Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40801 - 40820 Napsat příspěvek

TedGeorge

Asi někdy během léta: link
A ohledně Alice se budeme muset nechat překvapit, jak říká tohle (starý) video.
599153
Asi někdy během léta: http://screenrant.com/luther-season-3-premiere-date-plot/ A ohledně Alice se budeme muset nechat překvapit, jak říká tohle (starý) [link="http://www.bbc.co.uk/programmes/p0109njf"]video[/link].
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Třetí řada bude mít premiéru tohle léto, přesné datum zatím ohlášeno nebylo. O Alice se zatím nic neví, ale do obsazení přibyla nová ženská postava v podání Sienny Guillory, tak snad boží Alice nenahradí.
599152
Třetí řada bude mít premiéru tohle léto, přesné datum zatím ohlášeno nebylo. O Alice se zatím nic neví, ale do obsazení přibyla nová ženská postava v podání Sienny Guillory, tak snad boží Alice nenahradí.
TedGeorge
0 0
reagovat
Měl bych dvě otázky.

1. Kdy má začít třetí série Luthera?
2. Vrátí se Alice Morgan?

Díky
599149
Měl bych dvě otázky. 1. Kdy má začít třetí série Luthera? 2. Vrátí se Alice Morgan? Díky
0 0
reagovat

Gonzi

Tam je to úplně jinak.
599148
Tam je to úplně jinak.
Gonzi
0 0
reagovat

GoT - otázka na akt díl a souvislost s knihami

Jak je v knihách popsané to dobití města? Tady je ukázáno, že se do města dostanou zezadu a tím to skončí střihem. Jak je tohle popsáno v knihách, kolik procent té knihy to třeba zabírá, jak moc se řeší ta taktika, jestli se dál popisuje, jak otevírají tu hlavní bránu, jak tam vchází armáda atd. atp. Chci jen vědět, jak moc jsem okradený.
599146
[spoiler]Jak je v knihách popsané to dobití města? Tady je ukázáno, že se do města dostanou zezadu a tím to skončí střihem. Jak je tohle popsáno v knihách, kolik procent té knihy to třeba zabírá, jak moc se řeší ta taktika, jestli se dál popisuje, jak otevírají tu hlavní bránu, jak tam vchází armáda atd. atp.[/spoiler] Chci jen vědět, jak moc jsem okradený.
GoT - otázka na akt díl a souvislost s knihami
0 0
reagovat

GoT

Jak zavřeli ty dveře, tak mi to bylo jasný. Akorát jsem čekal, že Robba vezmou jako rukojmího, něco jako když vzali Jaimieho. I když on asi nebyl důvod, ne? Lannisteri prostě vyhráli, když beru jako jen Lannister vs. Stark? Stačí jednoduchá odpověď - ano/ne.
599141
[spoiler]Jak zavřeli ty dveře, tak mi to bylo jasný. Akorát jsem čekal, že Robba vezmou jako rukojmího, něco jako když vzali Jaimieho. I když on asi nebyl důvod, ne? Lannisteri prostě vyhráli, když beru jako jen Lannister vs. Stark? Stačí jednoduchá odpověď - ano/ne.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

jak píše okkac ... osobně ale nedoufám že v posledním díle zařve i Joffrey to si nechají na 4 serii kde by měl být i útěk Tyriona a Sansi 4 serii by měli spíše označit 3.5 :-)
599138
jak píše okkac ... osobně ale nedoufám že v posledním díle zařve i [spoiler]Joffrey[/spoiler] to si nechají na 4 serii kde by měl být i útěk[spoiler] Tyriona a Sansi[/spoiler] 4 serii by měli spíše označit 3.5 :-)
GoT
0 0
reagovat

GoT

Hlavne si vzpomente na Stannise s pijavicema
599136
[spoiler]Hlavne si vzpomente na Stannise s pijavicema[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Scéna v yunkai bola aj v knihe takto osekaná? Čakal som od toho viac
599135
Scéna v [spoiler]yunkai bola aj v knihe takto osekaná?[/spoiler] Čakal som od toho viac
GoT
0 0
reagovat

