Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40741 - 40760 Napsat příspěvek

Hannibal

Wow, až teprve dnešní komenty mě donutily do toho jít, tak uvidíme... 8)
596422
Wow, až teprve dnešní komenty mě donutily do toho jít, tak uvidíme... *8)*
Hannibal
0 0
reagovat
Já taky nechápu ty lidi nad čím vlastně bulej, dialogové scény, Brannovi sny a Nights Watch byla, je a určitě ještě dlouho bude nedílnou součástí GoT.

finále epic, ale jinak průměr - najde se nějáký debil, který to nečekal ? asi ne co ? Ale o to víc mě vyrazilo zpracování - měl jsem hubu jak Joura Mormontů a Baptistan - až na na podlaze. 8):D
596420
Já taky nechápu ty lidi nad čím vlastně bulej, dialogové scény, Brannovi sny a Nights Watch byla, je a určitě ještě dlouho bude nedílnou součástí GoT. finále epic, ale jinak průměr - najde se nějáký debil, který to nečekal ? asi ne co ? Ale o to víc mě vyrazilo zpracování - měl jsem hubu jak Joura Mormontů a Baptistan - až na na podlaze. *8)**:D*
0 0
reagovat
ty lidi co sem chodí na MZ, mě tu někdy pěkně ser.. s těmi kecy na GoT. Pokuď se vám to nelíbí, nekoukejte na to. Pro mě je to nejlepší fantasy počin, kterému se rovná jen Pán Prstenů/Hobbit.

Taky bych rád všude pořádné bitvy, ale rozpočet dovolí asi jen jednu větší bitku/bitvu za sezónu, jinak jen náznaky.

čtvrtý díl byl zatím nejlepší z třetí řady.
596419
ty lidi co sem chodí na MZ, mě tu někdy pěkně ser.. s těmi kecy na GoT. Pokuď se vám to nelíbí, nekoukejte na to. Pro mě je to nejlepší fantasy počin, kterému se rovná jen Pán Prstenů/Hobbit. Taky bych rád všude pořádné bitvy, ale rozpočet dovolí asi jen jednu větší bitku/bitvu za sezónu, jinak jen náznaky. čtvrtý díl byl zatím nejlepší z třetí řady.
0 0
reagovat

Hannibal

jak už jsem psal omylem v kecárně... taky jsem byl opatrnej, ale poslední díl je nářez. Ta atmosféra je prostě úžasná.
596416
jak už jsem psal omylem v kecárně... taky jsem byl opatrnej, ale poslední díl je nářez. Ta atmosféra je prostě úžasná.
Hannibal
0 0
reagovat
Hmmm, začal sem teda koukat na Hannibala. Jsem v půlce druhýho dílu, a musím to stopnout. Nevím, jestli už sem dlouho neviděl nějakej horor, kde by bylo nějaký gore, ale...
Upřímně mě rozrušilo a znechutilo nalezení těch těl porostlejch houbama. Nevím proč zrovna tohle, normálně mi nechutnosti podobnýho stylu zas tak moc nevadí, ale tohle bylo v něčem prostě moc.

Jinak pro Hannibala zatím opatrnet palec nahoru, bude to chtít čas, ale potenciál tam vidím velikej.
596412
Hmmm, začal sem teda koukat na Hannibala. Jsem v půlce druhýho dílu, a musím to stopnout. Nevím, jestli už sem dlouho neviděl nějakej horor, kde by bylo nějaký gore, ale... Upřímně mě rozrušilo a znechutilo nalezení těch těl porostlejch houbama. Nevím proč zrovna tohle, normálně mi nechutnosti podobnýho stylu zas tak moc nevadí, ale tohle bylo v něčem prostě moc. Jinak pro Hannibala zatím opatrnet palec nahoru, bude to chtít čas, ale potenciál tam vidím velikej.
0 0
reagovat

TedGeorge

wtf?

Macejko
Neviem, čo by si mi chcel vysvetľovať. Proste to bola vždy sračka. A ty si na to prišiel až teraz.
596411
wtf? [b]Macejko[/b] Neviem, čo by si mi chcel vysvetľovať. Proste to bola vždy sračka. A ty si na to prišiel až teraz.
TedGeorge
0 0
reagovat

okkac

Mrknu na ně :+
596410
Mrknu na ně *:+*
okkac
0 0
reagovat

verbst

s Vikings souhlas. A pokud se někomu líbí ta hudba, tak ať zkusí norskou kapelu Wardruna link link link Jsem si říkal, jestli to je opravdu ona a je. :+
596409
s Vikings souhlas. A pokud se někomu líbí ta hudba, tak ať zkusí norskou kapelu [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Wardruna"]Wardruna[/link] http://www.youtube.com/watch?v=CriOF8z-wTM http://www.youtube.com/watch?v=ybuop0346y0 http://www.youtube.com/watch?v=UnofWqGiaXM Jsem si říkal, jestli to je opravdu ona a je. *:+*
verbst
0 0
reagovat

Sigi

Amen
596408
Amen
Sigi
0 0
reagovat
Boss je ultra nesympatickej, ultra chladnej a ultra kvalitní .. ovšem ne každému to sedne. Pro mě je jednička House of Cards.
596407
Boss je ultra nesympatickej, ultra chladnej a ultra kvalitní .. ovšem ne každému to sedne. Pro mě je jednička House of Cards.
0 0
reagovat

