Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40981 - 41000 Napsat příspěvek

GoT3x2

sakra a utnou to v nejlepším to je fakt na mrtvici, 3/4 dílu kecání a nuda a pak se to rozjede a konec. kurňa ta Arya to bude mít ted krutě těžký
bych nejradši odjel někam na 2 měsíce někam kde není internet a minimum lidí a pak se vrátil z5 a dal si zbylích 8 dílů naráz tohle je fakt strašný čekání 8)
595728
sakra a utnou to v nejlepším to je fakt na mrtvici, 3/4 dílu kecání a nuda a pak se to rozjede a konec. kurňa ta Arya to bude mít ted krutě těžký bych nejradši odjel někam na 2 měsíce někam kde není internet a minimum lidí a pak se vrátil z5 a dal si zbylích 8 dílů naráz tohle je fakt strašný čekání *8)*
GoT3x2
0 0
reagovat

duro

Je to možné, nakoľko som v nejakom tom Behind the Scenes som započul niečo v zmysle, že prvá sezóna predstavuje ucelený príbeh. Ale interpretovať túto informáciu možno tiež rôzne (Ragnarovo uchopenie moci, počiatky výbojov do Anglicka, príbeh Ragnara Lothbroka etc.). Na druhej strane, druhá sezóna o jeho synoch by tiež nemusela byť odveci, ak budú aspoň trochu po tatovi (tú ságu som nečítal), no už samotného Ragnara ako postavu si tvorcovia posunuli o nejaké to storočie dozadu, takže prvá sezóna môže naozaj dopadnúť všeliak. Čo je vlastne aj dobre, aspoň budú posledné diely náležite napínavé.
595724
[spoiler]Je to možné, nakoľko som v nejakom tom Behind the Scenes som započul niečo v zmysle, že prvá sezóna predstavuje ucelený príbeh. Ale interpretovať túto informáciu možno tiež rôzne (Ragnarovo uchopenie moci, počiatky výbojov do Anglicka, príbeh Ragnara Lothbroka etc.). Na druhej strane, druhá sezóna o jeho synoch by tiež nemusela byť odveci, ak budú aspoň trochu po tatovi (tú ságu som nečítal), no už samotného Ragnara ako postavu si tvorcovia posunuli o nejaké to storočie dozadu, takže prvá sezóna môže naozaj dopadnúť všeliak. Čo je vlastne aj dobre, aspoň budú posledné diely náležite napínavé.[/spoiler]
duro
0 0
reagovat

Vikings

Spoilery z legendy, podľa ktorej to natočili:

Ragnar podľa ság zomrel tak, že ho hodili do hadej jamy. A jama tam už je. Začínam mať neblahý pocit, že druhá sezóna bude jednoducho o niekom inom.
595717
Spoilery z legendy, podľa ktorej to natočili: [spoiler]Ragnar podľa ság zomrel tak, že ho hodili do hadej jamy. A jama tam už je. Začínam mať neblahý pocit, že druhá sezóna bude jednoducho o niekom inom.[/spoiler]
Vikings
0 0
reagovat

Spartacus, GoT a Vikings

Spratacus mne dost bavi. Predposledni epizoda byla takova priprava proste na final epic battle, alei tak si to konecne nekdo zaslouzil.

GoT - super. Kopec novych postav a Ramsay!!! Urcite to bude on. Smradocha preskocili, tak tady se akorat bude vydavat za obycejneho sluhu.

Vikings Fiha. Jsem cekal, ze Haraldson tam bude do konce serie. Tady se spostavama po vzoru GoT taky nemazou. Zadne preslapovani na miste, takze vzhuru opet plenit Anglii v dalsim dile.
595715
Spratacus mne dost bavi. Predposledni epizoda byla takova priprava proste na final epic battle, alei tak si to konecne nekdo zaslouzil. GoT - super. Kopec novych postav a [spoiler]Ramsay!!! Urcite to bude on. Smradocha preskocili, tak tady se akorat bude vydavat za obycejneho sluhu.[/spoiler] Vikings [spoiler]Fiha. Jsem cekal, ze Haraldson tam bude do konce serie. Tady se spostavama po vzoru GoT taky nemazou. Zadne preslapovani na miste, takze vzhuru opet plenit Anglii v dalsim dile.[/spoiler]
Spartacus, GoT a Vikings
0 0
reagovat

Spartacus

Boring as hell. Po předchozím dílu už jsem doufal že to vezmou hopem, všechny gladiátory konečně vykydlí a bude konec, ale oni jen protahují a protahují, tohle byla úplně zbytečná a debilní výplňovka.

