Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4061 - 4080 Napsat příspěvek

Mindhunters S3

Už se rozjelo natáčení :D8)
link
884586
Už se rozjelo natáčení *:D**8)* https://www.instagram.com/p/CyxF4jlO-zZ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Mindhunters S3
3 -1
reagovat

Time Season 2 (BBC)

Trochu mne zarazilo, že se mi ve watchlistu objevila druhá série BBC Time, což byla trojdílná věc, kdy si vězením procházel Sean Bean. Ale tohle je úplně nový příběh, tentokrát v ženské věznici a bude u toho Bella Ramsey (GoT, The Last of Us) a Joddie Whittaker (Broadchurch, Doctor Who)
Trailer link
884524
Trochu mne zarazilo, že se mi ve watchlistu objevila druhá série BBC Time, což byla trojdílná věc, kdy si vězením procházel Sean Bean. Ale tohle je úplně nový příběh, tentokrát v ženské věznici a bude u toho Bella Ramsey (GoT, The Last of Us) a Joddie Whittaker (Broadchurch, Doctor Who) Trailer https://www.youtube.com/watch?v=dQCLLwkfGWo
Time Season 2 (BBC)
0 0
reagovat
Band of Brothers: Ron Livingston's Complete Bootcamp Video Diary

Vůbec jsem netušil, že něco takového existuje.:+
884406
[url=https://www.youtube.com/watch?v=-UzzPkhNiAc]Band of Brothers: Ron Livingston's Complete Bootcamp Video Diary [/url] Vůbec jsem netušil, že něco takového existuje.*:+*
2 0
reagovat

Jack Ryan

Zůstal jsem na víkend "sám" doma, takže náš malej trpajzlík dostal po vycházce, vaření oběda a úklidu bordelu "unstructured play time" a já po dlouhé době opravdu binge. 
První řada fakt super. Hrozně mi to sedlo. A i když se to na věci jako Homeland úplně nechytalo, furt parádní podívaná. Hrozně mě to bavilo, sympatickej cast, spousta lokací, odsejpalo to a nebýt toho, že ráno vstáváme relativně brzo, tak bych koukal dál i tu druhou řadu, do které jsem plynule přešel. 

No nic, spokojenejch 7/10 a snad aspoň pět hodin dám :D
884400
Zůstal jsem na víkend "sám" doma, takže náš malej trpajzlík dostal po vycházce, vaření oběda a úklidu bordelu "unstructured play time" a já po dlouhé době opravdu binge.  První řada fakt super. Hrozně mi to sedlo. A i když se to na věci jako Homeland úplně nechytalo, furt parádní podívaná. Hrozně mě to bavilo, sympatickej cast, spousta lokací, odsejpalo to a nebýt toho, že ráno vstáváme relativně brzo, tak bych koukal dál i tu druhou řadu, do které jsem plynule přešel.  No nic, spokojenejch 7/10 a snad aspoň pět hodin dám *:D*
Jack Ryan
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak je to shit a končím v půlce druhého dílu. 
884385
Tak je to shit a končím v půlce druhého dílu. 
884357
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
Ať už jdou fakt do pr.ele. Parádní nápad a zas ho musí takhle pohnojit...
884362
Ať už jdou fakt do pr.ele. Parádní nápad a zas ho musí takhle pohnojit...
884351
0 0
reagovat
reaguje na: fabec
Díky, tak radši ještě počkám. Ale vím proč jsou reakce tak polarizovane :)
884357
Díky, tak radši ještě počkám. Ale vím proč jsou reakce tak polarizovane *:)*
884351
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nevím jestli to tady někdo zná, ale po dávném pilotu se vrací Hazbin Hotel a rovnou na Prime video :)
Hazbin Hotel – Announcement | Prime Video

