Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38641 - 38660 Napsat příspěvek
Its Always sunny mi přišlo jako hrozná zoufalost, 2 díly a dost.
606021
Its Always sunny mi přišlo jako hrozná zoufalost, 2 díly a dost.
0 0
reagovat

verbst

z toho co tu pises snad neni sitcom ani jedno. Kdyz te bude bavit Party Down, tak si dej britsky WHITES, entourage mit nakoukano na filmovym webu by mela byt povinnost a jinak rozhodne stary osvedceny That 70s Show!, Its Always sunny, Gary Unmarried,
606020
z toho co tu pises snad neni sitcom ani jedno. Kdyz te bude bavit Party Down, tak si dej britsky WHITES, entourage mit nakoukano na filmovym webu by mela byt povinnost a jinak rozhodne stary osvedceny That 70s Show!, Its Always sunny, Gary Unmarried,
verbst
0 0
reagovat

Tony

Zaujal mě Bradley Cooper s Kitchen Confidential, tak jsem hned zkusil a je to velice příjemná zábava, díky za tip :+
(ještě sem asi hodím pár slov až to dokoukám, což (vzhledem k rozsahu) bude zanedlouho).
606019
Zaujal mě Bradley Cooper s Kitchen Confidential, tak jsem hned zkusil a je to velice příjemná zábava, díky za tip *:+* (ještě sem asi hodím pár slov až to dokoukám, což (vzhledem k rozsahu) bude zanedlouho).
Tony
0 0
reagovat

verbst

alebo ak oddychovku tak skús New Girl
606014
alebo ak oddychovku tak skús New Girl
verbst
0 0
reagovat
Snad si vyberu. Danke.
Party Down zní skvěle. Pak asi Arrested Development a Entourage.

Vicious ne-e. Gayové mi stačí v Modern Family.

Díkec.

Tede, I see what you did there.
606012
Snad si vyberu. Danke. Party Down zní skvěle. Pak asi Arrested Development a Entourage. Vicious ne-e. Gayové mi stačí v Modern Family. Díkec. [b]Tede[/b], I see what you did there.
0 0
reagovat

verbst

Arrested Development
606009
Arrested Development
verbst
0 0
reagovat

verbs

Kitchen Confidential s Bradley Cooperem, Raising hope a hodně podceňované Outsourced. ;)
606008
Kitchen Confidential s Bradley Cooperem, Raising hope a hodně podceňované Outsourced. *;)*
verbs
0 0
reagovat

verbst

Pokud to nemusí nutně být hraný, tak Archer. Strašně mě baví ten cynický a černý humor :+
Entourage - neoznačil bych to za vyloženě komediální a nemá to 20min (ale 30), ovšem má to v některých ohledech docela blízko ke Californication, které jsi zmiňuješ, takže doporučuju taky.
A nebo ještě Vicious - McKellen si to neskutečně užívá. Určitě stojí za zkoušku (navíc s rozsahem 6x20min)
606007
Pokud to nemusí nutně být hraný, tak [b]Archer[/b]. Strašně mě baví ten cynický a černý humor *:+* [b]Entourage[/b] - neoznačil bych to za vyloženě komediální a nemá to 20min (ale 30), ovšem má to v některých ohledech docela blízko ke Californication, které jsi zmiňuješ, takže doporučuju taky. A nebo ještě [b]Vicious[/b] - McKellen si to neskutečně užívá. Určitě stojí za zkoušku (navíc s rozsahem 6x20min)
verbst
0 0
reagovat

verbst

Neprávem opomíjený Party Down
606006
Neprávem opomíjený Party Down
verbst
0 0
reagovat

verbst

Píšeš že chceš převážně komediální dvaceminutovku, vyzkoušej sex... Ale bacha ať se to nepřehoupne do hodinového dramatu.
606005
Píšeš že chceš převážně komediální dvaceminutovku, vyzkoušej sex... Ale bacha ať se to nepřehoupne do hodinového dramatu.
verbst
0 0
reagovat

verbst

Prý je dobrý Vicious. Sice jsem to neviděl, ale duro to hodně chválil.
606004
Prý je dobrý Vicious. Sice jsem to neviděl, ale duro to hodně chválil.
verbst
0 0
reagovat
Pánové, nemáte doporučení na nějakej (převážně) komediální dvacetiminutovku? ;)
emám přesně nějakej typ, kterej hledám, snad jen řeknu, který jsem viděl: scrubs, HIMYM, TBBT, Rules of Engagement, Parks and Recreation, The Crazy Ones, Brooklyn Nine-Nine, Modern Family, Californication, Cougar Town, Community, House of Lies.

