Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38021 - 38040 Napsat příspěvek
Jo, protože nikdo nevěří, že koukám na dobrý věci... :(:-:D:D
609333
Jo, protože nikdo nevěří, že koukám na dobrý věci... *:(**:-**:D**:D*
0 0
reagovat

Ray Donovan

Tak na úplnou desítku z recky na TV Zone to není, ale lepší devět si to zaslouží. Ray v podání Liev Schreibera je ultimátní a jeho styl řešení problémů je tak podobnej kulkozubýmu Tonymu až bych věřil že jsou nějak spřízněný. Jon Voight jako tatík, který ho Ray nenávidí je výborná volba, názorovej střet dvaceti let basy a reálnýho světa má něco do sebe. Jen ta Rayova manželka mě nesedla a to mám zrzky rád. Docela jsem chápal jeho avantýru s mladším koťetem, kterou scénář po pár dílech naprosto opustí (čekal jsem větší maso mezi ní a jeho ženou). Prostě občas to ve scénáři zaskřípe, s manželkou jsou 18 let a stejně ji začne jeho styl práce vadit až teď...ale no tak. Jinak fajn a v další sérii bych uvítal víc případů kolem advokátní kanceláře. I ta černovlasá lesbička co má problém s agresivním chování by měla dostat víc prostoru.
BTW na to jaká je to pecka to tu nějak moc rychle prolítlo.
609327
Tak na úplnou desítku z recky na TV Zone to není, ale lepší devět si to zaslouží. Ray v podání Liev Schreibera je ultimátní a jeho styl řešení problémů je tak podobnej kulkozubýmu Tonymu až bych věřil že jsou nějak spřízněný. Jon Voight jako tatík, který ho Ray nenávidí je výborná volba, názorovej střet dvaceti let basy a reálnýho světa má něco do sebe. Jen ta Rayova manželka mě nesedla a to mám zrzky rád. Docela jsem chápal jeho avantýru s mladším koťetem, kterou scénář po pár dílech naprosto opustí (čekal jsem větší maso mezi ní a jeho ženou). Prostě občas to ve scénáři zaskřípe, s manželkou jsou 18 let a stejně ji začne jeho styl práce vadit až teď...ale no tak. Jinak fajn a v další sérii bych uvítal víc případů kolem advokátní kanceláře. I ta černovlasá lesbička co má problém s agresivním chování by měla dostat víc prostoru. BTW na to jaká je to pecka to tu nějak moc rychle prolítlo.
Ray Donovan
0 0
reagovat

BranoZ

zpětně to ani nečekám (byť by to bylo krásné) - psal jsem to z opačného pohledu... pokud to nedosáhlo kvalit přechozích dílů, tak to není desítkové (samozřejmě opakuji že je možné, že se to Macejkovi líbilo víc než předchozí epizody).
609323
zpětně to ani nečekám (byť by to bylo krásné) - psal jsem to z opačného pohledu... pokud to nedosáhlo kvalit přechozích dílů, tak to není desítkové (samozřejmě opakuji že je možné, že se to Macejkovi líbilo víc než předchozí epizody).
BranoZ
0 0
reagovat
Málokto spätne prehodnotí časti nejakého seriálu. Kedysi sa mu nejaký diel maximálne páčil, takže dal 10/10. O dva roky sa mu páči diel novšej série ešte viac, takže dá zase 10/10, ale ťažko pôjde kamsi prepisovať svoje predošlé hodnotenie inej série. A to neurobí asi ani vo svojej mysli.
609310
Málokto spätne prehodnotí časti nejakého seriálu. Kedysi sa mu nejaký diel maximálne páčil, takže dal 10/10. O dva roky sa mu páči diel novšej série ešte viac, takže dá zase 10/10, ale ťažko pôjde kamsi prepisovať svoje predošlé hodnotenie inej série. A to neurobí asi ani vo svojej mysli.
0 0
reagovat

killerzeli

protože poměřuješ seriál se seriálem a díl seriálu s dílem téhož seriálu?
609309
protože poměřuješ seriál se seriálem a díl seriálu s dílem téhož seriálu?
killerzeli
0 0
reagovat

Gonzi

Proč by nemohly být dva filmy rozdílně dobré, ale oproti konkurenci oba dostat 10/10? ?)
609308
Proč by nemohly být dva filmy rozdílně dobré, ale oproti konkurenci oba dostat 10/10? *?)*
Gonzi
0 0
reagovat

Macejko

Tak jestli si myslíš že poslední díl je zatím nejlepší epizoda, tak to chápu. Jestli si ale myslíš, že jiné epizody byly lepší, ale tato je pořád desítková, tak by sis měl přehodnotit stupnici.
609306
Tak jestli si myslíš že poslední díl je zatím nejlepší epizoda, tak to chápu. Jestli si ale myslíš, že jiné epizody byly lepší, ale tato je pořád desítková, tak by sis měl přehodnotit stupnici.
Macejko
0 0
reagovat
Neslop toľko, Macej, v dospelosti by to mohlo mať nepekné následky na psychické i telesné zdravie. Vážne, ver mi. :)
609287
Neslop toľko, Macej, v dospelosti by to mohlo mať nepekné následky na psychické i telesné zdravie. Vážne, ver mi. *:)*
0 0
reagovat
?)?)?)
609286
*?)**?)**?)*
0 0
reagovat
Už dlho som nemal chuť vynadať do debilov každému, kto nedal novému Sherlockovi plných 10/10. But that's just a little too much "duro" for me. ;)
609260
Už dlho som nemal chuť vynadať do debilov každému, kto nedal novému Sherlockovi plných 10/10. But that's just a little too much "duro" for me. *;)*
0 0
reagovat