Hodně démonů, pekla, nadávek, vtipů, zpívání a nechutných scén :D
Happy Day in Hell | Prime Video
884355
Nevím jestli to tady někdo zná, ale po dávném pilotu se vrací Hazbin Hotel a rovnou na Prime video *:)* [url=https://youtu.be/rYTVBSeTLUQ?si=Buniomm5V6xzVdax]Hazbin Hotel – Announcement | Prime Video [/url]Hodně démonů, pekla, nadávek, vtipů, zpívání a nechutných scén *:D* [url=https://youtu.be/q1MT8GZ3c-E?si=k0w_XJWsHnQ_-i0b]Happy Day in Hell | Prime Video[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mám za sebou první díl.
Po první díle ti to řeknu takhle, je to Netflix, takže...Jedna linka - Latentní gay policajt, mající strach přiznat svou orientaci. Druhá linka - Utlačovaný žid. Třetí linka - Utlačovaná silná muslimka v mužské společnosti. Za každou z těch postav stojí "konzervativní" bílý hetero muž středního věku. Čtvrtá linka zatim neměla prostor, tak tam nevím co příjde....
884351
Mám za sebou první díl. Po první díle ti to řeknu takhle, je to Netflix, takže...Jedna linka - Latentní gay policajt, mající strach přiznat svou orientaci. Druhá linka - Utlačovaný žid. Třetí linka - Utlačovaná silná muslimka v mužské společnosti. Za každou z těch postav stojí "konzervativní" bílý hetero muž středního věku. Čtvrtá linka zatim neměla prostor, tak tam nevím co příjde....
884350
4 -1
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat

Bodies

Viděl už někdo tento seriál se Stephenem Grahamem? Je to komplet na Netflixu, ale jak jsme čekal pecku, tak z reakci jsem rozpačitý. 
884350
Viděl už někdo tento seriál se Stephenem Grahamem? Je to komplet na Netflixu, ale jak jsme čekal pecku, tak z reakci jsem rozpačitý. 
Bodies
0 0
reagují: fabec
reagovat
Od prvního listopadu bude na Netflixu Odpocivejte v pokoji z HBO. Tak snad konečně i s CZ titulky, když je HBO Max doteď nedokazali dodat.
884345
Od prvního listopadu bude na Netflixu Odpocivejte v pokoji z HBO. Tak snad konečně i s CZ titulky, když je HBO Max doteď nedokazali dodat.
0 0
reagovat
Člověk si během tech let oblíbí Maddie, vidi ji vyrůstat, fandí jí, a oni ji daji treatment ala Nevěsta z Kill Billa. Jestli to s ní nedopadne dobře, napíšu Connelymu rozezlený dopis 
884326
[spoiler]Člověk si během tech let oblíbí Maddie, vidi ji vyrůstat, fandí jí, a oni ji daji treatment ala Nevěsta z Kill Billa. Jestli to s ní nedopadne dobře, napíšu Connelymu rozezlený dopis [/spoiler]
0 0
reagovat

Bosch Legacy začátek druhy sezony

Mam za sebou hodně tezkej tejden, kdy jsem naspal tak v průměru 4 hodiny za noc, rano musim odjet, rekl jsem si, že dam první dil druhý série.... Dopuju se kafem, srdce mi buší jak o závod, pomalu dokoukavam druhej díl a asi si o tom s někým potřebuju popovídat. Pokud nekdo kouka, pište vsechno do spoilerů :)
884325
Mam za sebou hodně tezkej tejden, kdy jsem naspal tak v průměru 4 hodiny za noc, rano musim odjet, rekl jsem si, že dam první dil druhý série.... Dopuju se kafem, srdce mi buší jak o závod, pomalu dokoukavam druhej díl a asi si o tom s někým potřebuju popovídat. Pokud nekdo kouka, pište vsechno do spoilerů :)
Bosch Legacy začátek druhy sezony
1 0
reagují: zahron
reagovat

Loki Season 2

Začíná se to pěkně rozjíždět. Proč takovouhle péči neměli i ostatní Marvel seriály? Tohle strká veškeré ostatní projekty do kapsy. Velká škoda, jestli Majorse odstřihnou z MCU. A Minutka je originální záporačka:D

