Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40501 - 40520 Napsat příspěvek

RainMakeR

Yop, vidím to stejně :+
597643
Yop, vidím to stejně *:+*
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Pekné zhrnutie... :+ aspoň vidím, že nie som jediný kto je z toho nadšený :)
597637
Pekné zhrnutie... *:+* aspoň vidím, že nie som jediný kto je z toho nadšený *:)*
RainMakeR
0 0
reagovat

Arrow 1-22

WOW, četl jsem tu občas nadšený reakce, ale až tento týden jsem si dal vyloženě z nudy marathon všech dosavadních 22 dílů a jsem velice překvapen a nadšen. Seriál je opravdu povedenou kombinací komiksových předloh.Především Batmana (Nolanova trilogie), částečně Iron Man a Spiderman
Především ústřední trio hrdina/bejvalka/kamardá je jak ze Spidermana (Parker, Osbourne, MJ) popř. z TDK Wayne, Harvey, Rachel. Od třetího dílu mě překvapily flashbacky z ostrova kde byl Oliver 5 let (jsem si říkal po 2 dílu kde se to vše naučil). od cca 13? dílu super nová postava Manu Bennet bezkonkurenčně!hláška mám rád meče mě fakt pobavila. Dále ze začátku nenápadná postava Felicity, ze které se vyklubala nejvíc sexy ajťačka na světě svýma hláškama velice pobaví v každým dílu (to se vážně naštvete až potkáte mýho partnera).Za 3 dny poslední díl a už se nemůžu dočkat finále a očekávám 2 serii příští rok !!!
A ještě bych zmínil soundtrack! V každým díle jsou vždy min. 1-2 skvělý motivy.Opravdu parádní práce.U některých filmů si ani hudby nevšimnu ale tady ji vnímám opravdu hodně.Visuální stránku ani nekomentuji 8)
na závěr song ze závěru 21 dílu
link
597631
WOW, četl jsem tu občas nadšený reakce, ale až tento týden jsem si dal vyloženě z nudy marathon všech dosavadních 22 dílů a jsem velice překvapen a nadšen. Seriál je opravdu povedenou kombinací komiksových předloh.Především Batmana (Nolanova trilogie), částečně Iron Man a Spiderman Především ústřední trio hrdina/bejvalka/kamardá je jak ze Spidermana (Parker, Osbourne, MJ) popř. z TDK Wayne, Harvey, Rachel. Od třetího dílu mě překvapily flashbacky z ostrova kde byl Oliver 5 let (jsem si říkal po 2 dílu kde se to vše naučil). od cca 13? dílu super nová postava [spoiler]Manu Bennet bezkonkurenčně!hláška mám rád meče mě fakt pobavila[/spoiler]. Dále ze začátku nenápadná postava Felicity, ze které se vyklubala nejvíc sexy ajťačka na světě svýma hláškama velice pobaví v každým dílu (to se vážně naštvete až potkáte mýho partnera).Za 3 dny poslední díl a už se nemůžu dočkat finále a očekávám 2 serii příští rok !!! A ještě bych zmínil soundtrack! V každým díle jsou vždy min. 1-2 skvělý motivy.Opravdu parádní práce.U některých filmů si ani hudby nevšimnu ale tady ji vnímám opravdu hodně.Visuální stránku ani nekomentuji *8)* na závěr song ze závěru 21 dílu http://www.youtube.com/watch?v=eu-xFvLaE68
Arrow 1-22
0 0
reagovat
link

Dolph Lundgren, tohle by byl casting do Vikingů jako prase. :)
597629
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/270857_568887109809342_1799658978_n.jpg Dolph Lundgren, tohle by byl casting do Vikingů jako prase. *:)*
0 0
reagovat
Dá sa stiahnuť aj úplne normálny rip bez tých hieroglýf. A nie je to vôbec problém.
597627
Dá sa stiahnuť aj úplne normálny rip bez tých hieroglýf. A nie je to vôbec problém.
0 0
reagovat

Hannibal 1x04

Uff, teda najít někde tenhle díl, to je horší než archeologie...

