reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 39981 - 40000
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1999
- 2000
- 2001
- .
- 3082
- 3083
Memphis
To není vtip. Takhle je jméno Jaimeho Lannistera v českém dabingu opravdu vyslovováno.
reagovat
|
Tony
Na GoT jsem už snad před tejdnem viděl upoutávku, ale o ostatních jsem nevěděl. Samozřejmě ty seriály budou utopený na dvojce v obskurních časech, ale i tak je to krok správným směrem. Stavět program na nový Sanitce by bylo jen pokračování cesty do pekel.
reagovat
|
Sam.Vimes
Ne moc dobre napisane zenske postavy? Emily Mortimer ma a hlavne hra super svoju rolu. O Olivii Munn ani nehovorim. Ta sa tam objavi a viem, ze sa budem strasne smiat. Jedina o ktorej sa to da povedat je Alison Pill, ktora mne vobec nesadla ani hereckym vykonom ani charakterom.
reagovat
|
BranoZ
Na konci tam přijde žádat o stáž ta studentka z úplného začátku. Will jí řekne ať mu znova položí tu otázku ("idiot question"), ona se tedy zeptá: "What makes America the greatest country in the world?"a Will odpoví: "You do."
reagovat
|
Sam.Vimes
V druhej sérii majú tuším postavy lepšiu stabilitu.
A bolo tam nakoniec skonštatované, že USA sú skvelé?
A bolo tam nakoniec skonštatované, že USA sú skvelé?
reagovat
|
Newsroom
Dojel jsem 1. sérii. Ano, má to svoje mouchy - ne moc dobře napsané ženské postavy, romantické vztahy, podivné zakopávání nebo třeba zbytečně vyhrocený případ staré černošky, která "nemůže volit". To vše je ale jen ono Tedem zmíněné bodnutí vosy, kol a kolem je Newsroom luxusní podívaná
A samozřejmě bych to hodně chtěl vidět v realitě, hlavně tu politickou debatu.
Vysvětlovalo se někdy proč tam teda jsou ty karamboly?
A samozřejmě bych to hodně chtěl vidět v realitě, hlavně tu politickou debatu.
Vysvětlovalo se někdy proč tam teda jsou ty karamboly?
reagovat
|
Před chvílí mluvil Fridrich na ČT a prý budou na podzim dávat Homeland, Hru o trůny, Doctora Who a Boardwalk Empire. Celkem solidní úlovky.
reagovat
|
Strike Back 1. řada
celkem super, hlavně téma posledního dílu se mi šíleně líbila. Nechápu, že mi to tak dlouho unikalo.
reagovat
|
Holy mother of god!
Finálních 5 dílů Studia 60 je neuvěřitelný náser, absolutně nechápu jak je možné prodávat ty nejklasičtější hollywoodské příběhy, jejichž vyvrcholení je jasné už od samého začátku, tak nepředstavitelně zajímavě a silně.
Celkově je ten seriál asi nejlepší vztahovka jakou je v televizi možné potkat - důraz je tu na romance mnohem větší než v Newsroom a jsou celkově mnohem lépe napsané (a hlavně ženské postavy jsou tu o několik řádů lepší). Tematicky je mi Newsroom sice pořád o dost bližší, ale i tak je to neskutečná pecka.
Sorkin je Bůh.
Omlouvám se za přehnané extatické výkřiky, až se začnu dívat na West Wing, omezím se už jen na řady vykřičníků.
Finálních 5 dílů Studia 60 je neuvěřitelný náser, absolutně nechápu jak je možné prodávat ty nejklasičtější hollywoodské příběhy, jejichž vyvrcholení je jasné už od samého začátku, tak nepředstavitelně zajímavě a silně.
Celkově je ten seriál asi nejlepší vztahovka jakou je v televizi možné potkat - důraz je tu na romance mnohem větší než v Newsroom a jsou celkově mnohem lépe napsané (a hlavně ženské postavy jsou tu o několik řádů lepší). Tematicky je mi Newsroom sice pořád o dost bližší, ale i tak je to neskutečná pecka.
Sorkin je Bůh.
Omlouvám se za přehnané extatické výkřiky, až se začnu dívat na West Wing, omezím se už jen na řady vykřičníků.
reagovat
|
to je jak kdyby hral spidermana Lyška. Nikdo neříká, že je to špatnej herec, jen by to byl imho tragickej spiderman :) Ang lee je mi volnej a pravidla moštárny jsou super...
reagovat
|
xxendxx
Nevím, proč mu pořád přisuzuješ Spider-Mana. Tobey je určitě hodně dobrý herec, akorát nesmíš koukat na blockbustery. Pusť si Ledovou bouři a Jízdu s ďáblem (obě režíroval Ang Lee), Pravidla moštárny od Lasseho Halströma a klidně i toho Velkého Gatsbyho, ve kterém Tobey předvedl velký herecký comeback ve své kariéře. Měl by ses konečně oprostit od té své haterské pózy, je to nuda.
reagovat
|
TOP Diskuze
42Nejlepší filmy roku 2024 38Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 32Klaunovy Vánoce: Recenze 11Holka od vedle: Trailer 209Superman: Teaser 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Den of Thieves 2: Pantera: Final Trailer