Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41021 - 41040 Napsat příspěvek

Castle

:D To byl mazec! Jak se to dá všechno docela uhodnout dopředu (jakože zabiják teda dneska taky), tak vedlejší zápletka byla špičková a v podstatě neuhádnutelná.:+
595503
*:D* To byl mazec! Jak se to dá všechno docela uhodnout dopředu (jakože zabiják teda dneska taky), tak vedlejší zápletka byla špičková a v podstatě neuhádnutelná.*:+*
Castle
0 0
reagovat

Californication 6

Je to stylem návrat k prvním sériím (které zdaleka nebyly tak primitivně komediální jako série pozdější - právě ty přepíčené úchylárny mě pěkně štvaly), takže jsem ji obzvlášť v jejím závěru sledoval vyloženě s nadšením.
Patří rozhodně k těm nejlepším, ne nejhorším, i když i tady se mohlo jít ještě víc do hloubky, ještě víc na dřeň. Ale pořád hodně dobrý.
595502
Je to stylem návrat k prvním sériím (které zdaleka nebyly tak primitivně komediální jako série pozdější - právě ty přepíčené úchylárny mě pěkně štvaly), takže jsem ji obzvlášť v jejím závěru sledoval vyloženě s nadšením. Patří rozhodně k těm nejlepším, ne nejhorším, i když i tady se mohlo jít ještě víc do hloubky, ještě víc na dřeň. Ale pořád hodně dobrý.
Californication 6
0 0
reagovat

Californication

PS2: Ale v tejto sérii im neodpustím, že Hank nuštedril nejaký slovný bonbot Ophelii resp. si nevymenili pár slov, pretože určite by to stálo za to :(:-
595501
PS2: Ale v tejto sérii im neodpustím, že Hank nuštedril nejaký slovný bonbot Ophelii resp. si nevymenili pár slov, pretože určite by to stálo za to *:(**:-*
Californication
0 0
reagovat

Californication

U mňa dobrý a určite posun od 5. sérky, ktorá ma až tak nebavila. Možno som si tú sériu užil pretože nepovažujem Californication iba za čistú komédiu a považujem ju za čosi viac a užijem si viac nejaký dlchaplný dialóg možno aj jednu vetu medzi Hankom a Karen a ďalšími postavami, ktoré skrývajú v sebe viac ako zábavné situácie, ktorých bolo aj v tejto sérii požehnane 8) :+

7/10

Možno sa vám koniec nepáčil až tak veľmi, ale to vyplýva z toho, že 6ta séria mala byť poslednou a natáčala sa aj v takom duchu a koncom. 7. séria bola oznámená pokiaľ viem, až po dotočení, takže čas na nejaké pretáčky nebol. O to viac som zvedavý ako sa s tým popasujú v siedmej sérii, keďže moc priestoru tam nevidím a máme sa zase vrátiť späť do Hollywoodu. Viac povedal Duchovny v rozhovore, ktorý obsahuje veľké spoilery, takže čítať iba na vlastné nebezpečenstvo link

PS: Som rád, že Faith nedostala spin off, pretože neviem o čom by sa ten dej vôbec točil, keďže sme sa o tej postave moc nedozvedeli až na pár drobných útržkov.

