Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39601 - 39620 Napsat příspěvek
Hele fakt se vyplatí sledovat ty severský kriminálky nebo jsou tam dialogy typu:
"Řekněte nám, kde jste byl v noci ze 14. listopadu na 20. března?“
601983
Hele fakt se vyplatí sledovat ty severský kriminálky nebo jsou tam dialogy typu: "Řekněte nám, kde jste byl v noci ze 14. listopadu na 20. března?“
0 0
reagovat

xxendxx

Nesledoval sem to, ale po tvým popisu vážně uvažuju, že tomu dám šanci :o:D
601982
Nesledoval sem to, ale po tvým popisu vážně uvažuju, že tomu dám šanci *:o**:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Axe cop 1x01 - 1x03

to co nasleduje by se dalo povazovat za spoilery, ale je to tak cakly, ze je to asi jedno, protoze tomu nikdo pricetnej neuveri, dokud to neuvidi :D

sleduje nekdo? Myslel jsem ze znam hodne over the top animaku, ale kde jinde se policajt s obrovskou sekerou v kostymu catwoman vyda zachranit "pratele" divocakomana za pomoci militantni civavy do mozku obra, ktery necha snist dinosaurama, ktery privola za pomoci pronajatyho kouzelnyho rohu z vesmirny zastavarny, jen aby se nasledne vydal na vesmirnej secret island, kde adolf hitler pod vedenim obrovskyho hovna buduje armadu zombiku, aby si mohl vzit za manzelku kralovnu alzbetu a ovladnul svet tim zpusobem, ze kazdyho cloveka donuti, aby se posral?
601981
to co nasleduje by se dalo povazovat za spoilery, ale je to tak cakly, ze je to asi jedno, protoze tomu nikdo pricetnej neuveri, dokud to neuvidi :D sleduje nekdo? Myslel jsem ze znam hodne over the top animaku, ale kde jinde se policajt s obrovskou sekerou v kostymu catwoman vyda zachranit "pratele" divocakomana za pomoci militantni civavy do mozku obra, ktery necha snist dinosaurama, ktery privola za pomoci pronajatyho kouzelnyho rohu z vesmirny zastavarny, jen aby se nasledne vydal na [link="http://www.youtube.com/watch?v=3Oojl_D3qEw"]vesmirnej secret island, kde adolf hitler pod vedenim obrovskyho hovna buduje armadu zombiku, aby si mohl vzit za manzelku kralovnu alzbetu[/link] a ovladnul svet tim zpusobem, ze kazdyho cloveka donuti, aby se posral?
Axe cop 1x01 - 1x03
0 0
reagovat

JohnyD

no Linden jsem se pod kuzi dostat nechtel, pac me jako "hlavni postava" neskutecne irituje a ten silhavy pohled tomu taky nepridava 8) Ale Holden je frajer, damn!
!
601974
no Linden jsem se pod kuzi dostat nechtel, pac me jako "hlavni postava" neskutecne irituje a ten silhavy pohled tomu taky nepridava *8)* Ale Holden je frajer, damn! !
JohnyD
0 0
reagovat

speta.jr

Ja som bol naopak rád, že sme sa sústredili iba na hlavnú linku s minimom odbočiek a mohol som si vychutnať ako sme sa dostali pod kožu Linden, Holderovi ako aj skvelému Sewardovi v podaní Sarsgaarda. Najviac ma vytáčala iba ta linka s Twitchom a tou jej pošahanou holkou inak pohoda oproti 1 a 2.
601963
Ja som bol naopak rád, že sme sa sústredili iba na hlavnú linku s minimom odbočiek a mohol som si vychutnať ako sme sa dostali pod kožu Linden, Holderovi ako aj skvelému Sewardovi v podaní Sarsgaarda. Najviac ma vytáčala iba ta linka s Twitchom a tou jej pošahanou holkou inak pohoda oproti 1 a 2.
speta.jr
0 0
reagovat

Dexter S08E06

ééééé, začná to být docela celé na palici... Takhle jsem si poslední sezónu nepředstavoval :(((
601961
ééééé, začná to být docela celé na palici... Takhle jsem si poslední sezónu nepředstavoval :(((
Dexter S08E06
0 0
reagovat

The Newsroom

Tak jsem během 3 dní shlédnul všechny díly kromě s02e04 a musím říct, že je to ultimátní pecka. Byl jsem trochu skeptický protože toho hypu zde bylo už moc a hlavně jsem si říkal, že na geniální Studio 60 to prostě mít nebude. A ono to je stejně tak skvělý. Sorkin je prostě borec a ve mě se zase probudil vztek nad zrušeným Studiem 60. :- :D
601959
Tak jsem během 3 dní shlédnul všechny díly kromě s02e04 a musím říct, že je to ultimátní pecka. Byl jsem trochu skeptický protože toho hypu zde bylo už moc a hlavně jsem si říkal, že na geniální Studio 60 to prostě mít nebude. A ono to je stejně tak skvělý. Sorkin je prostě borec a ve mě se zase probudil vztek nad zrušeným Studiem 60. *:-* *:D*
The Newsroom
0 0
reagovat

