Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39341 - 39360 Napsat příspěvek
to je jak kdyby hral spidermana Lyška. Nikdo neříká, že je to špatnej herec, jen by to byl imho tragickej spiderman :) Ang lee je mi volnej a pravidla moštárny jsou super...
603262
to je jak kdyby hral spidermana Lyška. Nikdo neříká, že je to špatnej herec, jen by to byl imho tragickej spiderman :) Ang lee je mi volnej a pravidla moštárny jsou super...
0 0
reagovat
Ray Donovan e9 zase výbornej. :+
603256
Ray Donovan e9 zase výbornej. *:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Nevím, proč mu pořád přisuzuješ Spider-Mana. Tobey je určitě hodně dobrý herec, akorát nesmíš koukat na blockbustery. Pusť si Ledovou bouři a Jízdu s ďáblem (obě režíroval Ang Lee), Pravidla moštárny od Lasseho Halströma a klidně i toho Velkého Gatsbyho, ve kterém Tobey předvedl velký herecký comeback ve své kariéře. Měl by ses konečně oprostit od té své haterské pózy, je to nuda. ?)
603252
Nevím, proč mu pořád přisuzuješ Spider-Mana. Tobey je určitě hodně dobrý herec, akorát nesmíš koukat na blockbustery. Pusť si Ledovou bouři a Jízdu s ďáblem (obě režíroval Ang Lee), Pravidla moštárny od Lasseho Halströma a klidně i toho Velkého Gatsbyho, ve kterém Tobey předvedl velký herecký comeback ve své kariéře. Měl by ses konečně oprostit od té své haterské pózy, je to nuda. *?)*
xxendxx
0 0
reagovat
měl tam zustat a nekurvit spajdrmeny
603251
měl tam zustat a nekurvit spajdrmeny
0 0
reagovat

Koutek výkřiků do tmy

Tobey MacGuire ve Walker, Texas Ranger :D
603243
Tobey MacGuire ve Walker, Texas Ranger *:D*
Koutek výkřiků do tmy
0 0
reagovat
No, konečně se dokopal k Fix you scéně... :D
603230
No, konečně se dokopal k Fix you scéně... :D
0 0
reagovat

Newsroom

"It's a person. A doctor pronounces her death, not the news."
WOW :o

(slibuju že už to spamování omezím :D)
603229
[spoiler]"It's a person. A doctor pronounces her death, not the news." WOW *:o*[/spoiler] (slibuju že už to spamování omezím *:D*)
Newsroom
0 0
reagovat
Dobrej článek o jednom (z posledních) důvodů proč jsem vydržel u HIMYMu.
603228
Dobrej [link="http://www.denofgeek.com/tv/how-i-met-your-mother/27074/the-geek-credentials-of-how-i-met-your-mother"]článek[/link] o jednom (z posledních) důvodů proč jsem vydržel u [b]HIMYM[/b]u.
0 0
reagovat

Walking dead

603227
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a3Y757r_460s.jpg"]Epic [/link]*:D*
Walking dead
0 0
reagovat
Začínám chápat, když tady občas někdo podává hlášení během sledování epizody :D

"Am I mean and insensitive?"
Will: "Yes, but thank goodness you met me in time, because now you-"
*drink in the face*

Ačkoliv tady by asi bylo jednodušší citovat kompletní scénáře :D
603226
Začínám chápat, když tady občas někdo podává hlášení během sledování epizody *:D* [spoiler]"Am I mean and insensitive?" Will: "Yes, but thank goodness you met me in time, because now you-" *drink in the face* [/spoiler] Ačkoliv tady by asi bylo jednodušší citovat kompletní scénáře *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Naprosto geniální scéna. Zrovna kolem procházel brácha a vůbec nechápal, na co že se to koukám... :D
603225
Naprosto geniální scéna. Zrovna kolem procházel brácha a vůbec nechápal, na co že se to koukám... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Sam