595500
U mňa dobrý a určite posun od 5. sérky, ktorá ma až tak nebavila. Možno som si tú sériu užil pretože nepovažujem Californication iba za čistú komédiu a považujem ju za čosi viac a užijem si viac nejaký dlchaplný dialóg možno aj jednu vetu medzi Hankom a Karen a ďalšími postavami, ktoré skrývajú v sebe viac ako zábavné situácie, ktorých bolo aj v tejto sérii požehnane *8)* *:+* 7/10 Možno sa vám koniec nepáčil až tak veľmi, ale to vyplýva z toho, že 6ta séria mala byť poslednou a natáčala sa aj v takom duchu a koncom. 7. séria bola oznámená pokiaľ viem, až po dotočení, takže čas na nejaké pretáčky nebol. O to viac som zvedavý ako sa s tým popasujú v siedmej sérii, keďže moc priestoru tam nevidím a máme sa zase vrátiť späť do Hollywoodu. Viac povedal Duchovny v rozhovore, ktorý obsahuje veľké spoilery, takže čítať iba na vlastné nebezpečenstvo http://duchovnycentral.blogspot.cz/2013/03/david-duchovny-i-think-season-7-is-last.html PS: Som rád, že Faith nedostala spin off, pretože neviem o čom by sa ten dej vôbec točil, keďže sme sa o tej postave moc nedozvedeli až na pár drobných útržkov.
Californication
0 0
reagovat

Phil cze

Takže furt to stejný. OK. Já s tím sekl někdy po pátým díle, tak mě zajímaolo, jestli se to nějak nezvedlo.

TonyClifton
Úplný zas ne, ale rozhodně je to furt lepší než Game Change. A na House of Cards se dlouho nic chytat nebude...
595499
Takže furt to stejný. OK. Já s tím sekl někdy po pátým díle, tak mě zajímaolo, jestli se to nějak nezvedlo. [b]TonyClifton[/b] Úplný zas ne, ale rozhodně je to furt lepší než Game Change. A na House of Cards se dlouho nic chytat nebude...
Phil cze
0 0
reagovat
Jak tak koukám na tehnle spot ke GoT, tak mě tam zaujala jedna věc. Spoiler pro ty, co nečetli knihy! Pátá vteřina - že by v seriálu nahradili Edrika Bouři Gendrym? Tak to budu hodně zvědavý, jak se tohle bude odehrávat dál.
595484
Jak tak koukám na tehnle [link="http://www.youtube.com/watch?v=FM9kZI0smnw"]spot[/link] ke GoT, tak mě tam zaujala jedna věc. Spoiler pro ty, co nečetli knihy! [spoiler]Pátá vteřina - že by v seriálu nahradili Edrika Bouři Gendrym? Tak to budu hodně zvědavý, jak se tohle bude odehrávat dál.[/spoiler]
0 0
reagovat

speta.jr

štve mě, že neměli koule to ukončit jinak než happy endem ... tohle se dělá todleto ? Série to byla asi jedna z nejslabších to je pravda.

btw. mohli by přidat na stopáži na klasickou čtyřicítku, poslední série se mě zdála hodně uspěchaná a rychlá, takovej hon za vlastním ocasem
595479
štve mě, že neměli koule to ukončit jinak než happy endem ... tohle se dělá todleto ? Série to byla asi jedna z nejslabších to je pravda. btw. mohli by přidat na stopáži na klasickou čtyřicítku, poslední série se mě zdála hodně uspěchaná a rychlá, takovej hon za vlastním ocasem
speta.jr
0 0
reagovat

Californication season 6

Nasleduji utrzky spoileru.

Aneb jak se s vyborneho, ale prece jen jiz tematy vycerpaneho serialu dokaze behem jedne serie stat sracka. Prvni tretina sezony vyborna, druha jeste sla, ale posledni nestoji ani za rec. Nejsmutnejsi je, ze Hank je tam uplne jakoby odstrceny, nevyrazny, nekdy az nesympaticky... Karen tam nebyla prakticky vubec, Smoula uz nema co nabidnou, jediny z klasicke gardy zachranuje Runkle, ale scenaristi na nej nejvetsi uchylarnu nastrazili prave na zacatek rady a pak se jakoby vytracel, az tam skoro nebyl a na zabavnosti to slo poznat. Faith byla slusna, ale tak s ni vym.dat na konci, to me akorat nastvalo. Atticus v druhe pulce serie uplne o nicem. Nevim no, uplne postavani na jednom miste... tak 4/10.
595478
Nasleduji utrzky spoileru. Aneb jak se s vyborneho, ale prece jen jiz tematy vycerpaneho serialu dokaze behem jedne serie stat sracka. Prvni tretina sezony vyborna, druha jeste sla, ale posledni nestoji ani za rec. Nejsmutnejsi je, ze Hank je tam uplne jakoby odstrceny, nevyrazny, nekdy az nesympaticky... Karen tam nebyla prakticky vubec, Smoula uz nema co nabidnou, jediny z klasicke gardy zachranuje Runkle, ale scenaristi na nej nejvetsi uchylarnu nastrazili prave na zacatek rady a pak se jakoby vytracel, az tam skoro nebyl a na zabavnosti to slo poznat. Faith byla slusna, ale tak s ni vym.dat na konci, to me akorat nastvalo. Atticus v druhe pulce serie uplne o nicem. Nevim no, uplne postavani na jednom miste... tak 4/10.
Californication season 6
0 0
reagovat

