Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40921 - 40940 Napsat příspěvek

verbst

598535
http://www.tvzone.cz/clanek/23919-konec-serialove-sezony-odpadlici-a-prezivsi/
verbst
0 0
reagovat

Chicago Fire

Super finále! Byl fajn, že to nenatahovali na dvojdíl a pořádně to odsejpalo.

Druhá řada bude?
598533
Super finále! Byl fajn, že to nenatahovali na dvojdíl a pořádně to odsejpalo. Druhá řada bude?
Chicago Fire
0 0
reagovat

GoT

Taková děsně divná epizoda, divná ale takovým tím lepším směrem - na Tyrionově svatbě jsem nemohl popadnout dech jak jsem se smál, u scénky s Melissandrou jsem něják neopětoval ten zápal jakým to bylo zahraný

ale dekorativní a ozdobné pomůcky v koupelně Deanerys jsem sledoval hned 2x, každopádně - počet úchylů na fb a twitteru Emílie a Carice se po téhle epizodě rapidně vzroste (jo jo myslím že je to ten jedinej a správnej výraz) :D:D
598329
Taková děsně divná epizoda, divná ale takovým tím lepším směrem - [spoiler]na Tyrionově svatbě jsem nemohl popadnout dech jak jsem se smál,[/spoiler] u scénky s Melissandrou jsem něják neopětoval ten zápal jakým to bylo zahraný ale dekorativní a ozdobné pomůcky v koupelně Deanerys jsem sledoval hned 2x, každopádně - počet úchylů na fb a twitteru Emílie a Carice se po téhle epizodě rapidně vzroste (jo jo myslím že je to ten jedinej a správnej výraz) *:D**:D*
GoT
0 0
reagovat

GOT

Nejzabavnejsi dil rady, takhle nahlaskovany dil byl uz hooodne davno, dokonce jsem podezrival, ze scenar delal sam Martin.
598325
Nejzabavnejsi dil rady, takhle nahlaskovany dil byl uz hooodne davno, dokonce jsem podezrival, ze scenar delal sam Martin.
GOT
0 0
reagovat

The Office

Tá retrospektíva mne osobne sadla ako zavŕšenie seriálu omnoho viac než samotné finále. :+
598316
Tá retrospektíva mne osobne sadla ako zavŕšenie seriálu omnoho viac než samotné finále. *:+*
The Office
0 0
reagovat

Kostěj

Ak by som ti mal znova povedať, že sa správaš ako vylízaný dement, tak to bude stále dokoliečka.
598294
Ak by som ti mal znova povedať, že sa správaš ako vylízaný dement, tak to bude stále dokoliečka.
Kostěj
0 0
reagovat
:D:D
598293
*:D**:D*
0 0
reagovat

Game of Thrones, s03e08

Takto to má vyzerať. Žiadne zbytočné blato, iba pekne dejotvorné udalosti. Dobre napísané, dobre natočené, dobre zahrané. A teraz si počkáme dva týždne, beacuse fuck you, that's why.
(8/10)
598278
Takto to má vyzerať. Žiadne zbytočné blato, iba pekne dejotvorné udalosti. Dobre napísané, dobre natočené, dobre zahrané. A teraz si počkáme dva týždne, beacuse fuck you, that's why. [b](8/10)[/b]
Game of Thrones, s03e08
0 0
reagovat

Gonzi

tohle byl asi fail tvůrců, nevím třeba to vysvětli, ted jsem se podíval v rychlosti na díl v 2x7 obsidiánů najdou plnej pytel pod tím sněhem, takže bych jich Sam ještě pár mít měl :-)
598275
tohle byl asi fail tvůrců, nevím třeba to vysvětli, ted jsem se podíval v rychlosti na díl v 2x7 [spoiler]obsidiánů najdou plnej pytel pod tím sněhem, takže bych jich Sam ještě pár mít měl :-)[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Nezdalo
598264
Nezdalo
Gonzi
0 0
reagovat

GoT

otázka:Zdálo se mi to, nebo tam ten nůž zůstal ležet na zemi a tlusťoch začal zdrhat bez něj pryč?
598263
otázka:[spoiler]Zdálo se mi to, nebo tam ten nůž zůstal ležet na zemi a tlusťoch začal zdrhat bez něj pryč?[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

To snad dělají záměrně. Díl, na který se těším úplně nejvíc (nebojím se ho nazvat game changer) budou vysílat až za dva týdny... Už tak je těch 55 minut týdně zoufale málo... :(
598254
To snad dělají záměrně. Díl, na který se těším úplně nejvíc (nebojím se ho nazvat game changer) budou vysílat až za dva týdny... Už tak je těch 55 minut týdně zoufale málo... *:(*
GoT
0 0
reagovat

