Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40941 - 40960 Napsat příspěvek

Doctor Who

Úplně skvělá epizoda. Výborná série. Ten seriál je nejúžasnější hovadina na světě.
598238
Úplně skvělá epizoda. Výborná série. Ten seriál je nejúžasnější hovadina na světě.
Doctor Who
0 0
reagovat

Arrow

finále bylo fajn, těším se na 2 sezonu. Bude velmi zajímavé sledovat kdo bude záporákem, jestli Tommy, kterej nějakým způsobem přežije a bude z něj třeba nějakej kyborg či co, popř. se do hry dostane někdo úplně novej, ale to by si museli scénáristi nechat opravdu záležet)
každopádně opravdu mix Batmana a Spidermana jak se sluší a patří :-) finále jde vpodstatě skoro jak přes kopírák Batman Begins , takže by mohl být ve 2 serii záporákem někdo podobnej postavě Jokera :o
598226
finále bylo fajn, těším se na 2 sezonu. Bude velmi zajímavé sledovat [spoiler]kdo bude záporákem, jestli Tommy, kterej nějakým způsobem přežije a bude z něj třeba nějakej kyborg či co, popř. se do hry dostane někdo úplně novej, ale to by si museli scénáristi nechat opravdu záležet)[/spoiler] každopádně opravdu mix Batmana a Spidermana jak se sluší a patří :-) finále jde vpodstatě skoro jak přes kopírák [spoiler]Batman Begins [/spoiler], takže by mohl být ve 2 serii [spoiler]záporákem někdo podobnej postavě Jokera[/spoiler] *:o*
Arrow
0 0
reagovat

The Office

Finále fajn. Aj keď škoda, že to bolo celé len o emóciách.

TBBT
Jediný zaujímavý vývoj jednej postavy. Inak slabota.
598223
Finále fajn. Aj keď škoda, že to bolo celé len o emóciách. [b]TBBT[/b] Jediný zaujímavý vývoj jednej postavy. Inak slabota.
The Office
0 0
reagovat

supernatural 2x12

tyhle díly mi každopádně vadí - oni chytají v bance shapeshiftera, policie to vnímá jako loupež a pošle tam S.W.A.T. a oni si vesele utečou - oni by byli tak strašně hledaní, že v dalším díle by museli být v mexiku, aby je nechytli.
598214
tyhle díly mi každopádně vadí - oni chytají v bance shapeshiftera, policie to vnímá jako loupež a pošle tam S.W.A.T. a oni si vesele utečou - oni by byli tak strašně hledaní, že v dalším díle by museli být v mexiku, aby je nechytli.
supernatural 2x12
0 0
reagovat

Doctor Who

:o:o:o:o:o

Jakmile promluvil, věděl jsem to. TYVOLE, ten výroční díl bude ultimátnost největší!

A Matt Smith se u mě po sedmý řadě stal nejlepším Doctorem.

kyller
Víš, že druhým postem bys tak klidně mohl mluvit o Arrow, kdybys ho viděl celej, že?
598212
*:o**:o**:o**:o**:o* Jakmile promluvil, věděl jsem to. TYVOLE, ten výroční díl bude ultimátnost největší! A Matt Smith se u mě po sedmý řadě stal nejlepším Doctorem. [b]kyller[/b] Víš, že druhým postem bys tak klidně mohl mluvit o Arrow, kdybys ho viděl celej, že?
Doctor Who
0 0
reagovat

Gonzi

Inak k tomu PoI. Jednoznačne nesúhlasím s tým, že by tam boli ploché postavy. Bral by som to ešte ako tak, keby som nevidel posledných niekoľko častí, ale určite nie po tom všetkom, čo sa na konci série odohralo.
598207
Inak k tomu PoI. Jednoznačne nesúhlasím s tým, že by tam boli ploché postavy. Bral by som to ešte ako tak, keby som nevidel posledných niekoľko častí, ale určite nie po tom všetkom, čo sa na konci série odohralo.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Pár dielov. Pre mňa nemá cenu pokračovať v sledovaní seriálu, na ktorom sa mi nepáči od začiatku do konca vôbec nič a všetky postavy (vrátane ich hereckých predstaviteľov) sú mi nesympatické. Takže to údajné zlepšenie by som si asi ani nevšimol.
598206
Pár dielov. Pre mňa nemá cenu pokračovať v sledovaní seriálu, na ktorom sa mi nepáči od začiatku do konca vôbec nič a všetky postavy (vrátane ich hereckých predstaviteľov) sú mi nesympatické. Takže to údajné zlepšenie by som si asi ani nevšimol.
Gonzi
0 0
reagovat
Je to kyller proboha...
598202
Je to kyller proboha...
0 0
reagovat

kyller

PoI - mám to celkem rád, ale přesto to považuju za opravdu HODNĚ jednoduchý seriál, který mi "jen" sedí. Ploché postavy, šíleně generická akce, primárně jednoduché epizodní díly, deus ex v každém druhém díle... Takže zábavný ano, ale nejlepší určitě ne, i kdyby trakaře padaly.

