Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37521 - 37540 Napsat příspěvek

MarvinP

A co sa o Moffatovi a zenskych postavach tvrdi?

610865
A co sa o Moffatovi a zenskych postavach tvrdi?
MarvinP
0 0
reagovat

Steki

Karen je fakt především pěkná a navzdory tomu co se o Moffatovi a ženských postavách tvrdí, jí i pomohlo, že Amy byla slušně napsaná, ale herecky je to teda docela peklo, ty její rádoby cool flirtovní ksichty... to i ta Jenna Coleman se dokáže líp držet na uzdě.

610864
Karen je fakt především pěkná a navzdory tomu co se o Moffatovi a ženských postavách tvrdí, jí i pomohlo, že Amy byla slušně napsaná, ale herecky je to teda docela peklo, ty její rádoby cool flirtovní ksichty... to i ta Jenna Coleman se dokáže líp držet na uzdě.
Steki
0 0
reagovat

The Musketeers

Baví ma to. Sú tam srandovné logické kiksy, ale je to veľké guilty...
610863
Baví ma to. Sú tam srandovné logické kiksy, ale je to veľké guilty...
The Musketeers
0 0
reagovat

Doctor who s06

Seria ako celok super. V podstate ma bavil kazdy diel. Len ten koniec nemal na mna taky WOW efekt ako som ocakaval. A ta Karen...myslim, ze Amelia Pond bude pre mna ta naj spolocnicka (i ked uznavam, ze velku ulohu v tom zohrava fakt, ze je fakt pekna resp. najkrajsia zo spolocnicok :)) ) tak ako je Tennant Doctor. I ked ten Matt je fakt dobry. Cim dalej ho mam radsej :+
610862
Seria ako celok super. V podstate ma bavil kazdy diel. Len ten koniec nemal na mna taky WOW efekt ako som ocakaval. A ta Karen...myslim, ze Amelia Pond bude pre mna ta naj spolocnicka (i ked uznavam, ze velku ulohu v tom zohrava fakt, ze je fakt pekna resp. najkrajsia zo spolocnicok *:))* ) tak ako je Tennant Doctor. I ked ten Matt je fakt dobry. Cim dalej ho mam radsej *:+*
Doctor who s06
0 0
reagovat

House of Lies

verbst:

Clyde si to posral sam na konci minuly rady.. Mam pocit, ze mu Marty nakonec odpusti, ale jeste si chvilku pockame. Monica je holt psycho, nejhorsi na tom je, ze je to jak psany ze zivota :D
610815
verbst: Clyde[spoiler] si to posral sam na konci minuly rady.. Mam pocit, ze mu Marty nakonec odpusti, ale jeste si chvilku pockame. Monica je holt psycho, nejhorsi na tom je, ze je to jak psany ze zivota :D[/spoiler]
House of Lies
0 0
reagovat

Vincent

Hej. Ale chudák Clyde. Já bych Monicu už dávno trefil.
610806
Hej. Ale chudák Clyde. Já bych Monicu už dávno trefil.
Vincent
0 0
reagovat
verbst: VM jsem nesledoval, tak me to nenapadlo, ale i tak to zahral slusne haha.. jinak se nam pomalu, ale jiste zase dava gang dohromady, za par epizod potahnout vsichni za jeden provaz zase :)
610802
verbst: VM jsem nesledoval, tak me to nenapadlo, ale i tak to zahral slusne haha.. jinak se nam pomalu, ale jiste zase dava gang dohromady, za par epizod potahnout vsichni za jeden provaz zase :)
0 0
reagovat
True Detective je super, ale působí to hrozně kompaktně, tak jsem asi udělal chybu a měl jsem to raději dát až celé naráz. Každopádně jsem hodně zvědavej na Klondike a mám pocit, že tenhle týden startuje Fleming. :+
610800
True Detective je super, ale působí to hrozně kompaktně, tak jsem asi udělal chybu a měl jsem to raději dát až celé naráz. Každopádně jsem hodně zvědavej na Klondike a mám pocit, že tenhle týden startuje Fleming. *:+*
0 0
reagovat

True Detective

jako fajn, pořád se to trošku moc snaží být moudrý a dlouze se tam kecá o věcech, který bych darši jen cejtil ve scénách beze slov, ale jo, je to lepší naž jsem po prvním díle doufal.
610797
jako fajn, pořád se to trošku moc snaží být moudrý a dlouze se tam kecá o věcech, který bych darši jen cejtil ve scénách beze slov, ale jo, je to lepší naž jsem po prvním díle doufal.
True Detective
0 0
reagovat

Sarger

jop - upřímně jak chápu proč s tím lidi sekli, tak je mi líto těch, kterým se to z počátku líbilo, ale na devátou řadu nekoukají. Tahle řada se mi líbí prostě nehorázně moc. :+
610794
jop - upřímně jak chápu proč s tím lidi sekli, tak je mi líto těch, kterým se to z počátku líbilo, ale na devátou řadu nekoukají. Tahle řada se mi líbí prostě nehorázně moc. *:+*
Sarger
0 0
reagovat

Dawko_SVK

Zapadlo to do seba.. asi jedna z naj epiek... so far.

Mildík skoro si to trafil. ?)
610792
Zapadlo to do seba.. asi jedna z naj epiek... so far. [b]Mildík[/b] skoro si to trafil. *?)*
Dawko_SVK
0 0
reagovat

House of Lies

Holy fucking shit. :o :+ Tohle prostě miluju.

P.S.: Taky jste si někdo na začátku řekl, že Dick konečně přefiknul Veronicu? :D

HIMYM
Meh. Kdyby to nebyl 200th ale 100th, tak by to možná fungovalo líp...
610791
Holy fucking shit. *:o* *:+* Tohle prostě miluju. P.S.: Taky jste si někdo na začátku řekl, že Dick konečně přefiknul Veronicu? *:D* [b]HIMYM[/b] Meh. Kdyby to nebyl 200th ale 100th, tak by to možná fungovalo líp...
House of Lies
0 0
reagovat
Konečně to skončilo?
610790
Konečně to skončilo?
0 0
reagovat

Sarger

Co prislo?
610786
Co prislo?
Sarger
0 0
reagovat

HIMYM 9x16

Po toľkých rokoch konečne to prišlo... kiež by to bolo skôr.
610784
Po toľkých rokoch konečne to prišlo... kiež by to bolo skôr.
HIMYM 9x16
0 0
reagovat

TedGeorge

Doteraz ma držal Doctor.. to vieš ako :D
610777
Doteraz ma držal Doctor.. to vieš ako :D
TedGeorge
0 0
reagovat

Sarger

Už včera bylo pozdě. První díl trohu slabší, druhej naprosto geniální, třetí výbornej. Jdi do toho :)
610776
Už včera bylo pozdě. První díl trohu slabší, druhej naprosto geniální, třetí výbornej. Jdi do toho :)
Sarger
0 0
reagovat

TedGeorge

Takže by som mal rýchlo začať s druhou sérkou? :D
610773
Takže by som mal rýchlo začať s druhou sérkou? *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Nebolo to myslené ironicky. A nepozerávam to večer pred spaním, ale hneď ráno, aby som sa naladil na deň. :)
610772
Nebolo to myslené ironicky. A nepozerávam to večer pred spaním, ale hneď ráno, aby som sa naladil na deň. *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Neznám Girls, ale Looking opravdu není určen primárně gayům.
610771
Neznám Girls, ale Looking opravdu není určen primárně gayům.
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se