Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40781 - 40800 Napsat příspěvek
O tom serialy uz kazdy vie a tesi sa na neho minimalne rok, kedze je pod tym podpisany Eli Roth :+
596348
O tom serialy uz kazdy vie a tesi sa na neho minimalne rok, kedze je pod tym podpisany Eli Roth *:+*
0 0
reagovat
:D?)
596345
*:D**?)*
0 0
reagovat

duro

? nie
596342
? nie
duro
0 0
reagovat
Kubko, snáď si neprepadol dojmu, že sme sa o tom seriáli dozvedeli až vďaka tvojmu postu. :D
596340
Kubko, snáď si neprepadol dojmu, že sme sa o tom seriáli dozvedeli až vďaka tvojmu postu. *:D*
0 0
reagovat
nemáte začo ;)
596338
nemáte začo *;)*
0 0
reagovat

TonyClifton

Ok, prvni dil uz je, ale v dobe meho hledani o pul druhe rano!!, tak jeste nebyl. Objevil se chvili po tom.
596337
Ok, prvni dil uz je, ale v dobe meho hledani o pul druhe rano!!, tak jeste nebyl. Objevil se chvili po tom.
TonyClifton
0 0
reagovat
Sedemstodvacina na ceste domov. :)
596336
Sedemstodvacina na ceste domov. :)
0 0
reagovat

ty hodnoceni nevypadaj zatim moc optimisticky :D

Hemlock Grove has fantastic werewolves, but its story lacks bite

Netflix's latest attempt at episodic television vacillates between being a monster-mash version of 'Glee' and a hard-R rip-off of 'Grimm.'

‘Hemlock Grove’: Netflix’s Latest Original Show Is Scary Bad

jinak prvni dil uz v "distribuci" je vsude mozne...

596335
Hemlock Grove has fantastic werewolves, but its story lacks bite Netflix's latest attempt at episodic television vacillates between being a monster-mash version of 'Glee' and a hard-R rip-off of 'Grimm.' ‘Hemlock Grove’: Netflix’s Latest Original Show Is Scary Bad jinak prvni dil uz v "distribuci" je vsude mozne...
ty hodnoceni nevypadaj zatim moc optimisticky :D
0 0
reagovat
Jen tak zkusmo jsem mrknul na některé zdroje a už je to k dispozici i mimo netflix, takže bych záhadu hledal někde mezi křeslem a klávesnicí.
596333
Jen tak zkusmo jsem mrknul na některé zdroje a už je to k dispozici i mimo netflix, takže bych záhadu hledal někde mezi křeslem a klávesnicí.
0 0
reagovat
Amen, Duro. Zatim si nehodlam menit IP ci ustavovat VPN, ale pockam na webrip jako u House Of Cards. A xxxenda s jeho pubertackymi manyry resit nehodlam.
596332
Amen, Duro. Zatim si nehodlam menit IP ci ustavovat VPN, ale pockam na webrip jako u House Of Cards. A xxxenda s jeho pubertackymi manyry resit nehodlam.
0 0
reagovat
v tom pripade nemam pripominek, ale mohl to napsat sam... v tehle "pseudodistribucich" aby se clovek vyznal
596331
v tom pripade nemam pripominek, ale mohl to napsat sam... v tehle "pseudodistribucich" aby se clovek vyznal
0 0
reagovat
Som si istý, že to okkac myslel tak, že čaká, kedy sa to niekde objaví normálne na stiahnutie, takže zbytočne kaliť vodu.
596330
Som si istý, že to okkac myslel tak, že čaká, kedy sa to niekde objaví normálne na stiahnutie, takže zbytočne kaliť vodu.
0 0
reagovat
nikdo z tebe debila nedela, jen se smeju tomu, ze si X veci stahujes a najednou "hledas distribuci". Na netu je milion navodu jak na netflix pomoci VPN, IP zmen a podobne, takze to s tim hledanim asi nebude tak horky
596328
nikdo z tebe debila nedela, jen se smeju tomu, ze si X veci stahujes a najednou "hledas distribuci". Na netu je milion navodu jak na netflix pomoci VPN, IP zmen a podobne, takze to s tim hledanim asi nebude tak horky
0 0
reagovat

xxxendxxx

Zatim jsem nic nenasel neznamena, ze neumim hledat. Jeste to proste chce cas, nez se neco objevi. Takze vim, ze mas tendenci delat z kazdeho debila oproti sobe, takze opet stejna procedura, kterou jsem tu nekde predtim popisoval ;)
596327
Zatim jsem nic nenasel neznamena, ze neumim hledat. Jeste to proste chce cas, nez se neco objevi. Takze vim, ze mas tendenci delat z kazdeho debila oproti sobe, takze opet stejna procedura, kterou jsem tu nekde predtim popisoval *;)*
xxxendxxx
0 0
reagovat

okkac

o par stranek dal jedes warez poradnu a najednou potrebujes distribuci? funny... cekam ze to bude stejna distribuce jako v pripade vsech ostatnich serialu8)
596326
o par stranek dal jedes warez poradnu a najednou potrebujes distribuci? funny... cekam ze to bude stejna distribuce jako v pripade vsech ostatnich serialu*8)*
okkac
0 0
reagovat

okkac

Netflix se dá odkouknout i z našich končin, když chvíli hledáš...
596325
Netflix se dá odkouknout i z našich končin, když chvíli hledáš...
okkac
0 0
reagovat
Trochu se obavam Rotha, ale jinak ukazka celkem navnadila a politicka Netflixu vypustit vsechny dily v jeden den se mi moc zamlouva. Ted jeste pockat na nejakou doistribuci. Zatim jsem nic nenasel.
596322
Trochu se obavam Rotha, ale jinak ukazka celkem navnadila a politicka Netflixu vypustit vsechny dily v jeden den se mi moc zamlouva. Ted jeste pockat na nejakou doistribuci. Zatim jsem nic nenasel.
0 0
reagovat
Tak Netflix sa s tým nepáre. Sex, nahota, krv, a asi najoriginálnejšia a najkrvavejšia transformácia na vlkodlaka link
596318
Tak Netflix sa s tým nepáre. Sex, nahota, krv, a asi najoriginálnejšia a najkrvavejšia transformácia na vlkodlaka http://youtu.be/GvlFJmh6ktU
0 0
reagovat
Kategoricky vylučuju, že by někdo hláškoval víc jak Jeff.
596290
Kategoricky vylučuju, že by někdo hláškoval víc jak Jeff.
0 0
reagovat
Tak po včerejším Parks and Rec přemejšlím, kdo je větší hláškař - jestli Ron Swanson nebo Jeff Bingham :D
596282
Tak po včerejším Parks and Rec přemejšlím, kdo je větší hláškař - jestli Ron Swanson nebo Jeff Bingham *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se