to škoda. [b](6/10)[/b]
Game of Thrones, s03e01
0 0
reagovat

Dr. Who

epizoda super a v poslední době dovádí tvůrci k dokonalosti především "metavyprávění". Způsob jakým se vztahuje k původní sérii, ke svému výročí, jak se diferencovaně stará o potřeby různých skupin fanoušků a přesto se nedrolí, jak propojuje bonusové materiály s dějem epizod, jak mrká na Sherlocka... Moffat správně pochopil, že Dr. Who je především kult a teprve potom seriál

595395
epizoda super a v poslední době dovádí tvůrci k dokonalosti především "metavyprávění". Způsob jakým se vztahuje k původní sérii, ke svému výročí, jak se diferencovaně stará o potřeby různých skupin fanoušků a přesto se nedrolí, jak propojuje bonusové materiály s dějem epizod, jak mrká na Sherlocka... Moffat správně pochopil, že Dr. Who je především kult a teprve potom seriál
Dr. Who
0 0
reagovat

GoT rekapitulace 2 serie, nádherný video btw

595392
http://youtu.be/ox3LfrKc01g
GoT rekapitulace 2 serie, nádherný video btw
0 0
reagovat
nemůžu se dočkat ja si ten díl snad pustím i 2x za sebou :-D
595391
nemůžu se dočkat ja si ten díl snad pustím i 2x za sebou :-D
0 0
reagovat

zahron

595389
*;)* http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/67905_10200810585377417_1584299485_n.jpg
zahron
0 0
reagovat
Mě se podařilo moc pěkný logo ... :D link

btw. těšíte se, je to jako večer před štědrým dnem co ? :D
595386
Mě se podařilo moc pěkný logo ... *:D* [link="https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526545_555928807760795_1326661665_n.jpg"]link[/link] btw. těšíte se, je to jako večer před štědrým dnem co ? *:D*
0 0
reagovat

Once Upon a Time (zatím 5/10*)

Viděl jsem první řadu a zatím asi 6 dílů řady druhé a (pokud na to teda vůbec někdo kouká) strašně tam chybí pořádný záporák. Zlá královna i Rumplestilskin jsou mnohem více "okolnostmi donucení" než vyloženě zlí a myslím si, že to tomu dost ubírá na potenciálu. Je pak alespoň z matky královny ten "pravý" záporák?
Jinak "I will find you, I will always find you" je strašně cheesy ale funguje to monumentálně a hlavní hrdinka vypadá jak Blondýnka z Na Stojáka :D
595371
Viděl jsem první řadu a zatím asi 6 dílů řady druhé a (pokud na to teda vůbec někdo kouká) strašně tam chybí pořádný záporák. Zlá královna i Rumplestilskin jsou mnohem více "okolnostmi donucení" než vyloženě zlí a myslím si, že to tomu dost ubírá na potenciálu. Je pak alespoň z matky královny ten "pravý" záporák? Jinak "I will find you, I will always find you" je strašně cheesy ale funguje to monumentálně a hlavní hrdinka vypadá jak Blondýnka z Na Stojáka *:D*
Once Upon a Time (zatím 5/10*)
0 0
reagovat

Memphis

Na to ti odpovedet nedokazu, protoze jsem na to nikdy nekoukal :)
595338
Na to ti odpovedet nedokazu, protoze jsem na to nikdy nekoukal :)
Memphis
0 0
reagovat

MarvinP

:+:+:+:+:+
595336
*:+**:+**:+**:+**:+*
MarvinP
0 0
reagovat
...pozdě, ale přece se připojuji k ódám na House of Cards. Strašně se mi to líbilo už od začátku, ale teď, po epizodě 11 jsem se z toho pos*al.
595334
...pozdě, ale přece se připojuji k ódám na House of Cards. Strašně se mi to líbilo už od začátku, ale teď, po epizodě 11 jsem se z toho pos*al.
0 0
reagovat

Arrow

na tom tady ujíždí pomalu půlka osazenstva jak tak koukám :D A nedivím se protože už pár týdnů je to můj nejočekávanější seriál (bez ohledu na jeho zpochybnitelné kvality)
595333
na tom tady ujíždí pomalu půlka osazenstva jak tak koukám *:D* A nedivím se protože už pár týdnů je to můj nejočekávanější seriál (bez ohledu na jeho zpochybnitelné kvality)
Arrow
0 0
reagovat
Dnešní Chicago Fire byl zvlášť super. Až jsem zatlačil slzu na konci.

A Arrow opět fajn. :+
595330
Dnešní Chicago Fire byl zvlášť super. Až jsem zatlačil slzu na konci. A Arrow opět fajn. *:+*
0 0
reagovat
Ale dík za připomenutí, jdu tam nahodit jedno video s lesbičkama na pár minut.
595325
Ale dík za připomenutí, jdu tam nahodit jedno video s lesbičkama na pár minut.
0 0
reagovat

Sigi

Prosím nemohl bys poslat na mou adresu záchranku, dostal jsem smíchy žaludeční křeče a nemohu se hýbat, děkuji.
595324
Prosím nemohl bys poslat na mou adresu záchranku, dostal jsem smíchy žaludeční křeče a nemohu se hýbat, děkuji.
Sigi
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak v tom případě ti doporučím seriál typu Zoufalé manželky, Gilmorova děvčata nebo těžký kalibr Tak jde čas. Tam si přijdeš na své a rozhodně tě u toho nebude otravovat nějaký oheň, či nedej bože akce - fuj :D
595323
Tak v tom případě ti doporučím seriál typu Zoufalé manželky, Gilmorova děvčata nebo těžký kalibr Tak jde čas. Tam si přijdeš na své a rozhodně tě u toho nebude otravovat nějaký oheň, či nedej bože akce - fuj *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Sigi

jo
595322
jo
Sigi
0 0
reagovat

KarelR

Arrow mě hodně baví. :+
595321
Arrow mě hodně baví. *:+*
KarelR
0 0
reagovat
Arrow je čím dál tím větší laskomina .. ale Chicago fire a dlouhodobá kvalita nejdou moc dohromady. Začínají se tam moc hromadit z prstu vycucané rodinné trable prakticky všech .. a samotná práce hasičů jde ne na druhou ale spíš na třetí kolej. Největší korunu tomu nasazuje dvojka lesbiček a jejich trable s opatrovnictvím dítěte! :D Opravdu tohle chce někdo vidět v seriálu s názvem Chicago fire?
595320
Arrow je čím dál tím větší laskomina .. ale Chicago fire a dlouhodobá kvalita nejdou moc dohromady. Začínají se tam moc hromadit z prstu vycucané rodinné trable prakticky všech .. a samotná práce hasičů jde ne na druhou ale spíš na třetí kolej. Největší korunu tomu nasazuje dvojka lesbiček a jejich trable s opatrovnictvím dítěte! *:D* Opravdu tohle chce někdo vidět v seriálu s názvem Chicago fire?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se