Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40761 - 40780 Napsat příspěvek

Macejko

"z Game of Thrones sa stáva uondená bľabotavá televízna sračka"

Akože nič v zlom, ale čo to bolo doteraz? Všetky nedostatky, ktoré spomínaš, ten seriál nesie od prvej časti.
596394
"z Game of Thrones sa stáva uondená bľabotavá televízna sračka" Akože nič v zlom, ale čo to bolo doteraz? Všetky nedostatky, ktoré spomínaš, ten seriál nesie od prvej časti.
Macejko
0 0
reagovat

okkac

Čtvrtou epizodu budou určitě dávat na AXN. Jinak třetí epizoda byla skvělá, ze začátku jsem tomu moc nevěřila, ale jestli to bude takhle pokračovat i dál, tak budu spokojená. :)
596393
Čtvrtou epizodu budou určitě dávat na AXN. Jinak třetí epizoda byla skvělá, ze začátku jsem tomu moc nevěřila, ale jestli to bude takhle pokračovat i dál, tak budu spokojená. *:)*
okkac
0 0
reagovat

Game of Thrones, s03e04

Už je mi to absolútne jasné. Rozdelenie tretej knihy na dve série nebolo ničím iným, než drzým a úbohým marketingovým ťahom, rovnakým, aký použili trebárs tvorcovia Harryho Pottera a Twilightu. Predĺžiť životnosť výnosnej značky, o nič iné tu nejde. To tempo sa stalo tak lekvárovým, že ma z toho ide už doslova jebnúť. Zakaždým, keď sa má niečo zásadného stať, tak sa to musí minimálne 15 minút obkecávať. A keď sa to napokon udeje, stojí to za hovno. Toto mala byť Mormontova smrť? Takto sa vysporiadava s astaporskými otrokármi? Choďte do piče. Načo sa snažiť, keď si môžeme dať epizódku s Branovými haluškami, všakže? Mohol by som aspoň pochváliť Conletha Hilla a Dianu Riggovú za skvelé herecké výkony, ale úprimne, v ničom to nezaváži. Už neverím, že sa to môže vytiahnuť. Neverím, že nejaký zo zásadných momentov knihy bude na obrazovke za niečo stáť. Neverím, že sa ešte nájde nejaký moment, ktorý ospravedlní ten masívny rozpočet, pretože dve veľké bitky boli škrtnuté, akoby to nikoho nesralo. Bohužiaľ, z Game of Thrones sa stáva uondená bľabotavá televízna sračka.
(5/10)
596392
Už je mi to absolútne jasné. Rozdelenie tretej knihy na dve série nebolo ničím iným, než drzým a úbohým marketingovým ťahom, rovnakým, aký použili trebárs tvorcovia Harryho Pottera a Twilightu. Predĺžiť životnosť výnosnej značky, o nič iné tu nejde. To tempo sa stalo tak lekvárovým, že ma z toho ide už doslova jebnúť. Zakaždým, keď sa má niečo zásadného stať, tak sa to musí minimálne 15 minút obkecávať. A keď sa to napokon udeje, stojí to za hovno. Toto mala byť [spoiler]Mormontova smrť?[/spoiler] Takto sa vysporiadava s [spoiler]astaporskými otrokármi?[/spoiler] Choďte do piče. Načo sa snažiť, keď si môžeme dať epizódku s Branovými haluškami, všakže? Mohol by som aspoň pochváliť Conletha Hilla a Dianu Riggovú za skvelé herecké výkony, ale úprimne, v ničom to nezaváži. Už neverím, že sa to môže vytiahnuť. Neverím, že nejaký zo zásadných momentov knihy bude na obrazovke za niečo stáť. Neverím, že sa ešte nájde nejaký moment, ktorý ospravedlní ten masívny rozpočet, pretože dve veľké bitky boli škrtnuté, akoby to nikoho nesralo. Bohužiaľ, z Game of Thrones sa stáva uondená bľabotavá televízna sračka. [b](5/10)[/b]
Game of Thrones, s03e04
0 0
reagovat

Hannibal

Tak Lecter se nám začíná vybarvovat a tak hutnou atmosféru jsem zatím v žádném seriálu nezažil. :+ Doufám, že 4. epizoda, kterou v USA nebou vysílat se k nám přeci jen dostane. 25.4. bude 5. díl a 30.4. se v Asii a snad i v Evropě odvisílá právě ten 4.
596391
Tak Lecter se nám začíná vybarvovat a tak hutnou atmosféru jsem zatím v žádném seriálu nezažil. *:+* Doufám, že 4. epizoda, kterou v USA nebou vysílat se k nám přeci jen dostane. 25.4. bude 5. díl a 30.4. se v Asii a snad i v Evropě odvisílá právě ten 4.
Hannibal
0 0
reagovat
Sad, sad news... :-

“Perhaps Futurama will return in another form, on the Internet, or as a puppet show in the park,” says Groening. “Or maybe as a puppet show in the park on the Internet.” Deadpans Cohen: “As I said three times before, this is definitely the absolute end of the show. I don’t know why nobody believes me when I say that.” :D
596388
Sad, sad news... *:-* “Perhaps Futurama will return in another form, on the Internet, or as a puppet show in the park,” says Groening. “Or maybe as a puppet show in the park on the Internet.” Deadpans Cohen: “As I said three times before, this is definitely the absolute end of the show. I don’t know why nobody believes me when I say that.” *:D*
0 0
reagovat
futurama končí :( link
596386
futurama končí :( http://insidetv.ew.com/2013/04/22/futurama-not-renewed-comedy-central/
0 0
reagovat

GoT4

Zímomřavky z toho zaveru, aj ked bol trosku predvidatelny.