GOT 4

Jeste ze jsou ti Neposkrvrneni tak vycepovani, jinak by CGI oddeleni muselo resit problem variace pohybu :D8)
596406
Jeste ze jsou ti Neposkrvrneni tak vycepovani, jinak by CGI oddeleni muselo resit problem variace pohybu *:D**8)*
GOT 4
0 0
reagovat

Vikings

Wow. Jakože fakt wow. :o:+
Pro mě osobně zatím nejlepší díl. King Horik FTW :D Jelikož už jeden na míle viditelnej kill tam měli, doufal jsem, že to Athelstan přežije. Uff. Bezeslovnej konec byl lepší než celá Valhalla Rising (kterou jsem měl tu "čest" dneska v půlce vypnout a v životě se k ní nevrátit - No more Refn for me.) I když mě GoT čeká až na jeden zátah, tak pochybuju, že by konec posledního dílu mohl trumfnout ten Vikingovskej.

Tony
A já to po prvním zabalil. Přitom tyhle věci mě šíleně baví. Asi za to může ten krajně nesympatickej cast...
596403
Wow. Jakože fakt wow. *:o**:+* Pro mě osobně zatím nejlepší díl. King Horik FTW *:D* [spoiler]Jelikož už jeden na míle viditelnej kill tam měli, doufal jsem, že to Athelstan přežije. Uff.[/spoiler] Bezeslovnej konec byl lepší než celá Valhalla Rising (kterou jsem měl tu "čest" dneska v půlce vypnout a v životě se k ní nevrátit - No more Refn for me.) I když mě GoT čeká až na jeden zátah, tak pochybuju, že by konec posledního dílu mohl trumfnout ten Vikingovskej. [b]Tony[/b] A já to po prvním zabalil. Přitom tyhle věci mě šíleně baví. Asi za to může ten krajně nesympatickej cast...
Vikings
0 0
reagovat
8)
596401
*8)*
0 0
reagovat
Tak pozor, seriál Boss přepisuje mojí absolutní topku už prvním dílem. :+
596400
Tak pozor, seriál Boss přepisuje mojí absolutní topku už prvním dílem. *:+*
0 0
reagovat

GoT

Perfektní díl. Roztříštěnost mi tentokrát vůbec nevadila, naopak sem si říkal, jak to všechno skvěle odsejpá. Ať už se jednalo o dění v King's Landing, za zdí nebo za mořem, mělo to tempo, napětí, a nakonec i pořádnou dávku osudovosti. Me gusta.

(10/10) Nejlepší epizoda zatim.

Wtf? :D
596399
Perfektní díl. Roztříštěnost mi tentokrát vůbec nevadila, naopak sem si říkal, jak to všechno skvěle odsejpá. Ať už se jednalo o dění v King's Landing, za zdí nebo za mořem, mělo to tempo, napětí, a nakonec i pořádnou dávku osudovosti. Me gusta. [b](10/10)[/b] Nejlepší epizoda zatim. [link="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/16/Tracy_and_James_just_got_married.jpg"]Wtf?[/link] *:D*
GoT
0 0
reagovat
Macejko a kyller. Proč sem si právě vzpomněl na ten film s Carreym.
596398
Macejko a kyller. Proč sem si právě vzpomněl na ten film s Carreym.
0 0
reagovat

Hannibal

no tááák, nenalákávejte, nedělejte chutě, se k tomu dostanu asi až po pátém díle :D Fakt se mi nehodí flákat se u více věcí, než jen u GoT :D
596396
no tááák, nenalákávejte, nedělejte chutě, se k tomu dostanu asi až po pátém díle *:D* Fakt se mi nehodí flákat se u více věcí, než jen u GoT *:D*
Hannibal
0 0
reagovat

kyller

Lenže ty si tomu prd rozumel už od prvej série, takže nemá zmysel ti to vysvetľovať.
596395
Lenže ty si tomu prd rozumel už od prvej série, takže nemá zmysel ti to vysvetľovať.
kyller
0 0
reagovat

GoT 04

Super, pořádně se rozjely hlavní příběhové linie, ty dialogové scény s královnou jsou tu snad ještě lepší než vygradované dění na severu i na jihu. Jen ta epizodická roztříštěnost pořád - scény s Branem a Greyjoyem sice nezaberou moc, ale stejně jsou otravné.

Každopádně parádní díl, takhle by mohli pokračovat po prvních rozjezdových dílech až do konce.
596397
Super, pořádně se rozjely hlavní příběhové linie, ty dialogové scény s královnou jsou tu snad ještě lepší než vygradované dění na severu i na jihu. Jen ta epizodická roztříštěnost pořád - scény s Branem a Greyjoyem sice nezaberou moc, ale stejně jsou otravné. Každopádně parádní díl, takhle by mohli pokračovat po prvních rozjezdových dílech až do konce.
GoT 04
0 0
reagovat

Macejko

"z Game of Thrones sa stáva uondená bľabotavá televízna sračka"

Akože nič v zlom, ale čo to bolo doteraz? Všetky nedostatky, ktoré spomínaš, ten seriál nesie od prvej časti.
596394
"z Game of Thrones sa stáva uondená bľabotavá televízna sračka" Akože nič v zlom, ale čo to bolo doteraz? Všetky nedostatky, ktoré spomínaš, ten seriál nesie od prvej časti.
Macejko
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se