Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39041 - 39060 Napsat příspěvek

TBBT

Naprostej luxus, snad jedna z nejlepších epizod :D
607204
Naprostej luxus, snad jedna z nejlepších epizod *:D*
TBBT
0 0
reagovat

Broen 2.09

No ty krávo :o
607200
No ty krávo *:o*
Broen 2.09
0 0
reagovat

Person of Interest

Tak toto som nečakal. Pecka :+
607197
Tak toto som nečakal. Pecka *:+*
Person of Interest
0 0
reagovat
Ta dvojitá dávka Parks and Recreation potěší.
607192
Ta dvojitá dávka [b]Parks and Recreation[/b] potěší.
0 0
reagovat

South Park

Já mám radši ty "less obvious" epizody, pořád čekám, že se to nějak vyvine... Ale i tak, South Park nemá špatný díly. Princessu Kenny! :D
607191
Já mám radši ty "less obvious" epizody, pořád čekám, že se to nějak vyvine... Ale i tak, South Park nemá špatný díly. Princessu Kenny! *:D*
South Park
0 0
reagovat

South Park

Nejlepsi je ten dedula v ty zahrade jak vzdycky naprasi Cartmana :D
607190
Nejlepsi je ten dedula v ty zahrade jak vzdycky naprasi Cartmana *:D*
South Park
0 0
reagovat

Vardant

Yop, to byl tak epickej díl, až jsem se divil, že to končí.
607180
Yop, to byl tak epickej díl, až jsem se divil, že to končí.
Vardant
0 0
reagovat

TBBT

Tak tohle byla nadupaná epizoda :+
607173
Tak tohle byla nadupaná epizoda *:+*
TBBT
0 0
reagovat

Single Father

Neviděl to někdo? My máme za sebou doma 2 díly a je to celkem fajn, mělo to několik silných momentů, ale jinak takový nadprůměr. Je to víceméně po štěku ve Fright Night moje první herecká zkušenost s Davidem Tennantem a nějak se nemůžu rozhodnout, jestli umí hrát nebo ne. On tam střídá špičkově zahraný scény s taškařicoidním přehrávání, za který by se nemusel stydět ani Kessler Knigge z 10 dinge die sie nicht tun sollten. Fakt nevím, co si o něm myslet.
607170
Neviděl to někdo? My máme za sebou doma 2 díly a je to celkem fajn, mělo to několik silných momentů, ale jinak takový nadprůměr. Je to víceméně po štěku ve Fright Night moje první herecká zkušenost s Davidem Tennantem a nějak se nemůžu rozhodnout, jestli umí hrát nebo ne. On tam střídá špičkově zahraný scény s taškařicoidním přehrávání, za který by se nemusel stydět ani Kessler Knigge z 10 dinge die sie nicht tun sollten. Fakt nevím, co si o něm myslet.
Single Father
0 0
reagovat

Mentalista

Tak podle vseho je teda zaver Red Johnovske trilogie neskutecny pruser a fanousci jsou nasrani...
Jednak kvuli tomu, kdo to je ..... serif MacAllister

ale hlavne kvuli tomu, ze je pry "real psychic" ... coz opravdu JE dost pritazene za vlasy...
607166
Tak podle vseho je teda zaver Red Johnovske trilogie neskutecny pruser a fanousci jsou nasrani... Jednak kvuli tomu, kdo to je ..... [spoiler]serif MacAllister[/spoiler] ale hlavne kvuli tomu, ze je pry [spoiler]"real psychic"[/spoiler] ... coz opravdu JE dost pritazene za vlasy...
Mentalista
0 0
reagovat

SP

:D epic
607160
*:D* epic
SP
0 0
reagovat

AHS Coven

Tá threesome sa dala čakať :D
607158
Tá threesome sa dala čakať *:D*
AHS Coven
0 0
reagovat

Arrow

mm to teda vážně nečekaný bylo a podle mě první fail. Sakra kdy už si nasadí tu masku ....
607154
mm to teda vážně nečekaný bylo a podle mě první fail. Sakra kdy už si nasadí tu masku ....
Arrow
0 0
reagovat
Vitej v klubu.. tech 5 rad se da stihnout celkem rychle.. horsi to je po skonceni.. pak se clovek rozhledne po mistnosti a zacne si klast otazky typu "co ted budu se svym zivotem delat" :D
607153
Vitej v klubu.. tech 5 rad se da stihnout celkem rychle.. horsi to je po skonceni.. pak se clovek rozhledne po mistnosti a zacne si klast otazky typu "co ted budu se svym zivotem delat" *:D*
0 0
reagovat

Breaking Bad

Tak jsem si dneska na jedno sezeni dal prvni sezonu a...... no nevim, zkratka jsem si to na ten jeden zatah dat proste MUSEL... super!

Ale urcite by udelali mnohem lip, kdyby te prvni sezone treba pridali par epizod, ale nechali Walta umrit a cele to proste utli hned z kraje. Bylo by to jine, bylo by to pravdepodobne silne, ale hlavne.... ja ten volny cas potrebuju travit uplne jinak nez sezenim u televize, do prdele.......
607151
Tak jsem si dneska na jedno sezeni dal prvni sezonu a...... no nevim, zkratka jsem si to na ten jeden zatah dat proste MUSEL... super! Ale urcite by udelali mnohem lip, kdyby te prvni sezone treba pridali par epizod, ale nechali Walta umrit a cele to proste utli hned z kraje. Bylo by to jine, bylo by to pravdepodobne silne, ale hlavne.... ja ten volny cas potrebuju travit uplne jinak nez sezenim u televize, do prdele.......
Breaking Bad
0 0
reagovat

verbst

Holy shit indeed. :+
Naprosto nečekané.
607142
Holy shit indeed. *:+* Naprosto nečekané.
verbst
0 0
reagovat

Arrow

Holy shit :o:+
607141
Holy shit *:o**:+*
Arrow
0 0
reagovat

SP

Trochu slabsie ako minule, ale finale bude krvave
607140
Trochu slabsie ako minule, ale finale bude krvave
SP
0 0
reagovat

SP

Epičnost pokračuje :+:+
607139
Epičnost pokračuje *:+**:+*
SP
0 0
reagovat

JohnyD

Konkretni fakta nemam, ale podle me je to blbost. Asi urcite to vzniklo na zaklade Housovy popularity, stejne jako Mentalista... Vsichni tri jsou to charakterove vpodstate uplne stejne postavy, lisi se jenom jejich obor, ale co se tyce jejich vlastnosti, tak je tam tech stycnych ploch spousta. Osobne bych za tim videl proste to same, co se deje v Hollywoodu, tj. jakmile neco uspeje, vyroji se kvanta vice ci mene uspesnych kopii...
607144
Konkretni fakta nemam, ale podle me je to blbost. Asi urcite to vzniklo na zaklade Housovy popularity, stejne jako Mentalista... Vsichni tri jsou to charakterove vpodstate uplne stejne postavy, lisi se jenom jejich obor, ale co se tyce jejich vlastnosti, tak je tam tech stycnych ploch spousta. Osobne bych za tim videl proste to same, co se deje v Hollywoodu, tj. jakmile neco uspeje, vyroji se kvanta vice ci mene uspesnych kopii...
JohnyD
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se