S tím si neměl začínat :) Bez spoilerování.... :D

Mac: I don't believe it either and I also don't believe in Santa Claus but if I saw eight reindeer take flight...
Jim: But you haven't seen eight reindeer. You've talked to someone who's said he's seen eight reindeer.
Sloan: It couldn't matter less but Santa has nine reindeer.
Don: Rudolph.
603224
S tím si neměl začínat :) Bez spoilerování.... :D [b]Mac:[/b] I don't believe it either and I also don't believe in Santa Claus but if I saw eight reindeer take flight... [b]Jim: [/b]But you haven't seen eight reindeer. You've talked to someone who's said he's seen eight reindeer. [b]Sloan:[/b] It couldn't matter less but Santa has nine reindeer. [b]Don:[/b] Rudolph.
Sam
0 0
reagovat
HAL - jo, v téhle podobě to beru.

Anyway... :

Sloan: "Why don't you go to someone here at the party and talk to them?"
Will: "Do people really do that?"
Sloan: "Talk to people?"
Will: "Just walk up to them?"
Sloan: "Seen it on TV"
603222
[b]HAL[/b] - jo, v téhle podobě to beru. Anyway... : Sloan: "Why don't you go to someone here at the party and talk to them?" Will: "Do people really do that?" Sloan: "Talk to people?" Will: "Just walk up to them?" Sloan: "Seen it on TV"
0 0
reagovat

BranoZ

Nevím o čem mluvíš, takže asi nesouhlasím.

Sam.Vimes
Nu, odpovídá to realitě a to hlavně realitě hollywoodské, a právě proto je ten Willův stěr tak dokonalý. A přitom on "je" patriot, ale v tom jediném rozumném smyslu - má rád svojí zemi, a proto o to silněji vidí její chyby a upozorňuje na ně. Celkově Newsroom je seriál díky kterému jsem pochopil že americký patriotismus nemusí být vždy až takové zlo za jaké jsem ho vždy považoval, že může být docela fajn
(EDIT - až po napsání jsem si uvědomil že jsi tu scénu ještě neviděl, takže zaspoiluju aspoň pro ostatní)

- viz hlavně díl s bin Ladinem, který nejen tu samotnou událost, ale celé 9/11 a nálady které to v americe vzbuzovalodokázal podat hodně silným a přitom hodně jiným a hodně stravitelným způsobem. Což imho nedokázal ani tolik adorovaný Greengrass, a Sorkinovi přitom na dokonale silné doložení celého národního traumatu stačilo párvteřinové zadrhnutí v řeči Dona Keefera.
603221
Nevím o čem mluvíš, takže asi nesouhlasím. [b]Sam.Vimes[/b] Nu, odpovídá to realitě a to hlavně realitě hollywoodské, a právě proto je ten Willův stěr tak dokonalý. A přitom on "je" patriot, ale v tom jediném rozumném smyslu - má rád svojí zemi, a proto o to silněji vidí její chyby a upozorňuje na ně. Celkově Newsroom je seriál díky kterému jsem pochopil že americký patriotismus nemusí být vždy až takové zlo za jaké jsem ho vždy považoval, že může být docela fajn (EDIT - až po napsání jsem si uvědomil že jsi tu scénu ještě neviděl, takže zaspoiluju aspoň pro ostatní) [spoiler] - viz hlavně díl s bin Ladinem, který nejen tu samotnou událost, ale celé 9/11 a nálady které to v americe vzbuzovalodokázal podat hodně silným a přitom hodně jiným a hodně stravitelným způsobem. Což imho nedokázal ani tolik adorovaný Greengrass, a Sorkinovi přitom na dokonale silné doložení celého národního traumatu stačilo párvteřinové zadrhnutí v řeči Dona Keefera.[/spoiler]
BranoZ
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Ten úplný začiatok ma tiež dostal.
Lenže neskôr...
Nepamätám si to už presne, o to väčšie sklamanie ma ale potom čakalo pred koncom prevej série, kde v podstate Will svoje slová odvolal a potvrdil, že Amerika je najsuper krajina na svete. Ak sa mýlim, opravte ma.
603218
Ten úplný začiatok ma tiež dostal. Lenže neskôr... [spoiler]Nepamätám si to už presne, o to väčšie sklamanie ma ale potom čakalo pred koncom prevej série, kde v podstate Will svoje slová odvolal a potvrdil, že Amerika je najsuper krajina na svete. Ak sa mýlim, opravte ma.[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Koukam na Strike back a libi se mi to. Prave pulka druhy sezony. A nesnasim ten serialovej trend, ze mi zabijeji postavy ktery si oblibim.
603216
Koukam na Strike back a libi se mi to. Prave pulka druhy sezony. A nesnasim ten serialovej trend, ze mi zabijeji postavy ktery si oblibim.
0 0
reagovat

