Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37241 - 37260 Napsat příspěvek

Graham 14x18

Jeden z nej dilu za posledni dobu, sludne zachvaty smichu, paradni gauc Bill Murray, Matt Damon a lord Grantham 8)
611962
Jeden z nej dilu za posledni dobu, sludne zachvaty smichu, paradni gauc Bill Murray, Matt Damon a lord Grantham *8)*
Graham 14x18
0 0
reagovat

House of Cards E04

To interview :o :+ Tyhle momenty prostě absolutně žeru.
611961
[spoiler]To interview *:o* *:+*[/spoiler] Tyhle momenty prostě absolutně žeru.
House of Cards E04
0 0
reagovat
Sem s tím! :+
611948
Sem s tím! *:+*
0 0
reagovat
Tohle bude pecka: link
611925
Tohle bude pecka: http://www.youtube.com/watch?v=YFXHfEqMcis
0 0
reagovat

KarelR

Peaky Blinders
Tys to ještě neviděl? :o:-:D Chyba! :))

House of Cards už je na cestě. První věc ráno: beru noťas do postele aspoň na těch úvodních 50 minut s Frankem (no homo). 8):D
611923
[b]Peaky Blinders[/b] Tys to ještě neviděl? *:o**:-**:D* Chyba! *:))* [b]House of Cards[/b] už je na cestě. První věc ráno: beru noťas do postele aspoň na těch úvodních 50 minut s Frankem (no homo). *8)**:D*
KarelR
0 0
reagovat

true detective4

tak jo, aby to tu zaznělo i vod někoho, kdo zezačátku moc nadšenej nebyl: TOHLE BYLO BOŽÍ.
611916
tak jo, aby to tu zaznělo i vod někoho, kdo zezačátku moc nadšenej nebyl: TOHLE BYLO BOŽÍ.
true detective4
0 0
reagovat

Loki

No to nečekal nikdo :o a závěrečnej zrcadlovej projev vlastně dokazuje že je to boží i bez těch komentářů
611915
[spoiler]No to nečekal nikdo *:o* a závěrečnej zrcadlovej projev vlastně dokazuje že je to boží i bez těch komentářů[/spoiler]
Loki
0 0
reagovat

House of Cards E02

Jackie začína byť mojou ďalšou obľúbenou postavou :+
611913
Jackie začína byť mojou ďalšou obľúbenou postavou *:+*
House of Cards E02
0 0
reagovat

Loki

HoC E01
Ja som to nečakal tiež tak skoro aj keď som vedel, že Zoey zahučí. Ale po debate s Freddym o tom ako sa zabíjajú prasiatka mi to celé docvaklo. Bude jej škoda ako aj Janine, moje obľúbené novinárky :(

Ešte k tým spolierom pre ostatných, keďže sú všetky časti von, tak píšte do popiskov aj spoilery k akým epizódam, pretože určite cez víkend napozerám viac častí, ale určite to nepozriem celé na jeden záťah. Tak aby sme mohli aj prípadne diskutovať, tí ktorí to máme rozpozerané 8)
611907
HoC E01 [spoiler]Ja som to nečakal tiež tak skoro aj keď som vedel, že Zoey zahučí. Ale po debate s Freddym o tom ako sa zabíjajú prasiatka mi to celé docvaklo. Bude jej škoda ako aj Janine, moje obľúbené novinárky *:(*[/spoiler] Ešte k tým spolierom pre ostatných, keďže sú všetky časti von, tak píšte do popiskov aj spoilery k akým epizódam, pretože určite cez víkend napozerám viac častí, ale určite to nepozriem celé na jeden záťah. Tak aby sme mohli aj prípadne diskutovať, tí ktorí to máme rozpozerané *8)*
Loki
0 0
reagovat

KarelR

611905
http://www.facebook.com/HouseofCards/photos/a.501932923162812.106417.489536651069106/670736979615738/?type=1&theater *8)*
KarelR
0 0
reagovat

House of Cards

Zoey "Can you finish" už dlho som sa tak nezasmial a Lucasa mi bolo vážne ľúto :D
611904
Zoey "Can you finish" už dlho som sa tak nezasmial a Lucasa mi bolo vážne ľúto *:D*
House of Cards
0 0
reagovat

Tony

Už jsou
611903
Už jsou
Tony
0 0
reagovat

Loki

Ak si videl verziu z BBC, tak ťa to neprekvapí.

Ale sánka dole, vážne sa s ničím od začiatku nemaznajú a pokračujú tam kde skončili. A koniec s knoflíčkama sakra skvelý.

Lepší Valentín, ani nepamätám. Teraz je otázka, či to idem sfúknuť na jeden záťah, alebo sa troška vydýchať :D

Proste žrádlo :+

611902
Ak si videl verziu z BBC, tak ťa to neprekvapí. Ale sánka dole, vážne sa s ničím od začiatku nemaznajú a pokračujú tam kde skončili. A koniec s knoflíčkama sakra skvelý. Lepší Valentín, ani nepamätám. Teraz je otázka, či to idem sfúknuť na jeden záťah, alebo sa troška vydýchať *:D* Proste žrádlo *:+*
Loki
0 0
reagovat
Sakra, kdyby na to byly už aspon anglický titule...
611901
Sakra, kdyby na to byly už aspon anglický titule...
0 0
reagovat

House of Cards

Here we go! My body is ready!
611900
Here we go! My body is ready!
House of Cards
0 0
reagovat
Inu radši vydávám snad zbytečný varování, ať se nikdo neopovažuje ani náznakem spoilerovat cokoliv z House of Cards. Aspoň tak tejden, koukejte kdyžtak hezky tagovat. Díky :)
611898
Inu radši vydávám snad zbytečný varování, ať se nikdo neopovažuje ani náznakem spoilerovat cokoliv z House of Cards. Aspoň tak tejden, koukejte kdyžtak hezky tagovat. Díky :)
0 0
reagovat
Peaky Blinders sa posúvajú vo fronte na prvé priečky v tom prípade :+

Loki: ou shit... idem na to.
611896
Peaky Blinders sa posúvajú vo fronte na prvé priečky v tom prípade *:+* Loki: ou shit... idem na to.
0 0
reagovat

Loki

už ?? už ???? teď jsem příšel ... akorát ... nashle v pondělí :D
611895
už ?? už ???? teď jsem příšel ... akorát ... nashle v pondělí *:D*
Loki
0 0
reagovat

House of cards

No to som teda necakal, to sa priznam...
611894
No to som teda necakal, to sa priznam...
House of cards
0 0
reagovat

verbst

Néééé! Teď abych se na to fakt podíval, můj volnej čas ti neděkuje :D
611890
Néééé! Teď abych se na to fakt podíval, můj volnej čas ti neděkuje *:D*
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se