Nakonec jsem vyštrachal korejskou verzi :D
597626
Uff, teda najít někde tenhle díl, to je horší než archeologie... Nakonec jsem vyštrachal korejskou verzi *:D*
Hannibal 1x04
0 0
reagovat

hemlock grove

Právě jsem dodíval tři první díly, a musím konstatovat, že větší koninu jsem v životě neviděl - rozhovory hlavních postav naprosto mimo mísu, já nevím jestli je tak dementní ten scénář nebo tak strašní herci, ale tohle je teda vážně děsný.

Čekal jsem něco výživného ale tohle je jenom omáčka, omáčka a zase jenom omáčka. Těhle seriálu je tu milion, 3x 45 min a na dějišti se absolutně nic neděje - dva puberetální mamlasové a jedna zrůdička.
597624
Právě jsem dodíval tři první díly, a musím konstatovat, že větší koninu jsem v životě neviděl - rozhovory hlavních postav naprosto mimo mísu, já nevím jestli je tak dementní ten scénář nebo tak strašní herci, ale tohle je teda vážně děsný. Čekal jsem něco výživného ale tohle je jenom omáčka, omáčka a zase jenom omáčka. Těhle seriálu je tu milion, 3x 45 min a na dějišti se absolutně nic neděje - [spoiler]dva puberetální mamlasové a jedna zrůdička[/spoiler].
hemlock grove
0 0
reagovat

GoT - 3. řada

Já jsem si podle sebe a podle zdejších diskuzí taky myslel, že většina lidí není až tak nadšená nebo 3. řadu minimálně považuje za slabší než 1. a 2. Když jsem to ale řešil se spolužáky a obecně těmi "méně filmovými", "obyčejnějšími" diváky, ukázalo se že je to baví čím dál tím víc, a navíc se teď spousta dalších začíná shánět po knihách, aby se dozvěděli všechny pohnutky postav atd. (hádám že vliv měl hlavně Jaime a jeho vysvětlení okolností královraždy).
597617
Já jsem si podle sebe a podle zdejších diskuzí taky myslel, že většina lidí není až tak nadšená nebo 3. řadu minimálně považuje za slabší než 1. a 2. Když jsem to ale řešil se spolužáky a obecně těmi "méně filmovými", "obyčejnějšími" diváky, ukázalo se že je to baví čím dál tím víc, a navíc se teď spousta dalších začíná shánět po knihách, aby se dozvěděli všechny pohnutky postav atd. [spoiler](hádám že vliv měl hlavně Jaime a jeho vysvětlení okolností královraždy).[/spoiler]
GoT - 3. řada
0 0
reagovat

RainMakeR

That's my girl! :D
597611
That's my girl! *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

TonyClifton

Se to lidem líbí jako mě, máš smůlu. Ale jako uvítal bych nějakou pořádnou akci aspon jako byl 9. díl druhé série. Třeba se něčeho dočkáme.
597609
Se to lidem líbí jako mě, máš smůlu. Ale jako uvítal bych nějakou pořádnou akci aspon jako byl 9. díl druhé série. Třeba se něčeho dočkáme.
TonyClifton
0 0
reagovat

TBBT 6x23

ještě než začnou úvodní titulky tak začnete brečet smíchy :-D ten díl je fakt krutě drsnej :-D
fakt něco neskutečnýho :-D já se smál od začátku do konce a ten konec ? :-D ROFL
597608
ještě než začnou úvodní titulky tak začnete brečet smíchy :-D ten díl je fakt krutě drsnej :-D fakt něco neskutečnýho :-D já se smál od začátku do konce a ten konec ? :-D ROFL
TBBT 6x23
0 0
reagovat

TonyClifton

Sledovanost stoupá s každým dílem a momentálně je nejvyšší.
597605
Sledovanost stoupá s každým dílem a momentálně je nejvyšší.
TonyClifton
0 0
reagovat

GOT

Samotnýho mě to mrzí. Já fantasy žeru, načteno toho mám myslím i dost a to i ságy, které se vlečou oproti GOT ještě pomalu, ale za těch 6 dílů mě divácky bavily defacto 2 scény. Zapalování rakve s lodí. :D A Vzpoura při kupování vojáků.

