Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39741 - 39760 Napsat příspěvek
Kterej bude prequel.
601367
Kterej bude prequel.
0 0
reagovat
Třetí série má být poslední, Lutherův "příběh" se má uzavřít filmem.
601366
Třetí série má být poslední, Lutherův "příběh" se má uzavřít filmem.
0 0
reagovat

Luther

Dúfam, že Alice bude v ďalšej sérii v každej časti. :+
601364
Dúfam, že Alice bude v ďalšej sérii v každej časti. *:+*
Luther
0 0
reagovat
Dura si to pozrie až potom na jeden záťah. Potom vás poučím, ako to celé scenáristi vystavali a že by som to napísal lepšie. :D
601360
Dura si to pozrie až potom na jeden záťah. Potom vás poučím, ako to celé scenáristi vystavali a že by som to napísal lepšie. *:D*
0 0
reagovat

True Blood

Poslední díl špičkovej, za poměrně dlouhou dobu asi nejlepší. :+

A samozřejmě Sookie na konci. :D
601354
Poslední díl špičkovej, za poměrně dlouhou dobu asi nejlepší. *:+* A samozřejmě Sookie na konci. *:D*
True Blood
0 0
reagovat

Luther

Od posledního dílu jsem čekal teda trochu víc. Nástup Alice ale luxusní.
601351
Od posledního dílu jsem čekal teda trochu víc. Nástup Alice ale luxusní.
Luther
0 0
reagovat

Johny

Duro by ti povýšeně řekl, že už to čekal od prvního dvoudílu... ?)

Jako je to už skoro jistý... Ono stačí si vzít papír, napsat si všechny charaktery, vyškrtat ty, který jsou za podezřelý na konci každýho dílu týhle série (ten pravej se neobjeví jako podezřelej na konci ani jednoho), a pak o těch třech jménech chvíli přemýšlet...

Nebo si snad myslíš, že by to mohl bejt třeba šéf policejní stanice? To přece už pak vůbec nedává smysl. Ne, nejpravděpodobnější tím ukotvením v příběhu je fakt ten strážnej...

Je škoda, že na to Dura bude koukat až později. Jistě by nám tu popsal i postupy, kterýma nás tvůrci matou a proč je ten pachatel opravdu tyvíškdo ;)
601349
Duro by ti povýšeně řekl, že už to čekal od prvního dvoudílu... *?)* Jako je to už skoro jistý... Ono stačí si vzít papír, napsat si všechny charaktery, vyškrtat ty, který jsou za podezřelý na konci každýho dílu týhle série (ten pravej se neobjeví jako podezřelej na konci ani jednoho), a pak o těch třech jménech chvíli přemýšlet... [spoiler]Nebo si snad myslíš, že by to mohl bejt třeba šéf policejní stanice? To přece už pak vůbec nedává smysl. Ne, nejpravděpodobnější tím ukotvením v příběhu je fakt ten strážnej...[/spoiler] Je škoda, že na to Dura bude koukat až později. Jistě by nám tu popsal i postupy, kterýma nás tvůrci matou a proč je ten pachatel opravdu tyvíškdo *;)*
Johny
0 0
reagovat

TedGeorge

Čítal som aj túto teóriu a dávalo by to aj zmysel v určitých veciach, ale úprimne by som bol sklamaný 8)
601347
Čítal som aj túto teóriu a dávalo by to aj zmysel v určitých veciach, ale úprimne by som bol sklamaný *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Killing 3x09

Holy shit, holy shit, holy shit...
Že byl minulej díl vrcholem třetí série a vlastně i seriálu? Ani náhodou. Tenhle díl si totiž vzal do parády Jonathan Demme (už neumlčuje jehňátka) a je to vidět. Pecka od začátku do konce s tolika silnejma a zapamatovánihodnejma momentama, že se na tenhle díl nechytá snad celá nudná druhá série.

