Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38001 - 38020 Napsat příspěvek
Klid, hypeu na luxusní Downton není nikdy dost. Mělo by to sledovat víc lidí. Panuje tu taková utkvělá představa, že je to nudný kostýmní drama a ono to mimo jiné mělo nejlepší romanci v současnejch seriálech (to říkám nejenom já).
609406
Klid, hypeu na luxusní Downton není nikdy dost. Mělo by to sledovat víc lidí. Panuje tu taková utkvělá představa, že je to nudný kostýmní drama a ono to mimo jiné mělo nejlepší romanci v současnejch seriálech (to říkám nejenom já).
0 0
reagovat

Panství Downton - Vánoční speciál / s04e09 /finále 4. řády

Nechci lézt Tedovi do zelí v hypování tohodle skvostu, ale... Fakt mi to sedlo. :+ Příjemné střídání vážných a oddechových linek. Zase došlo na souboje držitelek Oscar Maggie Smith a Shirley MacLaine, fakt jsem umíral smíchy, kdykoliv jedna z nich promluvila. Strašně moc potěšilo poměrně rozsáhlé cameo mého oblíbence (radši to dám do spoileru, nechci nikoho ochudit o překvapení) Paula Giamattiho, jeho linka byla ze začátku taková unondaná, ale pak jsem si řikal, že bych to klidně rád sledoval na stálo. Moc se těším na 5. řadu. :+
609405
Nechci lézt Tedovi do zelí v hypování tohodle skvostu, ale... Fakt mi to sedlo. *:+* Příjemné střídání vážných a oddechových linek. Zase došlo na souboje držitelek Oscar Maggie Smith a Shirley MacLaine, fakt jsem umíral smíchy, kdykoliv jedna z nich promluvila. Strašně moc potěšilo poměrně rozsáhlé cameo mého oblíbence (radši to dám do spoileru, nechci nikoho ochudit o překvapení) [spoiler]Paula Giamattiho[/spoiler], jeho linka byla ze začátku taková unondaná, ale pak jsem si řikal, že bych to klidně rád sledoval na stálo. Moc se těším na 5. řadu. *:+*
Panství Downton - Vánoční speciál / s04e09 /finále 4. řády
0 0
reagovat
No a jeste je jeho jmeno temer zarvano hned po dane scene...
609382
No a jeste je jeho jmeno temer zarvano hned po dane scene...
0 0
reagovat

JohnyD

Absolutně vyčerpávající, mockrát děkuji. :+
609368
Absolutně vyčerpávající, mockrát děkuji. *:+*
JohnyD
0 0
reagovat
Disku link
609367
Disku http://www.edna.cz/sherlock/novinky/postrehy-z-epizody-the-empty-hearse/
0 0
reagovat
:D
609365
*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D

Nevím, co je horší... Derren Brown v POV nebo neschopnost použít Google.
609364
*:D**:D**:D* Nevím, co je horší... Derren Brown v POV nebo neschopnost použít Google.
0 0
reagovat

Sherlock

Kde jste v minulé epizodě viděli Derrena Browna? Vůbec jsem ho tam neviděl...
609363
Kde jste v minulé epizodě viděli [spoiler]Derrena Browna?[/spoiler] Vůbec jsem ho tam neviděl...
Sherlock
0 0
reagovat

Davies182

Oh, my bad a v tom případě gratuluji.
609362
Oh, my bad a v tom případě gratuluji.
Davies182
0 0
reagovat

TonyClifton

Super, akurát som ich hľadal. Pošleš do vzkazníku?
609355
Super, akurát som ich hľadal. Pošleš do vzkazníku?
TonyClifton
0 0
reagovat
Kdyby na to někdo čekal jak na smilování, tak na uloztu jsou poměrně zdařilé titulky k finále Panství Downton. Není to od Velkotlamky, ale vypadá to hodně kvalitně. :)
609354
Kdyby na to někdo čekal jak na smilování, tak na uloztu jsou poměrně zdařilé titulky k finále Panství Downton. Není to od Velkotlamky, ale vypadá to hodně kvalitně. *:)*
0 0
reagovat
Ty články tam jsou výborný, ale zatim nemám jedinej důvod psát tam místo sem.
609352
Ty články tam jsou výborný, ale zatim nemám jedinej důvod psát tam místo sem.
0 0
reagovat
Co se týče těchto debat, tak pořád říkám, že je třeba, aby se redakce chytla za nos a konečně nás požádala o nějakou zpětnou vazbu. Psal jsem to už před pár týdny a trvám na tom doteď... Peněz se nevybralo zrovna málo (i když vím, že je to nákladné udržet takový web), ale nesmí se zapomínat na uživatele. Teďka někdy mi vyprší předplatné a velmi rád bych věděl, k jakému účely sloužily peníze a k jakým účelům budou sloužit další vložené investice...

