Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41081 - 41100 Napsat příspěvek

Community versus Go On

595532
[link="http://storify.com/NBC/twitter-feud-community-vs-go-on"]Na twitteru je prostě sranda[/link] *:D**:+*
Community versus Go On
0 0
reagovat

Californication

Hank Moody a jeho gang forever :) Californication je srdcovka, ktera se se mnou tahne uz set let, a i to obcasne preslapovani na miste se musi odpustit. Sestka mi prisla jako navrat ke korenum serialu, ale s velkym nadechem do cilove rovinky. Vztah s Faith to krasne obohatil, protoze to konecne mezi Hankem a nekym jinym aspon trosku zajiskrilo po emocionalni strance, a to se musi ocenit. Rad bych videl opet Faith v pristi sezone, ale to se bohuzel asi nestane. Taky zjistuju, ze cim jsem starsi, tim vic Californication ocenuju. :+
595530
Hank Moody a jeho gang forever *:)* Californication je srdcovka, ktera se se mnou tahne uz set let, a i to obcasne preslapovani na miste se musi odpustit. Sestka mi prisla jako navrat ke korenum serialu, ale s velkym nadechem do cilove rovinky. Vztah s Faith to krasne obohatil, protoze to konecne mezi Hankem a nekym jinym aspon trosku zajiskrilo po emocionalni strance, a to se musi ocenit. Rad bych videl opet Faith v pristi sezone, ale to se bohuzel asi nestane. Taky zjistuju, ze cim jsem starsi, tim vic Californication ocenuju. *:+*
Californication
0 0
reagovat
Justified - epic, nothing to add
Californication - mehtastic. Ani drama, ani životní moudra, ani pitomý humor... dost slabé, suché a v zásadě jsem na to koukal ze setrvačnosti. Rozhodně to považuju za far cry od prvních asi 4 řadách.
Game of thrones - mi jen připomnělo, jak moc se ten seriál táhne... Nepopírám jeho kvality ale seriózně zvažuju, že se na to na x let vyseru a až to bude kompletně celé natočené, tak si to teprve pustím. Ten děj prostě trpí konstantní neuzavřeností.
595527
[b]Justified[/b] - epic, nothing to add [b]Californication[/b] - mehtastic. Ani drama, ani životní moudra, ani pitomý humor... dost slabé, suché a v zásadě jsem na to koukal ze setrvačnosti. Rozhodně to považuju za far cry od prvních asi 4 řadách. [b]Game of thrones[/b] - mi jen připomnělo, jak moc se ten seriál táhne... [b]Nepopírám jeho kvality[/b] ale seriózně zvažuju, že se na to na x let vyseru a až to bude kompletně celé natočené, tak si to teprve pustím. Ten děj prostě trpí konstantní neuzavřeností.
0 0
reagovat

Justified

Presne tak, 10/10.

Milujem ten serial ..
595526
Presne tak, 10/10. Milujem ten serial ..
Justified
0 0
reagovat

Justified

Just another day in Harlan...

10/10
595524
Just another day in Harlan... 10/10
Justified
0 0
reagovat
Hele kdo se vrátí....The Killing
595519
Hele kdo se vrátí....[link="http://youtu.be/cjzeu_ft2jQ"]The Killing[/link]
0 0
reagovat
Vím to už dlouho ale Raylan Givens je bůh. S Boydem v těsným závěsu.
595515
Vím to už dlouho ale Raylan Givens je bůh. S Boydem v těsným závěsu.
0 0
reagovat
obvykle mě takové totální hovadinky neberou, ale tahle mě dostala :D link
595514
obvykle mě takové totální hovadinky neberou, ale tahle mě dostala *:D* [link="http://www.happyplace.com/22775/game-of-thrones-facebook-recap-season-3-episode-1"]link[/link]
0 0
reagovat
kdyby umrela Becca a Karen, tak je to super serial ... jinak 6. serka fajn, az teda na ten soapovej konec
595513
kdyby umrela Becca a Karen, tak je to super serial ... jinak 6. serka fajn, az teda na ten soapovej konec
0 0
reagovat

speta.jr

Wine is fine, but whiskey's quicker? :D
Mě se to po té páté řadě prostě líbilo. Ale na řadu s Leobenem z BSG to nemá.
595512
Wine is fine, but whiskey's quicker? *:D* Mě se to po té páté řadě prostě líbilo. Ale na řadu s Leobenem z BSG to nemá.
speta.jr
0 0
reagovat

Californication

Já to přestal sledovat, protože to šlo vážně do kopru.
595511
Já to přestal sledovat, protože to šlo vážně do kopru.
Californication
0 0
reagovat

Californication

No to je zajimave, me to naopak prijde, ze cela sesta serka je strasne povrchni a hraje jen na komedialni notu, to si opravdu nepamatujete jake zivotni moudra se resily v prvnich radach???
595508
No to je zajimave, me to naopak prijde, ze cela sesta serka je strasne povrchni a hraje jen na komedialni notu, to si opravdu nepamatujete jake zivotni moudra se resily v prvnich radach???
Californication
0 0
reagovat

Californication

:+:+:+:+:+
595507
*:+**:+**:+**:+**:+*
Californication
0 0
reagovat

Californication

Počkal sem, až to někdo napíše za mě, a vyplatilo se... :D Souhlas s HALem a JohnyD. :+
595505
Počkal sem, až to někdo napíše za mě, a vyplatilo se... *:D* Souhlas s [b]HAL[/b]em a [b]JohnyD[/b]. *:+*
Californication
0 0
reagovat
A GoT samozřejmě výborné, velice kvalitní rozjezd - na orgasmy to není, na nadšený řev "I want moar!" ale nepochybně ano, a o nic víc tu nejde.
(že na začátku chybí celá bitva jsem si nevšiml, jen mě štvalo nevysvětlení toho jak tlouštík přežil obklíčení zmrzlíky)
595504
A GoT samozřejmě výborné, velice kvalitní rozjezd - na orgasmy to není, na nadšený řev "I want moar!" ale nepochybně ano, a o nic víc tu nejde. (že na začátku chybí celá bitva jsem si nevšiml, jen mě štvalo nevysvětlení toho jak tlouštík přežil obklíčení zmrzlíky)
0 0
reagovat

