Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40801 - 40820 Napsat příspěvek
Tak po včerejším Parks and Rec přemejšlím, kdo je větší hláškař - jestli Ron Swanson nebo Jeff Bingham :D
596282
Tak po včerejším Parks and Rec přemejšlím, kdo je větší hláškař - jestli Ron Swanson nebo Jeff Bingham *:D*
0 0
reagovat
BMS je hodně over the top a Thad Castle jedna z nej seriálovejch postav. :D:+
596276
BMS je hodně over the top a Thad Castle jedna z nej seriálovejch postav. *:D**:+*
0 0
reagovat

TonyClifton

BMS je pecka nejvletsi, skoda ze uz to pred nekolika lety zrusili :D
596272
BMS je pecka nejvletsi, skoda ze uz to pred nekolika lety zrusili :D
TonyClifton
0 0
reagovat

TonyClifton

:+
Líp bych to nenapsal. Ale já do toho šel stejně jen kvůli Bearovi.
596271
*:+* Líp bych to nenapsal. Ale já do toho šel stejně jen kvůli Bearovi.
TonyClifton
0 0
reagovat

Defiance

Ježiš, to je taková škoda. Námět zněl postapo slibně. Místo toho jsem dostal Fallout pro teplouše meeeeeh. :-
596267
Ježiš, to je taková škoda. Námět zněl postapo slibně. Místo toho jsem dostal Fallout pro teplouše meeeeeh. *:-*
Defiance
0 0
reagovat
Blue mountain state anyone? 8)
596236
Blue mountain state anyone? *8)*
0 0
reagovat

ad DaVinci

Nedavno jsem cetl, ze podle ruznych zkazek a osobnich zkusenosti, co o DaVincim kolovaly, experti usuzuji, ze byl velice pravdepodobne autista.

mimo jine se napriklad neumyval, ani neprevlekal...ani boty si moc nesundaval... a vubec byl takovy cely divny. No a jak rikam - tehdy mohl platit jen za excentrickeho, dneska by byl pravdepodobne diagnostikovan Aspergerovym syndromem...

Takovahla stylizace by taky mohla vydat na solidni dramo...
596235
Nedavno jsem cetl, ze podle ruznych zkazek a osobnich zkusenosti, co o DaVincim kolovaly, experti usuzuji, ze byl velice pravdepodobne autista. mimo jine se napriklad neumyval, ani neprevlekal...ani boty si moc nesundaval... a vubec byl takovy cely divny. No a jak rikam - tehdy mohl platit jen za excentrickeho, dneska by byl pravdepodobne diagnostikovan Aspergerovym syndromem... Takovahla stylizace by taky mohla vydat na solidni dramo...
ad DaVinci
0 0
reagovat
Pretože ju prcá ten slon.
596232
Pretože ju prcá ten slon.
0 0
reagovat

duro

Nezabudlo se, posledních cca 10 dílů je fakt výbornejch. Akorát mám takovej pocit, že Stanka je čím dál míň sexy...
596231
Nezabudlo se, posledních cca 10 dílů je fakt výbornejch. Akorát mám takovej pocit, že Stanka je čím dál míň sexy...
duro
0 0
reagovat

Castle

Len aby sa nezabudlo, stále veľká zábava. :+ Časť s bigfootom výborná ako všetky v poslednej dobe.
596230
Len aby sa nezabudlo, stále veľká zábava. *:+* Časť s bigfootom výborná ako všetky v poslednej dobe.
Castle
0 0
reagovat

