reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 40481 - 40500
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2024
- 2025
- 2026
- .
- 3081
- 3082
je smutné, že toho kreténa je všude plno, když je tu spoustu jiných tragédií, o kterých nemá nikdo ani páru. Hlavně že všichni vědí, jakej tvrdej je lajf emouška milionáře, kterej neumí fetovat. Třeba už to bez něj konečně zrušej. už to stejně minimálně 3 roky přesluhuje.
reagovat
|
glee
OMG, je to už sice nějakej rok, co jsem ten seriál sledoval, ale i tak mě tohle docela zasáhlo: Cory Monteith byl nalezen mrtvej v hotelovým pokoji ve Vancouveru. U starších herců by to člověk tak nějak čekal a čeká, ale tenhle byl fakt šíleně moc mladej...
Rest In Peace.
xxendxx
Dík za tip. A Regina je boží vždycky. Tohle je ovšem TOP!
Rest In Peace.
xxendxx
Dík za tip. A Regina je boží vždycky. Tohle je ovšem TOP!
reagovat
|
Beware the Batman
Prvá časť nebola zlá, ale ešte uvidíme. Každopádne mi vadí vzhľad Batmana. Vyzerá divne.
reagovat
|
ten theme song od Reginy Spector je NAPROSTO BOZI! jsem u 5. dilu a je to o dost lepsi nez jsem cekal. Takovy Weeds ve svy nejlepsi forme. 2. serka potvrzena... ou jeee.
reagovat
|
xxendxx
Zachytil jsem to a čekal na první reakce, takže dík. Must-see kvůli údajnejm drsnějším sex scenes Taylor Schilling, ale když to bude dobrý i jinak, tím líp
reagovat
|
Orange is the new black
pro ty kteri zrali Weeds povinnost. Jenji Kohan vlitla na netflix a uplácla dramedy z vězení se skvelym castem. Vubec nic jsem o tom nevedel a po 2 dilech je mi jasny, ze dnes pujdu spat VELMI pozde :)
reagovat
|
do smrti jedne z hlavních postav sem to zral po nocích jak blazen, pak sem to dokoukal jen ze setrvacnosti, pac to slo do kopru
reagovat
|
Death Note
Anime (seriály) vysloveně nemám rád, ale tohle mě absolutně pohltilo. Výborný charaktery, nepředvídatelnost, nekompromisnost a ultimátní konec
reagovat
|
Luther s2,3
Druhé sérka totální katastrofa ... to jako WTF ? naprostý propad oproti první. A kdybych měl být specifický tak rozhodně v hlavní linii - ta matka té Jenny ( WTF ? to byl pokus o nejhorší postavu v historii seriálů ? )
Třetí série začíná velmi slibně, tahají esa z kapsy a konečně mají všichni důvod nenávidět Erin. Alice chybí všem
Třetí série začíná velmi slibně, tahají esa z kapsy a konečně mají všichni důvod nenávidět Erin. Alice chybí všem
reagovat
|
The Killing - úvodní dvojdiel
Ty vole, atmosféra jak prase. To zas bude dlouhá noc a toho nekonečného čakania potom. Mal som počkať, kým vyjdú všetky časti
reagovat
|
Dexter
Taky mě to bilo do očí, označení "horse piss" to nezachránilo.
A ještě nerezové nože na maso
A ještě nerezové nože na maso
reagovat
|
Lepsi by bylo, kdyby delal Dexter product placement na lepici pasky a pruhledne folie
reagovat
|
TOP Diskuze
209Superman: Teaser 36Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 34Téma: Unikl popis traileru nového Supermana. Co nabídly předchozí ikonické ukázky? 32Klaunovy Vánoce: Recenze 20MovieZone vám přeje veselé Vánoce 17Pasáž: Trailer 13Příručák: Recenze 13Karate Kid: Legendy: Trailer 14Jeden z Batmanových nejtragičtějších záporáků se podívá do kin 12Vlny a krátkomerážní Krajan v užším výběru na oscarové nominace