Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37161 - 37180 Napsat příspěvek

Ted:

Platia ťa za to? Alebo o čo ide?
612343
Platia ťa za to? Alebo o čo ide?
Ted:
0 0
reagovat
Jimmy Fallon Kicks Off The Tonight Show
Zdálo se mi to, nebo byl fakt dojatej a trošku i nervózní?
612341
[link="http://www.youtube.com/watch?v=-VFgiPXisu8"]Jimmy Fallon Kicks Off The Tonight Show[/link] Zdálo se mi to, nebo byl fakt dojatej a trošku i nervózní?
0 0
reagovat

MarvinP

Neres to tady nale na miste zaslibenem, to jest na tvzone
612340
Neres to tady nale na miste zaslibenem, to jest na tvzone
MarvinP
0 0
reagovat

true detective

pořád stoupá, každej díl hutnější než ten minulej. To nemůže vydržet, za chvíli musí narazit na strop.
612339
pořád stoupá, každej díl hutnější než ten minulej. To nemůže vydržet, za chvíli musí narazit na strop.
true detective
0 0
reagovat

Almost Human

Některý díly by měly být celovečeráky. U toho hackerskýho finále jsem nedejchal.
612321
Některý díly by měly být celovečeráky. U toho hackerskýho finále jsem nedejchal.
Almost Human
0 0
reagovat

Dawko

To si nevšímaj, on sleduje potom už len Sanitku, takže popritom vyzerá namakane aj reklama na prací prášok, nie to ešte WD :D
612316
To si nevšímaj, on sleduje potom už len Sanitku, takže popritom vyzerá namakane aj reklama na prací prášok, nie to ešte WD *:D*
Dawko
0 0
reagovat

RainMakeR

Walking Dead je zatial najslabsim z tych "lepsich" serialov...minula cast bola nuda, najnovsia troku lepsia, ale ziadne pokrok vpred, stale to stagnuje...

Taky Banshee, House of Cards, True Detective uplne nicia WD v kazdom smere. Dokonca aj Arrow :D Este pridu Vikings a mozno na WD uplne zabudnem :o
612299
Walking Dead je zatial najslabsim z tych "lepsich" serialov...minula cast bola nuda, najnovsia troku lepsia, ale ziadne pokrok vpred, stale to stagnuje... Taky Banshee, House of Cards, True Detective uplne nicia WD v kazdom smere. Dokonca aj Arrow *:D* Este pridu Vikings a mozno na WD uplne zabudnem *:o*
RainMakeR
0 0
reagovat

sidda

Teď jsem to sem chtěl dát, ta znělka ála Eric Serra na drogách je boží :D
612292
Teď jsem to sem chtěl dát, ta znělka ála Eric Serra na drogách je boží *:D*
sidda
0 0
reagovat

WD

tak WD posledním dílem naprosto vládne, neskutečnej nářez! Prolínání příběhů přeživších opravdu hodně dobře natočený!

Black sails
teda těžký zklamání, 3 díly se nic neděje jen se kecá a opravuje loď (ikdyž teda působivě)
no konec 4 dílu slibuje aspon nějakou akci na moři, ale pořad je to pro mě zklamání...

TBBT
pořád si udržuje standard a to je moc dobře, díl s vlakem krutej :-)

Arrow
lehčí pokles, ale pořád mě to baví :-)
612290
tak WD posledním dílem naprosto vládne, neskutečnej nářez! Prolínání příběhů přeživších opravdu hodně dobře natočený! Black sails teda těžký zklamání, 3 díly se nic neděje jen se kecá a opravuje loď (ikdyž teda působivě) no konec 4 dílu slibuje aspon nějakou akci na moři, ale pořad je to pro mě zklamání... TBBT pořád si udržuje standard a to je moc dobře, díl s vlakem krutej :-) Arrow lehčí pokles, ale pořád mě to baví :-)
WD
0 0
reagovat
Ztracený svět a Sorbovo šílenej Hercules to byla neskutečná mánie....ale z těch ostatn, co jste zmínili, tak jednoznačně starej Batman. Toho pouštím i dneska.
612289
Ztracený svět a Sorbovo šílenej Hercules to byla neskutečná mánie....ale z těch ostatn, co jste zmínili, tak jednoznačně starej Batman. Toho pouštím i dneska.
0 0
reagovat
Robin Hood, kušujte. Jedině Vilém Tell link
612273
Robin Hood, kušujte. Jedině Vilém Tell http://youtu.be/Oa182cCzzCI
0 0
reagovat
MarvinP
Ready or Not – Díl o menstruaci a rozhovor o výběru vhodnýho tampónu se na mé dětské duši podepsal daleko hůř než všechny Noční můry v Elm Street, který už jsem měl v tý době několikrát nakoukaný.
612264
[b]MarvinP[/b] Ready or Not – Díl o menstruaci a rozhovor o výběru vhodnýho tampónu se na mé dětské duši podepsal daleko hůř než všechny Noční můry v Elm Street, který už jsem měl v tý době několikrát nakoukaný.
0 0
reagovat