xxendxx

Vždyť je to úplně něco jiného... a Davinciho demoni jsou presne o tom, o cem prezentoval trailer.
596229
Vždyť je to úplně něco jiného... a Davinciho demoni jsou presne o tom, o cem prezentoval trailer.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Legend of the Seeker téměř neznám, ale na tomhle se mi líbí, jak je daVinci "cocky" v kombinaci s tím, že na to má (scéna s meči v hospě, truhlice, letadlo, rychlokreslení) + ulítávám na rádoby chytrých hrdinech. Každopádně ano, jako kvalitní drama seriál to rozhodně nevypadá a je velmi pravděpodobné, že to časem (rámcově po 4 dílech) prostě přestanu sledovat. Zatím ale trochu doufám, že to bude takový "Sherlock ve středověku" (čímž nemyslím ten BBC seriál, jen tu postavu ve smyslu potenciálu geniálního člověka).
PS: hodně asi dělá i to, že je pro mě DaVinci snad nejvíce inspirativním člověkem ever. (byť je to tady jen jméno postavy).
596228
Legend of the Seeker téměř neznám, ale na tomhle se mi líbí, jak je daVinci "cocky" v kombinaci s tím, že na to má (scéna s meči v hospě, truhlice, letadlo, rychlokreslení) + ulítávám na rádoby chytrých hrdinech. Každopádně ano, jako kvalitní drama seriál to rozhodně nevypadá a je velmi pravděpodobné, že to časem (rámcově po 4 dílech) prostě přestanu sledovat. Zatím ale trochu doufám, že to bude takový "Sherlock ve středověku" (čímž nemyslím ten BBC seriál, jen tu postavu ve smyslu potenciálu geniálního člověka). PS: hodně asi dělá i to, že je pro mě DaVinci snad nejvíce inspirativním člověkem ever. (byť je to tady jen jméno postavy).
xxendxx
0 0
reagovat

Davincis demons

... je to stejna sra*** jako Legend of Seeker , akorat v jiny dobe.
596224
... je to stejna sra*** jako Legend of Seeker , akorat v jiny dobe.
Davincis demons
0 0
reagovat

Mildík

596223
O [link="http://www.youtube.com/watch?v=vgg9nnALFGA"]tohle...[/link]
Mildík
0 0
reagovat

Gonzi

Ehm... O co go, jestli můžu vědět? 8)
596222
Ehm... O co go, jestli můžu vědět? *8)*
Gonzi
0 0
reagovat

Survivor

Holy Shit! *mind blown*
596205
Holy Shit! *mind blown*
Survivor
0 0
reagovat

Assassins creed - the series

Po prvním díle mě to zajímá i nadále. Ezio je celkem sympaťák a celé dění vypadá relativně zajímavě. Uvidím, z čeho nakonec budou hlavní linky a jak se to bude dál vyvíjet, každopádně určité opatrné naděje mám.
PS: ano, mluvím o da Vincis demons
596201
Po prvním díle mě to zajímá i nadále. Ezio je celkem sympaťák a celé dění vypadá relativně zajímavě. Uvidím, z čeho nakonec budou hlavní linky a jak se to bude dál vyvíjet, každopádně určité opatrné naděje mám. PS: ano, mluvím o da Vincis demons
Assassins creed - the series
0 0
reagovat

HIMYM

Tak nevím, fakt nevím, čím to je, ale tenhle díl mi přišel jako střiženej z první druhý série, takže téměř geniální!
596194
Tak nevím, fakt nevím, čím to je, ale tenhle díl mi přišel jako střiženej z první druhý série, takže téměř geniální!
HIMYM
0 0
reagovat

HIMYM 8x21

Naprosto supr díl! V noci jsem nemohl spát a až tenhle díl mě po 10 dílech všeho možnýho uspal. :+
596190
Naprosto supr díl! V noci jsem nemohl spát a až tenhle díl mě po 10 dílech všeho možnýho uspal. *:+*
HIMYM 8x21
0 0
reagovat

okkac

Včera jsem to zkouknul a ... nic moc. Docela zklamání. Dál nepojedu, pokud to nebude mít nějaký extra dobrý ohlasy.
Ale co, vždycky budu mít Bearův soundtrack ;)
596189
Včera jsem to zkouknul a ... nic moc. Docela zklamání. Dál nepojedu, pokud to nebude mít nějaký extra dobrý ohlasy. Ale co, vždycky budu mít Bearův soundtrack ;)
okkac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se