Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37361 - 37380 Napsat příspěvek
nezapomente na Valentyna! A zapomente na zeny, Frank is back!
611547
nezapomente na Valentyna! A zapomente na zeny, Frank is back!
0 0
reagovat

Spazz

Další postup vejš. ;)
611546
Další postup vejš. *;)*
Spazz
0 0
reagovat

Arrow

Cekaji me posledni tri dily prvni sezony a orpavdu tam byla dost markantni vzestupna tendence :-) Co od toho cekat dal? :-)
611544
Cekaji me posledni tri dily prvni sezony a orpavdu tam byla dost markantni vzestupna tendence :-) Co od toho cekat dal? :-)
Arrow
0 0
reagovat
611529
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Zv6bx1CtYYU&"]Ass Crack Bandit song[/link]
0 0
reagovat

South Park

Chudáci Mormoni. Furt říkám že je South Park nadčasovej seriál, stejně nakonec vždycky trefí do černýho až je podezírám z vlastnictví stroje času (viz Fufa, Hobit atd).
611525
[link="http://zpravy.idnes.cz/sefa-mormonu-si-predvolal-britsky-soud-cirkev-pry-hlasa-bludy-p6b-/zahranicni.aspx?c=A140208_133541_zahranicni_dam"]Chudáci Mormoni[/link]. Furt říkám že je South Park nadčasovej seriál, stejně nakonec vždycky trefí do černýho až je podezírám z vlastnictví stroje času (viz Fufa, Hobit atd).
South Park
0 0
reagovat

speta.jr

I guess fucking is good. Even mindfucking.
611524
I guess fucking is good. Even mindfucking.
speta.jr
0 0
reagovat

AHS 3 rada

Z TVzone:
Tak, po precteni recenze si rikam... ze by se jim to konecne podarilo? Prvni radu jsem skoncil dva dily pred koncem, druhou tak u sesteho dilu... Dal jsem jeden dil a trictvrte druheho dilu treti rady a je to uplne stejne debilni mindfuck s divnou dramaturgii, WTF nahodama a vystavbou deje, ktera nikdy nebude vysvetlena, protoze muzou. A na tomhle ja se proste casove podilet nebudu.
611523
Z TVzone: Tak, po precteni recenze si rikam... ze by se jim to konecne podarilo? Prvni radu jsem skoncil dva dily pred koncem, druhou tak u sesteho dilu... Dal jsem jeden dil a trictvrte druheho dilu treti rady a je to uplne stejne debilni mindfuck s divnou dramaturgii, WTF nahodama a vystavbou deje, ktera nikdy nebude vysvetlena, protoze muzou. A na tomhle ja se proste casove podilet nebudu.
AHS 3 rada
0 0
reagovat
Ide o to, že to definitívne naserie Raylana. Najväčšia sranda by bola, keby Arta musel típnuť Boyd, ktorý je teraz slušne na prášky. To by ma bavilo. 8)
611488
Ide o to, že to definitívne naserie Raylana. Najväčšia sranda by bola, keby Arta musel típnuť Boyd, ktorý je teraz slušne na prášky. To by ma bavilo. *8)*
0 0
reagovat

duro

Nemyslim. To by mě tak strašně nas*alo... Art si zaslouží spokojenej důchod.
611483
Nemyslim. To by mě tak strašně nas*alo... Art si zaslouží spokojenej důchod.
duro
0 0
reagovat

Shameless

Lipovo tričko mě dostalo :D "Fuck you, you fucking fuck"
611482
Lipovo tričko mě dostalo *:D* "Fuck you, you fucking fuck"
Shameless
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Tvle ja som si vravel, že mi je známy :)

Jn, Art to bude mať ťažké...
611481
Tvle ja som si vravel, že mi je známy *:)* Jn, Art to bude mať ťažké...
Sam.Vimes
0 0
reagovat

duro

Taky mě to napadlo, už jsem přemýšlel jestli vůbec přežije tenhle díl a Alana Tudyka...
611480
Taky mě to napadlo, už jsem přemýšlel jestli vůbec přežije tenhle díl a Alana Tudyka...
duro
0 0
reagovat

Justified

Táto sezóna je zatiaľ luxusná a posledná časť bola jedna z najlepších vôbec.