Co vím, že nechci je jakejkoliv Karl Pilkington, IT Crowd, Wilfred, Trophy Wife, Red Dwarf, Orange is the New Black, Hello Ladies, A Touch of Cloth, Two and a Half Men. Ty jsem (kdysi) zkusil, a není to nic pro mě.
8)
Chá chá. Tak co, máte něco? :D
606003
Pánové, nemáte doporučení na nějakej (převážně) komediální dvacetiminutovku? *;)* emám přesně nějakej typ, kterej hledám, snad jen řeknu, který jsem viděl: scrubs, HIMYM, TBBT, Rules of Engagement, Parks and Recreation, The Crazy Ones, Brooklyn Nine-Nine, Modern Family, Californication, Cougar Town, Community, House of Lies. Co vím, že nechci je jakejkoliv Karl Pilkington, IT Crowd, Wilfred, Trophy Wife, Red Dwarf, Orange is the New Black, Hello Ladies, A Touch of Cloth, Two and a Half Men. Ty jsem (kdysi) zkusil, a není to nic pro mě. *8)* Chá chá. Tak co, máte něco? *:D*
0 0
reagovat
605999
http://i.qkme.me/3vh6qz.jpg
0 0
reagovat
Aaaaaand, cunt is back

Pro mě je to asi konečná... Trapný konec druhé série...
605997
Aaaaaand, cunt is back Pro mě je to asi konečná... Trapný konec druhé série...
0 0
reagovat

verbst

BG mám komplet v HD (a komplet soundtracky), ja sa k tomu raz dostanem... Možno po Breaking Bad ;)
605987
BG mám komplet v HD (a komplet soundtracky), ja sa k tomu raz dostanem... Možno po Breaking Bad *;)*
verbst
0 0
reagovat

RainMakeR

On je hlavně členem Justice League, že ano...

Macejko
Hele, to, co dělaá Djawadi s GoT je hodně fajn. Na televizi až moc. Ale to co jsi napsal se dá mnohem líp aplikovat na BSG. Nejde jenom o "tamtamy" jak řekl Gonzi - Bear (mimochodem asi nejlepší jméno ever) ale tu komplexnost bych přirovnal snad jen k Complete Recordings LOTRa...
605986
On je hlavně členem Justice League, že ano... [b]Macejko[/b] Hele, to, co dělaá Djawadi s GoT je hodně fajn. Na televizi až moc. Ale to co jsi napsal se dá mnohem líp aplikovat na BSG. Nejde jenom o "tamtamy" jak řekl [b]Gonzi[/b] - Bear (mimochodem asi nejlepší jméno ever) ale tu komplexnost bych přirovnal snad jen k Complete Recordings LOTRa...
RainMakeR
0 0
reagovat
Tak ono je tam většina dílu vyplněno nudnou vatou, pak je supr díl, pak zase 5 dílů vaty...
605985
Tak ono je tam většina dílu vyplněno nudnou vatou, pak je supr díl, pak zase 5 dílů vaty...
0 0
reagovat

Breaking Bad

Hurá, konečně...

Konečně se v tom seriálu začalo něco dít, něco co mě nutí pokračovat dále. Jsem u 2x11 a čeká mě poslední díl, tak doufám, že to nezaplácnou nudnou vatou a budou pokračovat ve stopách posledních 4 dílů, kterě byly relativně super.

Co se týče ženských postav, tak
Skyler pořád ****, i když v posledních 4 dílech neměla šanci se nějako výrazněji projevit, takže moje nenávist neměla šanci se někam posunout. Na druhou stranu mě začala iritovat Jesseho přítelkyně, ale pokud jsem správně pochopil konec dílu 2x11 a nejednalo se o žádnou scénáristickou kamufláž, tak to má spočítané a dál mě nebude cukrovat nervy...

Tak či onak pořád si stojím za tím, že se jedná o "vyhypeovanou" záležitost a divím se, že tomu odbouchli druhou sérii... Jelikož i samotná druhá série stála celkově zaprd (posledních dobrá 1/3 je prostě málo)...
605982
Hurá, konečně... Konečně se v tom seriálu začalo něco dít, něco co mě nutí pokračovat dále. Jsem u 2x11 a čeká mě poslední díl, tak doufám, že to nezaplácnou nudnou vatou a budou pokračovat ve stopách posledních 4 dílů, kterě byly relativně super. Co se týče ženských postav, tak [spoiler]Skyler pořád ****, i když v posledních 4 dílech neměla šanci se nějako výrazněji projevit, takže moje nenávist neměla šanci se někam posunout. Na druhou stranu mě začala iritovat Jesseho přítelkyně, ale pokud jsem správně pochopil konec dílu 2x11 a nejednalo se o žádnou scénáristickou kamufláž, tak to má spočítané a dál mě nebude cukrovat nervy...[/spoiler] Tak či onak pořád si stojím za tím, že se jedná o "vyhypeovanou" záležitost a divím se, že tomu odbouchli druhou sérii... Jelikož i samotná druhá série stála celkově zaprd (posledních dobrá 1/3 je prostě málo)...
Breaking Bad
0 0
reagovat

RainMakeR

Tak podle zmínky o určité postavě a jisté skupině na kterou bylo odkazováno je jasné, že je to ze stejného universa, jinak by si to tam dát asi mohli těžko dovolit.
605981
Tak podle zmínky o určité postavě a jisté skupině na kterou bylo odkazováno je jasné, že je to ze stejného universa, jinak by si to tam dát asi mohli těžko dovolit.
RainMakeR
0 0
reagovat
Chcel by som tu teraz napísať, že na Djawadiho majstrovské rozvíjanie a kombinovanie hudobných motívov v GoT nemá nielen žiadny seriál, ale ani žiadny film... avšak Battlestar Galacticu nemám napočúvanú, tak som ticho ;)
605978
Chcel by som tu teraz napísať, že na Djawadiho majstrovské rozvíjanie a kombinovanie hudobných motívov v GoT nemá nielen žiadny seriál, ale ani žiadny film... avšak Battlestar Galacticu nemám napočúvanú, tak som ticho *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se