Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39381 - 39400 Napsat příspěvek

Sam.Vimes

Jednoduchá otázka: Proč moc nesleduješ zpravodajství?
603176
Jednoduchá otázka: Proč moc nesleduješ zpravodajství?
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Newsroom

V zásadě bych se chtěl zeptat jestli na to mám koukat.
Social Network považuju za dobrý film, ale nijak ho neadoruji, u Moneyballu jsem málem usnul. Samotné téma mě moc netáhne, nejsem sice úplný ignorant, ale ani nijak extra podrobně nesleduju zpravodajství a různé kauzy. Odrazuje mě vámi často zmiňovaná Alison Pill a údajně špatné ženské postavy a podivné karamboly.
Přesto... všechna ta superlativa, kterými se tu hýří, mě nahlodávají.

(kdyby to šlo, prosil bych delší odpověď než "ano, koukej" :D)

TedGeorge - "Soorkin" je nějaká hříčka nebo odkaz?
603174
V zásadě bych se chtěl zeptat jestli na to mám koukat. Social Network považuju za dobrý film, ale nijak ho neadoruji, u Moneyballu jsem málem usnul. Samotné téma mě moc netáhne, nejsem sice úplný ignorant, ale ani nijak extra podrobně nesleduju zpravodajství a různé kauzy. Odrazuje mě vámi často zmiňovaná Alison Pill a údajně špatné ženské postavy a podivné karamboly. Přesto... všechna ta superlativa, kterými se tu hýří, mě nahlodávají. (kdyby to šlo, prosil bych delší odpověď než "ano, koukej" *:D*) [b]TedGeorge[/b] - "Soorkin" je nějaká hříčka nebo odkaz?
Newsroom
0 0
reagovat
Zkusim par dilu nekde koupit a poreferuju
603173
Zkusim par dilu nekde koupit a poreferuju
0 0
reagovat

ted

Sports Night

vypada to dost nudne...
603172
[link="http://www.youtube.com/watch?v=UKfilzlEEY0"]Sports Night[/link] vypada to dost nudne...
ted
0 0
reagovat

TedGeorge

Sports Night? Kdysi jsem to hledal a nenašel. Ale už z tohohle to vypadá dobře :) link
603171
Sports Night? Kdysi jsem to hledal a nenašel. Ale už z tohohle to vypadá dobře :) http://www.youtube.com/watch?v=S78RzZr3IwI
TedGeorge
0 0
reagovat
Jeste naposledy k Soorkinovi. Sledoval nekdo ten jeho serial ze sportovniho prostredi? Mam pocit, ze na necem takovym taky delal... Docela by me to zajimalo a asi by to nebylo tak casove zavazujici jako west w
603170
Jeste naposledy k Soorkinovi. Sledoval nekdo ten jeho serial ze sportovniho prostredi? Mam pocit, ze na necem takovym taky delal... Docela by me to zajimalo a asi by to nebylo tak casove zavazujici jako west w
0 0
reagovat

Suits

:+:+:+:+
603168
*:+**:+**:+**:+*
Suits
0 0
reagovat

Community

Já se do Community nedostal nikdy. V každý řadě jsou 2-3 díly, kdy jsem hynul blahem nad tím, co dokážou tvůrci vymyslet, ale zároveň nejen, že mne zbytek nebavil, ale měl jsem problém ty díly jen dokoukat a kolikrát jsem vypínal v půlce epizody.
603155
Já se do Community nedostal nikdy. V každý řadě jsou 2-3 díly, kdy jsem hynul blahem nad tím, co dokážou tvůrci vymyslet, ale zároveň nejen, že mne zbytek nebavil, ale měl jsem problém ty díly jen dokoukat a kolikrát jsem vypínal v půlce epizody.
Community
0 0
reagovat

kubqo

Nie, nepozerávam. A takisto nepatrím k sorte ľudí, ktorí majú automaticky vlhko v gatiach z referencií v seriáloch či filmoch.
603154
Nie, nepozerávam. A takisto nepatrím k sorte ľudí, ktorí majú automaticky vlhko v gatiach z referencií v seriáloch či filmoch.
kubqo
0 0
reagovat