8/10
884315
Začíná se to pěkně rozjíždět. Proč takovouhle péči neměli i ostatní Marvel seriály? Tohle strká veškeré ostatní projekty do kapsy. Velká škoda, jestli Majorse odstřihnou z MCU. A Minutka je originální [spoiler]záporačka[/spoiler]. *:D* [b]8/10[/b]
Loki Season 2
2 0
reagovat

Pád domu Usherů

Seriál Pád domu Usherů mi znovu dokazuje to, co vím už pár let. A to že Mike je Flanagan neskutečně talentovaný. Režisér a scénárista Mike Flanagan patří mezi nejlepší hororové tvůrce současnosti a mě jako diváka baví všechny jeho projekty. Flanagan jako tvůrce hodně moc přemýšlí a snaží se vytvářet něco více, než jen "další obyčejný strašidelný příběh". Žádné obyčejné lekačky, zbytečná a šokující brutalita, prostě nic, co funguje jen na první dobrou. Flanagan má nakoukáno a taky načteno, zná pravidla žánru a taky s nimi umí pracovat ve svůj prospěch. Chápe, že nemusí spěchat, pokud divákovi předloží zajímavý a napínavý příběh, jenž udrží jeho pozornost. A to se mu v tomhle seriálu povedlo velmi dobře. Osobně jsem si užil tu hru, kterou s námi Flanagan hraje. To jakým způsobem jsou dávkované informace, jak se mění tempo a stylizace epizod, případně jak vše podstatné vychází z Poea a skládá se mu tím obrovská pocta. Je to krásná hra s divákem. Jen na ní divák musí přistoupit, protože když to neudělá, tak by mohl dost narazit a nudit se. Flanagan rád do hry zapojuje černý humor, absurditu a text samotného Poea. Některé dialogy jsou díky tomu úžasné a já si dané scény vracel zpět, abych se na ně mohl znovu podívat. Flanagam je prostě výborný vypravěč a umí své seriály prodat. Hodně moc se mi líbí, že Flanagan se ve svých projektech obklopuje lidmi, se kterými už točil a je s nimi na stejné vlně. Díky tomu herci podávají skvělé výkony a parádně funguje chemie mezi nimi. Bruce Greenwood je zde parádní a podává skvělý výkon a některé jeho scény jsou perfektní. Carla Gugino je neskutečná femme fatale a krade si každou scénu pro sebe. Gugino výborně mění herecké polohy a podává jeden z nejlepších výkonů své kariéry. Mark Hamill dostal velmi vděčnou roli a jeho herecký projev mi sedl. Willa Fitzgerald a Zach Gilford jsou velmi dobře sehraný a jejich scény jsou dost silné. Trochu jsem měl problém, že některé postavy nedostaly moc prostoru a občas působily jako karikatury. Problém je, že i "děti" z rodu Usherů neměly moc prostoru a proto mě emocionálně moc nemrzelo, co se jim děje. Vím, že to byl účel, ale kdyby se každému věnovalo o trochu více prostoru, tak by to fungovalo lépe. Pád domu Usherů je povedený seriál, který mi sedl a já si ho užil. 8/10
884301
Seriál Pád domu Usherů mi znovu dokazuje to, co vím už pár let. A to že Mike je Flanagan neskutečně talentovaný. Režisér a scénárista Mike Flanagan patří mezi nejlepší hororové tvůrce současnosti a mě jako diváka baví všechny jeho projekty. Flanagan jako tvůrce hodně moc přemýšlí a snaží se vytvářet něco více, než jen "další obyčejný strašidelný příběh". Žádné obyčejné lekačky, zbytečná a šokující brutalita, prostě nic, co funguje jen na první dobrou. Flanagan má nakoukáno a taky načteno, zná pravidla žánru a taky s nimi umí pracovat ve svůj prospěch. Chápe, že nemusí spěchat, pokud divákovi předloží zajímavý a napínavý příběh, jenž udrží jeho pozornost. A to se mu v tomhle seriálu povedlo velmi dobře. Osobně jsem si užil tu hru, kterou s námi Flanagan hraje. To jakým způsobem jsou dávkované