Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40961 - 40980 Napsat příspěvek
A taky že jo. Svých.

Hail to Ragnar :o:o:o
595797
A taky že jo. Svých. Hail to Ragnar *:o**:o**:o*
0 0
reagovat
:D
595796
*:D*
0 0
reagovat
svých
595795
svých
0 0
reagovat

Ted

Po 6. dílu budeš hledat čelist někde u varlat.
595794
Po 6. dílu budeš hledat čelist někde u varlat.
Ted
0 0
reagovat

GOT

kde jsou prsa?!
595788
kde jsou prsa?!
GOT
0 0
reagovat
Nooo, ale ti Vikingové sou fakt velká pecka. Po pátým díle čelist hodně dole :o
595784
Nooo, ale ti Vikingové sou fakt velká pecka. Po pátým díle čelist hodně dole *:o*
0 0
reagovat

xxendxx

:+
595779
*:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Hannibal - Pilot

Zatiaľ som na vážkach. Herci sú špičkoví, ale zatiaľ nemali šancu sa nijako prejaviť, išlo iba o takú úvodnú predstavovačku. Na môj vkus to NBC s tým vizuálom až moc preháňa a sústredí sa naň viac ako na celkový obsah. Škoda.

6,5/10.

Uvidíme, čo bude ďalej, potenciál to má a promo na druhú epizódu navnadilo (Scullyová ako psychiater Dr. Lectera) :+
595774
Zatiaľ som na vážkach. Herci sú špičkoví, ale zatiaľ nemali šancu sa nijako prejaviť, išlo iba o takú úvodnú predstavovačku. Na môj vkus to NBC s tým vizuálom až moc preháňa a sústredí sa naň viac ako na celkový obsah. Škoda. 6,5/10. Uvidíme, čo bude ďalej, potenciál to má a promo na druhú epizódu navnadilo (Scullyová ako psychiater Dr. Lectera) *:+*
Hannibal - Pilot
0 0
reagovat
treti rada je potvrzena uz od ledna
595771
treti rada je potvrzena uz od ledna
0 0
reagovat

House of Lies

Málo věcí má takovej náboj.
Super řada. Doufám, že třetí bude.
595759
Málo věcí má takovej náboj. Super řada. Doufám, že třetí bude.
House of Lies
0 0
reagovat

GoT

Jaj, tak když už i tady se nadává na nudnost GoT, tak to sem zvědav jak to budu vnímat, když jsem se nudil už u poloviny dílů druhé série... Asi si opravdu počkám až bude celá série a pauzu vyplním Vikingama 8)
595758
Jaj, tak když už i tady se nadává na nudnost GoT, tak to sem zvědav jak to budu vnímat, když jsem se nudil už u poloviny dílů druhé série... Asi si opravdu počkám až bude celá série a pauzu vyplním Vikingama *8)*
GoT
0 0
reagovat
Jo, Vikingové se s tím řádně neserou. 8) Jak mě úvodní díl zklamal, tak to jede ve velkym tempu. GOT mě popravdě už trochu nudí, ale tohle je prostě pecka. :+
595757
Jo, Vikingové se s tím řádně neserou. *8)* Jak mě úvodní díl zklamal, tak to jede ve velkym tempu. GOT mě popravdě už trochu nudí, ale tohle je prostě pecka. *:+*
0 0
reagovat

Vikings

Wow:+ Po prvním díle jsem tomu vůbec nevěřil, ale teď mě to baví víc než GoT.
595756
Wow*:+* Po prvním díle jsem tomu vůbec nevěřil, ale teď mě to baví víc než GoT.
Vikings
0 0
reagovat

Gonzi, Tony

Žádný ban jsem nedostal, jen jsem zapomněl heslo a nepomohla mi ani funkce obnovit zapomenuté heslo.
595753
Žádný ban jsem nedostal, jen jsem zapomněl heslo a nepomohla mi ani funkce obnovit zapomenuté heslo.
Gonzi, Tony
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Melissandra se objevi u bratrstva a patrne si vezme Gendriho, ktereho proste nejak vyuzije a bude ho asi chtit obetovat, jelikoz postavu Edrica Boure tvurci vyskrtli, takze Gendry bude takova nahrada. A Thoros taky vyznava R'hyllora, takze proc by se treba s Melissandrou trochu neznal.
595749
Melissandra [spoiler]se objevi u bratrstva a patrne si vezme Gendriho, ktereho proste nejak vyuzije a bude ho asi chtit obetovat, jelikoz postavu Edrica Boure tvurci vyskrtli, takze Gendry bude takova nahrada. A Thoros taky vyznava R'hyllora, takze proc by se treba s Melissandrou trochu neznal.[/spoiler]
Ex-Soldier
0 0
reagovat

GoT

Video představující nové postavy. :+ Obsahuje pár záběrů z dalších epizod. Spoiler ohledně části s Thorosem Melisandra s Bratrstvem? O rly?
595744
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SN28-TdHCbI"]Video[/link] představující nové postavy. *:+* Obsahuje pár záběrů z dalších epizod. Spoiler ohledně části s Thorosem [spoiler]Melisandra s Bratrstvem? O rly?[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
Já si nebyl jistej, jestli je to on, ale ta spoilerová pasáž o "chlapečkovi" mě celkem utvrdila. :D
595743
Já si nebyl jistej, jestli je to on, ale ta spoilerová pasáž o "chlapečkovi" mě celkem utvrdila. *:D*
0 0
reagovat

LOOOOOOOOOOOOL

Disk má další ban? :D:D:D
595741
Disk má další ban? *:D**:D**:D*
LOOOOOOOOOOOOL
0 0
reagovat
Vikings: Dnešní díl se hodně povedl
595736
[b]Vikings[/b]: Dnešní díl se hodně povedl
0 0
reagovat

GoT s03e02

Paráda. Narozdíl od ostatních mám raději dialogové scény než nějaké bitvy, které tvůrci stejně oklešťují (kromě Černovody). Šlape to náramně skvěle a tady jsem se dočkal i jednoho překvapení. V tomto díle se objevil chlapeček z Lásky nebeské, tentokrát o deset let starší. Poznal jsem ho hned.

Mám akorát problém s dětskými herci. Zdá se to jenom mně nebo opravdu Bran a Arya stárnou strašně rychle? Představitel Brana tady dokonce začal mutovat. Doufám, že nedojde na nejhorší a role nebudou přeobsazeny. Byla by to škoda.
595730
Paráda. Narozdíl od ostatních mám raději dialogové scény než nějaké bitvy, které tvůrci stejně oklešťují (kromě Černovody). Šlape to náramně skvěle a tady jsem se dočkal i jednoho překvapení. V tomto díle [spoiler]se objevil chlapeček z Lásky nebeské, tentokrát o deset let starší. Poznal jsem ho hned.[/spoiler] Mám akorát problém s dětskými herci. Zdá se to jenom mně nebo opravdu Bran a Arya stárnou strašně rychle? Představitel Brana tady dokonce začal mutovat. Doufám, že nedojde na nejhorší a role nebudou přeobsazeny. Byla by to škoda.
GoT s03e02
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se