Memphis

Souhlas, já považuju třetí řadu za pořád velmi dobrou, i když samozřejmě o něco slabší než druhou. Čtvrtá byla těžké zklamání, ale když si to dáš takhle najednou, tak to třeba nebude zas tak strašný.
603151
Souhlas, já považuju třetí řadu za pořád velmi dobrou, i když samozřejmě o něco slabší než druhou. Čtvrtá byla těžké zklamání, ale když si to dáš takhle najednou, tak to třeba nebude zas tak strašný.
Memphis
0 0
reagovat

kyller

Tak si asi výnimka potvrdzujúca pravidlo. Btw, nepozerávaš filmy náhodou s dabingom? Lebo som zistil, že tak človeku ujde spústa odkazou z Community.
603150
Tak si asi výnimka potvrdzujúca pravidlo. Btw, nepozerávaš filmy náhodou s dabingom? Lebo som zistil, že tak človeku ujde spústa odkazou z Community.
kyller
0 0
reagovat

KarelR

Tak sorry :D Ma slovni zasoba a um psat se rovná 0. Navic jsem asi vubec nepochopil co jsi po mě chtěl :)
603149
Tak sorry *:D* Ma slovni zasoba a um psat se rovná 0. Navic jsem asi vubec nepochopil co jsi po mě chtěl *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Momentálně teda opakuju třetí a musim říct, že jí přicházím víc a víc na chuť. Žadnej díl není vyloženě hluchej. Jsem zvědavej, jak na mě bude působit čtvrtá.
603148
Momentálně teda opakuju třetí a musim říct, že jí přicházím víc a víc na chuť. Žadnej díl není vyloženě hluchej. Jsem zvědavej, jak na mě bude působit čtvrtá.
0 0
reagovat

Memphis

Asi tak, první dvě série se daj sledovat/citovat donekonečna :)
603147
Asi tak, první dvě série se daj sledovat/citovat donekonečna :)
Memphis
0 0
reagovat
Community je jedinej seriál, na kterej se můžu dívat pořád dokola a asi nikdy mě neomrzí. :D
603138
Community je jedinej seriál, na kterej se můžu dívat pořád dokola a asi nikdy mě neomrzí. *:D*
0 0
reagovat

Community

Ak by som dal prvej sérii 8/10, tak druhej musím dať 6/10. Minimálne na polovicu epizód by sa dalo povedať také to klasické "menej je niekedy viac". Tretia to čiastočne dokázala napraviť a priblížila sa kvalitatívne tej prvej. Čo ma ale mrzí... je to proste taký ten typický materiál na jedno pozretie. Žiadne zapamätaniahodné hlášky či klipy, ktoré by som si púšťal stále dokola.
603135
Ak by som dal prvej sérii 8/10, tak druhej musím dať 6/10. Minimálne na polovicu epizód by sa dalo povedať také to klasické "menej je niekedy viac". Tretia to čiastočne dokázala napraviť a priblížila sa kvalitatívne tej prvej. Čo ma ale mrzí... je to proste taký ten typický materiál na jedno pozretie. Žiadne zapamätaniahodné hlášky či klipy, ktoré by som si púšťal stále dokola.
Community
0 0
reagovat

Cross

Nope, na tohle jsem se vůbec neptal. Neva, zkusím to jinde :D
603134
Nope, na tohle jsem se vůbec neptal. Neva, zkusím to jinde *:D*
Cross
0 0
reagovat

KarelR

2.serie šlápla víc na plyn, aniž by stratila felling té první. Začíná ihned po konci 1 a za těch 8dílů se vše stihne pěkně rozvinout a zároveň zakončit. Pokud tě bavila 1. je to jasná volba a zkoukneš to skoro najednou;)
603133
2.serie šlápla víc na plyn, aniž by stratila felling té první. Začíná ihned po konci 1 a za těch 8dílů se vše stihne pěkně rozvinout a zároveň zakončit. Pokud tě bavila 1. je to jasná volba a zkoukneš to skoro najednou*;)*
KarelR
0 0
reagovat
To neni fake trailer?
603130
To neni fake trailer?
0 0
reagovat

Dexter

Ale jo, není to spatny :)
603127
Ale jo, není to spatny *:)*
Dexter
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se