informace, jak se mění tempo a stylizace epizod, případně jak vše podstatné vychází z Poea a skládá se mu tím obrovská pocta. Je to krásná hra s divákem. Jen na ní divák musí přistoupit, protože když to neudělá, tak by mohl dost narazit a nudit se. Flanagan rád do hry zapojuje černý humor, absurditu a text samotného Poea. Některé dialogy jsou díky tomu úžasné a já si dané scény vracel zpět, abych se na ně mohl znovu podívat. Flanagam je prostě výborný vypravěč a umí své seriály prodat. Hodně moc se mi líbí, že Flanagan se ve svých projektech obklopuje lidmi, se kterými už točil a je s nimi na stejné vlně. Díky tomu herci podávají skvělé výkony a parádně funguje chemie mezi nimi. Bruce Greenwood je zde parádní a podává skvělý výkon a některé jeho scény jsou perfektní. Carla Gugino je neskutečná femme fatale a krade si každou scénu pro sebe. Gugino výborně mění herecké polohy a podává jeden z nejlepších výkonů své kariéry. Mark Hamill dostal velmi vděčnou roli a jeho herecký projev mi sedl. Willa Fitzgerald a Zach Gilford jsou velmi dobře sehraný a jejich scény jsou dost silné. Trochu jsem měl problém, že některé postavy nedostaly moc prostoru a občas působily jako karikatury. Problém je, že i "děti" z rodu Usherů neměly moc prostoru a proto mě emocionálně moc nemrzelo, co se jim děje. Vím, že to byl účel, ale kdyby se každému věnovalo o trochu více prostoru, tak by to fungovalo lépe. Pád domu Usherů je povedený seriál, který mi sedl a já si ho užil. [b]8/10[/b]
Pád domu Usherů
2 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Me by klidne stacili dva teda, ja ctyri nestihnu. Mam jet na vikend do prdele, nemam splnenou tu filmovou akci od Hroubka/Kubalikove a na tohle se tesim strasne dlouho, ze me to bude akorat srat, ze to nestiham nakoukat, kdyz to je venku.
884274
Me by klidne stacili dva teda, ja ctyri nestihnu. Mam jet na vikend do prdele, nemam splnenou tu filmovou akci od Hroubka/Kubalikove a na tohle se tesim strasne dlouho, ze me to bude akorat srat, ze to nestiham nakoukat, kdyz to je venku.
884271
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mýlíte se. 4 díly, pane! Slovy čtyři!
884271
Mýlíte se. 4 díly, pane! Slovy [b]čtyři[/b]!
884066
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
překvapení veliký ale v traileru sem nového materialu viděl minimum teda a jestli se tehda fakt udelalo tolik materialu "navíc" bych čekal ze to budou chtít ukazat hned..
stopáž sesti dílů sem nenasel ale jestli to budou klasika vystřižené scény plus alternativní konec, tak takovou miniserii může tedka vlastně mít kazdej druhej film co měl na placce lepší bonusy 
884263
překvapení veliký ale v traileru sem nového materialu viděl minimum teda a jestli se tehda fakt udelalo tolik materialu "navíc" bych čekal ze to budou chtít ukazat hned.. stopáž sesti dílů sem nenasel ale jestli to budou klasika vystřižené scény plus alternativní konec, tak takovou miniserii může tedka vlastně mít kazdej druhej film co měl na placce lepší bonusy 
884256
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ted bude aktualizovat ikonku.
884258
Ted bude aktualizovat ikonku.
884256
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Achjo, dik. Tak este porozmyslam, ci pozriem ten A team:D alebo sosnem kdesi
884257
Achjo, dik. Tak este porozmyslam, ci pozriem ten A team*:D* alebo sosnem kdesi
884254
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se