Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39321 - 39340 Napsat příspěvek
No fuj..

Btw videl jsem asi prvni 3-4 dily Asylum, ma cenu vubec dokoukavat serii?

Posledni zaber co jsem videl jak doktor ufiknul ty nadrzeny holce nohy :)
603530
No fuj.. Btw videl jsem asi prvni 3-4 dily Asylum, ma cenu vubec dokoukavat serii? Posledni zaber co jsem videl [spoiler]jak doktor ufiknul ty nadrzeny holce nohy :)[/spoiler]
0 0
reagovat
603523
[link="https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234280_10151949646743949_1225657149_n.jpg"]AHS: Coven_ poster[/link]
0 0
reagovat

zahron

No právě.
A obzvláště když člověk poslouchá dialogy v Newsroomu a pak tohle... :D
603518
No právě. A obzvláště když člověk poslouchá dialogy v Newsroomu a pak tohle... *:D*
zahron
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Zase nadruhou stranu ... ono se to používá i v "normální" diskuzi, to jen tady ti to připadá kapánek vedle, protože se to používá často :-D
603517
Zase nadruhou stranu ... ono se to používá i v "normální" diskuzi, to jen tady ti to připadá kapánek vedle, protože se to používá často :-D
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Suits

Z nějakýho důvodu jsem si pustil další díl...

*Rachel mluví*
Louis: "Rachel, I-"
Rachel: "Don't Rachel me."

Tenhle obrat by se už měl zakázat :-
603515
Z nějakýho důvodu jsem si pustil další díl... *Rachel mluví* [b]Louis[/b]: "Rachel, I-" [b]Rachel[/b]: "Don't Rachel me." Tenhle obrat by se už měl zakázat *:-*
Suits
0 0
reagovat
Studio 60 za 10 nebo 8 liber? Ok then! link link
603449
Studio 60 za 10 nebo 8 liber? Ok then! http://www.thehut.com/dvd/studio-60-on-the-sunset-strip/9951357.html http://www.amazon.co.uk/Studio-60-The-Sunset-Strip/dp/B000MRAABK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1378235301&sr=8-1&keywords=studio+60
0 0
reagovat
Jsem rad, ze se tu nachazi cim dal vic divaku Newsroom a Studia 60 :)
603444
Jsem rad, ze se tu nachazi cim dal vic divaku Newsroom a Studia 60 :)
0 0
reagovat

Memphis

To není vtip. Takhle je jméno Jaimeho Lannistera v českém dabingu opravdu vyslovováno.
603357
To není vtip. Takhle je jméno Jaimeho Lannistera v českém dabingu opravdu vyslovováno.
Memphis
0 0
reagovat
Chajmé Lannister nebo jsem úplně mimo? :D
603354
Chajmé Lannister nebo jsem úplně mimo? *:D*
0 0
reagovat
Jenom si užijte "Chajmého". Dobře vám tak. :D:-
603353
Jenom si užijte "Chajmého". Dobře vám tak. *:D**:-*
0 0
reagovat

Tony

Na GoT jsem už snad před tejdnem viděl upoutávku, ale o ostatních jsem nevěděl. :+ Samozřejmě ty seriály budou utopený na dvojce v obskurních časech, ale i tak je to krok správným směrem. Stavět program na nový Sanitce by bylo jen pokračování cesty do pekel. :D
603352
Na GoT jsem už snad před tejdnem viděl upoutávku, ale o ostatních jsem nevěděl. *:+* Samozřejmě ty seriály budou utopený na dvojce v obskurních časech, ale i tak je to krok správným směrem. Stavět program na nový Sanitce by bylo jen pokračování cesty do pekel. *:D*
Tony
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Ne moc dobre napisane zenske postavy? Emily Mortimer ma a hlavne hra super svoju rolu. O Olivii Munn ani nehovorim. Ta sa tam objavi a viem, ze sa budem strasne smiat. Jedina o ktorej sa to da povedat je Alison Pill, ktora mne vobec nesadla ani hereckym vykonom ani charakterom.
603336
Ne moc dobre napisane zenske postavy? Emily Mortimer ma a hlavne hra super svoju rolu. O Olivii Munn ani nehovorim. Ta sa tam objavi a viem, ze sa budem strasne smiat. Jedina o ktorej sa to da povedat je Alison Pill, ktora mne vobec nesadla ani hereckym vykonom ani charakterom.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