verbst - Following

Jo a je to obrovská nuda. Williamson nesnesitelně roztáhnul zajímavou zápletku a už to není víc než naprosto běžná kriminálka, která sem tam zaboduje brutalitou nebo twistem. Z námětu o kultu sériových vrahů se toho dalo vytěžit o mnoho víc.
595477
Jo a je to obrovská nuda. Williamson nesnesitelně roztáhnul zajímavou zápletku a už to není víc než naprosto běžná kriminálka, která sem tam zaboduje brutalitou nebo twistem. Z námětu o kultu sériových vrahů se toho dalo vytěžit o mnoho víc.
verbst - Following
0 0
reagovat
Political Animals jsou proti House of Cards totální hovno. 8)
595476
Political Animals jsou proti House of Cards totální hovno. *8)*
0 0
reagovat

Výkřik do prázdna:

Ragnar FTW!
595475
Ragnar FTW!
Výkřik do prázdna:
0 0
reagovat
No ještě že tě máme.
595473
No ještě že tě máme.
0 0
reagovat
A vsadím se s váma, že nikdo z vás tuhle pointu nečekal a předem neodkryl :)
595472
A vsadím se s váma, že nikdo z vás tuhle pointu nečekal a předem neodkryl :)
0 0
reagovat

Castle 5x19

:D:D:+

Hitch se sice obrací v hrobě, ale zábava to byla...
595471
*:D**:D**:+* Hitch se sice obrací v hrobě, ale zábava to byla...
Castle 5x19
0 0
reagovat
s novým názvem také :-) Oheň a krev
595470
s novým názvem také :-) Oheň a krev
0 0
reagovat

GoT

4. řada potvrzena! :+
595469
4. řada potvrzena! *:+*
GoT
0 0
reagovat
Robin Wright, Constance Zimmer, škoda že tu neni slint smajlík 8)
595464
Robin Wright, Constance Zimmer, škoda že tu neni slint smajlík *8)*
0 0
reagovat

TonyClifton

Třeba Robin Wright, co? 8)

Jinak takhle nabitou (haha) The Good Wife už dlouho nepamatuju. Radost sledovat.

P.S.: The Following ještě někdo sledujete?
595463
Třeba Robin Wright, co? *8)* Jinak takhle nabitou (haha) [b]The Good Wife[/b] už dlouho nepamatuju. Radost sledovat. P.S.: The Following ještě někdo sledujete?
TonyClifton
0 0
reagovat

House of Cards

Bohužel fakt chytlavý, to bude zase noc...

Jo a jsou tam minimálně 2 herečky víc hot, než Kate Mara 8)
595459
Bohužel fakt chytlavý, to bude zase noc... Jo a jsou tam minimálně 2 herečky víc hot, než Kate Mara *8)*
House of Cards
0 0
reagovat

xxendxx

Podivej se na Cernou knihu od Verhoevena, tam je cervena jezibaba nahata skoro porad :D
595456
Podivej se na Cernou knihu od Verhoevena, tam je cervena jezibaba nahata skoro porad *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se