Killing

davam treti serce 7/10, v podstate me osudy Seattleskych neprizpusobivych vubec nezajimaly a cela ta detektivni masinerie byla rozehrana na moc malem pisecku oproti predchozim radam, na kterych se mi ta rozmachlost vcetne politikareni libila asi nejvic. Vedlejsi dejove linky byly z casti nedotazene (napr. hlavni bachar). Doufam ale, ze Sarsgaard dostane nejakou cenu, ten byl hodne dobry.
601951
davam treti serce 7/10, v podstate me osudy Seattleskych neprizpusobivych vubec nezajimaly a cela ta detektivni masinerie byla rozehrana na moc malem pisecku oproti predchozim radam, na kterych se mi ta rozmachlost vcetne politikareni libila asi nejvic. Vedlejsi dejove linky byly z casti nedotazene (napr. hlavni bachar). Doufam ale, ze Sarsgaard dostane nejakou cenu, ten byl hodne dobry.
Killing
0 0
reagovat

The Killing - koniec

Som sklamaný a zakončiť to ako Se7en spojené s láskotragédiou, tomu teda nehovorím žiadna invencia, no nič Larsenovic finále bolo o 100% lepšie a zaujímavejšie. Posledný dvojdiel, žiaľ zlomil celej perfektnej sérii väz a nad 8/10 proste nemôžem ísť.

Snáď sa 4. sérky dočkáme skôr, ak je teda v pláne a ak teda Linden neskončí znova na psychiatrii a neodsťahuje sa do Chicaga.
601950
Som sklamaný a [spoiler]zakončiť to ako Se7en spojené s láskotragédiou, tomu teda nehovorím žiadna invencia, no nič Larsenovic finále bolo o 100% lepšie a zaujímavejšie. Posledný dvojdiel, žiaľ zlomil celej perfektnej sérii väz a nad 8/10 proste nemôžem ísť.[/spoiler] Snáď sa 4. sérky dočkáme skôr, ak je teda v pláne a [spoiler]ak teda Linden neskončí znova na psychiatrii a neodsťahuje sa do Chicaga.[/spoiler]
The Killing - koniec
0 0
reagovat

Luther s03

Pecka, mě se to líbilo. :+
601943
Pecka, mě se to líbilo. *:+*
Luther s03
0 0
reagovat
Dexter:
po par dobrych dilech prumer

True Blood:
FEnomenalni, smal jsem se od zacatku do konce

Killing:
No jako ceka me 10-13. dil a jak se tu psalo, ze tomu dam 11-12*, kdyz predchozim jsem dal 10 tak to ani omylem, propracovanosti a zaberem je to uplne jina liga asi tak o dva levely niz.
601942
Dexter: po par dobrych dilech prumer True Blood: FEnomenalni, smal jsem se od zacatku do konce Killing: No jako ceka me 10-13. dil a jak se tu psalo, ze tomu dam 11-12*, kdyz predchozim jsem dal 10 tak to ani omylem, propracovanosti a zaberem je to uplne jina liga asi tak o dva levely niz.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Co máš proti padesátnicím? Taková Michelle Pffeiffer... 8)
601932
Co máš proti padesátnicím? Taková Michelle Pffeiffer... *8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
No já jsem spíš očekával nějakého mladšího než byli tři poslední. Štěstí, že tam nedaj jako spolucestovatelku nějakou padesátnici, ještě že tak.
601931
No já jsem spíš očekával nějakého mladšího než byli tři poslední. Štěstí, že tam nedaj jako spolucestovatelku nějakou padesátnici, ještě že tak.
0 0
reagovat

Tony

:D:D:D
601928
*:D**:D**:D*
Tony
0 0
reagovat
vydrž prťka, vydrž :D
601927
vydrž prťka, vydrž *:D*
0 0
reagovat
:D:D:D
601926
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Oooooo Bože prosímtě nestav mne před taková pokušení!!!!
601925
Oooooo Bože prosímtě nestav mne před taková pokušení!!!!
0 0
reagovat

MarvinP

Samozřejmě.
601924
Samozřejmě.
MarvinP
0 0
reagovat

...jen pro jistotu, mluvíme tu o roli v seriálu... většina z nás... doufám.
601923
...jen pro jistotu, mluvíme tu o roli v seriálu... většina z nás... doufám.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Prozradím ti tajemství. Věk je jenom číslo. Chlap může zaujmout v jakémkoli věku, když má pořádnou dávku charismatu. Snad se nechceš řadit k těm povrchním neználkům, pro které je důležité, zda má dotyčný pouze hezoulinkou tvářičku... Věř mi, Draku, něco o tom vím. ;)
601920
Prozradím ti tajemství. Věk je jenom číslo. Chlap může zaujmout v jakémkoli věku, když má pořádnou dávku charismatu. Snad se nechceš řadit k těm povrchním neználkům, pro které je důležité, zda má dotyčný pouze hezoulinkou tvářičku... Věř mi, Draku, něco o tom vím. *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se