BlackMount

No tvl! Ready or Not! Jak jsem mohl zapomenout :D ...a Peanut Butter Solution je nejvíc nejlepší!
612258
No tvl! Ready or Not! Jak jsem mohl zapomenout *:D* ...a Peanut Butter Solution je nejvíc nejlepší!
BlackMount
0 0
reagovat
Taky sem určitě patří Sabrina - mladá čarodějnice :+

612255
Taky sem určitě patří [link="http://www.csfd.cz/film/94731-sabrina-mlada-carodejnice/"]Sabrina - mladá čarodějnice[/link] *:+*
0 0
reagovat
Když se to tu veze na tý nostalgický vlně, tak si vás neskromně dovolím pozvat na svůj csfd profil link . Mám tam i pár zapomenutých kousků z pořadů Magion, Vega a studio Oáza.
612253
Když se to tu veze na tý nostalgický vlně, tak si vás neskromně dovolím pozvat na svůj csfd profil http://www.csfd.cz/uzivatel/63926-blackmount/ . Mám tam i pár zapomenutých kousků z pořadů Magion, Vega a studio Oáza.
0 0
reagovat
A samozřejmě sem patří i jednosériová legenda Machři a šprti. Tenhle seriál jsem miloval, aniž bych tenkrát tušil, kdo jsou James Franco, Seth Rogen, Jason Segel. Když tyhle borce vidím jako začínající mladíčky, tak mě zaplaví nostalgie. A ano, napsal to Judd Apatow.
612251
A samozřejmě sem patří i jednosériová legenda [link="http://www.youtube.com/watch?v=RHTL4vTg2O0"]Machři a šprti[/link]. Tenhle seriál jsem miloval, aniž bych tenkrát tušil, kdo jsou James Franco, Seth Rogen, Jason Segel. Když tyhle borce vidím jako začínající mladíčky, tak mě zaplaví nostalgie. A ano, napsal to Judd Apatow.
0 0
reagovat

House of Cards

Season 2 = 10/10.....odstranili neduhy z prvej sezony, je to zaujimavejsie, zahrane perfektne...Tesim sa na tretiu sezonu.

BTW. jedine co mi v tom seriali chyba je vidiet Underwooda nastvaneho, nechat ho vykricat sa, ako Kelsey Grammar v Bossovi 8)
612250
Season 2 = 10/10.....odstranili neduhy z prvej sezony, je to zaujimavejsie, zahrane perfektne...Tesim sa na tretiu sezonu. BTW. jedine co mi v tom seriali chyba je vidiet Underwooda nastvaneho, nechat ho vykricat sa, ako Kelsey Grammar v Bossovi *8)*
House of Cards
0 0
reagovat
Uz tady chybi zminit jenom klasiku: Bajecna leta :)

Mohla by z toho byt pekna rubrika ve smyslu ohlednuti se po starych serialech a zatlaceni slzy.
612249
Uz tady chybi zminit jenom klasiku: [link="http://www.csfd.cz/film/70485-bajecna-leta/zajimavosti/"]Bajecna leta[/link] *:)* Mohla by z toho byt pekna rubrika ve smyslu ohlednuti se po starych serialech a zatlaceni slzy.
0 0
reagovat
Čtvrtej a pátej díl True Detective moc peckoidní. :+
612248
Čtvrtej a pátej díl True Detective moc peckoidní. *:+*
0 0
reagovat

pytlik

Pod to by som sa mohol podpísať. :+

Konečne zvoní ... toto sme žrali snáď úplne všetci. To boli časy, kedy sa lámali rekordy v behu zo školy domov, aby sme to stíhali v tom hlúpom obedňajšom čase.
612247
Pod to by som sa mohol podpísať. *:+* [link="http://www.csfd.cz/film/77866-saved-by-the-bell/"]Konečne zvoní[/link] ... toto sme žrali snáď úplne všetci. To boli časy, kedy sa lámali rekordy v behu zo školy domov, aby sme to stíhali v tom hlúpom obedňajšom čase.
pytlik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se