Sam.Vimes

začal jsem tušitKdyž se zavřely ty dveře, to bylo hodně divné, pak už to byla jen sada dalších náznaků ("hostina skončila" na toho s tím přívěsem prasat, běžící vojáci atd) které to podepisovaly. Každopádně, upřímně jsem nečekal takové vyvraždění, čekal jsem nějakou šachovou situaci, možná i zabití té jeho těhotné královny apod. ale ne tohle, rozhodně jsem nečekal smrt krále severu. (jehož ochranka je btw hilarious).
599134
začal jsem tušit[spoiler]Když se zavřely ty dveře, to bylo hodně divné, pak už to byla jen sada dalších náznaků ("hostina skončila" na toho s tím přívěsem prasat, běžící vojáci atd) které to podepisovaly. Každopádně, upřímně jsem nečekal takové vyvraždění, čekal jsem nějakou šachovou situaci, možná i zabití té jeho těhotné královny apod. ale ne tohle, rozhodně jsem nečekal smrt krále severu. (jehož ochranka je btw hilarious).[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Kedy som začal tušiť? Keď Hound preniesol jednu hlášku tak som začal tušiť že sa niečo stane. Aj keď som omylom zistil pred pár týždňami že Rob zomrie tak som to nečakal...

Vynechanie hudby na konci bolo fakt vhodné. Ale tak znechutený a šokovaný som nebol dlho... to nedokázal ani Hannibal.
599132
[spoiler]Kedy som začal tušiť? Keď Hound preniesol jednu hlášku tak som začal tušiť že sa niečo stane. Aj keď som omylom zistil pred pár týždňami že Rob zomrie tak som to nečakal... Vynechanie hudby na konci bolo fakt vhodné. Ale tak znechutený a šokovaný som nebol dlho... to nedokázal ani Hannibal.[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat

GoT

Tohle bylo hodně mrazivé. Věděl jsem co se bude dít, ale i tak: :o A Talissa... Předtím jsem čekal, že k titulkům budou zase hrát Deště, ale tohle bylo tak brutální že tam tvůrci ani neměli chuť dávat žádnou stylovou hudbu.
Dotaz na nečtenáře - dost by mě zajímalo, kdy jste začali tušit že je něco špatně.
599131
[spoiler]Tohle bylo hodně mrazivé. Věděl jsem co se bude dít, ale i tak: *:o* A Talissa... Předtím jsem čekal, že k titulkům budou zase hrát Deště, ale tohle bylo tak brutální že tam tvůrci ani neměli chuť dávat žádnou stylovou hudbu. Dotaz na nečtenáře - dost by mě zajímalo, kdy jste začali tušit že je něco špatně.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Sarger

Tak na tohle reakce jsme se my ctenari tesili nejvice :D
599130
Tak na tohle reakce jsme se my ctenari tesili nejvice *:D*
Sarger
0 0
reagovat

GoT

Silly Fanboys :D
Len pre tých ktorý videli dnešný diel: link
599129
Silly Fanboys *:D* Len pre tých ktorý videli dnešný diel: https://twitter.com/RedWeddingTears
GoT
0 0
reagovat

GoT

:o
599127
*:o*
GoT
0 0
reagovat

speta.jr

link
to byla manželka Robba
599123
http://www.edna.cz/game-of-thrones/postavy/talisa-maegyr/ to byla manželka [spoiler]Robba [/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat
Seriózne, mne je fakt fyzicky zle.
599122
Seriózne, mne je fakt fyzicky zle.
0 0
reagovat

okkac

to neni spoiler, bo vubec nevim, kdo to je :D8)
599121
to neni spoiler, bo vubec nevim, kdo to je *:D**8)*
okkac
0 0
reagovat

GoT

Ok, tak opäť toto som nečakal... dosť šok. Idem čítam knihy konečne.
599119
Ok, tak opäť toto som nečakal... dosť šok. Idem čítam knihy konečne.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Opravdu velky spoiler I pro ctenare, ktery cekal to co, cekal, tak pridana smrt Talissy byla dost znicujici taky. Hlavne diky brutalnimu zpusobu popravy.
599120
Opravdu velky spoiler [spoiler]I pro ctenare, ktery cekal to co, cekal, tak pridana smrt Talissy byla dost znicujici taky. Hlavne diky brutalnimu zpusobu popravy.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se