Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37141 - 37160 Napsat příspěvek

Looking

Pátý díl je na první pohled "jen" povídání dvou chlápků, ale i tak to byla skvělá epizoda s úžasně zachycenou atmosférou San Francisca. Vím, že už jsem to někdy říkal, ale vypěstoval jsem si na ten seriál tak trochu závislost. :)
612368
Pátý díl je na první pohled "jen" povídání dvou chlápků, ale i tak to byla skvělá epizoda s úžasně zachycenou atmosférou San Francisca. Vím, že už jsem to někdy říkal, ale vypěstoval jsem si na ten seriál tak trochu závislost. *:)*
Looking
0 0
reagovat

Almost Human

Začíná to být tak dobré, že mám pocit že to stoprocentně zruší. Jako Firefly.

Nevzpomínám si na nic co by tak dobře vystihovalo Gibsonovy knihy jako ten aktuální díl - ten hackerský raid byl boží! :+
612365
Začíná to být tak dobré, že mám pocit že to stoprocentně zruší. Jako Firefly. Nevzpomínám si na nic co by tak dobře vystihovalo Gibsonovy knihy jako ten aktuální díl - ten hackerský raid byl boží! *:+*
Almost Human
0 0
reagovat
Tak je fakt že na tvzone je kolem toho skoro fanklub, který se tam kontinuálně (ale v různých diskuzích :D) baví, řeší možné pokračování apod...
každopádně True Detective je boží a tenhle díl se mi líbil asi nejvíc.
612356
Tak je fakt že na tvzone je kolem toho skoro fanklub, který se tam kontinuálně (ale v různých diskuzích *:D*) baví, řeší možné pokračování apod... každopádně True Detective je boží a tenhle díl se mi líbil asi nejvíc.
0 0
reagovat

TedGeorge

sorry, ale aniž by mi to nějak vadilo, já fakt myslel, že to máš nějak oficiálně za úkol tam ty lidi přetáhnout.
612354
sorry, ale aniž by mi to nějak vadilo, já fakt myslel, že to máš nějak oficiálně za úkol tam ty lidi přetáhnout.
TedGeorge
0 0
reagovat
pravda, vikings jsou tu co nevidet, uplne mi to vypadlo.. ten klip Ragnar vs. Rollo je paradni, nejde se netesit
612351
pravda, vikings jsou tu co nevidet, uplne mi to vypadlo.. ten klip Ragnar vs. Rollo je paradni, nejde se netesit
0 0
reagovat

Death Comes to Pemberley

Videl som zatiaľ iba prvý diel, ale veľké žrádlo. Pokračovanie Pýchy a predsudku pojaté ako mysteriózna dobová kriminálka, je to veľmi svižné, sucho vtipné a fakt dobré ako detektívka. Zatiaľ opatrne odporúčam, má to tri diely, snáď sa to nestihne posrať.
612349
Videl som zatiaľ iba prvý diel, ale veľké žrádlo. Pokračovanie Pýchy a predsudku pojaté ako mysteriózna dobová kriminálka, je to veľmi svižné, sucho vtipné a fakt dobré ako detektívka. Zatiaľ opatrne odporúčam, má to tri diely, snáď sa to nestihne posrať.
Death Comes to Pemberley
0 0
reagovat

duro

Čtu tam ty články rád a z čistě sobeckýho hlediska bych tam chtěl v diskuzích vidět víc lidí. Opravdu je problém, že to tu jednou za dva týdny připomenu?

A ano, celkově sem to připomenul maximálně třikrát. Přiště si tu špatnou náladu zkus výbít třeba doma na ovcích, nebo já nevím kde.
612345
Čtu tam ty články rád a z čistě sobeckýho hlediska bych tam chtěl v diskuzích vidět víc lidí. Opravdu je problém, že to tu jednou za dva týdny připomenu? A ano, celkově sem to připomenul maximálně třikrát. Přiště si tu špatnou náladu zkus výbít třeba doma na ovcích, nebo já nevím kde.
duro
0 0
reagovat

Ted:

Platia ťa za to? Alebo o čo ide?
612343
Platia ťa za to? Alebo o čo ide?
Ted:
0 0
reagovat
Jimmy Fallon Kicks Off The Tonight Show
Zdálo se mi to, nebo byl fakt dojatej a trošku i nervózní?
612341
[link="http://www.youtube.com/watch?v=-VFgiPXisu8"]Jimmy Fallon Kicks Off The Tonight Show[/link] Zdálo se mi to, nebo byl fakt dojatej a trošku i nervózní?
0 0
reagovat