I ty římské intriky jsou jen stínem předchozích sérií, stejně jako celá tahle řada, ale to se holt dalo čekat, když se teď děj točí kolem nezajímavých gladiátorů a ne kolem Batiata.
595707
Boring as hell. Po předchozím dílu už jsem doufal že to vezmou hopem, všechny gladiátory konečně vykydlí a bude konec, ale oni jen protahují a protahují, tohle byla úplně zbytečná a debilní výplňovka. I ty římské intriky jsou jen stínem předchozích sérií, stejně jako celá tahle řada, ale to se holt dalo čekat, když se teď děj točí kolem nezajímavých gladiátorů a ne kolem Batiata.
Spartacus
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Áno, bol to Ramsay ;) Som náramne zvedavý, či ho Iwan Rheon dokáže uhrať.
595706
[spoiler]Áno, bol to Ramsay *;)* Som náramne zvedavý, či ho Iwan Rheon dokáže uhrať.[/spoiler]
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Vikings

Čo sa budú srať, žiadne omáčky a chodenie okolo horúcej kaše. Chválim :+ A podľa proma sa máme naozaj na čo tešiť.
595705
Čo sa budú srať, žiadne omáčky a chodenie okolo horúcej kaše. Chválim *:+* A podľa proma sa máme naozaj na čo tešiť.
Vikings
0 0
reagovat

Macejko

Mě hlavně překvapili Theonovou linkou, jsem rád, že oproti knize nám seriál ukáže, jak se z něj stane to, co se z něj stalo. A co si myslíš o postavě související s ním? Byl to Ramsay Sníh? Podle té šarády o záchraně bych tomu věřil.
595704
Mě hlavně překvapili Theonovou linkou, jsem rád, že oproti knize nám seriál ukáže, jak se z něj stane to, co se z něj stalo. A co si myslíš o postavě související s ním? [spoiler]Byl to Ramsay Sníh?[/spoiler] Podle té šarády o záchraně bych tomu věřil.
Macejko
0 0
reagovat

Game of Thrones, s03e02

Všetko, čo som postrádal v prvej časti, tu konečne je. Dialógy rezonujú emóciami a napätím (Catelynin rozhovor s Talisou je takmer až slzopudný, Michelle Fairley hrá úplne skvostne), nové postavy pôsobia presne tak zaujímavo, ako majú (Olennu Tyrell som mal chuť okamžite posadiť na Železný trón a Thorosa z Myru zase pozvať na pivo) a očakávaný duel medzi Jaimem a Brienne sa tiež vydaril. Po nepodarenej prvej epizóde, kedy som získal dojem, že Daniel Minahan buď zabudol režírovať, alebo je mu to ukradnuté, je táto skvelá epizóda obrovskou úľavou. Navyše sme konečne dohnali všetky dejové línie, celý úvodný establishing je hotový a konflikty sú nastolené, takže odteraz očakávam už iba to najlepšie. Snáď nám nabudúce D&D dokážu, že seriál, ktorý priviedli k životu, dokážu rovnako dobre režírovať, ako aj písať.
9/10
595703
Všetko, čo som postrádal v prvej časti, tu konečne je. Dialógy rezonujú emóciami a napätím (Catelynin rozhovor s Talisou je takmer až slzopudný, Michelle Fairley hrá úplne skvostne), nové postavy pôsobia presne tak zaujímavo, ako majú (Olennu Tyrell som mal chuť okamžite posadiť na Železný trón a Thorosa z Myru zase pozvať na pivo) a očakávaný [spoiler]duel medzi Jaimem a Brienne[/spoiler] sa tiež vydaril. Po nepodarenej prvej epizóde, kedy som získal dojem, že Daniel Minahan buď zabudol režírovať, alebo je mu to ukradnuté, je táto skvelá epizóda obrovskou úľavou. Navyše sme konečne dohnali všetky dejové línie, celý úvodný establishing je hotový a konflikty sú nastolené, takže odteraz očakávam už iba to najlepšie. Snáď nám nabudúce D&D dokážu, že seriál, ktorý priviedli k životu, dokážu rovnako dobre režírovať, ako aj písať. [b]9/10[/b]
Game of Thrones, s03e02
0 0
reagovat
Sakra nikdy jsem se netěšil z práce tak jako dneska na Vikingy, už aby bylo padla....
595699
Sakra nikdy jsem se netěšil z práce tak jako dneska na Vikingy, už aby bylo padla....
0 0
reagovat

