Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40161 - 40180 Napsat příspěvek
Koho zabilo?
599166
Koho zabilo?
0 0
reagovat
Spíš své známé schválně natáčeli čtenáři, aby se podělili o reakce. :D
599165
Spíš své známé schválně natáčeli čtenáři, aby se podělili o reakce. *:D*
0 0
reagovat
to se jako lidi kazdy tyden nataci u toho jak se divaji na GoT? Potencialni zakaznici FBI? :D
599164
to se jako lidi kazdy tyden nataci u toho jak se divaji na GoT? Potencialni zakaznici FBI? *:D*
0 0
reagovat

The Killing a Case Histories

Inak ja by som len rad upozornil, ze dnes vysiel aj Killing a hlavne Case Histories uz su vonku 3 diele.
599162
Inak ja by som len rad upozornil, ze dnes vysiel aj Killing a hlavne Case Histories uz su vonku 3 diele.
The Killing a Case Histories
0 0
reagovat

GoT

btw reakce některých jedinců stojí za to. :D
599161
btw [link="http://winteriscoming.net/2013/06/red-wedding-reactions-caught-on-tape/#more-27289"]reakce[/link] některých jedinců stojí za to. *:D*
GoT
0 0
reagovat

Gonzi

V podstatě ano. :D Tam jde o to, že těch žoldáckých skupin bylo víc a Dany ještě nevěděla, že jedna maskovaná postava, co ji doprovází je Ser Barristan Selmy.
599159
V podstatě ano. *:D* [spoiler]Tam jde o to, že těch žoldáckých skupin bylo víc a Dany ještě nevěděla, že jedna maskovaná postava, co ji doprovází je Ser Barristan Selmy.[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat
Díky všem za odpovědi.... Luther je výbornej ale bojím se bojím, jak by to bez Alice vypadalo. Ostatní vedlejší postavy mi zas tak zajímavý nepřijdou.
599157
Díky všem za odpovědi.... Luther je výbornej ale bojím se bojím, jak by to bez Alice vypadalo. Ostatní vedlejší postavy mi zas tak zajímavý nepřijdou.
0 0
reagovat

TedGeorge

1) Už ako písali viacerí v lete, presný čas ešte nie je známy.
2) Čo sa týka Alice, BBC postlo po Novom roku túto fotku na ich stránky link takže dúfam, že to nebude iba podvrch 8)

A ešte dnes vyšiel nový luxusný trailer na druhú sezónu Newsroom link

Leto bude proste luxusné :+
599156
1) Už ako písali viacerí v lete, presný čas ešte nie je známy. 2) Čo sa týka Alice, BBC postlo po Novom roku túto fotku na ich stránky https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530619_549262831753100_308034669_n.jpg takže dúfam, že to nebude iba podvrch *8)* A ešte dnes vyšiel nový luxusný trailer na druhú sezónu Newsroom http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HJNBqKeG20Y Leto bude proste luxusné *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

takže si tady vymysleli "hrubou sílu" jen proto, aby ji pak mohli zase neukázat? :D
599155
takže si tady vymysleli "hrubou sílu" jen proto, aby ji pak mohli zase neukázat? *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

TedGeorge

Asi někdy během léta: link
A ohledně Alice se budeme muset nechat překvapit, jak říká tohle (starý) video.
599153
Asi někdy během léta: http://screenrant.com/luther-season-3-premiere-date-plot/ A ohledně Alice se budeme muset nechat překvapit, jak říká tohle (starý) [link="http://www.bbc.co.uk/programmes/p0109njf"]video[/link].
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Třetí řada bude mít premiéru tohle léto, přesné datum zatím ohlášeno nebylo. O Alice se zatím nic neví, ale do obsazení přibyla nová ženská postava v podání Sienny Guillory, tak snad boží Alice nenahradí.
599152
Třetí řada bude mít premiéru tohle léto, přesné datum zatím ohlášeno nebylo. O Alice se zatím nic neví, ale do obsazení přibyla nová ženská postava v podání Sienny Guillory, tak snad boží Alice nenahradí.
TedGeorge
0 0
reagovat
Měl bych dvě otázky.

