Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41001 - 41020 Napsat příspěvek

Broadchurch

Koukáte něko? Co na to říkáte? Já jsem po pěti dílech docela unešenej.
595605
Koukáte něko? Co na to říkáte? Já jsem po pěti dílech docela unešenej.
Broadchurch
0 0
reagovat

Legit

Fakt nikdo? Je to celkem pecka. Žádnej idiot s batohem na cestách. Kdo má rád nekorektní humor hoooodně za hranou, ten si přijde na svý. Občas by se zastyděl i Kenny fucKING Powers.
595604
Fakt nikdo? Je to celkem pecka. Žádnej idiot s batohem na cestách. Kdo má rád nekorektní humor hoooodně za hranou, ten si přijde na svý. Občas by se zastyděl i Kenny fucKING Powers.
Legit
0 0
reagovat
TBBT 6x20: Tak tento díl se vážně povedl. Sheldon neměl jedinou chybu a všechno krásně završila neuvěřitelně sexy Penny. :D

Arrow 1x19: Z tohoto seriálu mám čím dál tím lepší dojmy.
595603
[b]TBBT 6x20[/b]: Tak tento díl se vážně povedl. Sheldon neměl jedinou chybu a všechno krásně završila neuvěřitelně sexy Penny. *:D* [b]Arrow 1x19[/b]: Z tohoto seriálu mám čím dál tím lepší dojmy.
0 0
reagovat
Po delší době konečně povedená epizoda Community. :+
595602
Po delší době konečně povedená epizoda [b]Community[/b]. *:+*
0 0
reagovat
Kouká někdo na Legita?
595545
Kouká někdo na Legita?
0 0
reagovat

Community versus Go On

595532
[link="http://storify.com/NBC/twitter-feud-community-vs-go-on"]Na twitteru je prostě sranda[/link] *:D**:+*
Community versus Go On
0 0
reagovat

Californication

Hank Moody a jeho gang forever :) Californication je srdcovka, ktera se se mnou tahne uz set let, a i to obcasne preslapovani na miste se musi odpustit. Sestka mi prisla jako navrat ke korenum serialu, ale s velkym nadechem do cilove rovinky. Vztah s Faith to krasne obohatil, protoze to konecne mezi Hankem a nekym jinym aspon trosku zajiskrilo po emocionalni strance, a to se musi ocenit. Rad bych videl opet Faith v pristi sezone, ale to se bohuzel asi nestane. Taky zjistuju, ze cim jsem starsi, tim vic Californication ocenuju. :+
595530
Hank Moody a jeho gang forever *:)* Californication je srdcovka, ktera se se mnou tahne uz set let, a i to obcasne preslapovani na miste se musi odpustit. Sestka mi prisla jako navrat ke korenum serialu, ale s velkym nadechem do cilove rovinky. Vztah s Faith to krasne obohatil, protoze to konecne mezi Hankem a nekym jinym aspon trosku zajiskrilo po emocionalni strance, a to se musi ocenit. Rad bych videl opet Faith v pristi sezone, ale to se bohuzel asi nestane. Taky zjistuju, ze cim jsem starsi, tim vic Californication ocenuju. *:+*
Californication
0 0
reagovat
Justified - epic, nothing to add
Californication - mehtastic. Ani drama, ani životní moudra, ani pitomý humor... dost slabé, suché a v zásadě jsem na to koukal ze setrvačnosti. Rozhodně to považuju za far cry od prvních asi 4 řadách.
Game of thrones - mi jen připomnělo, jak moc se ten seriál táhne... Nepopírám jeho kvality ale seriózně zvažuju, že se na to na x let vyseru a až to bude kompletně celé natočené, tak si to teprve pustím. Ten děj prostě trpí konstantní neuzavřeností.
595527
[b]Justified[/b] - epic, nothing to add [b]Californication[/b] - mehtastic. Ani drama, ani životní moudra, ani pitomý humor... dost slabé, suché a v zásadě jsem na to koukal ze setrvačnosti. Rozhodně to považuju za far cry od prvních asi 4 řadách. [b]Game of thrones[/b] - mi jen připomnělo, jak moc se ten seriál táhne... [b]Nepopírám jeho kvality[/b] ale seriózně zvažuju, že se na to na x let vyseru a až to bude kompletně celé natočené, tak si to teprve pustím. Ten děj prostě trpí konstantní neuzavřeností.
0 0
reagovat

Justified

Presne tak, 10/10.