Priznam sa, ze narozdiel o vacsiny tu ma bavili aj vsetky ukecane diely predtym, najma kvoli vybornym hercom a celkovej atmoske.
To co vsak predvadza Charles Dance, ten chlap je herecky genius a kradne si pre mna cely serial vzdy ked sa objavi. Staci mu kratucka scena, TEN pohlad, sposob akym si vychutnava kazdu vetu a kolko stavnatosti do nich dostava. Dufam, ze si tu este dlho pobudne a jeho rola dostane viac priestoru. (bez spoilerov poprosim:)
596380
Zímomřavky z toho zaveru, aj ked bol trosku predvidatelny. Priznam sa, ze narozdiel o vacsiny tu ma bavili aj vsetky ukecane diely predtym, najma kvoli vybornym hercom a celkovej atmoske. To co vsak predvadza Charles Dance, ten chlap je herecky genius a kradne si pre mna cely serial vzdy ked sa objavi. Staci mu kratucka scena, TEN pohlad, sposob akym si vychutnava kazdu vetu a kolko stavnatosti do nich dostava. Dufam, ze si tu este dlho pobudne a jeho rola dostane viac priestoru. (bez spoilerov poprosim:)
GoT4
0 0
reagovat
Jedna vlaštovka jaro nedělá. Pořád to nestačí na to, abych dokoukal ultranudnou druhou sérii a pustil se do třetí...
596377
Jedna vlaštovka jaro nedělá. Pořád to nestačí na to, abych dokoukal ultranudnou druhou sérii a pustil se do třetí...
0 0
reagovat
Vikings who? :D
596376
Vikings who? *:D*
0 0
reagovat

GoT

Oh, it was actualy quite nice. :+:+:+
596375
Oh, it was actualy quite nice. *:+**:+**:+*
GoT
0 0
reagovat

GoT 3x4

Dracarys motherfucker :-D já to věděl ! totální orgamus z konce 4. dílu
neskutečná epická záležitost !!!!!
596374
Dracarys motherfucker :-D já to věděl ! totální orgamus z konce 4. dílu neskutečná epická záležitost !!!!!
GoT 3x4
0 0
reagovat
Uvidime, mam totiz pocit, ze v zaveru epizody vycerpali vetsinu VFX budgetu sezony :D
596373
Uvidime, mam totiz pocit, ze v zaveru epizody vycerpali vetsinu VFX budgetu sezony *:D*
0 0
reagovat

GoT

Tak 4. díl velice příjemné překvapení. :+ Konečně se věci někam hnou a jestli se zbytek řady ponese v tomhle duchu, tak budu spokojený.
596371
Tak 4. díl velice příjemné překvapení. *:+* Konečně se věci někam hnou a jestli se zbytek řady ponese v tomhle duchu, tak budu spokojený.
GoT
0 0
reagovat

Da Vinci's Demons

Mne sa prvá časť páčila veľmi. Príde mi to celkom dobre napísané, svižné dialógy. Fuck me again, Leonardo! :D
596359
Mne sa prvá časť páčila veľmi. Príde mi to celkom dobre napísané, svižné dialógy. Fuck me again, Leonardo! *:D*
Da Vinci's Demons
0 0
reagovat

verbst

ako napr Twilight :))
596357
ako napr Twilight *:))*
verbst
0 0
reagovat
The Cape je pecka. Walking Dead mi přijde taky docela v pohodě. Defiance ještě nemám naposlouchaný, ale na první poslech docela dobrý. Ale mám strach, že BSG zůstane nepřekonaná...
Což už jsem za poslední roky zažil jinde.
Nabídnu asi ůplně mimo mísu srovnání, ale mi zas přijde, že Howard Shore se "vyčerpal" u Pána prstenů, a Hobit už taky nebyl TAK super. Natož jeho jiný soundtracky.
596353
The Cape je pecka. Walking Dead mi přijde taky docela v pohodě. Defiance ještě nemám naposlouchaný, ale na první poslech docela dobrý. Ale mám strach, že BSG zůstane nepřekonaná... Což už jsem za poslední roky zažil jinde. Nabídnu asi ůplně mimo mísu srovnání, ale mi zas přijde, že Howard Shore se "vyčerpal" u Pána prstenů, a Hobit už taky nebyl TAK super. Natož jeho jiný soundtracky.
0 0
reagovat
Já začínám trochu pochybovat v McCrearyho kvalito. Cokoliv jsem od něj slyšel mimo BSG, nic moc...
596352
Já začínám trochu pochybovat v McCrearyho kvalito. Cokoliv jsem od něj slyšel mimo BSG, nic moc...
0 0
reagovat

Da Vinci's Demons

Druhej seriál během jednoho týdne, kterej mě nalákal na hudbu Bear McCrearyho. S tím rozdílem, že tenhle je koukatelnej, i když ne zas tak extra. Možná, když to bude mít kolem těch 45-50 minut, tak by to mohlo jít líp :) Zkusím ještě pár dílů, zatím bych pilot hodnotil 6/10
596351
Druhej seriál během jednoho týdne, kterej mě nalákal na hudbu Bear McCrearyho. S tím rozdílem, že tenhle je koukatelnej, i když ne zas tak extra. Možná, když to bude mít kolem těch 45-50 minut, tak by to mohlo jít líp :) Zkusím ještě pár dílů, zatím bych pilot hodnotil 6/10
Da Vinci's Demons
0 0
reagovat
Eli Roth je jediná vec, ktorá ma na tom zatiaľ odrádza...
596350
Eli Roth je jediná vec, ktorá ma na tom zatiaľ odrádza...
0 0
reagovat
Eli Roth je břídil .. snad do toho seriálu moc nekecal
596349
Eli Roth je břídil .. snad do toho seriálu moc nekecal
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se