BranoZ

Na konci tam přijde žádat o stáž ta studentka z úplného začátku. Will jí řekne ať mu znova položí tu otázku ("idiot question"), ona se tedy zeptá: "What makes America the greatest country in the world?"a Will odpoví: "You do."
603333
[spoiler]Na konci tam přijde žádat o stáž ta studentka z úplného začátku. Will jí řekne ať mu znova položí tu otázku ("idiot question"), ona se tedy zeptá: "What makes America the greatest country in the world?"a Will odpoví: "You do."[/spoiler]
BranoZ
0 0
reagovat

Sam.Vimes

V druhej sérii majú tuším postavy lepšiu stabilitu.
A bolo tam nakoniec skonštatované, že USA sú skvelé?
603332
V druhej sérii majú tuším postavy lepšiu stabilitu. A bolo tam nakoniec skonštatované, že USA sú skvelé?
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Newsroom

Dojel jsem 1. sérii. Ano, má to svoje mouchy - ne moc dobře napsané ženské postavy, romantické vztahy, podivné zakopávání nebo třeba zbytečně vyhrocený případ staré černošky, která "nemůže volit". To vše je ale jen ono Tedem zmíněné bodnutí vosy, kol a kolem je Newsroom luxusní podívaná :+
A samozřejmě bych to hodně chtěl vidět v realitě, hlavně tu politickou debatu.

Vysvětlovalo se někdy proč tam teda jsou ty karamboly?
603331
Dojel jsem 1. sérii. Ano, má to svoje mouchy - ne moc dobře napsané ženské postavy, romantické vztahy, podivné zakopávání nebo třeba zbytečně vyhrocený případ staré černošky, která "nemůže volit". To vše je ale jen ono Tedem zmíněné bodnutí vosy, kol a kolem je Newsroom luxusní podívaná *:+* A samozřejmě bych to hodně chtěl vidět v realitě, hlavně tu politickou debatu. Vysvětlovalo se někdy proč tam teda jsou ty karamboly?
Newsroom
0 0
reagovat
Mě Friedrich potěšil hlavně druhou řadou seriálu Forbrydydelsen.
603317
Mě Friedrich potěšil hlavně druhou řadou seriálu Forbrydydelsen.
0 0
reagovat
Před chvílí mluvil Fridrich na ČT a prý budou na podzim dávat Homeland, Hru o trůny, Doctora Who a Boardwalk Empire. Celkem solidní úlovky. :+
603316
Před chvílí mluvil Fridrich na ČT a prý budou na podzim dávat Homeland, Hru o trůny, Doctora Who a Boardwalk Empire. Celkem solidní úlovky. *:+*
0 0
reagovat

Strike Back 1. řada

celkem super, hlavně téma posledního dílu se mi šíleně líbila. :+ Nechápu, že mi to tak dlouho unikalo.
603310
celkem super, hlavně téma posledního dílu se mi šíleně líbila. *:+* Nechápu, že mi to tak dlouho unikalo.
Strike Back 1. řada
0 0
reagovat

Hal

Halelůjah a Amen
603280
Halelůjah a Amen
Hal
0 0
reagovat
Holy mother of god!
Finálních 5 dílů Studia 60 je neuvěřitelný náser, absolutně nechápu jak je možné prodávat ty nejklasičtější hollywoodské příběhy, jejichž vyvrcholení je jasné už od samého začátku, tak nepředstavitelně zajímavě a silně.
Celkově je ten seriál asi nejlepší vztahovka jakou je v televizi možné potkat - důraz je tu na romance mnohem větší než v Newsroom a jsou celkově mnohem lépe napsané (a hlavně ženské postavy jsou tu o několik řádů lepší). Tematicky je mi Newsroom sice pořád o dost bližší, ale i tak je to neskutečná pecka.

Sorkin je Bůh.

Omlouvám se za přehnané extatické výkřiky, až se začnu dívat na West Wing, omezím se už jen na řady vykřičníků.
603279
Holy mother of god! Finálních 5 dílů [b]Studia 60[/b] je neuvěřitelný náser, absolutně nechápu jak je možné prodávat ty nejklasičtější hollywoodské příběhy, jejichž vyvrcholení je jasné už od samého začátku, tak nepředstavitelně zajímavě a silně. Celkově je ten seriál asi nejlepší vztahovka jakou je v televizi možné potkat - důraz je tu na romance mnohem větší než v Newsroom a jsou celkově mnohem lépe napsané (a hlavně ženské postavy jsou tu o několik řádů lepší). Tematicky je mi Newsroom sice pořád o dost bližší, ale i tak je to neskutečná pecka. Sorkin je Bůh. Omlouvám se za přehnané extatické výkřiky, až se začnu dívat na West Wing, omezím se už jen na řady vykřičníků.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se