Opravdu mě mrzí, že v tomto ohledu nepoběhla nějaká žádost o zpětnou vazbu, zhodnocení uplynulého roku, požadavky na další rok atd...
609351
Co se týče těchto debat, tak pořád říkám, že je třeba, aby se redakce chytla za nos a konečně nás požádala o nějakou zpětnou vazbu. Psal jsem to už před pár týdny a trvám na tom doteď... Peněz se nevybralo zrovna málo (i když vím, že je to nákladné udržet takový web), ale nesmí se zapomínat na uživatele. Teďka někdy mi vyprší předplatné a velmi rád bych věděl, k jakému účely sloužily peníze a k jakým účelům budou sloužit další vložené investice... Opravdu mě mrzí, že v tomto ohledu nepoběhla nějaká žádost o zpětnou vazbu, zhodnocení uplynulého roku, požadavky na další rok atd...
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak já porodim speciální pejskařovský vydání "Celebrit", a ty bys o ně chtěl přijít šoupnutím pod MovieZone, jo :D;)?
Diskuze obecně se na TZ od ledna dost rozfachaly, IMO... ano, pořád to znamená nižší čísla než MZ, ale "žije" to tam víc, než třeba v polovině 2013.
609350
Tak já porodim speciální pejskařovský vydání "Celebrit", a ty bys o ně chtěl přijít šoupnutím pod MovieZone, jo *:D**;)*? Diskuze obecně se na TZ od ledna dost rozfachaly, IMO... ano, pořád to znamená nižší čísla než MZ, ale "žije" to tam víc, než třeba v polovině 2013.
TedGeorge
0 0
reagovat
No, můj názor je takovej, že články o seriálech si tam taky rád přečtu, ale poslední dobou chodím na tvzone čím dál tím míň. Ono občas je opravdu problém napsat o ten jeden odkaz víc, když člověk ví, že tam vlastně nemusí, protože info o novém dílu dalšího seriálu si stejně přečte tady.

Oddělil bych dvě věci

1. Davies, Spooner a DrZ (nekomolím?) dobře píšou a ty články mě baví číst. A rád bych ty články od nich četl i dál. Takže rušit by byla škoda a snad to ani nehrozí
2. Je to z ruky a často se tam prostě zapomenu zastavit. Navíc mě tam ani nic nenutí logovat. Diskuze tam jsou minimální a fakticky neexistující (viz ještě nedávno cca 5 příspěvků do diskuze týdně).