Castle

:D To byl mazec! Jak se to dá všechno docela uhodnout dopředu (jakože zabiják teda dneska taky), tak vedlejší zápletka byla špičková a v podstatě neuhádnutelná.:+
595503
*:D* To byl mazec! Jak se to dá všechno docela uhodnout dopředu (jakože zabiják teda dneska taky), tak vedlejší zápletka byla špičková a v podstatě neuhádnutelná.*:+*
Castle
0 0
reagovat

Californication 6

Je to stylem návrat k prvním sériím (které zdaleka nebyly tak primitivně komediální jako série pozdější - právě ty přepíčené úchylárny mě pěkně štvaly), takže jsem ji obzvlášť v jejím závěru sledoval vyloženě s nadšením.
Patří rozhodně k těm nejlepším, ne nejhorším, i když i tady se mohlo jít ještě víc do hloubky, ještě víc na dřeň. Ale pořád hodně dobrý.
595502
Je to stylem návrat k prvním sériím (které zdaleka nebyly tak primitivně komediální jako série pozdější - právě ty přepíčené úchylárny mě pěkně štvaly), takže jsem ji obzvlášť v jejím závěru sledoval vyloženě s nadšením. Patří rozhodně k těm nejlepším, ne nejhorším, i když i tady se mohlo jít ještě víc do hloubky, ještě víc na dřeň. Ale pořád hodně dobrý.
Californication 6
0 0
reagovat

Californication

PS2: Ale v tejto sérii im neodpustím, že Hank nuštedril nejaký slovný bonbot Ophelii resp. si nevymenili pár slov, pretože určite by to stálo za to :(:-
595501
PS2: Ale v tejto sérii im neodpustím, že Hank nuštedril nejaký slovný bonbot Ophelii resp. si nevymenili pár slov, pretože určite by to stálo za to *:(**:-*
Californication
0 0
reagovat

Californication

U mňa dobrý a určite posun od 5. sérky, ktorá ma až tak nebavila. Možno som si tú sériu užil pretože nepovažujem Californication iba za čistú komédiu a považujem ju za čosi viac a užijem si viac nejaký dlchaplný dialóg možno aj jednu vetu medzi Hankom a Karen a ďalšími postavami, ktoré skrývajú v sebe viac ako zábavné situácie, ktorých bolo aj v tejto sérii požehnane 8) :+

7/10

Možno sa vám koniec nepáčil až tak veľmi, ale to vyplýva z toho, že 6ta séria mala byť poslednou a natáčala sa aj v takom duchu a koncom. 7. séria bola oznámená pokiaľ viem, až po dotočení, takže čas na nejaké pretáčky nebol. O to viac som zvedavý ako sa s tým popasujú v siedmej sérii, keďže moc priestoru tam nevidím a máme sa zase vrátiť späť do Hollywoodu. Viac povedal Duchovny v rozhovore, ktorý obsahuje veľké spoilery, takže čítať iba na vlastné nebezpečenstvo link

PS: Som rád, že Faith nedostala spin off, pretože neviem o čom by sa ten dej vôbec točil, keďže sme sa o tej postave moc nedozvedeli až na pár drobných útržkov.

595500
U mňa dobrý a určite posun od 5. sérky, ktorá ma až tak nebavila. Možno som si tú sériu užil pretože nepovažujem Californication iba za čistú komédiu a považujem ju za čosi viac a užijem si viac nejaký dlchaplný dialóg možno aj jednu vetu medzi Hankom a Karen a ďalšími postavami, ktoré skrývajú v sebe viac ako zábavné situácie, ktorých bolo aj v tejto sérii požehnane *8)* *:+* 7/10 Možno sa vám koniec nepáčil až tak veľmi, ale to vyplýva z toho, že 6ta séria mala byť poslednou a natáčala sa aj v takom duchu a koncom. 7. séria bola oznámená pokiaľ viem, až po dotočení, takže čas na nejaké pretáčky nebol. O to viac som zvedavý ako sa s tým popasujú v siedmej sérii, keďže moc priestoru tam nevidím a máme sa zase vrátiť späť do Hollywoodu. Viac povedal Duchovny v rozhovore, ktorý obsahuje veľké spoilery, takže čítať iba na vlastné nebezpečenstvo http://duchovnycentral.blogspot.cz/2013/03/david-duchovny-i-think-season-7-is-last.html PS: Som rád, že Faith nedostala spin off, pretože neviem o čom by sa ten dej vôbec točil, keďže sme sa o tej postave moc nedozvedeli až na pár drobných útržkov.
Californication
0 0
reagovat

Phil cze

Takže furt to stejný. OK. Já s tím sekl někdy po pátým díle, tak mě zajímaolo, jestli se to nějak nezvedlo.

TonyClifton
Úplný zas ne, ale rozhodně je to furt lepší než Game Change. A na House of Cards se dlouho nic chytat nebude...
595499
Takže furt to stejný. OK. Já s tím sekl někdy po pátým díle, tak mě zajímaolo, jestli se to nějak nezvedlo. [b]TonyClifton[/b] Úplný zas ne, ale rozhodně je to furt lepší než Game Change. A na House of Cards se dlouho nic chytat nebude...
Phil cze
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se