1. Kdy má začít třetí série Luthera?
2. Vrátí se Alice Morgan?

Díky
599149
Měl bych dvě otázky. 1. Kdy má začít třetí série Luthera? 2. Vrátí se Alice Morgan? Díky
0 0
reagovat

Gonzi

Tam je to úplně jinak.
599148
Tam je to úplně jinak.
Gonzi
0 0
reagovat

GoT - otázka na akt díl a souvislost s knihami

Jak je v knihách popsané to dobití města? Tady je ukázáno, že se do města dostanou zezadu a tím to skončí střihem. Jak je tohle popsáno v knihách, kolik procent té knihy to třeba zabírá, jak moc se řeší ta taktika, jestli se dál popisuje, jak otevírají tu hlavní bránu, jak tam vchází armáda atd. atp. Chci jen vědět, jak moc jsem okradený.
599146
[spoiler]Jak je v knihách popsané to dobití města? Tady je ukázáno, že se do města dostanou zezadu a tím to skončí střihem. Jak je tohle popsáno v knihách, kolik procent té knihy to třeba zabírá, jak moc se řeší ta taktika, jestli se dál popisuje, jak otevírají tu hlavní bránu, jak tam vchází armáda atd. atp.[/spoiler] Chci jen vědět, jak moc jsem okradený.
GoT - otázka na akt díl a souvislost s knihami
0 0
reagovat

GoT

Jak zavřeli ty dveře, tak mi to bylo jasný. Akorát jsem čekal, že Robba vezmou jako rukojmího, něco jako když vzali Jaimieho. I když on asi nebyl důvod, ne? Lannisteri prostě vyhráli, když beru jako jen Lannister vs. Stark? Stačí jednoduchá odpověď - ano/ne.
599141
[spoiler]Jak zavřeli ty dveře, tak mi to bylo jasný. Akorát jsem čekal, že Robba vezmou jako rukojmího, něco jako když vzali Jaimieho. I když on asi nebyl důvod, ne? Lannisteri prostě vyhráli, když beru jako jen Lannister vs. Stark? Stačí jednoduchá odpověď - ano/ne.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

jak píše okkac ... osobně ale nedoufám že v posledním díle zařve i Joffrey to si nechají na 4 serii kde by měl být i útěk Tyriona a Sansi 4 serii by měli spíše označit 3.5 :-)
599138
jak píše okkac ... osobně ale nedoufám že v posledním díle zařve i [spoiler]Joffrey[/spoiler] to si nechají na 4 serii kde by měl být i útěk[spoiler] Tyriona a Sansi[/spoiler] 4 serii by měli spíše označit 3.5 :-)
GoT
0 0
reagovat

GoT

Hlavne si vzpomente na Stannise s pijavicema
599136
[spoiler]Hlavne si vzpomente na Stannise s pijavicema[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Scéna v yunkai bola aj v knihe takto osekaná? Čakal som od toho viac
599135
Scéna v [spoiler]yunkai bola aj v knihe takto osekaná?[/spoiler] Čakal som od toho viac
GoT
0 0
reagovat

Sam.Vimes

začal jsem tušitKdyž se zavřely ty dveře, to bylo hodně divné, pak už to byla jen sada dalších náznaků ("hostina skončila" na toho s tím přívěsem prasat, běžící vojáci atd) které to podepisovaly. Každopádně, upřímně jsem nečekal takové vyvraždění, čekal jsem nějakou šachovou situaci, možná i zabití té jeho těhotné královny apod. ale ne tohle, rozhodně jsem nečekal smrt krále severu. (jehož ochranka je btw hilarious).
599134
začal jsem tušit[spoiler]Když se zavřely ty dveře, to bylo hodně divné, pak už to byla jen sada dalších náznaků ("hostina skončila" na toho s tím přívěsem prasat, běžící vojáci atd) které to podepisovaly. Každopádně, upřímně jsem nečekal takové vyvraždění, čekal jsem nějakou šachovou situaci, možná i zabití té jeho těhotné královny apod. ale ne tohle, rozhodně jsem nečekal smrt krále severu. (jehož ochranka je btw hilarious).[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Kedy som začal tušiť? Keď Hound preniesol jednu hlášku tak som začal tušiť že sa niečo stane. Aj keď som omylom zistil pred pár týždňami že Rob zomrie tak som to nečakal...

Vynechanie hudby na konci bolo fakt vhodné. Ale tak znechutený a šokovaný som nebol dlho... to nedokázal ani Hannibal.
599132
[spoiler]Kedy som začal tušiť? Keď Hound preniesol jednu hlášku tak som začal tušiť že sa niečo stane. Aj keď som omylom zistil pred pár týždňami že Rob zomrie tak som to nečakal... Vynechanie hudby na konci bolo fakt vhodné. Ale tak znechutený a šokovaný som nebol dlho... to nedokázal ani Hannibal.[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se