Já doufám, že je tahle nudnost trochu vidět i na sledovanosti a ve 4. sérii se to trochu oklepe.
597599
Samotnýho mě to mrzí. Já fantasy žeru, načteno toho mám myslím i dost a to i ságy, které se vlečou oproti GOT ještě pomalu, ale za těch 6 dílů mě divácky bavily defacto 2 scény. [spoiler]Zapalování rakve s lodí. *:D* A Vzpoura při kupování vojáků.[/spoiler] Já doufám, že je tahle nudnost trochu vidět i na sledovanosti a ve 4. sérii se to trochu oklepe.
GOT
0 0
reagovat

speta.jr

Židlí a provazu bude dost ;) .. uznávám, že některé příběhové linie jsou nudné, ale ty byly i v předchozích dvou sériích. Mě ty dialogy baví a to že příběh neposunují kdovíjakým tempem vpřed mi zatím vyhovuje, když si skvělí herci vychutnávají každou větu.
597597
Židlí a provazu bude dost *;)* .. uznávám, že některé příběhové linie jsou nudné, ale ty byly i v předchozích dvou sériích. Mě ty dialogy baví a to že příběh neposunují kdovíjakým tempem vpřed mi zatím vyhovuje, když si skvělí herci vychutnávají každou větu.
speta.jr
0 0
reagovat

Sigi

Přátelská rada s tím přivazováním bych to smazal nebo se toho chytne zdejší nejmenovaný uživatel a budeš mít nového ctitele :D
597595
Přátelská rada s tím přivazováním bych to smazal nebo se toho chytne zdejší nejmenovaný uživatel a budeš mít nového ctitele *:D*
Sigi
0 0
reagovat

Arrow 1x22

Tento seriál je čím dál tím lepší, celí tento díl mě nenechal vydechnout a jeho závěr jsem by mě ani trochu nenapadl. Finále bude doufám ještě zajímavé. Docela by mě potěšilo kdyby Malcolm Merlyn s tím svým plánem na srovnání velké části města uspěl a přežil až do druhé série.
597591
Tento seriál je čím dál tím lepší, celí tento díl mě nenechal vydechnout a jeho závěr jsem by mě ani trochu nenapadl. Finále bude doufám ještě zajímavé. [spoiler]Docela by mě potěšilo kdyby Malcolm Merlyn s tím svým plánem na srovnání velké části města uspěl a přežil až do druhé série.[/spoiler]
Arrow 1x22
0 0
reagovat
My emotions, my emotions.

Na druhou stranu, pokud se vrátí Harmon, tak proč ne...
597589
My emotions, my emotions. Na druhou stranu, pokud se vrátí Harmon, tak proč ne...
0 0
reagovat
Bude 5. séria Community! Opäť s 13 dielmi.
597588
Bude 5. séria Community! Opäť s 13 dielmi.
0 0
reagovat
no to je zajimave, ze mi to v prvni a druhe serii nevadilo (protoze se tam opravdu neco delo). Pokud vyloucim zdejsi nadsence a rozhlednu se v mem nejblizsim okoli, tak treti serie stve vsechny, to by bylo teda hodne privazanych.
597586
no to je zajimave, ze mi to v prvni a druhe serii nevadilo (protoze se tam opravdu neco delo). Pokud vyloucim zdejsi nadsence a rozhlednu se v mem nejblizsim okoli, tak treti serie stve vsechny, to by bylo teda hodne privazanych.
0 0
reagovat

Sigi

Ľudia sa nesťažujú na to, že je to ukecané (za tie dve série si to stihli všimnúť), ale na to, že dobrá trištvrtina tých kecov (v tretej sérii) je nepodstatné blato, ktoré dej nikam neposúva.
597585
Ľudia sa nesťažujú na to, že je to ukecané (za tie dve série si to stihli všimnúť), ale na to, že dobrá trištvrtina tých kecov (v tretej sérii) je nepodstatné blato, ktoré dej nikam neposúva.
Sigi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se