JohnyD
Už dobře dva měsíce tu pořád opakuju, že je to ten nenápadnej tichej bachař. A je to čím dál jasnější...?)
601343
Holy shit, holy shit, holy shit... Že byl minulej díl vrcholem třetí série a vlastně i seriálu? Ani náhodou. Tenhle díl si totiž vzal do parády Jonathan Demme (už neumlčuje jehňátka) a je to vidět. Pecka od začátku do konce s tolika silnejma a zapamatovánihodnejma momentama, že se na tenhle díl nechytá snad celá nudná druhá série. [b]JohnyD[/b] [spoiler]Už dobře dva měsíce tu pořád opakuju, že je to ten nenápadnej tichej bachař. A je to čím dál jasnější...*?)*[/spoiler]
Killing 3x09
0 0
reagovat

Disketa1

Není, 5 let jsem chodil na keramiku. :)
601342
Není, 5 let jsem chodil na keramiku. *:)*
Disketa1
0 0
reagovat

zahron

Ja mám dvojku veľmi rád, ale chápem, že niekomu vadia tie scény s rodinou resp. medzi Linden a jej synom, ale inak sa nemôžem sťažovať. Naviac trojka by sa ti mohla páčiť, pretože sú tam dve hlavné linky a pár vedlajších najmä ta s Twitchom a Lyric úplne o ničom, ale tých pár minút za diel sa to dá zniesť.
601340
Ja mám dvojku veľmi rád, ale chápem, že niekomu vadia tie scény s rodinou resp. medzi Linden a jej synom, ale inak sa nemôžem sťažovať. Naviac trojka by sa ti mohla páčiť, pretože sú tam dve hlavné linky a pár vedlajších najmä ta s Twitchom a Lyric úplne o ničom, ale tých pár minút za diel sa to dá zniesť.
zahron
0 0
reagovat

JohnyD

Dneska se už dostanu do finále dvojky a příjde mi to doooost utahané, některé pasáže přeskakuju uplně :(
601339
Dneska se už dostanu do finále dvojky a příjde mi to doooost utahané, některé pasáže přeskakuju uplně :(
JohnyD
0 0
reagovat

The Killing S03

Tak a pomaly ideme do finále (2 časti dokonca). Máte už svojho favorita?

Tak po 9. epizóde je hlavným podozrivým Holderov parťák - podstrčil prsteny?! zabil Bullet a hodil to na Millsa? Bullet sa vraj bránila a Reddick mal prelepenú ruku. Aj tak si myslím, že sa s nami tvorcovia zase hrajú a podsúvajú nám ďalšie falošné stopy. Prečo by inak Bullet volala na policajnú stanicu a ešte s Reddickom, keď vedela, kto je vrah?

Tak či onak je to zatiaľ strašná pecka, pretože stále neviem, kto je vrahom a to sa veľmi cenní a práve toto mám na tejto sérii veľmi rád. Tie cliffhangery to je bolesť pre moju myseľ.

Môj osobný typ založený čisto na pocite je, že je to ten týpek so sociálky, čo pretiahol Twitcha v aute.
601338
Tak a pomaly ideme do finále (2 časti dokonca). Máte už svojho favorita? [spoiler]Tak po 9. epizóde je hlavným podozrivým Holderov parťák - podstrčil prsteny?! zabil Bullet a hodil to na Millsa? Bullet sa vraj bránila a Reddick mal prelepenú ruku. Aj tak si myslím, že sa s nami tvorcovia zase hrajú a podsúvajú nám ďalšie falošné stopy. Prečo by inak Bullet volala na policajnú stanicu a ešte s Reddickom, keď vedela, kto je vrah? Tak či onak je to zatiaľ strašná pecka, pretože stále neviem, kto je vrahom a to sa veľmi cenní a práve toto mám na tejto sérii veľmi rád. Tie cliffhangery to je bolesť pre moju myseľ. Môj osobný typ založený čisto na pocite je, že je to ten týpek so sociálky, čo pretiahol Twitcha v aute.[/spoiler]
The Killing S03
0 0
reagovat