Bachy

Jo to je boží díl. :D:+
609259
Jo to je boží díl. *:D**:+*
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Já nakoukávám pozvolna. Myslím si, že na celej rok 2014 mi to bohatě vystačí :D
609256
Já nakoukávám pozvolna. Myslím si, že na celej rok 2014 mi to bohatě vystačí *:D*
Bachy
0 0
reagovat

Mildík

Tak to zase souhlas. Už i tady jsou náznaky, ale je to úplně něco jiného než zbytek. Scottem Tenormenem se to zlomí:)
609253
Tak to zase souhlas. Už i tady jsou náznaky, ale je to úplně něco jiného než zbytek. Scottem Tenormenem se to zlomí*:)*
Mildík
0 0
reagovat

Bachy

Jak jsem psal, tak nakoukávám od začátku... Takže ty první série jsou na jiné notě než poslednější sezóny...
609250
Jak jsem psal, tak nakoukávám od začátku... Takže ty první série jsou na jiné notě než poslednější sezóny...
Bachy
0 0
reagovat

South Park

Zrovna South Park je inteligentní zábava o několik levelů chytřejší než drtivá většina ostatních seriálů.
609248
Zrovna South Park je inteligentní zábava o několik levelů chytřejší než drtivá většina ostatních seriálů.
South Park
0 0
reagovat

Sherlock 3/1

Podruhé viděno už s titulky a pořád perfektní díl. :+
609246
Podruhé viděno už s titulky a pořád perfektní díl. *:+*
Sherlock 3/1
0 0
reagovat

Sherlock

V rámci televizní tvorby silně nadprůměrný díl. V rámci Sherlocka nejslabší díl. 7/10 Štve mne jenom to, že ten úvod šel udělat trilionkrát líp, bylo to hrozně vyměklý.
609239
V rámci televizní tvorby silně nadprůměrný díl. V rámci Sherlocka nejslabší díl. 7/10 Štve mne jenom to, že ten úvod šel udělat trilionkrát líp, bylo to hrozně vyměklý.
Sherlock
0 0
reagovat
Ja som SP napozeraval po seriach spatne, kvalita klesala a prestalo ma to bavit niekde pri desiatej serii. Ale mozno to bola len kratodoba unava:)
609238
Ja som SP napozeraval po seriach spatne, kvalita klesala a prestalo ma to bavit niekde pri desiatej serii. Ale mozno to bola len kratodoba unava:)
0 0
reagovat

South Park

Pánové, nakoukávám teďka od začátku South Park a rád bych napsal pár řádků...

Jsem sice zatím v polovině druhé sezóny, ale už od první si člověk uvědomil pár věcí.

Asi největším šokem pro mě bylo, že ten seriál vůbec není takovej, za jaký jsem ho celou dobu měl. Každý má South Park spojen s hromadou nadávek a sprostých slov, ale to je jeden velký omyl (všichni pamatujeme doby, kdy se začal vysílat na NOVĚ a těch ohlasů na to).

"Sprostý" seriál jsme z toho udělali my - češi. Dabing naprosto překopal koncepci seriálu a když se na to díváte v originále, tak to není tak hrozné. Jasně, pár nadávek tam zazní, ale rozhodně ne v takové kadenci jako v českém dabingu, který je tedy mimochodem výborný a třeba na takového Cartmana v originále jsem si musel chvíli zvykat...

Tak či onak, seriál je typická oddechovka. Není to žádná inteligentní zábava, ale naprosto odpočinková pitomina. Člověk u toho nemusí přemýšlet a občas to pobaví. Momentální nota South Parku mi sedí víc, ale i ty starší díly mají něco do sebe. 8)
609236
Pánové, nakoukávám teďka od začátku South Park a rád bych napsal pár řádků... Jsem sice zatím v polovině druhé sezóny, ale už od první si člověk uvědomil pár věcí. Asi největším šokem pro mě bylo, že ten seriál vůbec není takovej, za jaký jsem ho celou dobu měl. Každý má South Park spojen s hromadou nadávek a sprostých slov, ale to je jeden velký omyl (všichni pamatujeme doby, kdy se začal vysílat na NOVĚ a těch ohlasů na to). "Sprostý" seriál jsme z toho udělali my - češi. Dabing naprosto překopal koncepci seriálu a když se na to díváte v originále, tak to není tak hrozné. Jasně, pár nadávek tam zazní, ale rozhodně ne v takové kadenci jako v českém dabingu, který je tedy mimochodem výborný a třeba na takového Cartmana v originále jsem si musel chvíli zvykat... Tak či onak, seriál je typická oddechovka. Není to žádná inteligentní zábava, ale naprosto odpočinková pitomina. Člověk u toho nemusí přemýšlet a občas to pobaví. Momentální nota South Parku mi sedí víc, ale i ty starší díly mají něco do sebe. *8)*
South Park
0 0
reagovat
Davam si po letech znovu Studio 60 a je to fakt neskutecna parada... :-) Kdyz to tenkrat vyslo, tak jsem snil o tom, ze bych mohl neco podobneho jednou delat :-D
Fakt to cloveka vtahne a nepusti...
609226
Davam si po letech znovu [b]Studio 60[/b] a je to fakt neskutecna parada... :-) Kdyz to tenkrat vyslo, tak jsem snil o tom, ze bych mohl neco podobneho jednou delat :-D Fakt to cloveka vtahne a nepusti...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se