Newsroom

Dal jsem 3 díly. No ano, je to dobré :)
Co si tak vybavuju vaše reakce, tak už v podstatě není co dodat, všechno už bylo řečeno.

Snad jen... nepřestává mě fascinovat ten úplný začátek. Jak prostě někdo může položit takovou otázku a myslet to vážně? A jak se tomu může někdo nevysmát? To odtažení a zhnusení publika v reakci na Willovu odpověď... (a věřím že by to odpovídalo skutečnosti).
(Americký patriotismus pro mě není nová informace, jen to prostě v této míře nedokážu pochopit).
603215
Dal jsem 3 díly. No ano, [b]je[/b] to dobré *:)* Co si tak vybavuju vaše reakce, tak už v podstatě není co dodat, všechno už bylo řečeno. Snad jen... nepřestává mě fascinovat ten úplný začátek. Jak prostě někdo může položit takovou otázku a myslet to vážně? A jak se tomu může někdo nevysmát? To odtažení a zhnusení publika v reakci na Willovu odpověď... (a věřím že by to odpovídalo skutečnosti). (Americký patriotismus pro mě není nová informace, jen to prostě v této míře nedokážu pochopit).
Newsroom
0 0
reagovat

Každoroční povinnost

Game of Thornes

Osobně jsem nekoukal právě kvůli spoilerům, tak bacha...
603212
[link="http://www.youtube.com/watch?v=fG3ehn4i3zk#t=30"]Game of Thornes[/link] Osobně jsem nekoukal právě kvůli spoilerům, tak bacha...
Každoroční povinnost
0 0
reagovat
- They are gonna cut Santori
- The placekicker?
- He´s made eight three goal attempts in three games and has connected on a grand total of none of them
- Oh, I´ve met him. He´s a good guy.
- Can´t kick
- He´s a good guy
- Can´t kick
- He´ll get picked up by another team.
- No, he won´t. You know why?
- Why?
- Cause he can´t kick

Soorkin z toho cítit je, ale občasný záblesky geniality vyvažuje 5 minut nudy a téma, který mi vůbec není blízký. Šanci sem tomu dal, končím.
603209
- They are gonna cut Santori - The placekicker? - He´s made eight three goal attempts in three games and has connected on a grand total of none of them - Oh, I´ve met him. He´s a good guy. - Can´t kick - He´s a good guy - Can´t kick - He´ll get picked up by another team. - No, he won´t. You know why? - Why? - Cause he can´t kick Soorkin z toho cítit je, ale občasný záblesky geniality vyvažuje 5 minut nudy a téma, který mi vůbec není blízký. Šanci sem tomu dal, končím.
0 0
reagovat

Memphis

Ja vylozene dojizdim na neutral a ten serial me stve. Ani nevim proc na to jeste koukam. Treti serie sla kompletne do kytek. Ten serial nikdy nestal na scenarich ale na postavach. A kdyz uz vetsinu postav nenavidis i tady tak neni duvod na to dal koukat. Zazrak ocividne neprijde. I Donna je mi protivna, a to sem tu zrzku kdysi uctival.

NEDIVAT !
603208
Ja vylozene dojizdim na neutral a ten serial me stve. Ani nevim proc na to jeste koukam. Treti serie sla kompletne do kytek. Ten serial nikdy nestal na scenarich ale na postavach. A kdyz uz vetsinu postav nenavidis i tady tak neni duvod na to dal koukat. Zazrak ocividne neprijde. I Donna je mi protivna, a to sem tu zrzku kdysi uctival. NEDIVAT !
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se