Tony

To určitě není náhoda, že jsi vybral právě tento gif. 8)
601334
To určitě není náhoda, že jsi vybral právě tento gif. *8)*
Tony
0 0
reagovat

Tony

601325
[link="http://www.youtube.com/watch?v=y-2IxRC1Ix8"]muhehe[/link]
Tony
0 0
reagovat
Komu taky chybí Community? link
601322
Komu taky chybí Community? http://25.media.tumblr.com/4e0898656d125c3099e08d764b6818ef/tumblr_mpkddvVF8g1s917bwo1_400.gif
0 0
reagovat

Dexter

Je v plánu dojet celou sérii a uzavřít celej seriál? Nebo nás čeká pauza. Nikdy nebyla, ale zároveň se taky Dexter nikdy nejel přes léto...

A počet dílů je 12, nebo se rozhodli pro ono zvažované prodloužení?
601307
Je v plánu dojet celou sérii a uzavřít celej seriál? Nebo nás čeká pauza. Nikdy nebyla, ale zároveň se taky Dexter nikdy nejel přes léto... A počet dílů je 12, nebo se rozhodli pro ono zvažované prodloužení?
Dexter
0 0
reagovat

True Blood

Dobré. Blbé, ale furt zábava, tento diel sa im vydaril.
601303
Dobré. Blbé, ale furt zábava, tento diel sa im vydaril.
True Blood
0 0
reagovat
Souhlas, velice dobrej díl. Přijde mi to o hodně soustředěnější a celkově trochu klidnější než uječená minulá sezóna, čehož si cenim. Rozjeli spoustu linek s potenciálem (Jim, Neal, Santana, nakonec i Maggie), tak doufám, že to nepodělaj ?)
601296
Souhlas, velice dobrej díl. Přijde mi to o hodně soustředěnější a celkově trochu klidnější než uječená minulá sezóna, čehož si cenim. Rozjeli spoustu linek s potenciálem (Jim, Neal, Santana, nakonec i Maggie), tak doufám, že to nepodělaj *?)*
0 0
reagovat

Newsroom 2.02

Velmi dobrej díl. (Vyspoileruju vám asi 20 procent tohoto dílu)

Sám se tomu divím, ale baví mě Jim Harper v Romney-busu. Baví mě Neal, kterýmu se smějou kvůli Occupy Wall Street (Celej "newsroom" smějící se videu od jakýchsi Anonymous - priceless). Baví mě Will, kterej si dokáže zapálit cigaretu v tu nejvhodnější chvíli a pro své reportéry je ochotný předstírat chřipku na policejní stanici.
Nebaví mě Mackenzie předříkávájící jinak zajímavý dialogy. Vyloženě už mě sere Allison Pill, která už snad druhým rokem řeší pitomý youtube video. Jednak je to trapné, druhak je to vzhledem k měřítku toho, co se v Newsroomu teď řeší, naprosto nicotné.
601295
Velmi dobrej díl. (Vyspoileruju vám asi 20 procent tohoto dílu) Sám se tomu divím, ale baví mě Jim Harper v Romney-busu. Baví mě Neal, kterýmu se smějou kvůli Occupy Wall Street (Celej "newsroom" smějící se videu od jakýchsi Anonymous - priceless). Baví mě Will, kterej si dokáže zapálit cigaretu v tu nejvhodnější chvíli a pro své reportéry je ochotný předstírat chřipku na policejní stanici. Nebaví mě Mackenzie předříkávájící jinak zajímavý dialogy. Vyloženě už mě sere Allison Pill, která už snad druhým rokem řeší pitomý youtube video. [b]Jednak[/b] je to trapné, [b]druhak[/b] je to vzhledem k měřítku toho, co se v Newsroomu teď řeší, naprosto nicotné.
Newsroom 2.02
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se