Pokud by někoho můj názor zajímal, tak bych byl taky pro větší integraci do moviezone. Nějak šikovně by to chtělo pořešit, no...
609347
No, můj názor je takovej, že články o seriálech si tam taky rád přečtu, ale poslední dobou chodím na [b]tvzone[/b] čím dál tím míň. Ono občas je opravdu problém napsat o ten jeden odkaz víc, když člověk ví, že tam vlastně nemusí, protože info o novém dílu dalšího seriálu si stejně přečte tady. Oddělil bych dvě věci [b]1.[/b] Davies, Spooner a DrZ (nekomolím?) dobře píšou a ty články mě baví číst. A rád bych ty články od nich četl i dál. Takže rušit by byla škoda a snad to ani nehrozí [b]2.[/b] Je to z ruky a často se tam prostě zapomenu zastavit. Navíc mě tam ani nic nenutí logovat. Diskuze tam jsou minimální a fakticky neexistující (viz ještě nedávno cca 5 příspěvků do diskuze týdně). Pokud by někoho můj názor zajímal, tak bych byl taky pro větší integraci do moviezone. Nějak šikovně by to chtělo pořešit, no...
0 0
reagovat
Gonzi: Tipnul by sis špatně - na smrt bez MZ už je návštěvnost TZ celkem fcajku, IMO :).
"Podobné perly" jsou prostě věci, který se už od startu webu za běhu furt pilujou (seriálový statistiky jsou vidět po kliknutí na "seriály"); k0COUR o nich ví, ale zatim jsou holt na práci důležitější věci (bitvy buchet, borců, komiksáků apod.).
Každopádně je to podnět pro nás pisálky z TZ, obout se na dalším brainstormingovém sezení zase jednou do Hlada :D, fungování diskuze "Seriály" výhradně přes internetovou ségru MovieZone je totiž téma samo o sobě, nakecali jsme se o tom už do aleluja :)). Zatím všechno jakž takž fachá, ne, tak proč se vzrušovat...
Axis: Ray je pecka, na seriálovym poli co se roku 2013 týče hotový zjevení. Drama jako hovado, tomu seriálu nic nechybí. Prostě maximum, nazdar 8).
609346
[b]Gonzi: [/b]Tipnul by sis špatně - na smrt bez MZ už je návštěvnost TZ celkem fcajku, IMO *:)*. "Podobné perly" jsou prostě věci, který se už od startu webu za běhu furt pilujou (seriálový statistiky jsou vidět po kliknutí na "seriály"); k0COUR o nich ví, ale zatim jsou holt na práci důležitější věci (bitvy buchet, borců, komiksáků apod.). Každopádně je to podnět pro nás pisálky z TZ, obout se na dalším brainstormingovém sezení zase jednou do Hlada *:D*, fungování diskuze "Seriály" výhradně přes internetovou ségru MovieZone je totiž téma samo o sobě, nakecali jsme se o tom už do aleluja *:))*. Zatím všechno jakž takž fachá, ne, tak proč se vzrušovat... [b]Axis: [/b]Ray je pecka, na seriálovym poli co se roku 2013 týče hotový zjevení. Drama jako hovado, tomu seriálu nic nechybí. Prostě maximum, nazdar *8)*.
0 0
reagovat

Mildík

Za sebe se divím že to ještě jede a kdybych si měl tipnout, tak bez Moviezone by to bylo už dávno mrtvé. Podobné perly jsou pak zábavné samy o sobě. Myslím si že redesign moviezone s rozšířením o nějakou adekvátní podporu pro seriály by prostě byl mnohem zajímavější... ale asi by to bylo cenově úúúplně někde jinde - přecejen tohle je kopie MZ se změnou modré na fialoveškou, což se dá při troše štěstí udělat za pár hodin.
609342
Za sebe se divím že to ještě jede a kdybych si měl tipnout, tak bez Moviezone by to bylo už dávno mrtvé. [link="http://www.tvzone.cz/statistiky/nejnavstevovanejsi-filmy/"]Podobné perly[/link] jsou pak zábavné samy o sobě. Myslím si že redesign moviezone s rozšířením o nějakou adekvátní podporu pro seriály by prostě byl mnohem zajímavější... ale asi by to bylo cenově úúúplně někde jinde - přecejen tohle je kopie MZ se změnou modré na fialoveškou, což se dá při troše štěstí udělat za pár hodin.
Mildík
0 0
reagovat
Ono celkově by to chtělo nějako poupravit celou koncepci MZ a TVZ... Ani doteď jsem de facto nenavštívil ani jednou TVZ a to to máme doslova za humny...
609337
Ono celkově by to chtělo nějako poupravit celou koncepci MZ a TVZ... Ani doteď jsem de facto nenavštívil ani jednou TVZ a to to máme doslova za humny...
0 0
reagovat

Memphis

Tam mrknu jen zběžně, když je to v hlavním panelu MZ a občas na recky. Asi by nevadilo kdyby byly Diskuzní fora provázaný stejně se nakonec debatuje jen zde.
609336
Tam mrknu jen zběžně, když je to v hlavním panelu MZ a občas na recky. Asi by nevadilo kdyby byly Diskuzní fora provázaný stejně se nakonec debatuje jen zde.
Memphis
0 0
reagovat

Axis

Možná by stálo za to občas zabrousit i vedle na TVZone, Rayovi se tam naopak věnovalo docela dost prostoru. ;)
609334
Možná by stálo za to občas zabrousit i vedle na TVZone, Rayovi se tam naopak věnovalo docela dost prostoru. *;)*
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se