GoT 3x8

vypadalo to na kecací díl jako minule ale závěr byl opět jeden z těch co vás dostanou
a jo1 bílej chodec mrtvej :+
598253
vypadalo to na kecací díl jako minule ale závěr byl opět jeden z těch co vás dostanou a jo[spoiler]1 bílej chodec mrtvej[/spoiler] *:+*
GoT 3x8
0 0
reagovat

Forbrydelsen

Skončila první řada a musím říci, že to bylo úžasné. Poslední tři díly byly něco neskutečného. Emoce u mě pracovaly na plné obrátky. :o:+
598249
Skončila první řada a musím říci, že to bylo úžasné. Poslední tři díly byly něco neskutečného. Emoce u mě pracovaly na plné obrátky. *:o**:+*
Forbrydelsen
0 0
reagovat
Já osobně poslední díl čtvrté řady (Journey's End). Je to daný tím, že se tam vrátila drtivá většina postav. A taky tím, že Donnu považuju za nejlepší společici. A vidět tam všechny, jak říděj TARDIS, to jsem i teď po letech skákal blahem.
Teprve podruhé začínám Smithovu éru, tak jsem zvědavej, jak to s žebříčkem zamává ;)
598247
Já osobně poslední díl čtvrté řady (Journey's End). Je to daný tím, že se tam vrátila drtivá většina postav. A taky tím, že Donnu považuju za nejlepší společici. A vidět tam všechny, jak říděj TARDIS, to jsem i teď po letech skákal blahem. Teprve podruhé začínám Smithovu éru, tak jsem zvědavej, jak to s žebříčkem zamává *;)*
0 0
reagovat

verbst

Kdyby mě mučili, řeknu asi The Impossible Astronaut a Day of the Moon, ale ty taky fungujou jenom v kontextu těch dalších epizod a tím myslím i ty "výplňovky". Nedám na ně dopustit. Na Doktorovi miluju právě tu směs komplexnosti a primitivnosti, inteligence a nablblosti (kterou Smith tak skvěle ztělesnil).
598243
Kdyby mě mučili, řeknu asi The Impossible Astronaut a Day of the Moon, ale ty taky fungujou jenom v kontextu těch dalších epizod a tím myslím i ty "výplňovky". Nedám na ně dopustit. Na Doktorovi miluju právě tu směs komplexnosti a primitivnosti, inteligence a nablblosti (kterou Smith tak skvěle ztělesnil).
verbst
0 0
reagovat

verbst

Musim přiznat, že poslední sérií si mě Matt docela získal, ale to Tennantovo vědátorství jsem měl prostě radši. S Mattem je to všechno moc o náhodě a štěstí...

Z dvojdílů jednoznačně The Satan Pit. Ty dvě epizody řadim mezi ty absolutně nejlepší.
598242
Musim přiznat, že poslední sérií si mě Matt docela získal, ale to Tennantovo vědátorství jsem měl prostě radši. S Mattem je to všechno moc o náhodě a štěstí... Z dvojdílů jednoznačně The Satan Pit. Ty dvě epizody řadim mezi ty absolutně nejlepší.
verbst
0 0
reagovat

Memphis

Nice!
Nechci hypovat, ale je to fakt nářez. A navíc Matt Smith válí neskutečným stylem. Zraje to ve mě už dobrou chvíli (a teď po reRunech celý 2005 části je to o to větší): Matt Smith je bůh, a rozhodně lepší Doctor, než Tennant. To, co předvedl třeba v dnešní scéně, kdy se dozvěděl kam, že jedou - to mi normálně vhrkly slzy do očí.
Anebo Rings of Akhaten :o

P.S.: Když už jsme se tady tak sešli, jakej (dvoj)díl považujete za nejlepší?
598241
Nice! Nechci hypovat, ale je to fakt nářez. A navíc Matt Smith válí neskutečným stylem. Zraje to ve mě už dobrou chvíli (a teď po reRunech celý 2005 části je to o to větší): Matt Smith je bůh, a rozhodně lepší Doctor, než Tennant. To, co předvedl třeba v dnešní scéně, kdy se dozvěděl kam, že jedou - to mi normálně vhrkly slzy do očí. Anebo Rings of Akhaten *:o* P.S.: Když už jsme se tady tak sešli, jakej (dvoj)díl považujete za nejlepší?
Memphis
0 0
reagovat

verbst

Nejsi, ale já sem letos už tradičně se vším pozadu. Těšim se...
598240
Nejsi, ale já sem letos už tradičně se vším pozadu. Těšim se...
verbst
0 0
reagovat

MarvinP

Už jsem myslel, že jsem sám.
598239
Už jsem myslel, že jsem sám.
MarvinP
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se