Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40481 - 40500 Napsat příspěvek

Hannibal

Mám dojem, že je to čím ďalej lepšie natočené a intenzívnejšie.

Gurmánska siedma časť úplne luxusná, Foley je lepší režisér ako Slade.
597731
Mám dojem, že je to čím ďalej lepšie natočené a intenzívnejšie. Gurmánska siedma časť úplne luxusná, Foley je lepší režisér ako Slade.
Hannibal
0 0
reagovat

Sarger

Já už jsem v druhé sezóně. Přijde mi to jako docela dobrá zábava, i když kvality těžko vypisovat. Efekty stejně laciné jako na začátku, postavy jsou zvláštní a vlastně všichni jsou magoři. Ale míním pokračovat až do konce :)
597730
Já už jsem v druhé sezóně. Přijde mi to jako docela dobrá zábava, i když kvality těžko vypisovat. Efekty stejně laciné jako na začátku, postavy jsou zvláštní a vlastně všichni jsou magoři. Ale míním pokračovat až do konce :)
Sarger
0 0
reagovat

Warehouse 13

Sleduje niekto 4 sériu? Prestal som druhým dielom a nejak sa neviem dokopať k tomu aby som to dopozeral...
597725
Sleduje niekto 4 sériu? Prestal som druhým dielom a nejak sa neviem dokopať k tomu aby som to dopozeral...
Warehouse 13
0 0
reagovat

Sam.Vimes

tak takhle to je!
597708
tak takhle to je!
Sam.Vimes
0 0
reagovat

speta.jr

Neboj, oni na to pamatují :D link
(možná to už někdy bylo ve Výplachu, nejsem si jistý).
597707
Neboj, oni na to pamatují *:D* http://gawker.com/5902076/snl-explains-the-nudity-in-game-of-thrones (možná to už někdy bylo ve Výplachu, nejsem si jistý).
speta.jr
0 0
reagovat
a zjistil jsem, ze pokud by GOT v kazde dialogove scene byla jedna naha zenska, tak by me to bavilo mnohem vic
597702
a zjistil jsem, ze pokud by GOT v kazde dialogove scene byla jedna naha zenska, tak by me to bavilo mnohem vic
0 0
reagovat
Já věděl, že se někdo chytne! :D :+
597699
Já věděl, že se někdo chytne! *:D* *:+*
0 0
reagovat

verbst

Thats what she said.
597698
Thats what she said.
verbst
0 0
reagovat

xxendxx

Achjo link
597697
Achjo http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/32572961.jpg
xxendxx
0 0
reagovat
13 dilu bude... uz se to vi asi 4 dny
597696
13 dilu bude... uz se to vi asi 4 dny
0 0
reagovat

Community

Podle ofiko stránky na fcb je pátá řada jistá. Uff. Čtvrtá byla na můj vkus moc krátká, ale zato tam bylo minimum hluchejch dílů. Jestli vůbec nějakej.
Takže #sixseasonsandamovie!
597686
Podle ofiko stránky na fcb je pátá řada jistá. Uff. Čtvrtá byla na můj vkus moc krátká, ale zato tam bylo minimum hluchejch dílů. Jestli vůbec nějakej. Takže #sixseasonsandamovie!
Community
0 0
reagovat

Client List

Jaká je druhá řada? Kouká někdo?
597681
Jaká je druhá řada? Kouká někdo?
Client List
0 0
reagovat

GoT 3x7

Ok, tenhle díl byl z ranku těch slabších. Jamieho linie zdaleka nejzajímavější no a pak už snad jen Tywin a jeho cool "výstup" po schodech k trůnu.
597678
Ok, tenhle díl byl z ranku těch slabších. Jamieho linie zdaleka nejzajímavější no a pak už snad jen Tywin a jeho cool "výstup" po schodech k trůnu.
GoT 3x7
0 0
reagovat

RainMakeR

V knihách jo.
Ad Jamie doufám že dostane jak v knihách tak v seriálu víc prostoru.
597675
[spoiler]V knihách jo.[/spoiler] Ad Jamie doufám že dostane jak v knihách tak v seriálu víc prostoru.
RainMakeR
0 0
reagovat

Game of Thrones, s03e07

No dajme tomu. Nebolo to nič svetoborné, ale neštvalo ma to. Koniec celkom fajn (aj keď som čakal, že sa Medveď Bart predvedie trochu viac) a Djawadiho záverečná úprava Dažďov Kastameru vynikajúca. A Nikolaj si to dáva.
(6/10)
597672
No dajme tomu. Nebolo to nič svetoborné, ale neštvalo ma to. Koniec celkom fajn (aj keď som čakal, že sa Medveď Bart predvedie trochu viac) a Djawadiho záverečná úprava Dažďov Kastameru vynikajúca. A Nikolaj si to dáva. [b](6/10)[/b]
Game of Thrones, s03e07
0 0
reagovat

GoT 3x7

furt se kecá ..... a pořád se kecá .... dneska už mě to trochu vadilo,
přesto DRACI ! DRACI ! DRACI!
spoileroidní dotaz přišel Theon o bimbase ?
a Jamieho začínám mít ve větší oblibě....
597663
furt se kecá ..... a pořád se kecá .... dneska už mě to trochu vadilo, přesto DRACI ! DRACI ! DRACI! spoileroidní dotaz [spoiler]přišel Theon o bimbase ?[/spoiler] a Jamieho začínám mít ve větší oblibě....
GoT 3x7
0 0
reagovat
S.H.I.E.L.D. promo mhmm, jak se zdá, tak Avengers Tower už stojí. :+
597647
[link="http://www.youtube.com/watch?v=ySsw-6aetys&list=FLcYBZ3WiNMZp4BnQBujHUiA&index=1"]S.H.I.E.L.D. promo[/link] mhmm, jak se zdá, tak Avengers Tower už stojí. *:+*
0 0
reagovat
Teď jsem se na to zrovna díval. A večer plná ukázka. :)
597646
Teď jsem se na to zrovna díval. A večer plná ukázka. :)
0 0
reagovat
Coulson lives! S.H.I.E.L.D.
597645
Coulson lives! [link="http://www.youtube.com/watch?v=pFZE3W1SF_Q&feature=youtu.be"]S.H.I.E.L.D.[/link]
0 0
reagovat

RainMakeR

Yop, vidím to stejně :+
597643
Yop, vidím to stejně *:+*
RainMakeR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se