Milujem ten serial ..
595526
Presne tak, 10/10. Milujem ten serial ..
Justified
0 0
reagovat

Justified

Just another day in Harlan...

10/10
595524
Just another day in Harlan... 10/10
Justified
0 0
reagovat
Hele kdo se vrátí....The Killing
595519
Hele kdo se vrátí....[link="http://youtu.be/cjzeu_ft2jQ"]The Killing[/link]
0 0
reagovat
Vím to už dlouho ale Raylan Givens je bůh. S Boydem v těsným závěsu.
595515
Vím to už dlouho ale Raylan Givens je bůh. S Boydem v těsným závěsu.
0 0
reagovat
obvykle mě takové totální hovadinky neberou, ale tahle mě dostala :D link
595514
obvykle mě takové totální hovadinky neberou, ale tahle mě dostala *:D* [link="http://www.happyplace.com/22775/game-of-thrones-facebook-recap-season-3-episode-1"]link[/link]
0 0
reagovat
kdyby umrela Becca a Karen, tak je to super serial ... jinak 6. serka fajn, az teda na ten soapovej konec
595513
kdyby umrela Becca a Karen, tak je to super serial ... jinak 6. serka fajn, az teda na ten soapovej konec
0 0
reagovat

speta.jr

Wine is fine, but whiskey's quicker? :D
Mě se to po té páté řadě prostě líbilo. Ale na řadu s Leobenem z BSG to nemá.
595512
Wine is fine, but whiskey's quicker? *:D* Mě se to po té páté řadě prostě líbilo. Ale na řadu s Leobenem z BSG to nemá.
speta.jr
0 0
reagovat

Californication

Já to přestal sledovat, protože to šlo vážně do kopru.
595511
Já to přestal sledovat, protože to šlo vážně do kopru.
Californication
0 0
reagovat

Californication

No to je zajimave, me to naopak prijde, ze cela sesta serka je strasne povrchni a hraje jen na komedialni notu, to si opravdu nepamatujete jake zivotni moudra se resily v prvnich radach???
595508
No to je zajimave, me to naopak prijde, ze cela sesta serka je strasne povrchni a hraje jen na komedialni notu, to si opravdu nepamatujete jake zivotni moudra se resily v prvnich radach???
Californication
0 0
reagovat

Californication

:+:+:+:+:+
595507
*:+**:+**:+**:+**:+*
Californication
0 0
reagovat

Californication

Počkal sem, až to někdo napíše za mě, a vyplatilo se... :D Souhlas s HALem a JohnyD. :+
595505
Počkal sem, až to někdo napíše za mě, a vyplatilo se... *:D* Souhlas s [b]HAL[/b]em a [b]JohnyD[/b]. *:+*
Californication
0 0
reagovat
A GoT samozřejmě výborné, velice kvalitní rozjezd - na orgasmy to není, na nadšený řev "I want moar!" ale nepochybně ano, a o nic víc tu nejde.
(že na začátku chybí celá bitva jsem si nevšiml, jen mě štvalo nevysvětlení toho jak tlouštík přežil obklíčení zmrzlíky)
595504
A GoT samozřejmě výborné, velice kvalitní rozjezd - na orgasmy to není, na nadšený řev "I want moar!" ale nepochybně ano, a o nic víc tu nejde. (že na začátku chybí celá bitva jsem si nevšiml, jen mě štvalo nevysvětlení toho jak tlouštík přežil obklíčení zmrzlíky)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se