Vikings

:o

Tak tí sa neserú.
595698
*:o* Tak tí sa neserú.
Vikings
0 0
reagovat

Doctor Who

Murray Gold je génius.
595686
Murray Gold je génius.
Doctor Who
0 0
reagovat

Hannibal

Mikkelsenův Hannibal má v pilotu jasně navrch nad všema, až to není možné. Nesnaží se být a podobat Hopkinsovi a za to jsem vděčný. Není kopie, ale originál. Will Graham dostával drsně zabrat a to jsou prozatím "kamarádi na stejné straně zákona" (ale to neznamená, že by to Dancy hrál špatně, naopak). Hannibalova ledabylá záchrana holky pobavila a vajíčka s párky taky (a celkově tam bylo scén, u který se člověk pousměje, bylo víc). Morpheus a zbývající herci jsou přesní/bezchybní. Rozhodně to bude zajímavé sledovat a po sledovanosti pilotu je malá šance, že bude druhá řada, takže to nikomu alespoň nezabere moc času.
595649
Mikkelsenův Hannibal má v pilotu jasně navrch nad všema, až to není možné. Nesnaží se být a podobat Hopkinsovi a za to jsem vděčný. Není kopie, ale originál. Will Graham dostával drsně zabrat a to jsou prozatím "kamarádi na stejné straně zákona" (ale to neznamená, že by to Dancy hrál špatně, naopak). Hannibalova ledabylá záchrana holky pobavila a vajíčka s párky taky (a celkově tam bylo scén, u který se člověk pousměje, bylo víc). Morpheus a zbývající herci jsou přesní/bezchybní. Rozhodně to bude zajímavé sledovat a po sledovanosti pilotu je malá šance, že bude druhá řada, takže to nikomu alespoň nezabere moc času.
Hannibal
0 0
reagovat
Mě se do toho seriálu vůbec nechce .. má tam Mikkelsen aspoň dost prostoru?
595647
Mě se do toho seriálu vůbec nechce .. má tam Mikkelsen aspoň dost prostoru?
0 0
reagovat

Hannibal

Totálny luxus vo všetkých ohľadoch. :+ A fakt som nečakal, že tam bude také mastné gore.
595642
Totálny luxus vo všetkých ohľadoch. *:+* A fakt som nečakal, že tam bude také mastné gore.
Hannibal
0 0
reagovat

Šéfkuchař nadivoko

Celkem fajn jednohubka. Fajn obsazení - Bradley Cooper, John Cho, Frank Langella. Má docela i povedenej dabing. Jako kulisa k práci, vaření apod. ideál. :)
595619
Celkem fajn jednohubka. Fajn obsazení - Bradley Cooper, John Cho, Frank Langella. Má docela i povedenej dabing. Jako kulisa k práci, vaření apod. ideál. *:)*
Šéfkuchař nadivoko
0 0
reagovat

Hannibal

překvapivě příjemné. Myslím, že to má lepší atmosféru než film téhož jména. Zatím je ale hlavní klaďas oproti panu doktorovi strašnej nuzák. Bude třeba dost radikální vývoj tý postavy, aby se mohl odehrát nějaký vyrovnaný souboj osobností...
595618
překvapivě příjemné. Myslím, že to má lepší atmosféru než film téhož jména. Zatím je ale hlavní klaďas oproti panu doktorovi strašnej nuzák. Bude třeba dost radikální vývoj tý postavy, aby se mohl odehrát nějaký vyrovnaný souboj osobností...
Hannibal
0 0
reagovat
To je pro mně po Lutherovi teprve první taková anglická "detektivka", takže přirovnat to fakt k ničemu nemůžu. Ale líbí se mi koncept, že jeden případ řeší celou řadu a ne jak v CSI :D Už je to pět dílů a i když tam jsou nějaký náznaky, tak furt nemám šajn, kdo je vrahem.
Atmosféra jako prase, super lokace a perfektní Tennant.
595614
To je pro mně po Lutherovi teprve první taková anglická "detektivka", takže přirovnat to fakt k ničemu nemůžu. Ale líbí se mi koncept, že jeden případ řeší celou řadu a ne jak v CSI *:D* Už je to pět dílů a i když tam jsou nějaký náznaky, tak furt nemám šajn, kdo je vrahem. Atmosféra jako prase, super lokace a perfektní Tennant.
0 0
reagovat
verbs: je to fakt dobrý? Mám to v hledáčku, ale zatím jsem si to nechával na později. Mohl bys to k něčemu přirovnat? :)
595609
verbs: je to fakt dobrý? Mám to v hledáčku, ale zatím jsem si to nechával na později. Mohl bys to k něčemu přirovnat? *:)*
0 0
reagovat

Legit

Sleduju to a docela mě to baví. Hromada fórů je teda recyklovaná z jeho stand-upů, ale i tak je to fajn. S Powersem to moc srovnávat nemůžu, tam sem nedokončil ani první díl.
595608
Sleduju to a docela mě to baví. Hromada fórů je teda recyklovaná z jeho stand-upů, ale i tak je to fajn. S Powersem to moc srovnávat nemůžu, tam sem nedokončil ani první díl.
Legit
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se