Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40181 - 40200 Napsat příspěvek

GoT

Tohle bylo hodně mrazivé. Věděl jsem co se bude dít, ale i tak: :o A Talissa... Předtím jsem čekal, že k titulkům budou zase hrát Deště, ale tohle bylo tak brutální že tam tvůrci ani neměli chuť dávat žádnou stylovou hudbu.
Dotaz na nečtenáře - dost by mě zajímalo, kdy jste začali tušit že je něco špatně.
599131
[spoiler]Tohle bylo hodně mrazivé. Věděl jsem co se bude dít, ale i tak: *:o* A Talissa... Předtím jsem čekal, že k titulkům budou zase hrát Deště, ale tohle bylo tak brutální že tam tvůrci ani neměli chuť dávat žádnou stylovou hudbu. Dotaz na nečtenáře - dost by mě zajímalo, kdy jste začali tušit že je něco špatně.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Sarger

Tak na tohle reakce jsme se my ctenari tesili nejvice :D
599130
Tak na tohle reakce jsme se my ctenari tesili nejvice *:D*
Sarger
0 0
reagovat

GoT

Silly Fanboys :D
Len pre tých ktorý videli dnešný diel: link
599129
Silly Fanboys *:D* Len pre tých ktorý videli dnešný diel: https://twitter.com/RedWeddingTears
GoT
0 0
reagovat

GoT

:o
599127
*:o*
GoT
0 0
reagovat

speta.jr

link
to byla manželka Robba
599123
http://www.edna.cz/game-of-thrones/postavy/talisa-maegyr/ to byla manželka [spoiler]Robba [/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat
Seriózne, mne je fakt fyzicky zle.
599122
Seriózne, mne je fakt fyzicky zle.
0 0
reagovat

okkac

to neni spoiler, bo vubec nevim, kdo to je :D8)
599121
to neni spoiler, bo vubec nevim, kdo to je *:D**8)*
okkac
0 0
reagovat

GoT

Ok, tak opäť toto som nečakal... dosť šok. Idem čítam knihy konečne.
599119
Ok, tak opäť toto som nečakal... dosť šok. Idem čítam knihy konečne.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Opravdu velky spoiler I pro ctenare, ktery cekal to co, cekal, tak pridana smrt Talissy byla dost znicujici taky. Hlavne diky brutalnimu zpusobu popravy.
599120
Opravdu velky spoiler [spoiler]I pro ctenare, ktery cekal to co, cekal, tak pridana smrt Talissy byla dost znicujici taky. Hlavne diky brutalnimu zpusobu popravy.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Community

599118
[link="http://www.rollingstone.com/movies/news/dan-harmon-says-hes-returning-to-community-20130601"]Dan Harmon!!![/link] *:+*
Community
0 0
reagovat
OK, teraz mi bude celý deň na tyčku.
599117
OK, teraz mi bude celý deň na tyčku.
0 0
reagovat

GoT 3x9

popsat tento díl jedním slovem ? masakr :-)
599116
popsat tento díl jedním slovem ? masakr :-)
GoT 3x9
0 0
reagovat

GoT

V okamžiku, kdy se zavřely velké dveře mnou projely zimomriavky. Jak spustily Deště Kastameru... Jak se Cat rozhlížela kolem a když se na ní zle usmál Roose Bolton, věděl jsem, že je to tady...

"The Lannisters send their regards."
599114
V okamžiku, kdy se zavřely velké dveře mnou projely zimomriavky. Jak spustily Deště Kastameru... Jak se Cat rozhlížela kolem a když se na ní zle usmál Roose Bolton, věděl jsem, že je to tady... "The Lannisters send their regards."
GoT
0 0
reagovat

duro

Tak to si ve špatný diskuzi... Tahle je pro tebe.
599103
Tak to si ve špatný diskuzi... [link="http://www.moviezone.cz/clanek/24022-bitva-buchet-215-televizni-strip-poker/diskuze/"]Tahle[/link] je pro tebe.
duro
0 0
reagovat

Duro

Chyběl jsi nám tu do klasické konstelace: WTF is Doctor Who
599102
Chyběl jsi nám tu do klasické konstelace: [link="http://www.youtube.com/watch?v=P6PMy6gUAHku"]WTF is Doctor Who[/link]
Duro
0 0
reagovat
MarvinP - už na druhej pohled ty pravidla vypadají vlastně logicky :D Při daným konceptu by asi bylo dost kontraproduktivní řešit všechny možný důsledky, butterfly effect, potkávání sebe sama...

Memphis - perfektní, líp by to nepopsal ani Hawking :D
599101
[b]MarvinP[/b] - už na druhej pohled ty pravidla vypadají vlastně logicky *:D* Při daným konceptu by asi bylo dost kontraproduktivní řešit všechny možný důsledky, butterfly effect, potkávání sebe sama... [b]Memphis[/b] - perfektní, líp by to nepopsal ani Hawking *:D*
0 0
reagovat
Prosím vás, a ak nechcem sledovať Doctor Who, od ktorej série to mám najviac ignorovať?
599100
Prosím vás, a ak nechcem sledovať Doctor Who, od ktorej série to mám najviac ignorovať?
0 0
reagovat

Sam

Asi takhle... link
599099
Asi takhle... http://www.youtube.com/watch?v=vY_Ry8J_jdw
Sam
0 0
reagovat

DW - "fyzika"

V zásadě ano, ale...

Doctor Who je velmi svérázný seriál, rozhodně nejde o čistokrevné sci-fi. Za ta léta se dopracoval k systému velmi volných pravidel, která scénáristům umožňují prakticky cokoliv. Patří mezi ně například: "Čas může být přepsán, ale některé (významné) momenty ne." "Cestovatel v čase nesmí křížit svou vlastní časovou linii (např. vracet se aby sám sebe varoval), ale občas se to prostě stává a jde to přežít" nebo "Čas je flexibilní, většina paradoxů vzniklých cestováním v čase se sama vyřeší, až na ty závažné, které zničí vesmír."

Takže tolik k logice. Jakmile to člověk překousne a pochopí, že je to ve prospěch zábavy, stává se z něj whovian :-)
599098
V zásadě ano, ale... Doctor Who je velmi svérázný seriál, rozhodně nejde o čistokrevné sci-fi. Za ta léta se dopracoval k systému velmi volných pravidel, která scénáristům umožňují prakticky cokoliv. Patří mezi ně například: "Čas může být přepsán, ale některé (významné) momenty ne." "Cestovatel v čase nesmí křížit svou vlastní časovou linii (např. vracet se aby sám sebe varoval), ale občas se to prostě stává a jde to přežít" nebo "Čas je flexibilní, většina paradoxů vzniklých cestováním v čase se sama vyřeší, až na ty závažné, které zničí vesmír." Takže tolik k logice. Jakmile to člověk překousne a pochopí, že je to ve prospěch zábavy, stává se z něj whovian :-)
DW - "fyzika"
0 0
reagovat

Doctor Who

Ten seznam se epizod se bude hodit, díky :)
Měl bych ještě otázku k "fyzice" - řeší se tam časové paradoxy? Nebo jinak, když Doctor něco změní v minulosti, má to dopad na současnost?
599097
Ten seznam se epizod se bude hodit, díky *:)* Měl bych ještě otázku k "fyzice" - řeší se tam časové paradoxy? Nebo jinak, když Doctor něco změní v minulosti, má to dopad na současnost?
Doctor Who
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se