MarvinP

Neres to tady nale na miste zaslibenem, to jest na tvzone
612340
Neres to tady nale na miste zaslibenem, to jest na tvzone
MarvinP
0 0
reagovat

true detective

pořád stoupá, každej díl hutnější než ten minulej. To nemůže vydržet, za chvíli musí narazit na strop.
612339
pořád stoupá, každej díl hutnější než ten minulej. To nemůže vydržet, za chvíli musí narazit na strop.
true detective
0 0
reagovat

Almost Human

Některý díly by měly být celovečeráky. U toho hackerskýho finále jsem nedejchal.
612321
Některý díly by měly být celovečeráky. U toho hackerskýho finále jsem nedejchal.
Almost Human
0 0
reagovat

Dawko

To si nevšímaj, on sleduje potom už len Sanitku, takže popritom vyzerá namakane aj reklama na prací prášok, nie to ešte WD :D
612316
To si nevšímaj, on sleduje potom už len Sanitku, takže popritom vyzerá namakane aj reklama na prací prášok, nie to ešte WD *:D*
Dawko
0 0
reagovat

RainMakeR

Walking Dead je zatial najslabsim z tych "lepsich" serialov...minula cast bola nuda, najnovsia troku lepsia, ale ziadne pokrok vpred, stale to stagnuje...

Taky Banshee, House of Cards, True Detective uplne nicia WD v kazdom smere. Dokonca aj Arrow :D Este pridu Vikings a mozno na WD uplne zabudnem :o
612299
Walking Dead je zatial najslabsim z tych "lepsich" serialov...minula cast bola nuda, najnovsia troku lepsia, ale ziadne pokrok vpred, stale to stagnuje... Taky Banshee, House of Cards, True Detective uplne nicia WD v kazdom smere. Dokonca aj Arrow *:D* Este pridu Vikings a mozno na WD uplne zabudnem *:o*
RainMakeR
0 0
reagovat

sidda

Teď jsem to sem chtěl dát, ta znělka ála Eric Serra na drogách je boží :D
612292
Teď jsem to sem chtěl dát, ta znělka ála Eric Serra na drogách je boží *:D*
sidda
0 0
reagovat

WD

tak WD posledním dílem naprosto vládne, neskutečnej nářez! Prolínání příběhů přeživších opravdu hodně dobře natočený!

Black sails
teda těžký zklamání, 3 díly se nic neděje jen se kecá a opravuje loď (ikdyž teda působivě)
no konec 4 dílu slibuje aspon nějakou akci na moři, ale pořad je to pro mě zklamání...

TBBT
pořád si udržuje standard a to je moc dobře, díl s vlakem krutej :-)

Arrow
lehčí pokles, ale pořád mě to baví :-)
612290
tak WD posledním dílem naprosto vládne, neskutečnej nářez! Prolínání příběhů přeživších opravdu hodně dobře natočený! Black sails teda těžký zklamání, 3 díly se nic neděje jen se kecá a opravuje loď (ikdyž teda působivě) no konec 4 dílu slibuje aspon nějakou akci na moři, ale pořad je to pro mě zklamání... TBBT pořád si udržuje standard a to je moc dobře, díl s vlakem krutej :-) Arrow lehčí pokles, ale pořád mě to baví :-)
WD
0 0
reagovat
Ztracený svět a Sorbovo šílenej Hercules to byla neskutečná mánie....ale z těch ostatn, co jste zmínili, tak jednoznačně starej Batman. Toho pouštím i dneska.
612289
Ztracený svět a Sorbovo šílenej Hercules to byla neskutečná mánie....ale z těch ostatn, co jste zmínili, tak jednoznačně starej Batman. Toho pouštím i dneska.
0 0
reagovat
Robin Hood, kušujte. Jedině Vilém Tell link
612273
Robin Hood, kušujte. Jedině Vilém Tell http://youtu.be/Oa182cCzzCI
0 0
reagovat
MarvinP
Ready or Not – Díl o menstruaci a rozhovor o výběru vhodnýho tampónu se na mé dětské duši podepsal daleko hůř než všechny Noční můry v Elm Street, který už jsem měl v tý době několikrát nakoukaný.
612264
[b]MarvinP[/b] Ready or Not – Díl o menstruaci a rozhovor o výběru vhodnýho tampónu se na mé dětské duši podepsal daleko hůř než všechny Noční můry v Elm Street, který už jsem měl v tý době několikrát nakoukaný.
0 0
reagovat

BlackMount

No tvl! Ready or Not! Jak jsem mohl zapomenout :D ...a Peanut Butter Solution je nejvíc nejlepší!
612258
No tvl! Ready or Not! Jak jsem mohl zapomenout *:D* ...a Peanut Butter Solution je nejvíc nejlepší!
BlackMount
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se