Arrow - kolik dílů jsi viděl? (Ten seriál se fakt v rámci sezóny pustupně zlepšuje, tak mě dost zajímá dle čeho tak soudíš.)
598199
PoI - mám to celkem rád, ale přesto to považuju za opravdu HODNĚ jednoduchý seriál, který mi "jen" sedí. Ploché postavy, šíleně generická akce, primárně jednoduché epizodní díly, deus ex v každém druhém díle... Takže zábavný ano, ale nejlepší určitě ne, i kdyby trakaře padaly. Arrow - kolik dílů jsi viděl? (Ten seriál se fakt v rámci sezóny pustupně zlepšuje, tak mě dost zajímá dle čeho tak soudíš.)
kyller
0 0
reagovat
Pokud někdo v Arrow vidí Smallville, tak má šedý zákal.
598197
Pokud někdo v Arrow vidí Smallville, tak má šedý zákal.
0 0
reagovat
uf, tak z těch několika dílů je Arrow uplně ale uplně někde jinde než Arrow.
598194
uf, tak z těch několika dílů je Arrow uplně ale uplně někde jinde než Arrow.
0 0
reagovat

Person of Interest

Najlepší seriál momentálne, čo beží. V posledných 3-4 častiach bolo snáď viac akcie a napätia, než v celej prvej sérii dokopy.

Arrow je synonymum toho najhoršieho zo Smallville (videl som celé, posledné série neskutočné utrpenie a nedokážem si predstaviť, že by som niečo podobné mal trpieť ďalších niekoľko rokov).

Dexter
Príšerný trailer. To musel strihať niekto v podnapitom stave.
598192
Najlepší seriál momentálne, čo beží. V posledných 3-4 častiach bolo snáď viac akcie a napätia, než v celej prvej sérii dokopy. [b]Arrow[/b] je synonymum toho najhoršieho zo Smallville (videl som celé, posledné série neskutočné utrpenie a nedokážem si predstaviť, že by som niečo podobné mal trpieť ďalších niekoľko rokov). [b]Dexter[/b] Príšerný trailer. To musel strihať niekto v podnapitom stave.
Person of Interest
0 0
reagovat
best compilation ever - "khaleesi!":D
598180
[link="https://www.youtube.com/watch?v=yca1HbizssY&feature=player_embedded"]best compilation ever[/link] - "khaleesi!"*:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Ten seriál neskutečně roste.
598179
Ten seriál neskutečně roste.
Gonzi
0 0
reagovat
ma pravdu chlapec, je to o nicem :- na to, ze posledni rada skoncila ani ne pred pul rokem, tak si z ni nepamatuju nic :D
598176
ma pravdu chlapec, je to o nicem *:-* na to, ze posledni rada skoncila ani ne pred pul rokem, tak si z ni nepamatuju nic *:D*
0 0
reagovat
598173
[link="http://grumpyrules.com/wp-content/uploads/2013/05/grumpy-actor-grumpy-cat1.jpg"]and grumpy Macejko[/link]
0 0
reagovat

Mildík

A opäť sa ide podľa rovnakého mustra ako posledných sedem rokov. :-
598172
A opäť sa ide podľa rovnakého mustra ako posledných sedem rokov. *:-*
Mildík
0 0
reagovat
Teda... divím se, že to tady ještě není... 8)

Dexter Trailer 8. season ;)
598170
Teda... divím se, že to tady ještě není... *8)* [link="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ckzE5vT0wc"]Dexter Trailer 8. season[/link] *;)*
0 0
reagovat

supernaturals půlka druhé řady

Celkem koukám, jak moc se ten seriál od první řady vytáhl - globální linky je víc, což jsem čekal, ale nečekal jsem jak moc se vytáhnou lokální linky - celkově jsou mnohem lepší a Sam a Dean už nepůsobí místy směšně. :+
598169
Celkem koukám, jak moc se ten seriál od první řady vytáhl - globální linky je víc, což jsem čekal, ale nečekal jsem jak moc se vytáhnou lokální linky - celkově jsou mnohem lepší a Sam a Dean už nepůsobí místy směšně. *:+*
supernaturals půlka druhé řady
0 0
reagovat

Chicago Fire

Ta Voigtova drsná variace na Prohnilé mě hrozně baví, to bych si dokázal představit v samostatném seriálu. :)
598128
Ta Voigtova drsná variace na Prohnilé mě hrozně baví, to bych si dokázal představit v samostatném seriálu. *:)*
Chicago Fire
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se