Ale chudák Art, ten to škaredo schytá, a zrejme ešte túto sezónu.
611478
Táto sezóna je zatiaľ luxusná a posledná časť bola jedna z najlepších vôbec. Ale chudák Art, ten to škaredo schytá, a zrejme ešte túto sezónu.
Justified
0 0
reagovat

Klondike

Všetci čo sa tam ukážu hrajú výborne, hlavne Roth, Cornish a Shepard. Atmosféra je super, postavy sú dobre napísané a má to nádherné zábery na Aljašku. Ale prvé dve časti som trpel a musel som sa donútiť ich dopozerať. Trochu to zachránila posledná časť, kde sa konečne začalo niečo diať, ale radosť z nej mi skazilo nekonečné finále.

Súhlasím s durom, minuloročný H&M boli omnoho lepší. Mali lepší príbeh, ktorý bol aj viac dynamickejší. Hrali tam lepší herci a mali zaujímavejšie postavy. A tie 4 a pol hodiny strávené pri jej pozeraní mi ubehli oveľa rýchlejšie.

Škoda po tých ohlasoch som sa na to veľmi tešil. :-
611476
Všetci čo sa tam ukážu hrajú výborne, hlavne Roth, Cornish a Shepard. Atmosféra je super, postavy sú dobre napísané a má to nádherné zábery na Aljašku. Ale prvé dve časti som trpel a musel som sa donútiť ich dopozerať. Trochu to zachránila posledná časť, kde sa konečne začalo niečo diať, ale radosť z nej mi skazilo nekonečné finále. Súhlasím s durom, minuloročný H&M boli omnoho lepší. Mali lepší príbeh, ktorý bol aj viac dynamickejší. Hrali tam lepší herci a mali zaujímavejšie postavy. A tie 4 a pol hodiny strávené pri jej pozeraní mi ubehli oveľa rýchlejšie. Škoda po tých ohlasoch som sa na to veľmi tešil. *:-*
Klondike
0 0
reagovat
Od Netflixu mě teď hlavně zajímá Sense8...

Jinak poslední dva díly Brooklyn Nine-Nine paráda. :+
611325
Od Netflixu mě teď hlavně zajímá Sense8... Jinak poslední dva díly Brooklyn Nine-Nine paráda. *:+*
0 0
reagovat

Netflix

Také menšie finančné zhodnotenie Netflixu za posledný rok a plány do budúcna link

A teraz to najdôležitejšie. House of Cards bude mať tretiu sérku :+ link
611316
Také menšie finančné zhodnotenie Netflixu za posledný rok a plány do budúcna http://www.theguardian.com/media/2014/feb/05/netflix-spend-3-billion-tv-film-content-2014?CMP=EMCNEWEML6619I2 A teraz to najdôležitejšie. House of Cards bude mať tretiu sérku *:+* http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2014/feb/04/house-cards-netflix-third-season
Netflix
0 0
reagovat

Justified

Všichnirříkají že knížky nesahá seriálu ani po paty
611304
Všichnirříkají že knížky nesahá seriálu ani po paty
Justified
0 0
reagovat

Looking

Konečně přišel v trailerech slibovaný Russell Tovey a jeho uvedení nelze nazvat jinak než epickým, hlavně v závěrečné scéně třetí epizody. Moc jsem zvědavý na další části, teď se to konečně rozjede. :+
611300
Konečně přišel v trailerech slibovaný Russell Tovey a jeho uvedení nelze nazvat jinak než epickým, hlavně v závěrečné scéně třetí epizody. Moc jsem zvědavý na další části, teď se to konečně rozjede. *:+*
Looking
0 0
reagovat
Dokonce nejenom jedna, jak jsem před chvílí zjistil.
611299
Dokonce nejenom jedna, jak jsem před chvílí zjistil.
0 0
reagovat
Vardant: Ona je aj kniha? :o :+
611297
[b]Vardant[/b]: Ona je aj kniha? *:o* *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se